Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 20. září 2014 ve 20:47® Stanik
- Datum lovu: 20. 9. 2014 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní pokus o větší rybu nebyl úspěšný. Ryby spíše průměrných až podprůměrných velikostí atakovali poměrně velké nástrahy a občas jejich snaha o pozření působila celkem úsměvně. S nadějí, že by řádné zakrmení mohlo přinést pořádný úlovek ve vodě zůstali 2 nové woblery a jedno kopyto
Celkem se na břeh podívali 3 rybky (okoun, tloušť a štička). Ale bylo tam hezky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. září 2014 v 18:11® sethy
-
Prší, takže ryby musi počkat (kubas, vydra, prutos a ja za foťakekm)
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. září 2014 ve 22:04® liborbobes
- Datum lovu: 14.9.2014 | Revír: Romže 3A8 | Způsob lovu: Kaprařina
Krásnej kapřík 53 cm chycenej na kukuřici Bonduel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. září 2014 ve 21:56® jepice-zruseno
- Způsob lovu: Přívlač
Dneska brali okouni a opět na mojí oblíbenou nástrahu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. září 2014 v 17:25® corrvete
- Datum lovu: 18.9.2014 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dneska sem měl dovču tak sem ráno jel zkusit gumy na Candoše. Přišla rána jako z děla tak si řikam to bude ale macek zubatej a nakonec 83 bolonka nádherně urostlej
A Udělal mi velkou radost jenom ty fotky sou šíleny klepala se mi ruka a von sebou pořád mlel neposeda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 22. září 2014 v 10:42
Klobasa: Moc hezká ryba. Asi už zažila, je hodně pomlácená (nemyslím že od tebe).To se nechytá každý den.
- Pátek 19. září 2014 v 16:11
corrvete: Udelal sem tri rychly fotky a pustil sem ho .takze si myslim ze se mu nic strasnyho nestalo.nekdo ryby kvuli fotce pomalu prizabije jen aby fotka byla dokonala . Chyt sem ho takhle aby byla videt velikost protoze vyfocenej na vode by vypadal ze ma 40cm.
- Čtvrtek 18. září 2014 v 19:33
skwor: Ryba krásná, ale asi bych u bolena téhle velikosti zvolil jiné držení… To zmáčklé břicho mu dobře dělat nebude.
- Pondělí 22. září 2014 v 10:42
- Čtvrtek 18. září 2014 v 9:56® Petula
- Datum lovu: 17.9.2014 | Revír: štěrkáč | Způsob lovu: Přívlač
malý,ale hezký
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. září 2014 ve 21:56® jepice-zruseno
Sice braly jenom čudly a kudly, ale po tý víkendový tragédii to bylo labůžo. Ta fotka podseklý gumy je sice o něco starší, ale dal jsem jí sem kvůili xsemikovi. Tenkrát jsem jí urval docela daleko od břehu a hned dalším hodem jsem jí dostal ven.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 18. září 2014 ve 21:27
xsemik: Pěkné. Tak jsem si říkal, co to nemám za zvláštní úlovek a koukám, že u některých lovců je to normální… ;-) Ja zatím utržené gumy chytal jen tak, že se mi vlasec od nich chytil za lopatku, případně trojháček u woblera… ;-)
- Středa 17. září 2014 ve 22:11
TJSS: Za to podseknutí bych sekal ruce :)))))
- Čtvrtek 18. září 2014 ve 21:27
- Středa 17. září 2014 ve 21:25® TJSS
- Datum lovu: 17.9.2014 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem chtěl vůbec poprvé prubnout stoják-pískovnu, ale jen jsem projel podél břehu a srdce mi řeklo, jeď za svou milovanou řekou a životní rybou. Přišla, sic 57 není ani do rubriky -Z LOVU- ale ta radost, že ta tůň nebyla mrtvá a že ve vodách vůbec ještě něco žije, je veliká…Snad při příštím setkání bude větší a silnější… PZ
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 17. září 2014 ve 21:34
TJSS: omluva – foto mobil
- Středa 17. září 2014 ve 21:34
- Úterý 16. září 2014 v 19:22® PetrZ
- Datum lovu: 16.9.2014 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Muškaření
Dneska ve Zlatce místo pstruhů šly parmy. Velikostně nic moc, největší 39, ale během hodiny jich přišlo hned pět. Tolik jsem jich nechytil za celý život. A ta největší v tom proudu připomínala spíš kládu, nešlo s ní hnout ode dna. Super! A jinak klasika: okoun, proudník…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. září 2014 v 17:11® xsemik
- Datum lovu: 13.9.2014 | Revír: zpč. přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Přeháňky sice hlásili, ale že to bude slejvák a z lodi budu pak vylívat skoro 2 litry vody, to mě opravdu nenapadlo…
Ačkoliv to moc nebralo, nechal se ukecat malý okoun a štička. Jo a taky jsem chytil jedno kopyto…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. září 2014 v 16:04® lovec-r
- Datum lovu: 16.09.14 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní ranní radost, štizna – 80cm chycena na hrouzka. cándát taky potěšil i když jenom 55. Vše plave dál..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. září 2014 v 18:56® Lounak
- Datum lovu: 16.6.2014 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač
Foto je sice staršího data, ale snad neurazí… 124 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 22. září 2014 v 10:47
Klobasa: Nádherná:) A holka nebo kluk?
