Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.420 příspěvků, z toho 18420 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. listopadu 2005 ve 23:00® Hrouzek
Hrouzek

Dneska poněkud zajímavý lov"Hrouzková výprava",protože jsem vyrazil na jedno místečko,kde jsem nebyl aspon 3 roky a chtěl jsem vědět jak se daří hejnu hrouzků,nebylo jich až tolik,ale pořád se drželi na jednom místečku.. A byli krásně vidět, protože tam je tak kolem 60cm vody… První nához s plavačkou,nikde ani známka po hrouzkách jen tloušti. Ale když jsem se pozorněji podíval pod hladinu splávku a viděl,co se doslova valí za mou nástrahou,tak jsem měl obrovskou radost(krásnej pohled),válečná pěchota vzrostla!!!Přijalo mnoho mladých pasažerů ,odhadoval bych to tak na cca 300ks statečných větších hrouzků nad 15 vejš,těch malejch je hrozně moc a to si už vůbec netroufám odhadovat. Během několika vteřin,už se kolem mé nástrahy ztrhla válka mezi menšími jedinci a velcí zatim pozorují. Během chvilky jeden z menších putoval na promenádu a šel znovu za kamarády,kteří se trošku splašili,když jim bráška „surfuje“ vzhůru. Ale moc jim to nebránilo k pojídání mojich lahodných kousků žížalek. Během půl hodiny jich mám asi 15ks nej 16,2cm A jeden děda my spadnul,myslim,že měl kolem 20cm… Od té doby brali znovu jen ty menší kolem 16cm. Na velkou část hejna jsem viděl a zkusil jsem co udělá taková větší kulička krmné směsky,stal se přesně opak než by mělo,kulička se drobila,vytvářela mlhu a vjížděla do hejna hrouzků,hrouzci se rozdělili na 2 skupiny a jedna obeplouva valící se „mlhu z rozpouštějící se količky“ z prava a druhá z leva a poté co už ji unese, se znovu zhlukují do velké jedné skupiny. Jsou vidět i opravdu velcí hrouzci kolem cca 18–22cm a ti si mé nástrahy ani nevšimli a stali doslova přikovaní u dna v čele velké válečné pěchoty. Rozeznat tokovýho velkýho hrouzka na dně nejni žádná sranda,chce to koukat pořád na jedno místo dobu,kde jsou podélné stíny a oni se občas trošku pohnou,jak se trochu stočí proud. Abych vás nenatahoval,tak jsem jednoho nakonec odrtrhnul ode dna a po velkém 5vtěřinovém boji zdolal,šel zapozovat před foták a znovu zpět.. měřil 18,3cm,pak se mi daří chytit ještě několik nezkušených mládenců kolem 16cm. A jedu dom,moc pěkná rybačka.. A určitě ještě hrouzky navštívím a tim to jim přeju at se jim nadále daří a ať jejich rodinka vzrůstá..:-)) Fotky dodám zítra ..

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 6. listopadu 2005 ve 22:39® Bandit
    Bandit

a ještě jednou Seč

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1589.jpg
      Neděle 6. listopadu 2005 ve 22:35® Mike
      Mike

Tak za 1. – BASSíku, nezoufej, bude zase dobře! Budem zase ladit popy?:-) Já dnes na Lipně ztratil někde peněženku, doma mě také nepochválili. asi 700,– + jízdenka na vlak do konce roku, fotka manželky – také nevýčíslitelná ztráta:-) Za 2. – dnes ve dvou Lipno, Lojzovy Paseky, druhý břeh – já 3 okouny (20, 25,33cm) a Franta štičku asi 45 cm. Bída bídoucí. V okolí také tak.

Neděle 6. listopadu 2005 ve 22:35® Bandit
        Bandit

Jeden malej candoš z rana. Seč v 8.00hod

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1587.jpg
          Neděle 6. listopadu 2005 ve 22:32® Bandit
          Bandit

Takhle to vypada na Seči

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1586.jpg
            Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:28® srami
            srami

A jeden okounek 32 cm, nevážen!!!

