Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 10. srpna 2013 ve 21:44® Scanix
Scanix
Datum lovu: 10.8.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes navecer po dlouhe dobe opet na skok u vody a bylo to moc fajn. Prekvapily nejake sticky, zadny bolen, par menscich candatku, potesili pekni tlousti a s tmou prisel zaber jak od okouna a byl z toho sumik kus pres metr, na 30g to bylo celkem prima potahani ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100826.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100827.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100828.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100829.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 10. srpna 2013 ve 20:17® sidla
    sidla
    Datum lovu: 10.8.2013 | Způsob lovu: Přívlač

pro včerejší sprše jsme se šli mačkat na provar flek. vůbec se mi nechtělo ale co bych pro ni neudělal.držel jsem krok,ale nakonec mě přechytala :-) slušný počet ryb a velikost taky super, můj je sumík a poslední bolen. moja měla pěkné boleny a krásnou parmu

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100820.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100821.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100822.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100823.jpg
      Sobota 10. srpna 2013 v 11:08® sethy
      sethy

Včera ve složení já, Bacon, Tomík a Janča od Tomíka. Pěkně nás vyškolila. Jediná ryba večera a navíc Jančin první :->

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100804.jpg
        Pátek 9. srpna 2013 ve 20:05® sidla
        sidla
        Datum lovu: 9.8.2013 | Způsob lovu: Sumcařina

po poslední noční jsem si na 3 hodky lehnul, šel na cejny a povedli se opravdu slušní + kapr 2 čísla nad míru, ideál nástražky na večer. navázal udice a v 5 odpo vyrazil aj s mojou.hlásili hrůzy a trakaře,kubas po osobce zmiňoval ať nezmoknu jak on,ale nevěnoval jsem ničemu pozornost a zaslepen s vidinou pořádného úlovku jsme vyrazili loďou na flek. cestou nás to chytlo, kroupy průmeru 20mm,blesk 3× jebnul do vedení 25m od nás a vlny jak na móóóřu. masakr! z lodě jsem za 3/4 hodky pršky vybral 16náct 1/2 17L kýblu. hlava dojebaná od krup,hlavně že to moja přežila. dneska jsem opravdu rád že jsme doma v pořádku. když jsem viděl ty topoly ve vodě a vytopené nábřeží,…foto je ze začátku,když to byla ještě sranda

Tento příspěvek byl editován 9.8.2013 20:06:36 uživatelem sidla.
        foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100800.jpg
        (0) (2) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
        • Pondělí 12. srpna 2013 ve 13:38

HaD: šílený, co to počasí předvádí :-/

Pátek 9. srpna 2013 v 19:35® hanis93
        hanis93
        Datum lovu: 9.8.2013 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska sem teda vyjímečně přesedlal z přívlače na kaprařinu s husím brkem a kukuřicí :-/ ryby sem nefotil, ale tihle 2 nalezenci se povedli :-D SSR 5 jako nová, countdown dostane nový kabát letoxitu a očička

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100799.jpg
          Pátek 9. srpna 2013 v 17:18® Johan 1
          Johan 1
          Revír: jaroměřice 1A | Způsob lovu: Přívlač

skromné letošní úlovky

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100790.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100791.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100792.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100793.jpg
          (4) (0) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
          • Pátek 9. srpna 2013 ve 20:13

sidla: ryby pěkný! ale ta prezentace je děs

Pátek 9. srpna 2013 ve 14:19® lunimus
          Datum lovu: 8.8.2013 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač

Včera sme boli podvečer vláčiť na inom mieste na Dunaji. Stále platí, že Dunaj po povodni nie je to čo býval a učíme sa ho odznova … Priznám sa, že mne sa včera nedarilo vôbec trafiť do chutí miestnej osádky, ale chalani potiahli zopár ostriežov a boleňov. Adam skúšal chvíľu aj muškáriť a vytiahol zopár belíc.

