Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 10. září 2014 v 9:09® Jožko
Revír: Rieka Nitra

Zdatný, športovo založený kaprík bojoval statočne. A ja sním :-)

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109457.jpg
(2) (3) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Středa 10. září 2014 v 15:06

casper: „A já HO sním“ :-D

• Středa 10. září 2014 ve 14:34

karasek: krásny kapr,ten musel mít tak přez 40 a tá sportovní předpažka:)

Středa 10. září 2014 v 7:28® jarysek
jarysek

včera večer celkem překvapení na mimopstruhovce pěkných 65cm ☺

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109452.jpg
(0) (9) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
  • Středa 10. září 2014 v 15:37

Scanix: Neni nad to, kdyz velka voda privede nejakou lepsi fishku zhora, neni jich moc, ale obcas se nejaka ukaze ;)

Středa 10. září 2014 v 1:04® HaD
HaD

Tohle už se mi dnes nikam nevešlo :-(( (( :-D

Tento příspěvek byl editován 10.9.2014 01:05:26 uživatelem HaD.
foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109451.jpg
(0) (4) Komentáře k příspěvku: (7)Přidat komentář
  • Neděle 14. září 2014 v 5:33

tombu: teda tich je :)

• Středa 10. září 2014 ve 14:52

Klobasa: To prkýnko znám,mám ho taky doma,gratulejšn-pořádná hromada

• Středa 10. září 2014 ve 14:37

HaD: Mysak: jojo :-))) OBr: tyhle fotky? Ok , dám si je na flešku :-OOOOO

• Středa 10. září 2014 ve 14:01

OBr: blbý houby … přivez to na sraz, ať vím, jak vypadá hříbek, tady je kulový :-(

• zobrazit všechny komentáře (7)
Pondělí 8. září 2014 ve 21:18® TJSS
Datum lovu: 8.9.2014 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes trocha více času na svou milovanou řeku, po deštích stále trochu s větší průtočností, ale vydala mi letošní nejbojovnější rybu. Krásně přes brzdu a mraky výpadů. Snad nedostanu palec dolů, za to, že jsem si za svých dosavadních 40 vycházek ponechal svou první rybku. Z útrob této 67 jsem „vyloupnul“ natrávenou kudlu cca 35cm… Tahle bojovnice ukázala na svém místě svému okolí, kdo, že tu byl pánem… Petrův zdar.

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109441.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109442.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109443.jpg
(0) (20) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
  • Úterý 9. září 2014 v 19:40

TJSS: David H. … Taky Tě stále čekáme :)

• Úterý 9. září 2014 v 11:45

HaD: Máte to tam pěkný :-)

Neděle 7. září 2014 ve 21:42® Scanix
Scanix
Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

U vody bylo krásně, rybek hodně, i když žadní velikáni, pěkně jsem si to užil. Navečer šli okouni a boleni, za šera pak nějaký candátek a tloušti. Škoda, že to nekorunovala nějaká opravdu pěkná rybka, alespoň ti jelci ušli :-)

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109427.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109428.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109429.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109430.jpg
    Neděle 7. září 2014 ve 20:06® sethy
    sethy

Toz Dejve nymfy funguji. Asi nej lov co se poctu tyce za poslednich par let

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
    foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109422.jpg
    (0) (15) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
    • Pondělí 8. září 2014 ve 21:16

sethy: Chytal jsem jen DS. Ani jsem klasiku nezkoušel.

• Pondělí 8. září 2014 v 16:19

HaD: To je super, musím už taky vyrazit. A lepší DS nebo normálně s jigovkou?

Neděle 7. září 2014 ve 13:15® lovec-r
    Datum lovu: 06.09.14 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Plavaná

Včera jeden mramorovej, sice jenom 75 cm, ale potěšil a dostal svobodu.

Tento příspěvek byl editován 7.9.2014 13:16:02 uživatelem lovec-r.
    foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109419.jpg
      Sobota 6. září 2014 ve 23:27® chosebaits
      chosebaits
      Datum lovu: 6,9 | Revír: Tekoucí stojatý | Způsob lovu: Sumcařina

Divný záběr,divný sumec.Také zobl plotici 25 cm a trojháky měl až …

Tento příspěvek byl editován 6.9.2014 23:29:40 uživatelem chosebaits.
      foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109409.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109410.jpg
      (0) (21) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
      • Pondělí 8. září 2014 v 16:20

HaD: tak to se mu ještě nestalo!!! Mazec!

