Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 31. října 2005 v 10:18® HaD
-
vábničková 181ka 46 kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2005 v 10:17® HaD
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2005 v 10:17® kostnak
-
na zemi pred stukou vidno wobler. wj ich prefarbuje na farbu SFC. aj z fotky vidno, ze ich je potme fakt dobre vidiet. a jeho prekticke vysledky to tiez dokazuju.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2005 v 10:17® HaD
-
obě rybky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2005 v 10:16® HaD
-
asi hodinu před ní jsem dostal já tuhle „mrňavou“ 208ku s 55 kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2005 v 10:16® HaD
-
Pád – největší a nejtěžší ryba výpravy a opět ji dostal evžen – 230 cm, 94 kg – zní to neuvěřitelně, ale úplně shodné údaje jako na jaře, ale o stejnou rybu se nejednalo. měla asi o 5–8 cm zkrácený ocas, takže by se zdravým byla defakto delší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2005 v 10:13® kostnak
-
a este wj s nocnou stukou 72cm. fotene fonom.:(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2005 v 9:54® kostnak
-
a este red s ostriezikom. tomu sa podarilo odskusat teplotu vody v malom dunaji na vlastnej kozi. ze by mu k tym okuliarom pristala viac biela palicka..?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2005 v 9:48® kostnak
-
zaujimave, ze vsetky stuky mali 56cm, aj ked vahovo sa lisili. pritom sa jedna o divoku vodu, kde tie stuky nikto nenasadza. vynimku tvorili nocna stuka wj-72cm a redova akvarijna. jeden zubacik volzsky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2005 v 9:44® kostnak
-
piatok-nedela: maly dunaj, ramena maleho dunaja, cierna voda. s malymi prestavkami na spanie a jedlo cely vikend prevlaceny. citim sa, ako keby som nahadzoval strk do miesacky.
spolu s wj a redom pochytana strasna kopa ryb. hlavne kopokot ostriezov, dost stuk, par zubacikov a zubacikov volzskych a ja som konecne chytil prvu mrenu (parmu) 51cm v zivote. okrem toho este nejake bycko, jalec, bolen..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. října 2005 v 8:20® Vaclav
-
Sobota 29.10. na Skalce – bolen 76 cm a 4,2 kg. Prozatím mé letošní maximum.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 22:18® indy
-
moje důrazná odpověd na Švejkova candáta, přece se nenechám přechytat
– 42cm. Jinak ještě 4 štičky okolo 50cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 22:15® indy
-
i na dravce přišla řada, 56cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 22:09® indy
-
další kapřík – 78cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 22:07® indy
-
Jako skoro ortodoxní vláčkaři jsme se se Švejkem vydali na vícedenní lov kaprů. Největší část přípravy mi zabralo hledání děliček a vyhánění pavouků z baitrunnerů. Kapři celkem brali: 82cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 21:35® Mike
-
Dnes ráno Vlkov asi 4 hodky. 2 okouni 20 a 27 cm. Ja a při orání dna najednou prut ztěžknul a pozvolna jsem něco rval ode dna. Na 5 metrů jsem uviděl tolstolobika tak +80cm jak se nechal vytáhnout jak klacek k hladině. Seklej někde v oblasti hlavy. Když jsem viděl blejsknutí, myslele jsem si, že je to candoš, ale naštěstí jen tolstolobec. Když došel k hladině, twistr se uvolnil a jak jsem ho vytáhl, tak bez jakéhokoliv pohybu se zase ponořil. Ani mi to nebylo líto, byla by to ale atrakce
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 20:43® paccco
-
Oprava-jedna kudla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 20:36® kkarlos
-
jo dopad sem stejne jako paccco akorat mi spadla stika z twistru!!!
malem mi umrzli ruce!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 20:17® paccco
-
Sázava 13-dnes 2hodinová vláčka,jedla kudla cca.40cm,jeden pěkný útok na plandavku,pěkná štika-samozřejmě spadla. Jinak nádherné podzimní počasí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. října 2005 ve 13:48® jake
-
Tak se mi podařilo ve středu uvláčet ostroretku – neuvěřitelných 55 cm, což by mohlo být dle tabulek i na zlatý odznak – bohužel ale byla podseknutá, tak jsem ji pustil bez focení.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. října 2005 v 19:01® BoBo-Falknow
-
Dnes s Příchym vláčka na Skalce. Na eMTe 2 kombi jsem vytáhnul štičky cca 45,50 a jednoho okounka. Dvě zubatky mi to kously. Příchymu to na Skalce nešlo (jeden okounek), tak utekl na řeku pod hrází, což se mu nakonec vyplatilo – jeden okounek, štička a candát 63cm na příchykopyto
Gratuluji
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. října 2005 ve 12:18® Tomash
-
A ještě detail Dwarfova okouna. Nástraha rotačka eMTe č.1.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. října 2005 ve 12:17® Tomash
-
Dnešní vláčka s Dwarfem. Začalo to moc hezky, protože na druhý nához chytil kámoš okouna 37cm. Já hned po něm štiku tak kolem 50cm, ale pak 2 hodiny nic. Ještě koncem lovu pár okounků, ale nic přes 30cm. I tak byla zábava. Dobrý chytání. Přikládám Dwarfa a jeho okouna 37cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 v 18:55® Chose
-
a poslední. zase splav. tady jsem dneska končil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 v 18:53® Chose
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 v 18:50® Chose
-
No a abych netrápil rybičky focením taxem fotil zajímavá místa na řece…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 v 18:43® Chose
-
Javorka Dneska vláčka,zkoušel jsem štiku,kterou jsem měl vyhlídlou od posledně a přišla mrška…
potom se mi jedna pěkná sklepala po úžasném výskoku. takže spokojenost…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 v 17:25® skwor
-
Berounka 4b:Na žlutou 0 hammer chycen tloušť 40cm, asi stejná štička a menší bolen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 v 16:29® Prichy
-
Skalka: Cca 3 hodiny vlaceni. bez jakehokoli naznaku ze by tam nekdy byly ryby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 ve 13:26® Tomash
-
A společná. Máme vás rádi!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.