Čtvrtek 8. srpna 2013 ve 21:51® pemalda
            pemalda
            Datum lovu: 8.8.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní dusno naznačovalo,že by se sumíci mohli rozpohybovat.O to víc mě mrzelo,že sem měl na ně dnes jen 2 hodiny čas.V sedm večer sem dorazil na místo a neuběhlo ani 10 minut a už sem vodil rybu určitě přes metr na voba,ale vydržela na něm asi půl minuty a pak se ho zbavila.Za dalších 20 minut přišel záběr na plandu a tý už se cca metrovka nezbavila.Při posledních hodech před devátou,přišel ještě jeden menší na voba a ani ten se nesetřepal.Věřim,že mít čas ještě trochu proházet vodu,tak bych se možná ještě dočkal nějakého záběru.V neděli odjíždim na dovču bez prutů a asi budu mít zas velkej absťák:)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100781.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100782.jpg
            (0) (8) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
            • Pondělí 12. srpna 2013 ve 13:40

HaD: Coby ne :-) Pevnost by mít asi měly :-)

• Čtvrtek 8. srpna 2013 ve 21:59

pemalda: Nelekejte se toho kruhu na plandě:)Používám ty nejmenší kroužky na klíče ze železářství za korunu kus:)Drží jako bejk

Čtvrtek 8. srpna 2013 v 15:22® JirkaF
            Datum lovu: 8.8.2013 | Revír: pstruhová | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil protáhnout smáčka a celkem se dřilo. Potočáci, duháci i pár okounků. No, sice žádní velikáni, ale byl to příjemný lov. Jen ta džungle převeliká mě to místama dávala pěkně sežrat.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100775.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100776.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100777.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100778.jpg
            (0) (11) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
            • Pondělí 12. srpna 2013 ve 13:41

HaD: Nádhera. Jak to děláš, že trefuješ ty skoky?

• Pátek 9. srpna 2013 v 18:30

JirkaF: Nepadaj to né, ale možná použij jinej druh jigovky.

• Pátek 9. srpna 2013 v 15:04

casper: se divím, že ti nepadaj :-D mě ty duháci na smáka padaj hrozně :-)

Čtvrtek 8. srpna 2013 ve 12:21® Řízek
            Řízek
            Datum lovu: 31.7.2013 | Způsob lovu: Plavaná

Candát z nočního lovu na kačenku.

Tento příspěvek byl editován 8.8.2013 12:22:47 uživatelem Řízek.
            foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100768.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100770.jpg
              Čtvrtek 8. srpna 2013 v 0:21® BoBo-Falknow
              BoBo-Falknow
              Datum lovu: 7.8. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Po delší době opět na rybách. Okouni jako vždy spolupracují slušně, ale kdy už začnou žrát candáti?

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100760.jpg
              (0) (11) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
              • Čtvrtek 8. srpna 2013 v 6:50

satan666: peknej fesak.covece jak sem ti psal,ze sem objevil mega okouny a ze je nemuzu na nic prekecat..tak ani Zizala nezabrala..uz nevim..zkusim maleho Ziveho Hrouzka..takhle me snad jeste zadne ryby Nesr…!HeHe.

Středa 7. srpna 2013 ve 22:37® TJSS
              Datum lovu: 7.8.2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dneska Lužnice dva krásný meandry, nikdy bych neřekl, že tu bude tolik okounů, bylo jich do 20ks, z toho minimálně půlka vcelku slušná velikost, 2 kolem 25, dále 2 štičky kolem 40 a ve finále krásný souboj se štikou, kterou jsem nakonec, ale nerad odnesl domů, snad tou jednou, kterou jsem si letos doposud vzal neublížím budoucím úlovkům v tak překrásné řece… 67cm, 2,3kg.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100756.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100757.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100758.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100759.jpg
                Středa 7. srpna 2013 ve 22:23® HaD
                HaD

Zkusil jsem sumčí aktivitu :-) po 10 minutách nás ale vyhnala bouřka jako prase :-((

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100755.jpg
                (1) (1) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
                • Čtvrtek 8. srpna 2013 v 0:25

HaD: Z mobilu blesk :(

• Středa 7. srpna 2013 ve 23:01

LaMa: Tu fotku jsem nejak nepochopil co to ma byt? :-D

• Středa 7. srpna 2013 ve 22:38

Draky: Mas stesti, ze si to ostrihal, aspon nemas mokry vlasy. :D

Středa 7. srpna 2013 v 19:49® skwor
                skwor
                Datum lovu: 7.8. | Způsob lovu: Feeder

Dneska u vody jsme si to rozdělili. Táta chytal a zdolával, já vyháčkovával a fotil – takže rybinou smrdím já :-D

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100750.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100751.jpg
                  Středa 7. srpna 2013 v 11:27® lunimus
                  Datum lovu: 6.8.2013 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač

Včera sme s kamarátmi vybehli podvečer na Dunaj. Videli sme pár krát zaloviť veľkého cca 2m sumca, ale úspešne kašlal na nás. Podobne nás odignorovali aj ostatné rybky a pred úplnou nulou nás zachránilo pár menších zubáčov (candátov).

