Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 7. září 2013 ve 22:12® JirkaF
- Datum lovu: 7.9.2013 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní lov na splávek. Krásný počasí, kapři při chuti, takže pohoda u vody jak má být.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. září 2013 ve 20:21® wasssil
- Datum lovu: 7.9 | Revír: vltava | Způsob lovu: Přívlač
Vím, že sem příspěvky nepřidávám, ale dnešní pražskej urban jsem si nemohl odpustit.. ve změti šlapadel a lodiček se mi podařilo vytřpytit a vykopytit přehršel okyšů, nicméně jen dva stáli zato. A jak! Máma s Tátou, oba 40 rovnejch, a to za aplausu turistů, co na mě koukali krz zábradlí
Tento příspěvek byl editován 7.9.2013 20:22:50 uživatelem wasssil.hurá, větší jsem nechyt, budu to těžko překonávat.. plavou si vesele dál…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. září 2013 v 17:12® feederman
- Datum lovu: 7.9.2013 | Revír: ČR | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem byl dnes opět zamušit a od úplného zera mě zachránil pouze jeden a ještě ke všemu neproměněný záběr… Hrůza nevím co se stalo, nebo kde jsem udělal chybu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. září 2013 ve 23:12® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 6.9. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Mrňousky jsem dnes vzal na ryby sebou. Naštěstí okouni brali, takže se prckům u vody líbilo. U mne už to bylo při zpáteční cestě trošku slabší, když jsem Bobeše musel do auta nést i s cajkem. Julinka byla naštěstí čilá a pomáhala.
Tento příspěvek byl editován 6.9.2013 23:13:02 uživatelem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. září 2013 v 8:55® lunimus
- Datum lovu: 5.9.2013 | Revír: jazero v Bratislave | Způsob lovu: Feeder
Včera som bol na jednom revíri, kde sa stále vyskytujú veľké ryby, napriek tomu, že dedovia tam všetko čo chytia zožerú. Záberov je tam teda obvykle pomenej. Tých pár záberov od menších rýb nepočítam. Podarilo sa mi spraviť jeden kuriózny úlovok malej belice, ale keďže to pre ňu nebolo nič super, tak som to nefotil a rýchlo som ju vyslobodil a pustil. Na jednom prúte som nastražil konček z rohlíka. Aby som ho nestratil pri náhode, prešil som ho niekoľko krát nadvezcom. Došiel záber, zasekol som ale nič
tak som stiahol zostavu, že to prehodím znova. Pri prešívaní rohlíka sa mi podarilo spraviť slučku a v slučke uviazla belica. Okrem toho som mal záber od peknej veľkej ryby, ale netuším, ako sa mi to stalo, uvoľnil sa mi uzlík na paternosteri
Okrem toho som nič zaujímavé z vody nevytiahol, ale na rybu som si siahol
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. září 2013 v 8:36® fR4Nk13
- Datum lovu: 5.9 | Revír: Z.Sirava | Způsob lovu: Přívlač
Nocna vlacka na Sirave.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. září 2013 v 0:25® sidla
- Datum lovu: 5.9.2013 | Způsob lovu: Přívlač
dneska jsem byl jako host na okounech.celkem mě překvapilo jak ty ryby spolupracovaly se smáčkama a polenem prutem
žádní velikáni ale úsměv na tváři vykouzlili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. září 2013 ve 22:41® JirkaF
- Datum lovu: 5.9.2013 | Revír: Východočeský | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní pokus o dravce. Tentokrát na smáčka s jemným lankem dostal zálusk kapřík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. září 2013 ve 20:41® feederman
- Datum lovu: 5.9.2013 | Revír: ČR | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem byl dnes opět mušit a opravdu paráda vyzkoušel jsem novou kameru Full HD ze které jsem rovnou vystříhal přiložené fotografie. Chyceno několik potočáků, několik neproměněných záběrů jedna utržená moucha o rybu (bezprotihrot) a kdo mi udělal největší radost krásný lipánek, kterého jsem vysušil a jednoho většího jsem pouze píchnul. Celkem zhodnoceno na výbornou sluneční den a ryby celkem při chuti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 6. září 2013 ve 12:01
feederman: AEE Magicam SD 21 – Sportovní minikamera opravdu super vodotěsná do 100 m točí ve full HD má i display barevnej, tak vidíš i co točíš vodotěsné dálkové ovládání pomalé natačení, rychlé, na tmu atd. Opravdu super má i přibližování Jukni na videa od ní a je za slušné peníze opravdu. v balení máš v základu nespočet držáků náhradní baterii a další příslušenství. A tyhle fotky jsou zastavený ve videu a uložený, takže kvalita videa je lepší.
- Pátek 6. září 2013 v 10:21
HaD: Co je to za kameru?
- Pátek 6. září 2013 ve 12:01
- Středa 4. září 2013 ve 12:36® skwor
- Datum lovu: 4.9.