- Středa 17. září 2014 ve 21:31
Lounak: Díky! Nějaké info k úlovku: Chytl jsem ji na cca 10cm kopyto (modro-bílé) z lodi. Souboj nepopsatelný. Tahala si nás kam se jí zachtělo.Teď se osobák bude těžko překonávat :)
- Úterý 16. září 2014 v 16:09
lovec-r: Slušný zvíře :)
- Úterý 16. září 2014 v 11:18
Scanix: Tak to byla zahajena jak se patri, gratuluju ;)
- zobrazit všechny komentáře (8)
- Pondělí 22. září 2014 v 10:47
- Pondělí 15. září 2014 ve 13:50® HaD
-
Neděle se ale stala trápením pro všechny týmy. Voda se ještě slušně zvedla a v průběhu dne více a více za silných dešťů kalila. Když to zkrátím, ryb se ulovilo méně (několik bylo i zajímavých – okouni cca 30cm, jesen 44cm, tloušť 46 cm apod). Daniela zachytala o něco hůře než v sobotu, ale přesto dosáhla na stříbrnou medaily. Honza straka přidal k sobotní 1. krásnou 2. Honza Jíška k sobotní 2. přidal 1. a tak se mezi nimi a ještě jedním závodníkem „strhl boj o stupně nejvyšší v jednotlivcích. Pikantní je, že Honza Straka o jasný titul přišel krátce před koncem, kdy asi 3 minuty před koncem, kdy byli všichni 1,5 hodiny bez záběru, někdo chytil vekou rybu. Jirka Vlažný přidal k 5. místu ze soboty 6. a Robin Měsíček k 8. přidal 6. I přes to, že druhým dvěma zmíněným závod moc nevyšel, první dva zachytali excelentně. A to nás celkově hodilo na druhé místo v týmech. 1. byli Východočeši a třetí Středočeši. A v jednotlivcích? Mistr ČR náš Honza Jíška (JČ – 16 let!!!), 2. David Vojáček (MRS) a 3. Jan Straka (JČ)- Takže to celkem "cinklo“ 4× z pěti možných. Luxus!!!
Tento příspěvek byl editován 15.9.2014 14:16:52 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. září 2014 ve 13:48® HaD
- Datum lovu: 10. - 12. 9. 2014 | Revír: Labe 2 | Způsob lovu: Přívlač
Víkend jsem strávil rybářsky i nerybářsky – byl jsem na Mistrovství ČR v přívlači, kde jsme se chtěli s Jihočechy „porvat“ o nějaký ten cenný kov. MiČR se konalo na Labi v Děčíně. Z toho jsem nebyl nikterak nadšen, protože mi více vyhovují menší a čitelnější toky, ale nic naplat. Mnohem více nás ale netěšily prognózy počasí a tendence Labe, které mívá v létě průtok okolo 100 kubíků a začátek září mělo okolo 200. To by asi bylo úplně v pohodě, jenže silné deště s Labem pěkně zamávaly a už v pátek o tréninku mělo Labe okolo 350 kubíků. Přesto byla voda celkem čistá a ryby (okouny a tlouště) jsme nalovili. S dobrý pocitem jsme tedy nastoupili do sobotního závodu. Závodníci za JČ byli Jan Straka, Robin Měsíček, Jan Jíška a Jiří Vlažný. Já byl náhradník a spolu s Mírou Zvolánkem jsme zde byli jako „záda“ závodníků (vždy chytali současně jen dva), kteří měli přispět morální podporou a sem tam nějakou radou. Za ženy startovala Daniela Nová a „záda“ jí dělal tatínek. Sobota se nesla v duchu docela slušného množství maličkých okounů a tlouštíků, sem tam se ulovil bolen, viděl jsem ztracenou rybu hodně přes 70 cm a vytaženi byli i okouni přes 30 cm. Naše výsledky nebyly úplně vyrovnané (1., 2., 6. a 8. vždy z 8 lidí) ale nikdo výrazně neutekl a tak zůstala solidní naděje na výsledek. Daniela pak dala svým výkonem 1. základ pro útok na stupeň nejvyšší. Pokračování v dalším příspěvku…
Tento příspěvek byl editován 15.9.2014 13:52:01 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 15. září 2014 ve 22:33
jepice-zruseno: No to je jedno nakonec, ne? Tak jsme se znali jenom civilně zvlášť.
