Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 28. října 2005 ve 13:25® Tomash
-
A Dwarfův barbar. BTW : Díky Mirku!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. října 2005 ve 13:24® Tomash
-
Teplicko. Opět vláčka na včerejším revíru a opět úspěchy. Hodně okounků do 20cm na rotačky 0,1,2 eMTe. 2 kudly 50 a 53cm. Kámoš Dwarf ještě víc mini okišů než já (14ks) a jednu kudlu cca 40cm. Asi v 8 ráno jsem začal česat vodu s cyankálami č.2 od eMTe. Po chvíli jsem zdolal krásného oukouna 46cm a 1,8kg. Dwarf aby náhodou nezůstal po zadu, nahodil do mého místa a okamžitě zapřáhl a následně zdolal famózního okouna 45cm a taky 1,8kg. O 10 minut později ještě ulovil ještě hezkýho 38cm a 1 kg. Dost dobrej lov. Na fotce můj okiš.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 ve 21:34® EDDY
-
… a ještě jednou
( tahle fotka se mě nelíbí ale dám ji sem… jsem byl zase sám a nebyl kdo by mě sním vyfotil
((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 ve 21:31® EDDY
-
tak to je jeden z tech větších…
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 ve 20:33® Padis
-
chrudimka 1 okiš 25 cm větší mě dojel pod nohy a jedna kudla cca 50.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 v 19:43® Tomash
-
A ještě okouní pár pro Bassíka. Vypůjčím si jeho hlášku – „mám vás všechny rád“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 v 19:42® Tomash
-
Teplický stoják. Opět podvečerní vláčka s dwarfem. Dwarf – 2 štiky 50 a 52cm + 1 okiš cca 20cm. Já na první nához okoun 41cm, pak druhý okiš 42cm a ke konci lovu ještě štika 77cm. Hodně vydařený lov. Nástrahy – twistery a kopyta RELAX, woblery Nils master a rotačky eMTe.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 v 18:54® EDDY
-
no tak jsem byl dnes ráno na rybníčku si zavláčet. když jsem přijel tak na hladině bylo všude listí tak se moct vláčet nedalo ale u přítoku jsem chytl jednoho pstruha a vyplašil jsem dvě štiky jedna měla tak 80 a druhá byla malá!!! no opak jsem si šel zlepšit náladu na řeku a za 3 hodiny jsem chytl přes 150 ryb z toho 1 potočáček a zbytek lipani .. chytl jsem tři lipany přes 40cm nel měl tak 45 a ty dva tak 42–43… no byla to super chytačka… ale fotky nemám jn jednu pak jí sem dám…
))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 v 18:21® Jakub
-
Chrudimka Dnes poprvé na Chrudimce vláčet, dostal jsem tip na štiky, a začátečnická chyba. Chodil jsem na candáty, a nyní jsem šel na štiku a vláčel bez lanka. Asi třetí nához (zlatá rotačka)a z pod břehu vyjelo torpédo, zubatá odhadem tak mezi 80 a 90 cm. Jinak to ani dopadnout nemohlo, bez lanka, silon 0,18, dvakrát hodila hlavou a byla pryč.Škoda, navíc to byl jediný záběr za celé odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. října 2005 v 17:20® kodlk
-
kdyby jich bylo víc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. října 2005 ve 20:10® Tomash
-
Dnešní vláčka s dwarfem na teplickém stojáku – Modlany. Lovil jsem společně s dwarfem – ten chytil 12 štik – nej 48cm a 3 okiše kolem 20cm. Já chytil 9 štik, nej 49cm a pak na závěr na wobler Nils Master pěkná štika 71cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. října 2005 v 15:58® Prutos
-
Omluvte kvalitu snimku. Jeste nemam digital.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. října 2005 ve 12:35® Kazan
-
Běla dopoledne, tradičně rotajda a tradičně tloušti, oukleje, jeseni a proudník. Zdá se mi že tloušti musejí být v mimořádné formě, neboť se docela slušně perou. Po jednadvacátém kousku mě odtáhl od vody známý abych mu helpnul.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. října 2005 ve 23:34® paccco
-
Dřina na rybách
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. října 2005 ve 23:20® paccco
-
Podzimní Lipno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. října 2005 ve 22:34® jake
-
Domů jsem pak jel (naštěstí autem) jenom ve slipech. Připadal jsem si za tím volantem jak nějaký úchyl…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. října 2005 ve 22:32® jake
-
Dnešní rybolov na plavanou – parma, cejn, okoun, pár jelců a 2 hrouzci, které jsem si vzal na vláčení pod splav, kde tuším štiku. Štika se nekonala, zato já jsem se pěkně vykoupal – bezva voda. To je tak, když přeskakujete ve vodě z kamene na kamen a během toho skládáte prut – tududumtum.
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. října 2005 ve 21:33® Padis
-
dneska vláčka 2 štiky kolem 40 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. října 2005 v 18:49® Kazan
-
Běla podvečerní venčení psíka, za hoďku na rotajdu 7 ouklejí, 2 tlouště, 1 jesena.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. října 2005 ve 12:46® Kazan
-
jakýsi stoják Sedum štiček na rotajdu, bohužel vše kolem 30 cenťáčků, ale hezky jsem si pochytal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. října 2005 ve 20:49® Padis
-
Loučná-procházka s vláčákem bezrybka.2 štiky mě vyjeli pod nohy měli kolem 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. října 2005 ve 12:56® red
-
Vah:
vcera kopec jalcov a dvaja bodkaty fesaci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. října 2005 v 9:22® kostnak
-
huraa! nebol som vcera bezrybka. ale kde tej ku*ve huba narastla..?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. října 2005 v 9:02® Vily
-
Morava 13c Kvasice od pátku do neděle vláčka 8 štiček do 30cm desítky okounků, jeden 35,candát 64 vše na fló banja bez lanka takže díky těm štičkám jich par zůstalo na ozdobu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2005 ve 20:10® Padis
-
. jedna z lovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2005 v 19:52® Padis
-
Novohradka-po dlouhé době bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2005 v 18:04® indy
-
Jihlava 2. Počasí na dravce ideální, bohužel jim to asi nikdo neřekl. Za dopolední vláčení pouze bolen okolo 40 a štička odhaduji okolo 55cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2005 v 17:28® Tomik
-
dnes pokus o stiku. bezrybka..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2005 v 17:17® paccco
-
ÚN Lipno:10.10–20.10-chyceno cca.18 kapříků,míra mezi 46–52 cm,takže nic ke chlubení. Dravci jedna velká tragédie,místní brečí jako želvy........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. října 2005 v 15:42® Raf
-
ÚN Orlík
A jeden z menších candátků.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.