Dunaj je po poslednej povodni nejaký divný. To čo tam bolo už nie je a musíme sa ho učiť znova, ako „nový“ revír.

Úterý 6. srpna 2013 ve 20:54® sidla
                    sidla
                    Datum lovu: 6.8.2013 | Způsob lovu: Přívlač

dnešek byl na ryby špatný, druhý nához slušnější bolen,pak jeden kolem 50 a parma za sako,něco Nám aj popadalo a horko bylo nesnesitelné, 2 hodiny a dom

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100727.jpg
                    (0) (4) Komentáře k příspěvku: (8)Přidat komentář
                    • Čtvrtek 8. srpna 2013 ve 23:43

jepice-zruseno: Já dneska překoval tři třpytky a 6krát jsem se jebnul do ruky. Při sundávání starýho i při nandávání novýho háčku. Naštěstí většina neměla protihrot. Mít to všechno protihroty, tak mám z prstů sekanou.

• Středa 7. srpna 2013 ve 13:46

HaD: Jiris: to chápu. Nicméně jsem mluvil o něčem jiném. Když si jebnu háček do ruky, bolí to v ten okamžik. A pak až při vyndavání. Mezitím v podstatě nikoliv.

• Středa 7. srpna 2013 ve 13:32

jiris: Navíc by se mi ani ty fotky nelíbily.

• Středa 7. srpna 2013 ve 13:31

jiris: Když si chci udělat fotky „rybí zdolávačky“ tak tím nebudu trápit rybu co má háček v oku.

• zobrazit všechny komentáře (8)
                    Úterý 6. srpna 2013 ve 20:45® lubosek
                    lubosek
                    Datum lovu: 4,7,2013 | Revír: Maďarsko Aranyponty | Způsob lovu: Kaprařina

KOIKA 75CM CHYCENA V MAĎARSKU STŘEDISKO ARANYPONTY

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100724.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100725.jpg
                      Pondělí 5. srpna 2013 ve 21:45® noba
                      noba

aktualne od vody:-)

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
                      foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100712.jpg
                      (0) (5) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
                      • Čtvrtek 8. srpna 2013 ve 2:03

noba: boj byl super ale celkem kratkej, cca 2 minuty, ale pak ´jsem ji musel u břehu snad 10 minut rozdychavat. pořád se obracela břichem vzhuru, ale nakonec odplavala, tak snad bude v pohodě.

• Úterý 6. srpna 2013 v 10:04

HaD: Luxus

• Pondělí 5. srpna 2013 ve 22:23

daniel kvapil: krásná musel bejt pěknej boj

Pondělí 5. srpna 2013 ve 13:05® HaD
                      HaD
                      Datum lovu: 2.-4. 8. 2013 | Revír: Dřevnice | Způsob lovu: Přívlač