Cestou od vody. Příště musím vzít podběrák, v ruce se to neslo blbě
Zmaseno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 4. září 2013 v 19:42
jepice-zruseno: vezírek je lepší :-D a ty houby, když sušíme, tak je dáváme na čeřen a pověsíme to…
- Středa 4. září 2013 v 19:42
- Úterý 3. září 2013 ve 21:31® pemalda
- Datum lovu: 3.9.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dny se začínaji rychle krátit a na ryby za světla už neni po práci moc času.Dnes jen na chvíli na večer u vody a docela to šlo.Měl sem dost záběrů,ale jen devět ryb ve složení-boleni,okouni,jesen a za tmy štika se nechali vytáhnout na voba až ke břehu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 4. září 2013 v 10:44
HaD: :-) hlavně že tam jsou!
- Středa 4. září 2013 v 10:41
pemalda: David H.-Já sem zpokojen,devět ryb za hoďku a půl je paráda,ale dost ryb mi to nedobralo a pár se jich vyplo.Je vidět,že čím míň mám času na ryby,tím víc jsou ryby při chuti.Takovej zákon schválnosti.
- Středa 4. září 2013 v 10:29
HaD: "Jen devět " není nejhorší :)
- Středa 4. září 2013 v 10:44
- Úterý 3. září 2013 ve 13:44® lukino050505
- Datum lovu: 31.5.2009 | Revír: Žitina | Způsob lovu: Kaprařina
Několik Kaprů do 50 cm, vše na žížalku a rohlíček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. září 2013 ve 21:18® Johan 1
- Datum lovu: 2.9. | Revír: dyje | Způsob lovu: Přívlač
dnes opět na dyji a velká spokojenost.pochytáno pár okounu.fungovaly rotačky a nezklamal ani hornet
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. září 2013 ve 20:16® Dawee
- Datum lovu: 2.9.2013 | Revír: Bonětice | Způsob lovu: Feeder
Vítr jako blázen, nikde ani noha a perlíni spolupracovaly
Tento příspěvek byl editován 2.9.2013 20:20:32 uživatelem Dawee.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. září 2013 v 19:25® JirkaF
- Datum lovu: 31.8.2013 | Způsob lovu: Plavaná
Z lovu se splávkem a jemnou sestavou. Krásná rybařina. Lov na splávek má pořád svoje kouzlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. září 2013 v 17:01® sidla
- Datum lovu: 2.9.2013 | Způsob lovu: Feeder
na spravení chuti jsem se byl podívat za ,,lopaťákama,, škoda jedné upálené ryby pod břehem.ale lepší jak dopolední vláčka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. září 2013 v 16:51® sidla
- Datum lovu: 2.9.2013 | Způsob lovu: Přívlač
když jsem slavnostně začal poslední, 7. stránku povolenky v MRS myslel jsem že to završím nějakým pěkným C-éčkem.hold už budu muset nechat řeknu odpočívat a začnu chodit ,,k Nám,,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 3. září 2013 v 11:56
HaD: já letos „chytl“ pěknýho zánovního kenarta :-)
- Pondělí 2. září 2013 ve 22:46
jepice-zruseno: Pěkný. Na poslední přívlači jsem takhle chytl na gumu gumu, kterou jsem tam urval pět minut před tim. Na posledních rybách jsem na feeder chytl urezlý dno od hrnce, a to dělalo v tý vodě takový věci, že jsem si chvíli myslel, že mám aspoň parmu…
- Pondělí 2. září 2013 v 18:12
sidla: spíš jde o ryby, ta řeka už ustala.ale budu muset zajít,protože jí dám ještě víc jak 20 docházek
- Pondělí 2. září 2013 v 18:08
sethy: Šak si zajdi pro druhou ne?
- Úterý 3. září 2013 v 11:56
- Pondělí 2. září 2013 v 15:04® HaD
- Datum lovu: 30.8.2013 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
Na srazu jsem tradičně pásl po štikách. Letos ale byly úplně bez chuti. Mrchy. Povedly se mi jen dvě menší a výhradně na velké jerky. Turbojack byl tentokráte za trubku stejně jako já
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. září 2013 v 19:40® Honcek
- Datum lovu: 30.8. | Revír: Třeboňsko | Způsob lovu: Přívlač
Povedená dovolená, největší ryby jsem chytil na jednu stejnou meppsku!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 2. září 2013 v 9:24
TondaN: Štiky tam jsou pořád jen jich není tolik a když do toho nějaká kopne tak je většinou větší… Jinak ryby pěkný…
- Pondělí 2. září 2013 v 8:08
Honcek: Jo byli to dobré, ale štiky začali brát až v pátek předtím jak kdyby tam nebyli.
- Neděle 1. září 2013 ve 22:32
TJSS: Zdarec, tak to nakonec nebylo tak mínusový jak jsem ti psal na našich stránkách, ta štika, to čumím … gratulace.