- Pondělí 15. září 2014 ve 20:40
HaD: Nevěděl :(
- Pondělí 15. září 2014 v 19:54
jepice-zruseno: Já myslel, že už víš kterej jsem, byl jsem i loni, ale tam si myslím chytal a pohyboval si se v jinejch sektorech, tak jsme se moc nepotkali. Byl jsem i předloni, ale to už nevím, jestli si byl ty. Měl jsem čepici shakespeare sigma a jistil jsem to zezadu. Někdo vám tam musí dělat ty soupeře, aby jste mohli vyhrávat :-D Každopádně letos to byl uplnej propadák. Když mi spadnou u podběráku 3 ryby ze 4 (jako ostatně normálně), tak bych se nad sebou měl už asi zamyslet :-/
- Pondělí 15. září 2014 v 19:16
HaD: Tys tam byl? :-) Žes neřekl?
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Pondělí 15. září 2014 ve 22:33
- Pondělí 15. září 2014 v 10:29® jepice-zruseno
- Datum lovu: 13. - 14. 2014 | Revír: Labe Děčín | Způsob lovu: Přívlač
Pět prutů u vody, urvanej nilsmástr a několik dalších věcí, zkorucený vlasce na čtyřech navijákách a úlovkem byl v sobotu jeden třiceticentimetrovej tlouštíček a několik ouklejí. A to jsem si ještě u toho málem zlomil haxnu a kolega to okořenil ztracenou peněženkou, kterou potom naštěstí nějakej místní dobrák odevzdal na policii i s doklady.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 15. září 2014 v 11:48
jepice-zruseno: Ještě jsem zapoměl dodat, že mám radost, že je dneska pěkný počasí. Dobře se suší ty promáčený věci.
- Pondělí 15. září 2014 v 11:48
- Pondělí 15. září 2014 v 7:41® KAPRU
- Datum lovu: 13.9.2014 | Revír: mo hustopeče | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 14. září 2014 ve 20:09® Bass jr.
- Datum lovu: 13.9. | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač
Tak tohle jsou sobotní úlovky HaDe , tak už koukej kopnout do vrtule a doraz, ať jim pořádně vyprášíme kožichy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. září 2014 v 19:33® LojzaRybka
- Datum lovu: 13.9.2014 | Revír: voda | Způsob lovu: Přívlač
Vyplatilo se vyjít si s CHosebajtem na večerní vláčku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 14. září 2014 ve 20:08
chosebaits: Se to machruje,když tě odvezu na VIP flek-:)))
- Neděle 14. září 2014 ve 20:08
- Neděle 14. září 2014 v 17:26® brčal
- Datum lovu: 14.09.2014 | Revír: Ostrava | Způsob lovu: Přívlač
Poslední týden chodím jen vláčet. Muškařinu jsem musel odložit na chvilku – zdravotní důvody
a začalo mě to i bavit. Nástrahy mám v obchodě tak jsem nabral do krabice, půjčil prut a pak to takhle dopadá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 14. září 2014 ve 21:20
BigMike: .