Sobota 6. září 2014 ve 23:12® xsemik
      Datum lovu: 6.9.2014 | Revír: zpč. přehrada | Způsob lovu: Přívlač

Tak po minulé zkušenosti, kdy brali jen boleni, jsem se rozhodl neponechat nic náhodě. Vyhrabal jsem staré zásoby planadavek a nějaké další popy. Takže jako prvního jsem chytil okouna a následně mi popa minula štika… Celkový součet úlovků: 10 okounů, 1 štika, 2 hříbky a jeden křemenáč… Boleni v jasné vodě nástrahu tak maximálně přijeli okouknout a jeli dál… ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109405.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109406.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109407.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109408.jpg
        Sobota 6. září 2014 ve 21:59® bjucek
        bjucek
        Datum lovu: 6.9. | Revír: přehrada | Způsob lovu: Sumcařina

Netušil jsem, že funguje vábnička i na candáta. Nicméně sbalil pětadvacítku plotici jak nic

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109404.jpg
        (1) (17) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
        • Pondělí 8. září 2014 v 16:20

HaD: Si děláte srandu, ne?! :-)

• Pondělí 8. září 2014 v 9:19

Marekzprahy: krasavec. gratuluju

• Neděle 7. září 2014 ve 12:18

casper: to říkám furt, že musíme chytat na rybičky :-D gratulace Davidovi, to je fakt obr! :)

Sobota 6. září 2014 v 18:16® pete2
        pete2
        Datum lovu: 6.9.2014 | Revír: Potok | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem si rano privstal a rikam, ze vyzkousim jez pod Stavnici…k memu zklamani byla zrovna LRU v privlaci :-(( na prvni pocit celkem zklamani, tak jsem aspon vyrazil na potok na ktery se chystam jiz nekolik let a nikdy jsem se tam nedostal. Mozna i po vcerejsim Zeru, mi byla doprana paradni chytacka. Prislo tak 10 tloustiku od 10–35 a asi 15 okounu. Jelikoz jsem na zacatku necekal takovou akci tak jsem spostu zaberu nezasekl, nevadi, prijdou priste.

Tento příspěvek byl editován 6.9.2014 18:17:03 uživatelem pete2.
        foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109400.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109401.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109402.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109403.jpg
        (0) (6) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
        • Sobota 6. září 2014 ve 22:19

jepice-zruseno: Možná tvé pocity trošku rozptýlím, když napíšu, že to dětem podle mých zpráv nějak moc extra nebralo. Nevím, na kterém z potoků jsi byl, ale možná že jsi zachytal líp, než junioři na štvanici.

Sobota 6. září 2014 v 11:47® skwor
        skwor
        Datum lovu: 6.9. | Způsob lovu: Přívlač

Sice jsem dnešku měl jiné představy, ale včera mi zavolal kamarád, kterého jsem dlouho neviděl… A neplánované akce jsou nejlepší. Letos třetí přes magickou hranici, tentokrát na přívlač. Uááá, já mám radost :-D

Tento příspěvek byl editován 6.9.2014 11:50:08 uživatelem skwor.
        foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109394.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109395.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109396.jpg
        (0) (22) Komentáře k příspěvku: (5)Přidat komentář
        • Pátek 12. září 2014 v 15:18

skwor: David: Díky chlape :) S vláčkou je to těžší, ale je to asi můj nejoblíbenější způsob jejich lovu. A nemusí to být žádná jemnota, jak se často traduje.

• Pondělí 8. září 2014 v 16:21

HaD: Pecka!!! Já mám za život přes 50 na vláčku jen tuším 2 kousky. Pěkný pěkný pěkný!!!

• Neděle 7. září 2014 ve 14:19

Inferno08: Ale nebylo to myšlený zle!!! :-D

• Neděle 7. září 2014 ve 12:23

skwor: To je mi jasný, že já ne :-D Děkuju.

• zobrazit všechny komentáře (5)
        Pátek 5. září 2014 ve 20:32® Klobasa
        Klobasa
        Datum lovu: 4.9 2014 | Revír: Turyńský rybník (Záplavy) | Způsob lovu: Přívlač

Čtyřhodinová výprava dvou tichých bláznů.