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1585.jpg
              Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:26® srami
              srami

A ještě jednou

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1584.jpg
                Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:23® srami
                srami

Dnešní ranní procházka na Malši v ČB

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1583.jpg
                  Neděle 6. listopadu 2005 v 18:18® topinka
                  topinka

Rakovec 2 vláčka asi 2 hodiny štička 49 cm na super rybu a candát 61 cm na gumu.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1582.jpg
                    Neděle 6. listopadu 2005 ve 14:51® SS

Pánové, dneska je černej den mojí rybačky!!! Sice jsem nachytal spoustu ryb, ale stala se mi strašná věc. Nechal jsem u vody krabici s nástrahame :-( ( .............­....... měl jsem tam uplně všechno. Popy, rotny, gumy, Shady od Rapaly a spoustu jinejch tajnejch skvostů nevyčíslitelný hodnoty :-( ( .................. jsem uplně zdrcenej člověk, nechce se mi dál žít .

Sobota 5. listopadu 2005 ve 23:55® BoBo-Falknow
                      BoBo-Falknow

Včera muškaření na Svatavě. Poctivě jsem sušil a podařilo se mi 15 lipanů 25–30 + jeden PO. Dnes ráno vláčka na Jesenici. Perfektně jsem promoknul a ryby ne a ne dobrat. Zkoušel jsem všechno možný, nechal jsem v pařezech půlku pohotovostní krabky a nakonec jsem přesvědčil alespoň jednoho okouního třicátníka (poctivě vzal 2" banjo). Zabrala i štička cca 60, která mi při výpravě s Příchym uhryzla Banjo. Bohužel dnes zabrala přímo u pařezu a já do poslední chvíle myslel, že je to vázka – neproseknul jsem jí :-((

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1580.jpg
                        Sobota 5. listopadu 2005 ve 21:12® Jakub
                        Jakub

Dnes vláčka s ožralou na Orlici,já tuhle štičku(±40),třikrát se netrefily,ožrala štičky 41 a 46,ale aspoň jsme promokly,takže pěknej den

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1579.jpg
                          Sobota 5. listopadu 2005 v 19:06® HaD
                          HaD

Dnes řeka s pikošem. Mušili jsme. Mě brali malí lipani – celkem asi 8 ks, nejc. cca 30cm, 2 tloušti do 20cm a jeden duhák 30cm. Něco na goldy, nymfy, něco i na sucho. Lehce pršelo, malý ryby, ale příjemné. Doporučuji ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1578.jpg
                            Pátek 4. listopadu 2005 ve 23:33® Jakub
                            Jakub

> ozrala: dnes okolo poledne

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1577.jpg
                              Pátek 4. listopadu 2005 ve 23:14® Jakub
                              Jakub

A takto vypadá Seč.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1576.jpg
                                Pátek 4. listopadu 2005 ve 23:13® Jakub
                                Jakub

Dnes ráno vláčka na Chrudimce, první nához novým proutkem, záběr a byl z toho okoun 30, potom asi 2 hodiny nic a nakonec okoun ±20. Poté přesun na Seč, kde jsem byl bezrybka. A takto vypadá Seč.

Pátek 4. listopadu 2005 ve 21:39® Hrouzek
                                  Hrouzek

Dneska zase bouting na fly rybníku na cca 2hodiny a jenom duhákům se chtělo,ale dobrý skákací kaskadéři. Asi dohromady 15ks.

Pátek 4. listopadu 2005 ve 21:01® paccco
                                    paccco

Sázava 13–2hodinová vláčka,jedna štička cca.30 cm,jedna mi spadla.........