- Neděle 14. září 2014 ve 21:20
- Neděle 14. září 2014 v 16:14® tombu
- Datum lovu: 14.9. | Revír: lipno | Způsob lovu: Přívlač
chytám hlavě na pop pery a na smáčky delka je 54 51
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 18. září 2014 v 15:33
tombu: ok
- Úterý 16. září 2014 v 16:00
lovec-r: Jasný, už to neřeš. Akorád řekni taťkovi ať ti k vánocům koupí podložku pod ryby, ať se ty ryby netrápí v písku, jů ?
- Úterý 16. září 2014 v 5:26
tombu: a pak sem je pustil
- Úterý 16. září 2014 v 5:25
tombu: jo děkuji ale já je vždy pouštím a tyhle na obr. sem taky pustil jenom jedna zůstala ve vezírku 3 min.a pak sem chytil druhou za ty tři min.a já je vubec nejim
- zobrazit všechny komentáře (21)
- Čtvrtek 18. září 2014 v 15:33
- Neděle 14. září 2014 v 9:09® jarysek
-
Včera krásnej 65 na Method…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. září 2014 v 8:19® tombu
- Datum lovu: 12.9. | Revír: lipno | Způsob lovu: Kaprařina
no macek to neni ale míru má
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 14. září 2014 v 17:02
lovec-r: Za tohle bych ti jako otec dal pár facek. Ryba vyválená v písku a nenažranost.
- Neděle 14. září 2014 v 17:02
- Sobota 13. září 2014 v 11:11® marta1
- Datum lovu: 31.8. | Revír: Zvoleněves | Způsob lovu: Feeder
Kapr obecný 86 cm 15, 5 kg. Uloven 31.8.2014 18:00 Návnada půlnoční pomeranč tahàn 20 minut
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. září 2014 ve 23:05® Řízek
- Datum lovu: 11.9.2014 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po dlouhy dobe jsem byl vlacet a povedla se jedna stika.Plave si dal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. září 2014 ve 21:22® xsemik
- Datum lovu: 11.9.2014 | Revír: zpč. přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Nejdříve to ráno vypadalo dost katastroficky, ale nakonec se před polednem pár okounů podařilo přemluvit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 12. září 2014 ve 13:18
xsemik: Nedostanu, na druhé fotce je vidět, že tam mám návazec z fluorocarbonu… ;-) A za poslední asi 3 roky, co ho používám, tak ho žádná štika neukousla (ale štiky jen do 60 cm, větší mě neberou nebo se setřepou…)
- Pátek 12. září 2014 v 7:07
cormoran: Dostaneš pranýř, že nemáš lanko na wobleru. To je na kriminál:-))
- Pátek 12. září 2014 ve 13:18
- Čtvrtek 11. září 2014 ve 21:05® s14sh
Taky nic velkeho le potesi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. září 2014 v 15:40® chosebaits
- Datum lovu: 11,9 | Revír: za humny | Způsob lovu: Přívlač
Nic velkého,ale dost to kousalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. září 2014 v 10:27® Bert
- Datum lovu: 10.9.2014 | Revír: Džbán | Způsob lovu: Klasická položená
Po delší době zase celkem dobrý úlovek na Džbánu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. září 2014 ve 22:35® Klobasa
- Datum lovu: 6.9 2014 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
OPILCŮM SE NĚKDY I DAŘÍ aneb výprava velrybářská na Vltavu mně zdařila se, protože chytil jsem si pár rybiček a našel kámoše.