Tak jsme včera s parťákem Mírou opět vyrazily na ryby. Platí pravidlo, že spolu málokdy něco chytnem a většinu času prokecáme. Vybrali jsme si místo u odtoku z rybníka a počasí bylo opravdu nádherné. K vodě jsme dorazili po šesté navečer. Mirek se rozhodl echolotem zmapovat dno a ryby, já potrápit smáčkem nějakého dravčíka. Povedl se mi okoun patnáct čísel, který zhltnul Hadova sedmicentimetrového posledního smáčka na dropshot tak poctivě, že jsem měl co dělat, abych ho udržel naživu. Naštěstí se povedlo, jen smáček přišel o oko:(.
        Míra třetím hodem urval kačenku a lítostivě se díval na sonar na břehu. Co teď? Velký kačer si ji přijel okouknout a parťák na to: ;tak, teď by mohla přijet štika nebo sumec a slupnout mi jí„! I vítr, darebák, naschvál přestal foukat a hladina byla klidná jako zrcadlo. Po mém zjištění že jsem zrovna bez čeřínku začala záchranná mise. Mirek vyndal vezírek, já našel pět šutrů, sáhnu po šestém a začínám proklínat pejskaře-co myslíte? Mám ho…tam! Ale jak na kachnu ve vodě? Indiáni byli fakt frajeři- hodit lasem tak, že smyčka padne koni přesně na krk, se nepovede jen tak někomu. Držím kamarádovi prut s odklopenou cívkou a pozoruji, jak se trápí s vezírkem napíchnutým na háček a prvními třemi hody po stylu kovbojů zasáhnout asi deset metrů vzdálený cíl. Takhle to nepůjde pronesu suše a jdu hledat další kamení. Tři oblázky navíc doufám postačí a umytou rukou, předám parťákovi prut, roztočím keser nad hlavou a na třetí hod se mi podaří přístroj zasáhnout. Po dvacetiminutovce snažení máme kachničku v podběráku a totálně rozplašené loviště.
        Beru do ruky druhý prut s novou nástrahou-bílo červené kopýtko 7cm.od Berkley, které jsem nově nakoupil v Itálii na dovče v sadě šesti kusů za sedm europeněz a odebírám se daleko od kamaráda s myšlenkou chvíly ho nevidět (znáte to, mlčeti někdy zlato) a přelstít nějakého dravce pod nedalekou vrbičkou. Po desetiminutovce snažení mám vázku. Nic naplat, musím do vody, neochotně vykasám gatě, položím prut a sunu se do teplé vodičky (echolot naměřil 24 stupńů). Asi metr a půl od břehu s uchem těsně u hladiny nahmatávám drahocennou gumičku. Páčím za háček jigovky lví silou, až se vázka pohne a háček se ohne. Kdepak kámen, je to antikorový buben od pračky bez špagátu-kdysi asi řízkovnice chycená pěkně za tlamu, vlastně za dírku. Jak se brodím ven s tím úlovkem, všimnu si, že pod břehem trčí zelená asi dvaapůlcentimetru v průměru dobře schovaná starší hadice s nově zašroubovanou zátkou na závit. Aha, tak proto tady celé okolí tak libě nevoní. Na břehu okouknu buben, dvířka otevřená obě dokořán-v duchu si vynadám za hloupost-co když tam byl schovanej metrovej úhoř? Ale je tam zase(h…o)! Takový úlovek by mě nemohl přece těšit, uklidňuju se, mám na ně přece posbírané rousnice dešťovky a mražené sedmicentimetrové perlínky, jen počkejte vy hadi až se setmí. Paní naproti ve vilce předstírá věšení prádla a sleduje jak si myji špinavé nohy a ruce a obouvám fusekle. ;Neztratili jste buben od pračky?“ houknu na paní a dobře vím kam míří zakopaná hadice pod cestou,– k jejich luxusní vilce.Paní povolá z balkonu pána, ten koukne na buben a ptá se mě, zda není pozdě večer na to prát prádlo? Juknu na mobil v kapse, odpovím cosi jako že je, vezmu kov do ruky a chvátám za parťákem nastražit pruty na noční labužníky. Cestou přemýšlím, KOLIK asi takových hadic a hadiček, trubek a trubiček trčí od každé chaty do řek a potoků a říček a rybníků??? Buben odevzdám kolegovi bobkaři, ten poděkuje a myslím, že si s ním bude vědět rady. Po debatě s kámošem mi není lépe a ze snů mě vytrhne až první záběr-podprutový polystyren s půlmetrovým průvěsem je přilepen na prutu a špička cuká doprava. Zásek, prut v oblouku jen tři vteřiny, známé hadí potřesení hlavou, ale s jistotou to tvrdit nemůžu (mohl to být kapr nebo jiná větší ryba)a tah povoluje jako už mnohokrát. Devátá hodina odbila, no jo už jsou tady a myslím si o sobě zase něco neslušného-proč tu pusu jen nezavřu a nesleduju své pruty?. Na druhém prutu se malý mrtvý perlínek na pletence, čekající na potupné snědení krásného ostnatého pruhovaného rytíře s vlčími zuby a neomylným zrakem , ani nehne. Mírovy pruty jsou taky němé, světla zelených diod se odráží od hladiny. KRÁSA! Ve třičtvrtě na deset, při debatě o sobotním lovu na Vltavě, se mi opakuje situace z deváté hodiny-musím si totiž zapálit dramko. S tím rozdílem, že mi olovo s rousňákem při záseku vyletělo z vody po pěti vteřinách v tahu ryby a nervy mi už povolily naplno a neslušná slova už musela ven od plic. No nic, nahodím novou rousnici a do závěrečné se už samozřejmě nic neděje. Balíme a jedem domů. Na Kladně se rozloučím s parťákem ze střední školy a po telefonu domluvíme dnes sobotní výpravu velrybářskou snad úspěšnou…na na na…, na Vltavskou princezničku mezi vodami. Co říct na závěr?? PETRŮV ZDAR Všem podobně postiženým nadšencům a já osobně z těchto krásných i smutných zážitků v mé churavé mysli přetrpím i zimní měsíce, kdy mi led nedovolí hodit cokoli do mých oblíbených revírů a vstoupit na pro mě posvátnou půdu!! NO NENÍ TO KRÁSA, TA RYBAŘINA??

