Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 13. července 2014 v 15:37® cervena
- Datum lovu: 1107 2014 | Revír: orlik | Způsob lovu: Sumcařina
tak jsme vyrazili na noc jensme přijeli tak začala bouřka ale neodradilo nasto tak jsme šli čeřinkovat žadnej zazrak jenom okun 20 cm tak semho zavezl na trhačku vjedenact večer zabjer sumčik metr jinak nic
Tento příspěvek byl editován 13.7.2014 16:24:47 administrátorem skwor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. července 2014 ve 13:16® skwor
- Datum lovu: 13.7. | Způsob lovu: Plavaná
Tloušťovačka s třešněmi a matchovkou. Ryby spolupracovaly víc než pěkně, celkem osm kousků vesměs v příjemných velikostech. Předposlední ryba patřila opět do top kategorie začínající pětkou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. července 2014 v 11:36® Scanix
- Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Tradiční chvilkový úprk k vodě, než jsme vyrazili s drahou polovičkou do šantánu a i přes snahu vyhnout se tloušťům se zvětšením nástrahy, se to nedařilo. Když už to nakopla nějáká ryba tak i na 12tce executorovi visel zase jelec
Co naplat, že to nejsou úplná nedochůdčata, cíl to ale není
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 13. července 2014 ve 13:47
Scanix: Podle me je u tech prumeru 0.8mm uz celkem jedno, co to je za znacku, ma to nosnost zpravidla 40 kg a neco to urcite vydrzi i kdyby to byl obyc monofil
- Neděle 13. července 2014 ve 12:49
Nils Master: jo dobrý, já už myslel že máš tu pletunku jako kmenovku :D… Já chci koupit ten Fluocarbon od Savagearu… nemáš s tim zkušenosti?
- Neděle 13. července 2014 ve 12:08
Scanix: Mam klasickou 40lb Power Pro, ale asi metrovej navazec 75–90kg pletenky ci 0.8mm fluocarbonu kvuli sumcim kartacum. Ten fluocarbon je ale na male woby naprd, jak je tuhej, divne to chodi, takze mensi woby s pletenkou. Vim, stice to odolat nemusi, ale urcite lepe jak bez navazce. Navazec nevadi tloustum ani bolenu, tak pak nejaky ten kamen ve vode ustoji a o to jde.
- Neděle 13. července 2014 ve 12:00
Nils Master: to fakt vláčíš s takovou bojkovou pletenkou?
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Neděle 13. července 2014 ve 13:47
- Neděle 13. července 2014 v 9:34® kubas
- Datum lovu: včera | Způsob lovu: Přívlač
Tak včerejší vláčecí maraton přinesl nečekané ovoce. Chyceny všechny dravé ryby, které se běžně vyskytují na MP vodách v počtu hojném. Dopoledne bylo ve znamení bolenů, kdy jsme se pod 55cm nedostali. Pak proběhl test novinek od Redbassu, na které štiky, candáti a okouni reagovali velmi dobře. Odpoledne bylo slabší, ale nějací tloušti se podařili a večer to zakončil sumec. Co víc si přát, velmi vydařený den to byl
Tento příspěvek byl editován 13.7.2014 09:36:50 uživatelem kubas..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 13. července 2014 v 18:13
kubas: Scanix: Tak pokud je to u vás vzácnost, tak u nás 30× větší, ale to neznamená furt, že to musím fotit :-).
- Neděle 13. července 2014 v 18:09
Scanix: No u nas je 80tka sum uz vzacnost, ale tak fotogenicka ryba to neni, zvlast u suma :)
- Neděle 13. července 2014 v 18:07
kubas: Scanix: Tak já vím, že by se prd stalo, ale neshledal jsem k tomu smysluplný důvod :-).