Náš vláčecí tým má sezónu za sebou. Nakonec je z toho celkové vcelku solidní 5. místo. Je to škoda, ale los byl krutý. Na druhém kole se údajně nedalo téměř nic moc lépe udělat. Poslední kolo bylo nasazení excelentní a myslím, že i spolupráce. S kluky jsem běhal, hledal z nadhledu ryby a naváděl na ně, hlídal čas, ale měli jsme smůlu. Měli jsme los 3./9.. TK ráno na sektoru 3. chytl 5 ryb a skončil poslední. Všude jinde se chytalo 15–30 ryb a tomu nešlo absolutně kontrovat. Po nás zde chytal Martin Svoboda, vynikající rybář a chytl tuším jen 4 ryby a skončil taky 12.. My po rotaci na 9. chytili 8 ryb a skončili 8. Takže velmi špatné. Odpoledne to bylo o něco lepší, ale byl z toho výsledek tuším 10. a 7. Tedy za kolo poslední. Hrůza hrůzoucí. Obrovské přání bylo, aby jsme na další den vylosovali třeba 6., kde se dělaly výsledky 1.-3.. Když mi přišla SMS „vylosovali jsme zase 3. a rotujeme s Čepelkama – je to v prdeli“, bylo jasné, že jsou veškeré šance pryč. Nejhorší možný los a k tomu rotace s těmi nejlepšími, kteří často ve vodě nenechají žádnou chytitelnou rybu. Nicméně se ryb v neděli chytalo o poznání méně a my dokázali ráno přesto něco nachytat, bylo z toho 8. a 7. místo. Odpoledne to skoro vypadalo, že budu muset chytat já, což jsem mimořádně nechtěl. Nakonec se ale Jirkovi po pár prášcích udělalo lépe a nastoupil. Mírně jsme změniti taktiku a dokázal před rotací vybojovat 6. místo a po rotaci dokonce 4.. Nakonec to tedy kluci zvedli na 10. místo a celkově skončili 5., což je nakonec solidní a docílili plánu, který si před sezónou dali. Musím říci, že mají ale na víc – chytají skvěle a nebýt série několika špatných losů, byli určitě na bedně. Já jsem se celkem utvrdil v tom, že mi deset let závodění stačilo a už ligové soutěže chytat asi nikdy nebudu. Maximálně se zúčastním v roli trenéra, což mě velmi bavilo :-) Tedy nebýt toho vedra…

(0) (2) Komentáře k příspěvku: (13)Přidat komentář
                      • Pondělí 5. srpna 2013 ve 21:30

sethy: Tak se mi to zdálo, to je možný :-D

• Pondělí 5. srpna 2013 ve 21:14

HaD: Woe, já sem se potácel? Sem makal jak šroub. Teda s prestavkama :) večer už jsem byl hodnej :)))

• Pondělí 5. srpna 2013 ve 20:26

Scanix: sethy, David H.: jste nezmari :)

• Pondělí 5. srpna 2013 v 19:44

sethy: Scanix: vypadali dobře. David se se mnou potácel na břehu, Vlažňoch lítal kolem vody jak splašený a Tom někde „rozhodcoval“ :) HaD: „chudák já“, na kole zpět jsem málem umřel, doma si dal 30 minut spánku a jel pokračovat tam, kde jsem z pátku na sobotu skončil :-D

• zobrazit všechny komentáře (13)
                      Pondělí 5. srpna 2013 ve 13:01® skwor
                      skwor
                      Datum lovu: 5.8. | Způsob lovu: Přívlač
                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                      foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100706.jpg
                        Pondělí 5. srpna 2013 v 0:48® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 4.8.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes vecerni lov nedaleko, prehnala se bourka, ale takova nanicovata, ani zadna struzka se nezakalila ba ani nezvedla, jen vetvi a bordelu ve vode moc, amuri to pucovali po celych vetvich, ale sotva jsem se za tmy doplahocil na misto lovu, kloudny zalov nebyl videt a az do zaviracky jsem bicoval „mrtvou“ vodu. Presto se povedlo nekolik bolenu a nakonec i toho suma jsem lapil, jen ta velikost, snad nejmensi, co jsem kdy ulovil na privlac, ale i tak potesil ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100701.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100702.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100703.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100704.jpg
                        (0) (6) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
                        • Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:47

HaD: přijel jsem hodně pozdě a taky jsem hned sledoval vodu, zda nepřijde hodina H. Nepřišla tak jsem ani nenahazoval :-)

Neděle 4. srpna 2013 v 15:17® casper
                        casper
                        Datum lovu: 3.8.2013 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

včerejší feedrovačka dopadla na výbornou! Zvýšil jsem si osobák u cejna, krásných 55 cm. Jinak složení ryb: loušť, kapr, podoustve, cejni a nakonec mi do toho najeli karasy :-(( Krásně strávený den na rybách, ale to vedro bylo chvilkama šílený :-D

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100698.jpg
                        (0) (7) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
                        • Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:48