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1573.jpg
                                      Čtvrtek 3. listopadu 2005 ve 20:22® Hrouzek
                                      Hrouzek

Dneska na 2 dodiny mušky a  lehké přívlače,tatka ze začátku zapřáhl nějakýho většího duháka,kterej udělal 20m start a pak spadnul,potom za 15minut zapřáhl 65cm kandidáta,byl hrozně vysokej,vyžra­nej,mysleli jsme,že má kolem 70cm. Neměli jsme foták,tak jsme udělali aspon na mobil,ale nejde mi to poslat na mail,tak musim najít kabel a jestli ho najdu,tak jsem ještě pošlu. Jinak candáta zdolával 10–12minut na 0,14ku vlasec s jemným nařadím,paráda, po 2 rychlejch fotkách a dlouhým zdolávání,se kandátovi moc nechtělo zpátky,ale chvilku jsem ho podržel ve vodě a tak vystřelil,že mě celýho pocákal a rukáv uplně promočil,tak mi byla docela zima.. Pak na další druhej hod udělal pěknýho okouna kolem 28–30cm a nakonec mu s tim jel asi 3krát menší..

Já na mušku,za začátku braly na oranž „booby“ nebo jak se to řiká,potom chtěli jen goldy a nakonec když se už smrákalo,tak hlavně žlutá a bílá. Asi 10 mně jich spadlo,při výskoku,si vytřepali mušku bez protihrotu a tak 10ks jsem dostal,nej kolem 35cm.. Jeden to schytal na pánvičku. Docela spokojenost,zejtra se mi doufám podaří kandát na mušku nebo okoun..

Čtvrtek 3. listopadu 2005 v 17:05® SS

A tady ještě s kámošem.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1571.jpg
                                          Čtvrtek 3. listopadu 2005 v 17:03® SS

Včera nachytal Dodo ( teda vlastně teď už DoT ) a tak logicky byla dneska řada na mě. Vyndal jsem si dalšího čtyřicátníčka !! Letos pořadové č. 6 :-)) a k tomu , aby mu nebylo smutno ještě jednoho 38 cm. .................. tak že 41 cm a váha ? ............ ani 2,20kg, ani 1.8 kg a dokonce ani 1,3 kg, ale poctivých 1,02 kg !! ( váženo v samošce na digi váze ).......... no a ten 38 cm měl 0,73 kg.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1570.jpg
                                            Čtvrtek 3. listopadu 2005 v 16:51® Dodo
                                            Dodo

Musel jsem si změnit nick,tak budu psat pod " DoT ". Včerejší ráno candát a několik okounů.

Čtvrtek 3. listopadu 2005 ve 12:08® doktor

Včera 1 a 1/2hod. – 66cm

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1568.jpg
                                                Středa 2. listopadu 2005 v 7:52® clayman

novy prut, piaty nahod, vlasec 0.19mm

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1567.jpg
                                                  Úterý 1. listopadu 2005 ve 20:17® Padis
                                                  Padis

Chrudimka hodinová vláčka bezrybky

Úterý 1. listopadu 2005 v 19:45® Prutos
                                                    Prutos

Odpolední přívlač na brněnské Svratce a taky první společný rybolov s Cajdou. Já jednoho tlouštíka asi 40 cm a jednoho mrňavýho okiše. Cajda tři okounky. Vše na 1"banjo. Jo a blbě se chytalo pač plave spousta listí. :-)

Úterý 1. listopadu 2005 v 18:35@ Mirek Tůma

95cm / 16kg

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1564.jpg
                                                        Úterý 1. listopadu 2005 v 16:16® Kazan

Couračka po tekoucí s rotajdou, jedna štika a ta mi ještě spadla, abych nebrečel poslal mi sv. Pítrs tohohle krasavce 53cm. Fiš vrácen zpět revíru.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1563.jpg
                                                          Pondělí 31. října 2005 ve 23:40® HaD
                                                          HaD

.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1562.jpg
                                                            Pondělí 31. října 2005 ve 23:40® HaD
                                                            HaD

.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img1561.jpg