- Pondělí 2. září 2013 v 9:24
- Neděle 1. září 2013 v 17:03® wirr
- Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
Něco málo z Dunaje po chvílovím neuspěchu to šlo docela pěkně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. září 2013 v 16:55® wirr
- Datum lovu: 1.9.2013 | Revír: Červený potok | Způsob lovu: Přívlač
Tak sem šel na odreagovačku na červeňák s cílem skusit pár pstruhu na mimopstruhovce a povedlo se 42cm a 35cm pak pár psopásnutejch záběrů počasí se vydařilo takže parádička
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 8. září 2013 v 17:29
wirr: Moch bych se tě zeptat jaký máš namysli štičky , jinak ten potočák byl sice focenej na betoně ale na mokrym podběráku a šahal sem na něj mokrejma rukama a celá procedura trvala max 3 minuty takže ze sebe nedělej prosimtě ochranáře já si plně uvědomuju co ten potočák nebo ryba podstupuje a snažim se k ní chovat co nejšetrněji kdybych ho měl fotit na trávě tak bych musel jít o pět m etrů dál a celý by se to prodloužilo takže by měl daleko víc utrpení :(
- Středa 4. září 2013 v 7:36
bubu: než budeš příště fotit podměrečné štiky na kamení a hájené potočáky,zamysli se nad tím,jak jim toto prospívá.Dík
- Pondělí 2. září 2013 ve 13:25
wirr: Mno pěkně brali ale byl sem tam v podstatě poprvý od nějakýho června snad takže to nemůžu srovnat s dobou kdy nejsou hajený takže nevim ale bylo to dobrý :D
- Neděle 1. září 2013 v 19:25
jepice-zruseno: první den hájení a začnou takhle brát :-)
- Neděle 8. září 2013 v 17:29
- Neděle 1. září 2013 ve 12:20® Johan 1
- Datum lovu: 31.8. | Revír: dyje | Způsob lovu: Přívlač
včerejší výprava na dyji.nakonec se něco povedlo,kolegovi se podařil pěkný bolen mě okouní dorostenci a jelec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. srpna 2013 ve 21:09® Scanix
- Datum lovu: 30.8.2013 | Revír: Sraz Chytej.cz :)
Mala ukazka atmosfery. Dalsi fotky publikuju az po konzultaci s aktery, ale tuhle jsem musel
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 2. září 2013 v 9:26
Bigpista: Hustý! Krutí pysk, příště musím to rodičovství lépe plánovat, abych mohl s vámi :)
- Neděle 1. září 2013 v 19:48
casper: paráda!!!! :-D
- Neděle 1. září 2013 v 15:05
kubas: Njn dobrý fotograf se hnedka pozná :-)))…
- Neděle 1. září 2013 v 8:45
skwor: Mezi punkáčem na Valníku, kde jsem byl včera, to vypadalo podobně :-D
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Pondělí 2. září 2013 v 9:26
- Sobota 31. srpna 2013 ve 21:08® Scanix
- Datum lovu: 31.8.2013 | Revír: Jestřabice
Tak dnes jsem se predcasne vratil ze srazu, ktery se jiste vydaril a jeste stale probiha a nejspis je v nejlepsi. Kazdopadne to byla parada, rybarsky sice pro me ne az takova, ale ta spolecnost a kupa srandy. Tak alespon par ulovku, co se me a kolegum povedlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. srpna 2013 ve 20:23® LojzaRybka
-
Krásky už jdou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 31. srpna 2013 v 9:52
troutkiller: To muselo bejt slušný svezení na boatu s tímhle motorem:-))
- Sobota 31. srpna 2013 v 9:52
- Pátek 30. srpna 2013 v 18:28® gavlos
- Datum lovu: 29.8 | Revír: prehrada | Způsob lovu: Přívlač
prvni docela pekna zubata
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. srpna 2013 ve 13:00® Weinis
- Datum lovu: 30.8.2013 | Revír: pochen | Způsob lovu: Klasická položená
dneska zabrala i stika nejak se mi zacalo darit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 30. srpna 2013 ve 13:27
Pecky: držíš jí jak pana vocas
- Pátek 30. srpna 2013 ve 13:27
- Pátek 30. srpna 2013 v 11:23® pemalda
- Datum lovu: 30.8.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes časně ráno sem s kolegou vyrazil zkusit štiky trochu dál od domova.Sešli sme každý po jiném břehu pěknej kus řeky.Všude tráva do pasu,v které bylo snad víc vody než v řece a mlha taky pěkná.Parádní procházka,ale bez kontaktu.Až po cestě zpět,když se mlha rozpouštěla,tak na jeden z posledních náhozů mi vzala kudla přes 70 na gumu.Štika šla zpět do vody a my se jeli sušit domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. srpna 2013 v 11:02® Drholdr
- Datum lovu: 29. 8. 2013 | Způsob lovu: Přívlač
Vcera paradni den u vody, osobacek potocaka na pstruhovce, okounobrani na Jizere a jako bonus hostem na svacine male zubejdy
Tento příspěvek byl editován 30.8.2013 11:04:50 uživatelem Drholdr.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. srpna 2013 ve 21:43® Scanix
- Datum lovu: 29.8.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes navecer jsem zaskocil na reku, jeste si machnout s vlacakem na ty teckovane tvory, ale krome duhysku ±40 a jednoho sifona se mi povedlo slusne mnozstvi i pruhovanych bochanku, z tech jsem mel mnohem vetsi radost, byli paradne staveni a v nadhernych barvach, snad je nejaky poblazneny ochranar granulacu na te pseudopstruhovce nevykosi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.