Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.420 příspěvků, z toho 18420 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 11. listopadu 2005 ve 21:28® Prutos
-
Dnešní přívlač na Dyji v Břeclavi. Při cestě domů jsem si zkrátil čekání na spoj krátkou,ani ne hodinovou přívlačí. Výsledkem byl jeden jesen jeden bolen jeden cejn za hřbet a nakonec candát východní 41cm. Jaké délky te candoš dorůstá? Kluci mi říkalli žeprý je to celkem kus.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. listopadu 2005 v 17:07® Kazan
-
Běla, šel jsem si vyrovnat skore s jednou štikou, vzala stejnou rotajdu, i když jsem si myslel že jsem se dobře připravil, otevřela se karabinka, stalo se mi to poprvé, snad se soupeř zbaví plechu bez problémů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 18:58® Tomash
-
a ještě jedna…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 18:57® Tomash
-
a další…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 18:56® Tomash
-
Teplicko : Dnes na 2 hodinky po škole vláčka s mrtvými rybkami. Chtěl jsem vyzkoušet něco nového a zadařilo se. Nejdřív dva menší okounci do cca 20cm a pak jeden pořádnej 49,5cm a poctivý 2,05 kg váhy. Pak už nic. Dám sem víc fotek, ať se pokocháte.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. listopadu 2005 v 18:12® Tomik
-
dneska vlačka na rybniku jako včera hladina byla jak vcera a podarili se tri okouni a karas za hrbet. vse slo z5
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. listopadu 2005 ve 22:40® Padis
-
pěkné misto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. listopadu 2005 ve 22:38® Padis
-
Loučná dnes po dlouhé době u vody s rybkou celkem 2 okouni 25±
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. listopadu 2005 ve 20:17® kostnak
-
. a taketo vyzrate ostrieziky plavaju v malom dunaji. to bude hadania o jeho vahe, ked sa mu podari vyrast 40+.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. listopadu 2005 v 19:53® kostnak
-
aj takyto maly nasr*ty zubacik sa da uvlacit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. listopadu 2005 v 18:21® Tomik
-
Dnes vláčka na rybniku hladina kleslá o pul metru(nechápu proč nic neni v nepořádku). Za pul hodinku čtyři okouni nejvetsi mel 25 cisel a jeden karas stribritej cca 30 za hubu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. listopadu 2005 v 11:20® Vojta
-
Polička P1
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. listopadu 2005 ve 22:46® Padis
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. listopadu 2005 ve 22:33® Padis
-
Loučná dneska vláčka na 1,5 hodky 1 štíhle cca 40cm a jeden okiš 25 cm. Jinak pěkná procházka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. listopadu 2005 ve 21:28® red
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. listopadu 2005 ve 21:27® red
-
ked je stastie unavene sadne aj na kosta
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. listopadu 2005 v 17:11® Kazan
-
Běla, odpolední procházka s pejskem, s vláčákem a rotajdou, docela pěkný den a pěkné pochytání, jeseni, tloušti a oukleje.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. listopadu 2005 v 11:43@ Vojtěch
-
ČIŽINA 1A-MO Krnov (Nádrž Pocheň) Začátečník (8let)první přívlač.72cm-třpytka rotační.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. listopadu 2005 v 10:20® doktor
-
63cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. listopadu 2005 v 18:35® Hrouzek
-
a ten 18,3cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. listopadu 2005 v 18:34® Hrouzek
-
Musim sem poslat ze včerejší z hrouzkový výpravky,která se vydařila..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. listopadu 2005 v 17:45® Jakub
-
Mendrika: dnes čtyřhodinová vláčka,jeden záběr,štička 46 cm na twistra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. listopadu 2005 v 16:38® Padis
-
Labe včera jeden okiš tak 20 cm a 2 záběry od slušných ryb. Obě spadli tak ani nevím ci to bylo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. listopadu 2005 v 15:23® doktor
-
88cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. listopadu 2005 v 9:33® Candátoman
-
A fotka okounka!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. listopadu 2005 v 9:32® Candátoman
-
A další fotka sobotního candáta
) !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. listopadu 2005 v 9:31® Candátoman
-
Revír: písník u Turnova, v sobotu 5.11.2005 od 7:00 – 11:00. 7:55 přišel záběr, krásný boj na vlasec 0,14mm, rippera 5cm od Stormu a na břehu se objevil krásně stavěný candát těsně nad 60cm(kolem 63cm). Můj první vyvláčený candát. Měl jsem obrovskou radost a dal jsem mu šanci dorůst aspoň o dalších 20cm v jeho domově. Dále jsem na rotačku č.0 od Vojáčka chytil okounka kolem 20cm – také puštěn zpět. Počasí bylo příjemné – poměrně teplo, ale později začala padat mlha a mírně mrholilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. listopadu 2005 v 8:46® Vaclav
-
No, a ten samý bolen ještě jednou, pouze vyfotografovaný z jiného úhlu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. listopadu 2005 v 8:35® Vaclav
-
Ohře 18 v Chebu, páteční odměna od Svatého Petra – bolen 79 cm a 5 kg. O den později na Jesenici dvě štiky 51 a 53 cm, včera mi na tom samém místě spadl z wobleru krásný okoun kolem 40 cm – u samého břehu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. listopadu 2005 v 7:30® hajan
-
Berounka 3, 10–17.00, feeder červi, kuku. 1×parma ±60, vrácena, 1× karpík 48, šel se mnou home.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.