HaD: Je to už na rupnutí cévky. Ty horka mě ničí :-(

Neděle 4. srpna 2013 v 11:04® nutrip
                        nutrip
                        Datum lovu: 2.8.2013 | Revír: Písečná | Způsob lovu: Kaprařina

Zdravím, v tomto týdnu jsem byl pro mne na novém revíru nedaleko Jeseníku v Písečné na rybníce Florián. Byl jsem se tam kouknout v minulém roce a docela mě to oslovilo a tak jsem si řekl, že tam jistě pojedu zalapat. Mohu říci, že příroda krásná a to co je ve vodě mě docela překvapilo, protože jsem nepředpokládal, že tam ryby jsou a ještě i nějaké větší. Chytal jsem klasicky (kaprařina) na boule a jednu udici jsem měl na feeder ale ta neměla nějaký větší úspěch, protože jsem chytal jen samé malé kousky do 20 cm. Na boule to bylo lepší a vytáhl jsem pár pěkných kapříků kolem 70 cm. Díky tropickému počasí bylo ve vodě docela dosti koupajících ale to nemělo až takovej vliv na záběry – počet výskoků nad hladinu byl ohromující, protože si člověk mohl udělat obrázek o tom co vše tam je pod vodou. Vřele mohu doporučit-jistě se tam ještě vrátím ale v trochu chladnějším počasí. Už teˇˇd se těším.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100683.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100684.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100685.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100686.jpg
                          Neděle 4. srpna 2013 ve 2:32® sidla
                          sidla
                          Datum lovu: 4.8.2013 | Způsob lovu: Přívlač

dneska se sumíkům chtělo. jeden slušnější ztrhl rybu ještě za světla,druhý o hóóódně menší se už pověsil-sebevrah a kolem 23:00 byl ještě záběr do prázdna.snad to už příště vyjde :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100677.jpg
                          (1) (5) Komentáře k příspěvku: (6)Přidat komentář
                          • Neděle 4. srpna 2013 v 18:44

sidla: když jsem sám, občas zamáčknu protihroty, představa že by mi ten 3/0 owner skončil v paprči mě děsí, ve dvojku je to už v pohodě

• Neděle 4. srpna 2013 v 18:32

Scanix: Nejvic nejvetsi napichovac trojahku do prstu je tloust ci bolen 30 , mam s tim bohate zkusenosti…

• Neděle 4. srpna 2013 v 18:06

sidla: vyšší jak u které koliv ryby :-D já myslím že větší riziko je u napichování cejna 30+ než u žížaly co se pověsila na cejna a než jsem ho ,,zdolal,, byl úplně mrtvý :-) chápeš dobře, kuba mi to už osvětlil

• Neděle 4. srpna 2013 ve 13:16

casper: já to asi chápu :-) kdyby se ti v tu chvilku mrsknul, pravděpodobnost záseku do tebe by byla asi dost vysoká :-D

• zobrazit všechny komentáře (6)
                          Sobota 3. srpna 2013 v 18:21® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 3.8.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Rano jsem odpad, sel radeji spat, vzbudilo me vedro, no des bes, odpoledne se to vedro uz nedalo vydrzet, tak ze se pujdu zchladit do reky, ale ta je tak tepla, ze se divim, ze ty ryby nejsou predvarene. Vodaku huste, vsichni se ptali na Beroun, tak nechapu, kdyz jezdi Vltavu. Schovaval jsem se pod stromy a vubec do kazdeho mozneho stinu, ale rybky to asi delaly stejne, sice se nechaly misty dost premlouvat, ale pochytano mraky okysu, spis mensich. Duhaci byli v rozlicnych velikostech, ale potesilo me, ze vsechny rybky uz odtucnene a oploutvene, zadni cerstvi vysazenci ;-) Bohuzel zadny jelec, slehla se po nich zem…

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100671.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100672.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100673.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100674.jpg
                            Sobota 3. srpna 2013 v 1:02® BoBo-Falknow
                            BoBo-Falknow
                            Datum lovu: 2.8. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes večer jsme s Jardou udělali výrobní poradu u vody :-) Okouni se pravidelně hlásili o slovo s podmětnými připomínkami a vzhledem k tomu, že jeden se opravdu hezky ježil, tak jsem ho blejsknul.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100661.jpg
                              Pátek 2. srpna 2013 ve 23:56® jiris
                              jiris
                              Datum lovu: pár dnů zpět | Způsob lovu: Muškaření

