Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:54® fedo
-
ulovok z leta
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. listopadu 2005 ve 20:48® fedo
-
zubacik
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. listopadu 2005 v 18:39® kostnak
-
zubacik.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. listopadu 2005 v 18:35® kostnak
-
dnes 2h na malom dunaji. 1 ostriez okolo 20, 2 zubaciky a stuka mi odkusla popa. 250sk v p…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. listopadu 2005 v 16:19® EDDY
-
ZLATÁ RYBKA
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. listopadu 2005 v 15:01
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. listopadu 2005 v 10:38® hajan
-
13.11.2005 Berounka 3 – vláčka 8–13,30hod. Super počasí, a možná právě proto bezrybka, urvanejch pár gum. Hlavně, že je na co se vymluvit.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. listopadu 2005 v 9:48® doktor
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. listopadu 2005 v 9:48® doktor
-
piatok Morava: 4×zubáč, naj 65cm, 2,5kg, 3× boleň, naj 64cm, 2× šťuka naj 60cm. včera šťuka 85–90cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. listopadu 2005 ve 21:16® Padis
-
Loučná 3 bezrybka ale nevadilo to pěkně jsem se provětral
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. listopadu 2005 ve 20:39® Enzo
-
Morava 10 nic jen zima zlomenej prut ai naviják vypověděl službu no den jak má bít
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. listopadu 2005 v 19:56® Dědek
-
Dyje 7 – pokus chytit pěkného candoše nevyšel. Dvě štiky mi to ukously, pro jemnost jsem nepoužil ani hard mono. Počasí hnusně vlezlý, ale jinak bylo fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. listopadu 2005 v 17:11® BoBo-Falknow
-
Dnes jsem si přivstal na okouny a jel na Jesenici. Začali se stahovat na hloubku, ale pořád to není ono. Nakonec se mi podařilo na 2" kopyto vytáhnout 3ks – 28,30,36 a 2 okouni mi spadli. Krabička ale krvavě plakala…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. listopadu 2005 v 17:11® BoBo-Falknow
-
Poslední letošní výprava na Kouty s RwC a rarachem. Aktivita ryb minimální – měl jsem cca 25 kontaktů s rybou, ale ryby buď nedobíraly, nebo padaly. Zkoušel jsem kde co – změna nástrahy, pomalejší vedení atd… Mušák jsem do ruky vůbec nevzal, bo ryby byly natlačené u hráze a proti větru se nedalo házet. Horko těžko jsem vymodlil čtyři kousky, rarach to samé z boata na chrostíka a RwC cca 15ks z bouta na pakoše a nymfu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. listopadu 2005 v 11:21® paccco
-
Sázava 13:Včera odpoledne 3 štičky,cca 40–47 cm,1 okounek cca 20 cm. Nádherné podzimní počasí..........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. listopadu 2005 ve 22:46® Mike
-
Lipno: zachytal jsem si
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. listopadu 2005 ve 20:23® jiris
-
Tak dneska to stalo za to.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. listopadu 2005 v 18:04® Jakub
-
dnes vláčka ve dvou,dvě hodinky na Chrudimce bezrybka,poté do 14 hodin Labe v Kuněticích a kolegova ukousnutá rotačka(bez lanka!!!)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. listopadu 2005 v 17:59® Hrouzek
-
Dneska jenom rekreačně s feederem a vláčkou s Alešem V a rafanem, a spokojenost na feeder bojovní kapři do 70cm, bylo vidět,že jsem už dlouho kapry nechytal, protože se mi zdáli všichni hrozně velký :o)) Příští rok to musim dovostřit
Jinak na vláčku Aleš dostal štičku asi 55cm a nějaký nám spadli asi dohromady 3ks.. Pak abych nezapoměl ještě na feeder cejni a mini cejnci a dokonce i jesen s uplně červenejma ploutvema-pěkná rybka.. Good day.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. listopadu 2005 v 16:42® skwor
-
Berounka:Čapnul jsem 1 štičku, ale je zima, takže letos už konec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. listopadu 2005 ve 13:35® Tomash
-
a trochu netradiční foto – více fotek v Diskuzi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. listopadu 2005 ve 13:34® Tomash
-
Dnešní 74cm – nevážena, vrácena vodě. Nástraha – wobler „Tormentor“ od Abu Garcia. Zdolávána 5min – bez lanka. Moc potěšila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. listopadu 2005 v 10:36® Prichy
-
Ranni Jesenice a gumovani. silenej vitr. Tak jsem se presunul na flek trosicku za vetrem. prisel jeden 32cm, 420 gramu. vydrzel jsem tam jen hodku, tak jsem rad, ze jsem alespon neco ulovil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. listopadu 2005 ve 21:28® Prutos
-
Dnešní přívlač na Dyji v Břeclavi. Při cestě domů jsem si zkrátil čekání na spoj krátkou,ani ne hodinovou přívlačí. Výsledkem byl jeden jesen jeden bolen jeden cejn za hřbet a nakonec candát východní 41cm. Jaké délky te candoš dorůstá? Kluci mi říkalli žeprý je to celkem kus.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. listopadu 2005 v 17:07® Kazan
-
Běla, šel jsem si vyrovnat skore s jednou štikou, vzala stejnou rotajdu, i když jsem si myslel že jsem se dobře připravil, otevřela se karabinka, stalo se mi to poprvé, snad se soupeř zbaví plechu bez problémů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 18:58® Tomash
-
a ještě jedna…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 18:57® Tomash
-
a další…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 18:56® Tomash
-
Teplicko : Dnes na 2 hodinky po škole vláčka s mrtvými rybkami. Chtěl jsem vyzkoušet něco nového a zadařilo se. Nejdřív dva menší okounci do cca 20cm a pak jeden pořádnej 49,5cm a poctivý 2,05 kg váhy. Pak už nic. Dám sem víc fotek, ať se pokocháte.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 18:12® Tomik
-
dneska vlačka na rybniku jako včera hladina byla jak vcera a podarili se tri okouni a karas za hrbet. vse slo z5
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. listopadu 2005 ve 22:40® Padis
-
pěkné misto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.