(0) (4) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
        • Středa 8. října 2014 v 15:11

Klobasa: Dík Míro, však víš jak mně literatura bavila ve škole, na rozdíl od někoho:) Rybařina je krása:) Dám tam asi ještě nějaká story z našich společných lovů, alespoň pro legraci:), snad to někoho pobaví.

• Pátek 5. září 2014 ve 21:41

Deaf: Krásně jsi to napsal…kde se v tobě vzala ta literární můza ? Jak jsem to tak četl, tak jediný co mě napadá, že se na chytání spolu vykašleme ( stejně většinou chytíme ho..o – apropo..ty vlastně včera doslova a do písmene :-))a budeš povinně psát.. Ale když jezdit nebudeme, tak zase nebude psát o čem, takže pevně doufám že to zítra na Vltavě zlomíme a něco se čapne- (doufám že ne zas h…o ),no a kdyby ne tak alespoň bude zas o čem psát, o čemkoliv, protože na rybách se dá zažít spousta věcí a právě proto.....NENÍ TO KRÁSA,TA RYBAŘINA?

Pátek 5. září 2014 v 18:08® corrvete
        corrvete
        Datum lovu: 3.9.2014 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Klasická položená

Letos sem po 2hý vyrazil na Candáty na těžko. Po hodince se to rozjelo tak sem ho zasek a a u nohou se mi ukázal nádhernej Candát 70+ pak to vypliv a byl v pr… :-D Tak sem zapálil udělal fotku a jel sem k domovu .

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109392.jpg
        (0) (5) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
        • Sobota 6. září 2014 v 7:40

jepice-zruseno: Vidíš, u nás na přehradě si borci dávaj cigáro už když zabere a až ho dokouřej, tak vytáhnou zažraný třiceticentimetrový miminko :-(

Pátek 5. září 2014 ve 13:06® Draky
        Draky
        Datum lovu: 5. 9. 2014 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dneska necelé 2 hoďky u vody. Je docela zvedlá hladina a voda je poměrně studená, tak brodění v kraťasech bylo už nic moc, ale aspoň svítilo sluníčko.

Ryby neměly moc mušku a já měl levé ruce, takže 2 ryby spadly a 3 záběry jsem vůbec neproměnil. Vytáhnul jsem pouze jednoho okyše, ale na zdejší poměry už docela dobrá velikost. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109391.jpg
          Pátek 5. září 2014 v 8:26® Padis
          Padis
          Datum lovu: 4.9.14 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem zas zkusil něco uvláčet.Řeky kalné a zvedlé tak jsem zajel na stoják.Nějaké gumy utrhal přesto i nějaké ty ryby se povedli.

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109388.jpg
          (0) (4) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
          • Pátek 5. září 2014 v 8:27

Padis: Bobo a spol- ještě že tu Máňu máte.