Tentokrát bez příběhu.........., parádní koupačka a ještě lepší chytačka. Nejvíc potěšil ten malej sumeček.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100658.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100657.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100659.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100660.jpg
                                Pátek 2. srpna 2013 ve 22:16® pemalda
                                pemalda
                                Datum lovu: 2.8.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Poslední dny sem prostřídal sumco vláčku s lehčí vláčkou a kupodivu sem si víc zachytal z těžší výbavou.Povedlo se 5 sumíků,ale samí mimča do 80 čísel.Dnes sem však vyrazil odpoledne zkusit štěstí na místo kde jsem ještě sumce nedostal.Když mě soused v tom vedru viděl odcházet,klepal si na čelo a povídal,že jsem magor jít v tom parnu na ryby,ale já musel.Vybral sem místo kde sem věřil,že by mohlo něco být a plácal plandu za jeden balvan asi dvě hodiny a nic,tak sem šáhl po dlouhé době pro voba a poslal ho za balvan.Třikrát otočil kličkou a bum.Sumec nejspíš po večeři(měl docela bříško) se nechtěl vzdát a neustále se snažil dostat za balvany.Navíc se mi zamlžily polarizačky, musel sem je sundat a na neznámým místě sem sním těžce kličkoval ke břehu,ale nakonec pro mě vše dobře dopadlo a byla z toho má druhá největší uvláčená ryba.134cm.Takže radost ohromná.Sumík byl asi kamenům blízko,páč si z boje odnes šlic na hlavě,zřejmě od kamene.Myslim,že se mu to brzo zahojí a možná to pro mě bude poznávací znamení,kdybychom se ještě někdy potkali.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100653.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100654.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100655.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100656.jpg
                                (0) (12) Komentáře k příspěvku: (7)Přidat komentář
                                • Pondělí 5. srpna 2013 ve 13:04

pemalda: Díky kluci

• Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:50

HaD: Krásná, nabušená ryba! Gratuluju!

• Sobota 3. srpna 2013 ve 12:15

pemalda: Scanix:Jo prokouk si to,asi s tím máš zkušenosti.Jak sem při tom zavřel oči,tak se mi to nějak nepovedlo:))Já vím,že se mu to brzo zahojí a vím jak vypadaj sumci po tření.Už sem i nějaký pokousaný vytáhl a tohle je proti tomu nic.

• Sobota 3. srpna 2013 v 11:53

sidla: krásný kúsek

• zobrazit všechny komentáře (7)
                                Pátek 2. srpna 2013 v 10:25® corrvete
                                corrvete
                                Datum lovu: 2.8.2013 | Revír: Jč | Způsob lovu: Přívlač

Ráno sem zkusil misto sumce štiky a na 14cm husky jerka se povedly 2 monstra 30cm :-D

(0) (0) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
                                • Pátek 2. srpna 2013 v 11:03

corrvete: Jsou ty dravčíci nejaky hltavý candati kolem 25cm berou 4 rotačky to samy okounci .

• Pátek 2. srpna 2013 v 10:38

Scanix: Neboji se toho, taky mi SSR14 zerou zatim jen kudly do 50 :)

Pátek 2. srpna 2013 v 10:13® casper
                                casper
                                Datum lovu: 1.8.2013 | Revír: Pražský | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem vyrazil provětrat vláčák po Praze…čekal jsem zase samý prcky, tak jsem odložil své oblíbené UL a narval tam většího smáka…světe div se, hned na druhej hod se povedl konečně pěkný okoun přes 25, takového jsem nechytl od zahájení a zanedlouho po něm moc pěknej candát :-) ryby jsem neměřil, candoše opatrně vyháčkoval v podběráku a oba mi zamávali ploutví :-) krom toho zase několik candoších miminek, ale tyhle dva mě fakt potěšili :-) Petrův zdar klucí :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100642.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100643.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100644.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100645.jpg
                                (0) (6) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
                                • Sobota 3. srpna 2013 ve 23:28

casper: corrvete: to chce na přehradu nooo :-)

• Pátek 2. srpna 2013 ve 20:17

corrvete: to u nas je okyšu přes 35 kopice :)