Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.430 příspěvků, z toho 18430 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 30. října 2005 ve 21:15® indy
-
i na dravce přišla řada, 56cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 21:09® indy
-
další kapřík – 78cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 21:07® indy
-
Jako skoro ortodoxní vláčkaři jsme se se Švejkem vydali na vícedenní lov kaprů. Největší část přípravy mi zabralo hledání děliček a vyhánění pavouků z baitrunnerů. Kapři celkem brali: 82cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 20:35® Mike
-
Dnes ráno Vlkov asi 4 hodky. 2 okouni 20 a 27 cm. Ja a při orání dna najednou prut ztěžknul a pozvolna jsem něco rval ode dna. Na 5 metrů jsem uviděl tolstolobika tak +80cm jak se nechal vytáhnout jak klacek k hladině. Seklej někde v oblasti hlavy. Když jsem viděl blejsknutí, myslele jsem si, že je to candoš, ale naštěstí jen tolstolobec. Když došel k hladině, twistr se uvolnil a jak jsem ho vytáhl, tak bez jakéhokoliv pohybu se zase ponořil. Ani mi to nebylo líto, byla by to ale atrakce
)Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 v 19:43® paccco
-
Oprava-jedna kudla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 v 19:36® kkarlos
-
jo dopad sem stejne jako paccco akorat mi spadla stika z twistru!!!
malem mi umrzli ruce!!!Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 v 19:17® paccco
-
Sázava 13-dnes 2hodinová vláčka,jedla kudla cca.40cm,jeden pěkný útok na plandavku,pěkná štika-samozřejmě spadla. Jinak nádherné podzimní počasí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 12:48® jake
-
Tak se mi podařilo ve středu uvláčet ostroretku – neuvěřitelných 55 cm, což by mohlo být dle tabulek i na zlatý odznak – bohužel ale byla podseknutá, tak jsem ji pustil bez focení.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. října 2005 v 18:01® BoBo-Falknow
-
Dnes s Příchym vláčka na Skalce. Na eMTe 2 kombi jsem vytáhnul štičky cca 45,50 a jednoho okounka. Dvě zubatky mi to kously. Příchymu to na Skalce nešlo (jeden okounek), tak utekl na řeku pod hrází, což se mu nakonec vyplatilo – jeden okounek, štička a candát 63cm na příchykopyto
Gratuluji 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. října 2005 v 11:18® Tomash
-
A ještě detail Dwarfova okouna. Nástraha rotačka eMTe č.1.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. října 2005 v 11:17® Tomash
-
Dnešní vláčka s Dwarfem. Začalo to moc hezky, protože na druhý nához chytil kámoš okouna 37cm. Já hned po něm štiku tak kolem 50cm, ale pak 2 hodiny nic. Ještě koncem lovu pár okounků, ale nic přes 30cm. I tak byla zábava. Dobrý chytání. Přikládám Dwarfa a jeho okouna 37cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 v 17:55® Chose
-
a poslední. zase splav. tady jsem dneska končil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 v 17:53® Chose
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 v 17:50® Chose
-
No a abych netrápil rybičky focením taxem fotil zajímavá místa na řece…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 v 17:43® Chose
-
Javorka Dneska vláčka,zkoušel jsem štiku,kterou jsem měl vyhlídlou od posledně a přišla mrška…
potom se mi jedna pěkná sklepala po
úžasném výskoku. takže spokojenost…Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 v 16:25® skwor
-
Berounka 4b:Na žlutou 0 hammer chycen tloušť 40cm, asi stejná štička a menší bolen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 v 15:29® Prichy
-
Skalka: Cca 3 hodiny vlaceni. bez jakehokoli naznaku ze by tam nekdy byly ryby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 ve 12:26® Tomash
-
A společná. Máme vás rádi!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 ve 12:25® Tomash
-
A Dwarfův barbar. BTW : Díky Mirku!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 ve 12:24® Tomash
-
Teplicko. Opět vláčka na včerejším revíru a opět úspěchy. Hodně okounků do 20cm na rotačky 0,1,2 eMTe. 2 kudly 50 a 53cm. Kámoš Dwarf ještě víc mini okišů než já (14ks) a jednu kudlu cca 40cm. Asi v 8 ráno jsem začal česat vodu s cyankálami č.2 od eMTe. Po chvíli jsem zdolal krásného oukouna 46cm a 1,8kg. Dwarf aby náhodou nezůstal po zadu, nahodil do mého místa a okamžitě zapřáhl a následně zdolal famózního okouna 45cm a taky 1,8kg. O 10 minut později ještě ulovil ještě hezkýho 38cm a 1 kg. Dost dobrej lov. Na fotce můj okiš.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 ve 20:34® EDDY
-
… a ještě jednou
( tahle fotka se mě nelíbí ale dám ji
sem… jsem byl zase sám a nebyl kdo by mě sním vyfotil
((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 ve 20:31® EDDY
-
tak to je jeden z tech větších…
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 v 19:33® Padis
-
chrudimka 1 okiš 25 cm větší mě dojel pod nohy a jedna kudla cca 50.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 v 18:43® Tomash
-
A ještě okouní pár pro Bassíka. Vypůjčím si jeho hlášku – „mám vás všechny rád“

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 v 18:42® Tomash
-
Teplický stoják. Opět podvečerní vláčka s dwarfem. Dwarf – 2 štiky 50 a 52cm + 1 okiš cca 20cm. Já na první nához okoun 41cm, pak druhý okiš 42cm a ke konci lovu ještě štika 77cm. Hodně vydařený lov. Nástrahy – twistery a kopyta RELAX, woblery Nils master a rotačky eMTe.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 v 17:54® EDDY
-
no tak jsem byl dnes ráno na rybníčku si zavláčet. když jsem přijel tak na hladině bylo všude listí tak se moct vláčet nedalo ale u přítoku jsem chytl jednoho pstruha a vyplašil jsem dvě štiky jedna měla tak 80 a druhá byla malá!!! no opak jsem si šel zlepšit náladu na řeku a za 3 hodiny jsem chytl přes 150 ryb z toho 1 potočáček a zbytek lipani .. chytl jsem tři lipany přes 40cm nel měl tak 45 a ty dva tak 42–43… no byla to super chytačka… ale fotky nemám jn jednu pak jí sem dám…
))))Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 v 17:21® Jakub
-
Chrudimka Dnes poprvé na Chrudimce vláčet, dostal jsem tip na štiky, a začátečnická chyba. Chodil jsem na candáty, a nyní jsem šel na štiku a vláčel bez lanka. Asi třetí nához (zlatá rotačka)a z pod břehu vyjelo torpédo, zubatá odhadem tak mezi 80 a 90 cm. Jinak to ani dopadnout nemohlo, bez lanka, silon 0,18, dvakrát hodila hlavou a byla pryč.Škoda, navíc to byl jediný záběr za celé odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 v 16:20® kodlk
-
kdyby jich bylo víc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. října 2005 v 19:10® Tomash
-
Dnešní vláčka s dwarfem na teplickém stojáku – Modlany. Lovil jsem společně s dwarfem – ten chytil 12 štik – nej 48cm a 3 okiše kolem 20cm. Já chytil 9 štik, nej 49cm a pak na závěr na wobler Nils Master pěkná štika 71cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. října 2005 ve 14:58® Prutos
-
Omluvte kvalitu snimku. Jeste nemam digital.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.