Čtvrtek 4. září 2014 ve 13:21® kerob
          kerob
          Datum lovu: 28.8. | Revír: Švédsko - jižní Laponsko | Způsob lovu: Přívlač

Tak mam další rybí druh do seznamu. Losos 87 cm (cca 7–8 kg dle tabulek a odhadu). Švédsko sice není vyhlášenou destinací pro lov lososů, ale jsou řeky, kde se ulovit dá… :-D

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109374.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109375.jpg
          (0) (22) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
          • Čtvrtek 4. září 2014 v 16:33

jepice-zruseno: Já si hned říkal, že to nevypadá jako Labe :-D

• Čtvrtek 4. září 2014 v 16:27

kerob: Jenom přidám ještě malé info:
            na lososy jsme se zaměrovali cca 5 dní. Za těch 5 dní jsme ve 4 lidech udělali 6 záběrů. 3 jsme vytáhli (60, 67, 87 cm), dva uřízli snuru o kameny, jeden spadnul. Nej nástraha: 25–40 g plandavka podlouhlého tvaru (ABU Toby…).

• Čtvrtek 4. září 2014 ve 13:37

HaD: Tak to doopravdy závidím!!!

Čtvrtek 4. září 2014 v 8:00® emrik1
          Datum lovu: na těžko | Revír: severní čechy | Způsob lovu: Kaprařina

Vyrazili jsme s roinou na rybník a znáte to.Pod mrakem ale užje rozhodnuto jedem a se slovy z toho nezaprší se začali lít z nebe kýble vody.Musel jsem dát ženě za pravdu,že jsme měli přibalit i pláštěnku.nic méně se synem jsme vytrvali a vyplatilo se to.8 kaprů za hodinu,náádhe­ra.Všechny vráceny vodě

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109368.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109369.jpg
            Středa 3. září 2014 ve 23:07® košťa
            Datum lovu: 3.9. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Zdravím pánové, tak jsem dnes vyrazil na céčka. První nához rána do prutu a hned mi bylo jasné že to céčko nebude, po deseti minutách tvrdého (s pletenkou na 20kg a proutkem 20–60g) boje odpor povolil. Pletenka byla jistě 2m od slizu a ryba se prakticky nehla z fleku zdolával jsem jí na 5m ode mě jen párkrát kopla do poverpročka. Sumce jinak vláčím tři roky a na svém kontě mám sumíka nej 148cm a musím říct že se to nedalo absolutně srovnat. A teď k meritu věci, myslíte pánové že mohl ty dva metry mít?

Tento příspěvek byl editován 3.9.2014 23:09:17 uživatelem košťa.
            (0) (3) Komentáře k příspěvku: (5)Přidat komentář
            • Čtvrtek 4. září 2014 v 10:30

košťa: Zkrátka mě jen zajímalo zda lze alespoň částečně odvodit délku sumce od délky šňůry od slizu. Jinak sumík mi to neurazil ale vypnul se :-)

• Čtvrtek 4. září 2014 v 9:49

HaD: :-) Jasně že jo :-)))

• Středa 3. září 2014 ve 23:49

jepice-zruseno: Ty urvaný ryby jsou vždycky největší. Musíš ho chytit znova a uvidíš.

• Středa 3. září 2014 ve 23:43

košťa: ale jo naběh sem si dobře mi tak…

• zobrazit všechny komentáře (5)
            Středa 3. září 2014 ve 21:51® hanis93
            hanis93
            Datum lovu: 29.8 | Revír: MP řeka | Způsob lovu: Přívlač

pár fotek z minulého týdne, tak zase příští rok se budu těšit :-)

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109365.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109366.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109367.jpg
            (0) (12) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
            • Středa 3. září 2014 ve 22:09

kubas: Tak určitě :-).

• Středa 3. září 2014 ve 21:59

hanis93: celé léto! už mám posledního jenom, s dolepovanou lopatkou, pohlým očkem drátku, otřískaný, nechce se mu chodit ale baští to. Už jsem zase v Brně tak doplním stavy, dovezu rybařinu a zajdem někam! :)

• Středa 3. září 2014 ve 21:54

kubas: Vidím, že Kenoši fungují :-).