- Neděle 13. července 2014 ve 13:54
Scanix: kubas: blesk rybam nevadi, pri bource se taky blyska a je to v pohode, vloni jsem fotil jako divej a treba i 7 kousku za hodinu, nemam pocit, ze by je to stresovalo, pres den je to horsi, resp. odlesk od nacini to uz trosku odradi prefikane blbouny jiste :)
- zobrazit všechny komentáře (8)
- Neděle 13. července 2014 v 18:13
- Neděle 13. července 2014 v 9:26® saman
- Datum lovu: 11.7 | Způsob lovu: Klasická položená
Prisel kolem 9:00 rano 63cm ale byl dobrej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. července 2014 ve 21:01® bruny
- Datum lovu: 12.7.2014 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Kaprařina
Dneska zas jeden ze super dnů. Chytil jsem několik kaprů největší a nejhezčí je na fotce ( foto je z mobilu takže kvalita nic moc). Celkový počet nevim, ale doufám, že takových dnů bude víc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. července 2014 v 17:26® skwor
- Datum lovu: 12.7.
Po delší době s kolegou Pavlem u vody. Začalo to slibně, každý jsme si sáhli na slušného potočáka. Ten můj byl při boji víc nad hladinou, než pod ní. Jenomže pak už přišla bída v podobě jen několika menších tlouštíků a okouna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. července 2014 ve 23:56® spike
- Datum lovu: 11.7.2014 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Když včera přišel candát tak natěšený sem vyjel dnes znovu. Samozřejmě jak jinak než s candátím cajkem no a čert to vem nepřišel candát ale jeho fousatý kolega. V proudu 15 minut přetahovaná, super zážitek na tak lehký cajk.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 14. července 2014 ve 13:57
Scanix: spike: nejak se nam to zvrtava :) Jinak v noci nechytam na zamackane protihroty, to bylo v navaznosti na lov na thrill bez lanka a rozhodne nezamackavam pri lovu se sumcim cajkem. Proste wobler v noci chytam vzdy alespon se 75kg pletenku ci 0.8mm fluocarbon. Jasne, ze to prasi chod nekterych wobu, ale na rece se to snese, nebo holt volim woby, ktere to zvladnou, stejne tak jako musi zvladnout prekovani. Vim i to, ze to mate se stikami specificke, ale primarne jsem to psal kvuli trojhakovemu chytani, je faktem, ze lanko na slabem cajku te pri zaberu sumce stejne nespasi. Vim, ze nejsi nejakej nezodpovednej lovec, ale kdyz vidim wobler na vlasci, tak se mi proste jezi zbytky srsti na hlave, protoze dost lidi tohle zacina posledni dobou brat jako standard a to rozhodne neni dobre…
- Pondělí 14. července 2014 v 0:49
HaD: Anebo chytá? Už se v tom motám. Nebo se motá někdo jinej? No to je ale motanice. Hlavně nezapomenout na pořádnou pusu a vše je olrajt.
- Pondělí 14. července 2014 v 0:45
HaD: Jsi snad jedinej kajakář v ČR co nechytá s lankem?
- Neděle 13. července 2014 ve 23:26
jiris: Ano, ty. Nehodlám tady vyhledávat nějaké úštěpačné poznámky na moji osobu. Obzvlášť, když to tu sleduji letem světem.
- zobrazit všechny komentáře (23)
- Pondělí 14. července 2014 ve 13:57
- Pátek 11. července 2014 ve 22:29® wirr
- Datum lovu: 11.7.2014 | Revír: Litavka | Způsob lovu: Přívlač
Neměl jsem co na práci tudíž jediné řešení připadající v úvahu byla Litavka. Odpoledne nečekaně horko jak blázen, během chvilky vznikla nad krasem kovadlina a vypršelo se to přesně, když jsem měl nablízku mostek. z nudy jsem navázal jediný muškařský háčky co jsem měl a bavil se chytáním malých tlouštíků. No nakonec se celkem vydařilo jen mě štve pěkně dlouho jedna štika
D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. července 2014 ve 22:04® Draky
- Datum lovu: 4. 7. 2014 | Revír: Přehrada | Způsob lovu: Feeder
No konečně mě bratr poslal fotky, tak se s váma můžu podělit o naše zážitky z přehrady.