Jak začít a nepsat romány, které stejně nikoho nezajímají? Zkusím to stručně vzít od pátku večer do soboty druhé hod. odpolední. Po pátečních náročných pracovních povinnostech (pracuji do 01:00 hod) a dopravě domů, jsem si šel nevinně dát pivko. Co taky dělat v půl třetí ráno, když na ryby mám sbaleno a v šest chci být u vody. NÁHODA (znáte to) tomu chtěla a v půl šesté jsem se připotácel k netrpělivým kamarádům (sraz byl v 5:15) blekotajíc, že za pět minut vyrážíme a je to ještě na cígo. Míra je parťák už delší dobu, tudíž mě trošku chápe, Petra jsem neviděl pěknou řádku let. Doma vrávorajíc, zjišťuju, že připravené nemám nic. Ještě že tříletý synek Filip spí tvrdě. Slon v porcelánu, hledající v bytě věci na sebe a nutné propriety z lednice, (pivo,jídlo,placatice,perlínky,žížaly a slivovice) malého naštěstí nevzbudil svým rachotem. Tímto se chci omluvit kamarádům rybaříkům za zpoždění a další cígo, nicméně po šesté jsme vyrazily směr Kralupy. Cestu jsem prokecal převážně s Petrem a MIRASE je mi teď zpětně líto za lihový opar v autě. Díky bohu nás pánové pomahači nikde nestavili, jinak ozon v autě z mého dechu by asi porazil i vola. Petr vzal zavděk nabídnutou placaticí švestkového moku, co dělá z lidí, kterým moc chutná, ještě chytřejší lidi a kluci vyprávěli a já chytře doplňoval, taky trochu oponoval. Po zakotvení plechového oře se loučím se spolubojovníky opět hltem z placky pro každého-řidič už má taky právo na chvilku vydechnout, nemyslíte? Lahodný mok předám nejstaršímu Petrovi a jdu si, kam mě srdce táhne. Sobota po půl sedmé a top fleky neobsazené, něco je špatně? Asi ano, hlavu si s tím nelámu, vybalím kus salámu-ale co tě nemá čtenáři? Přískoky,klopýtáním, plížením a plazením vpřed se řítím na špičku soutoku slepého ramene s řekou pod vysokým, odhadem šestimetrovým břehem. Cestou vybaluji vláčák, posbírám čtyři oranžové škůdce slimáky v poli, požahán od kopřiv a popíchán všemožnými keříky i ostružím si razím cestu k vodě. Radostí vykřiknu, až všichni tloušťáci i bolínci pádí na druhý břeh, když najdu v ledvince zapomenutá torza tří smáčků z veletrhu, nejsou ještě nejhorší, tak proto se dnes stanou favoritem number one v boji s mazanými okouny. Nic se nedaří a od sedmi ráno optimisticky svádím marný boj s uzlem grinner na dropshot.JSEM DOBREJ- za deset minut je hotovo, nakonec koncové olovo a bičuju tišinu u křoví a sleduju kolegy, jak vybalují naproti stojany a pruty na položenou i Mirkův feeder. Osmá hodina bez kontaktu s rybou u nikoho náladě nepřidá a otvírám u vody první, leč dnes už několikáté
. Vybalím pruty na těžko, rozpůlím oranžového hnusáka, z kterého teče něco hnědé, v duchu si promítnu čtvrteční rybolov a s nadějí na zázrak ho pošlu před sebe do vracáku. Druhým prutem střídám rousnici s kukuřicí. Dál už jen stručně- Petr dostal do vezírku skoro padesátku kapříka, MIRAS79 NETUŠÍM, jestli něco chytil, protože po dalším pivku a propuštění malého kapříka na kukuřičku, jsem nastoupil spanilou jízdu za okouny a věci okolo už vnímal VÉÉÉLMI mlhavě. Dostal jsem pět okouních miminek co okounili za kameny a jednoho TROFEJNÍHO- skoro dvacet čísel. Při koupeli ve studené vodě oblečený za častým účelem záchrany smáčků, mi zmokly doklady i mobil- vše kromě zapíků a cigaret-BŮH JE SPRAVEDLIVÝ, bez cigaret totiž končí veškerá legrace a je po rybách. Dále jsem si zaplaval nahý, (věci na sebe bylo třeba vysušit a sobotní počasí tomu přálo) s chutí a trochu vystřízlivěl, po zjištění, že voda je studená a proud příliš silný na mé zesláblé, alkoholem trénované tělo, kterému se asi nevím proč zrovínka plavat nechtělo. VÁŽENÍ PŘÍTOMNÍ, DÁMY A PÁNOVÉ, TOTO NĚKDO NATOČIT, SLEDOVAT A PRODAT DONUTILOVI DO BAKALÁŘŮ TAK JSEM FILMOVÁ PÁTÁ HVĚZDA RYBÁŘ ALKOHOLIK. Podotknu ještě poslední zbytečný detail, všechny ryby mnou chycené přežily, nic jsem nezničil a nikomu neublížil(alespoň doufám).
Svatému Petru třikrát Zdar a Díky Všem, za pochopení i čtení.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 11. září 2014 ve 12:15
HaD: :-)))))
- Čtvrtek 11. září 2014 ve 12:15
- Středa 10. září 2014 v 18:51® jarysek
-
aktuálně od vody jedna krasavice
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
skwor: Ten první wobler vypadá zajímavě, co to je?