Středa 3. září 2014 ve 21:06® arapajma
            Datum lovu: 13.8.2014 | Revír: bilina 5 | Způsob lovu: Plavaná
            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
            foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109361.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109362.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109363.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109364.jpg
              Středa 3. září 2014 ve 20:13® Filo
              Datum lovu: 3.9 | Revír: rybníček | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem tenhle rok konečně překročil čtyřiceti cm hranici, ale že se takhle přiblížím k padesátce jsem nečekal. I když na to nevypadá měl rovných 47 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109356.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109357.jpg
              (0) (10) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
              • Čtvrtek 4. září 2014 v 19:52

Filo: Děkuju

• Čtvrtek 4. září 2014 v 8:41

Marekzprahy: Krása

Středa 3. září 2014 v 19:33® Scanix
              Scanix
              Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Původně jsem měl být v práci, ale pak se nějak změnily okolnosti a já zůstal doma, resp. jsem si na chvíli odskočil za rybkami ;-) Voda kalná, přizvedlá, doufal jsem v nějakou tu kočku, ale ty prostě mají asi v té studnené vodě jiné zájmy, nakonec z toho byl pěkný lov blbenů ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109351.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109352.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109353.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109354.jpg
                Středa 3. září 2014 ve 14:56® BigMike
                Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jedna neskutečně agresivní bota – ještě na břehu se pěkně házela a chňapala po všem v dosahu! A ještě nějaké parmičky.

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109345.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109346.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109347.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109348.jpg
                (0) (14) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
                • Středa 3. září 2014 v 19:32

Scanix: Bud rad, ze jsi tomu utopenci tu botu sundal :)

• Středa 3. září 2014 v 17:11

BigMike: Jak jinak, ale kdybych vytáhl i pravou, asi bych si je nechal:) Ale u nás na jihu je stejně celoročně chráněná! Tedy bavíme se o tenisce a pak o parmě:)

Abych byl úplný, tuhle známý chytil na malého w. parmu 92cm, na fotku stále netrpělivě čekám – to bude mazec!

• Středa 3. září 2014 v 15:06

Mysak1: Dostala doufám svobodu? Takhle pěkně v koutku.

Úterý 2. září 2014 ve 20:45® lovec-r
                Datum lovu: 02.09.14 | Revír: vltava-Praha | Způsob lovu: Plavaná

Koupeno 10 mini plotiček a výsledek je 55cm.

Tento příspěvek byl editován 2.9.2014 20:46:36 uživatelem lovec-r.
                foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109342.jpg
                  Úterý 2. září 2014 v 16:52® kubas
                  kubas
                  Datum lovu: dny minulé | Revír: Severomoravský skoro stoják | Způsob lovu: Přívlač

Tak letos zatím největší. Sice jsem zmokl, ale potěšil velmi moc :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109339.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109340.jpg
                  (1) (27) Komentáře k příspěvku: (17)Přidat komentář
                  • Středa 3. září 2014 ve 22:11

kubas: Já jsem ti posílal tu fotku, jak tam jsem já s rybou nebo co :-)? Díky moc :-).

• Středa 3. září 2014 ve 21:55

hanis93: krasavec! moc gratuluju :D

• Středa 3. září 2014 v 19:57

kubas: Díky borci :-).

• Středa 3. září 2014 v 19:52

Filo: Gratuluju též. Pěknej fousáč.

• zobrazit všechny komentáře (17)
                  Úterý 2. září 2014 v 15:25® xsemik
                  Datum lovu: 2.9.2014 | Revír: zpč. přehrada | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska měla být cílová ryba štika a okoun. Skóre ale bylo následující: 4 hříbky, 3 bedly a 2 boleni… A to už jsem bolena nechytil několik let… Kromě toho jsem měl ještě neúspěšný atak bolena kolem 60 na spíše štičím stanovišti a další podobně velký pronásledoval typicky okouního woblera z hloubky u skály…

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109325.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109324.jpg
                    Úterý 2. září 2014 v 15:03® BigMike
                    Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak já v sobotu jako David taktéž Audi.)))A padá mi to letos neskutečně! Dnes sumík tak do metru, pak kapr 2kg za ocas spadl taktéž, 2 boleni jakbysmet a jen jeden krásnoočák se nechal vytáhnout:) Takhle vybarveného lína jsem ještě neviděl, jen to umět nafotit.

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109320.jpg
                      Úterý 2. září 2014 ve 12:56® Futureriver
                      Futureriver
                      Datum lovu: 1.9. | Revír: Vltava | Způsob lovu: Kaprařina

Včerejší krasavec 62cm –6kg

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109318.jpg
                        Úterý 2. září 2014 v 10:26® skwor
                        skwor
                        Datum lovu: 2.9. | Způsob lovu: Přívlač

Konečně trochu lepší ryba, po těch letních ouklejích :-)

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img109314.jpg