Výprava se konala od čtvrtka do neděle. Nejhezčí úlovky byly kapr (55) na 18g matchku, plotice (41) na feeder – to už byla pěkná obryně, bratrovi se podařil jeden lín, mě na vláčku okoun (35) a nejhezčí z cejnů měl 51.
Výprava tedy byla jedním slovem zdařilá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. července 2014 v 9:31® casper
- Datum lovu: 10.7.2014 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
včera jen na skok.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 12. července 2014 ve 13:31
casper: bjucek> nevzdal,ale chci občas i něco chytit :-D
- Sobota 12. července 2014 v 0:53
bjucek: Už jsi vzdal vláčku jo?
- Pátek 11. července 2014 v 18:07
Scanix: Rozhodne lepe chytat v proudnejsich nebo alespon taznych usecich
- Pátek 11. července 2014 v 16:41
casper: scanix> však já vím, proto jsem tomu tolik věřil :) a ten den jsem si ani nevzal jinou nástrahu :-D za tři hodiny ani ťuk a přitom tam je tloušťů, až to není hezký :) mě napadlo, že problém je právě v tom, že se to nehejbe, že by se jim to asi líbilo kdyby to plavalo v proudu (pod splávkem) :)
- zobrazit všechny komentáře (9)
- Sobota 12. července 2014 ve 13:31
- Pátek 11. července 2014 v 6:38® Leontýn
-
Samozřejmě ho pustil.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. července 2014 ve 21:18® Leontýn
-
Dnes jsem byl poprvé od zahájení s klukama na rybách. Rybu jsem žádnou nechytil, ale Honza vyvláčel pěkného kapra rovnou za hubu.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. července 2014 v 16:55® Petula
- Datum lovu: 7.7.2014 | Revír: jezero | Způsob lovu: Sumcařina
i v noci kousali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. července 2014 v 16:54® Petula
- Datum lovu: 7.7.2014 | Revír: jezero | Způsob lovu: Sumcařina
Příchod změny počasí byl ve znamení sumčích ataků,krasavci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. července 2014 v 9:29® casper
- Datum lovu: 9.7.2014 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem si včera vyrazil s přítelkyní a pesanem na Labíčko, zkusit feeder, protože dravci jsou ignorantní a navíc mám levé ruce
dopadlo to super, za dvě hodinky lovu asi 10 ryb ve složení sumec, tloušť, ouklej, plotice, cejnek malý velikosti velké a nakonec překvapil hodně solidní karas
tak nevím, jestli ty vláčáky nenechám až na podzim
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. července 2014 ve 22:23® sidla
- Datum lovu: 9.7.2014 | Způsob lovu: Přívlač
je to semnou marné, tolik hodin obětovaným sumcovláčce. 15cm kopýtko 0,80mm návazec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 11. července 2014 v 10:01
Scanix: Dobre vyfocena 75? Hmm, tak to asi radeji tu 150 :)
- Čtvrtek 10. července 2014 ve 23:29
sidla: jiris: jsi blízko, kuba trochu daleko (peťa- hold takové znám, co u vás není 150 sumík :-D ale radši tu stavěnou,vydřenou 150tku, na candáty času dost)
- Čtvrtek 10. července 2014 ve 23:15
jiris: 73
- Čtvrtek 10. července 2014 v 15:45
sethy: Pěkný, 80?
- zobrazit všechny komentáře (11)
- Pátek 11. července 2014 v 10:01
- Středa 9. července 2014 v 11:15® Scanix
- Datum lovu: 8.7.2014 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Večer začalo konečně po několika dnech veder pršet, celou dobu tu jinak nespadla ani kapka. Koukal jsem z okna a jak se čas chýlik k zavíračce, rozhodl jsem vyrazit aspoň na pár minut do slábnoucího deště a chvátal k vodě, že nevím, zda jsem byl více zmáčený deštěm či tím, jak jsem se navlečený pachtil k vodě. Byly z toho dva záběry, ten druhý jsem neproměnil, ale ten první mi dal velice slušného tlouště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 10. července 2014 v 6:15
Mysak1: Tak u některých je to jedno,stačí deset vteřin a nahodit do kaluže,že? :-D
- Středa 9. července 2014 ve 12:53
Scanix: spike: nahoda, prisel na prvni hod, ale jinak mas pravdu, ze nekdy je lepsi jit jen na tech par minut a jindy XX hodin lovu vyda stejn(e/ou) ho…dnotu :)
- Středa 9. července 2014 ve 12:23
spike: Pěkné hovádko. Za pár minut jsi chytl rybu o kterou někteří usilují třeba celý den.
- Čtvrtek 10. července 2014 v 6:15
- Středa 9. července 2014 v 7:45® jepice-zruseno
- Datum lovu: 8.7.2014 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Po včerejším fiasku na ostrově na Vltavě jsem se dneska posunul na Labe. Našel jsem si úžasnej flek a chytil jsem tam malýho candáta. Pak jsem si prošel kousek podle vody s tím, že se na onen „točák“ večer vrátím. Chytil jsem akorát několik okounků. Když jsem si sebral tašku, dal jí přes rameno a vykročil zpět, u onoho skvélého místa zabrzdilo kolo a obsadil mi to nějaký kolega. Během stmívání mu tam zabral sumec, tak jsem si říkal, že se půjdu podívat o co jsem přišel a případně mu pomohu výlov dokončit. Akorát že po pár minutách boje vytáhl jenom ubroušenej oslizlej konec šňůry. No pořád lepší zážitky, než předvčerem …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. července 2014 ve 22:19® chosebaits
- Datum lovu: 8,7,2014 | Revír: za humny | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes jsem si nepřipadal jak na svazovce.Pět zubatic do 70 venku a jedna pěkná zubatice a bolen se vyklepal. Škoda že mě buřina vyhnala domu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. července 2014 ve 21:54® HaD
-
Dnes rychlovýlet za boleny. Celkem 9 kousků (já 7, brácha zbytek). Průměr půl metru, asi tři měli odhadem k 65 cm. Luxusní rychlovka
Jeden mě pěkně sešil
Ještě že ne do ruky…
ps: foto mobil, prší a na fototechniku to není
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 9. července 2014 v 8:17
spike: Díky za tip. Až budu na vhodném místě tak vyzkouším ale v prvé řadě tam ti boleni musí být letos nějak pořádně nenajeli, respektive nejsou vidět zálovy u hladiny jako v předešlých letech.
- Středa 9. července 2014 v 0:23
HaD: Chce to do rychlý vody, tahat rychle a nejlépe šikmo s proudem nebo přes proud. Mě to naučil ToRo a je to paráda. Hlavně ty útoky. Dneska jsem tak 10 ne sekl a něco ještě spadlo. Ale rychle se to okouká.
- Úterý 8. července 2014 ve 22:53
spike: Tak to je paráda, na propa mam jen tlouštika, jak kdyby o něj boleni neměli zájem. Ale na jiné nástrahy mám nachytáno.
- Úterý 8. července 2014 ve 22:14
HaD: Btw: tenhle styl miluju. Ty jeby na hladině málo co překoná…
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Středa 9. července 2014 v 8:17
- Úterý 8. července 2014 v 19:06® Scanix
Když jsem vloni dal tátovi slib, že otestujem novou udírnu, nevěděl jsem, že všechny loňské fousy pustím, tak jsem to letos splnil krátce po zahájení, abych mohl už v klidu rybky pouštět a nestresovat se povinnostmi a přísliby. Snad to žadný nějak hloupě netrefí a bude to v klidu…
Tento příspěvek byl editován 8.7.2014 19:06:49 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. července 2014 ve 14:39® jepice-zruseno
- Datum lovu: 7.7.2014 | Revír: Štvanice | Způsob lovu: Přívlač
Včera večer mezi bouřkama jsem vzal těžší vláčák a šel jsem to prohodit na štvanici, jestli tam nebude nějakej sumeček, bolínek nebo céčko… Protože tam nedávno proběhla nějaká skejťácká pařba zakončená konzertem wohnoutů, tak tam bylo po krajích dost naděláno a taky trochu kelímků a jinýho bordelu. Původně jsem šel na soutok plavebního kanálu a řeky. Byl tam vidět celkem pohyb, ale na hladině plavalo dost kentusu a taky to tam trochu smrdělo. Když jsem na tři náhozy vytáhnul čtyry vložky, tak jsem to vzdal a šel jsem pod výtok z elektrárny. Tam to teda lovilo jako blázen. Ale jediným mým úlovkem byla jedna obří kulatá šupina. Když pak přišla další bouřka, tak jsem se šel schovat pod most, kde jsem měl docela dobrou společnost na úrovni. Omladina tam vařila něco na lžíci. Další chytání jsem vzdal. Přecijen bych nerad chytil nějaký to Céčko …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. července 2014 v 6:57® chosebaits
- Datum lovu: 7,7,2014 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač
Žádná sláva to není,ale přeci jen se něco povedlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. července 2014 ve 23:02® bjucek
- Datum lovu: 4.-6.7.2014 | Revír: řeky
Tak jsem už konečně uvláčel taky něco dravýho. Radost udělal hned dvojnásobnou, jelikož jsem sumce ulovil na tomto revíru poprvé a je to revír kde jsem začínal rybařit. V sobotu přesun a v neděli ráno se povedl jeden metrovej podvodník.
Tento příspěvek byl editován 7.7.2014 23:04:31 uživatelem bjucek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. července 2014 v 16:32® wirr
- Datum lovu: 7.7.2014 | Revír: Litavka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem vyrazil na tloušťáky, no a spokojenost. Tady trocha fotek. Vyhnala mě bouřka. příště se musím ještě víc pochlapit.
Tento příspěvek byl editován 7.7.2014 16:34:23 uživatelem wirr.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. července 2014 ve 23:51® s14sh
-
podvecerni chytacka bolen 61…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 7. července 2014 v 9:26
double-j: az ti z nej podberak onemocnel :D
- Pondělí 7. července 2014 v 9:26
- Neděle 6. července 2014 ve 21:57® Scanix
Nejprve krátká vycházka na lehko, pár šupin jsem viděl a pak „plavba“ na boatech s kolegou mvincikem, kde jsme ovšem proplouvali jen pod palbou komářích kamikaze
Tento příspěvek byl editován 6.7.2014 21:57:50 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. července 2014 v 19:18® HaD
- Datum lovu: 2.7.2014 | Způsob lovu: Přívlač
Konečně fotky z žabího dne
Vlažňoch perlil s velkým smáčkem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 7. července 2014 v 16:35
wirr: Pěkný fotky co to máte za stroj ?
- Neděle 6. července 2014 ve 21:36
Scanix: Super ;)
- Neděle 6. července 2014 v 19:26
HaD: Foto samozřejmě brácha. Byl ale nespokojen s ostrostí… holt skočila moc vysoko :-)¨
- Neděle 6. července 2014 v 19:21
kubas: Ta 1. fotka je neskutečná…
- Pondělí 7. července 2014 v 16:35
- Neděle 6. července 2014 v 16:59® superweb
- Datum lovu: 05.07.2014 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Kaprařina
Tak jsem se po delsi dobe dostal alespon na den(a rybarskym radem zkracenou noc)na svou oblibenou reku. Kapru mi nekolik spadlo, jeden 62cm se stavil na chvilku na brehu. Hodne me potesilo tohle sumci miminko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.