Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 2. srpna 2013 v 1:21® Scanix
Scanix
Datum lovu: 1.8.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem si puvodne chtel dat pauzu, predvcerejsi „popolednak“ a „skoropulnocnak“ me celkem saturovali, avsak naskytla se pozdeji vecer moznost vyrazit, no co myslite, tak jsem sel ;-) Zablbnul si na hladinovky, pochytal neco bolenu a tloustu a vydrzel hazet do jedenacti, ze snad treba nejaky jezek, ale kdepak, ani naznakem, jen opet nejaky ten bolda, ale hodne po skromnu, voda poradne neozila za cely vecer a do noci uplne utichla. I tak to bylo prijemne a jsem rad, ze jsem sel ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100638.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100639.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100640.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100641.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 20:04® sidla
    sidla
    Datum lovu: 1.8.2013 | Způsob lovu: Přívlač

dneska opět ve dvojku na lodi. ze tří záběrů se povedli dva lehcí dorostenci,ale beru to jako první vlaštovku k nečemu většímu na nových místech. aj tak mám radost jak sviň :-)

Tento příspěvek byl editován 1.8.2013 20:09:08 uživatelem sidla.
    foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100634.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100635.jpg
      Čtvrtek 1. srpna 2013 v 19:49® xhekm00
      xhekm00
      Datum lovu: 1.8.2013 | Revír: Jihlava

Dnešní návštěva řeky byla nostalgickým návratem do dětských let. Vzal jsem si s sebou pytlík třešní a sedl si s prutem v ruce nad řeku na pařez. Montáž skládající se pouze ze samotného háčku schovaného v půlce třešně jsem „na citovku“ s vlascem mezi prsty nechal splavávat s proudem. Hned první ryba byla pro mě byla krásným zážitkem – nádherný tloušť, osobák. Jsem rád, že takové ryby v Jihlavě pořád plavou.

Tento příspěvek byl editován 1.8.2013 19:51:42 uživatelem xhekm00.
      foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100633.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100632.jpg
        Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 14:15® HaD
        HaD
        Datum lovu: 31.7.2013 | Revír: CHYTEJ.cz

Scanix lovil a lovil, až ulovil díky častým zápisům v rubrice Z lovu výhru v soutěži – http://www.chytej.cz/…nastrahy-cz/.

Jsem docela zvědav, co si vybere. Já bych mu na sumce doporučil to z fotky :-)

Vkládejte vkládejte a třeba příště budete při losování šťastní zrovna Vy!

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100620.jpg
        (0) (3) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
        • Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 14:40

Scanix: casper: diky, no jedna ci dve vychazky a bude ;) Ale jsem rad, to se vi :)

• Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 14:31

casper: zaslouženě!!!! Gratuluju :-) aspoň bude co trhat že? :-D

Čtvrtek 1. srpna 2013 v 11:23® RybářDan
        RybářDan
        Datum lovu: 31.7 | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač

Včera jeden candoš.

Tento příspěvek byl editován 1.8.2013 11:24:31 uživatelem RybářDan.
        foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100616.jpg
          Čtvrtek 1. srpna 2013 v 10:55® casper
          casper
          Datum lovu: minulý víkend | Revír: Krásy Jižních Čech

ještě pár zajímavostí :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100613.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100614.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100615.jpg
            Čtvrtek 1. srpna 2013 v 10:54® casper
            casper
            Datum lovu: minulý víkend | Revír: Jižní Čechy | Způsob lovu: Přívlač

pár fotek z víkendu, které jsem konečně vytáhl z foťáku…jinak hromada okounů, pstruzi, štiky, karas jako kráva zase za hubu a do toho všeho jsem potkal krásného raka a v kaluži vedle řeky co zůstala po povodních jsem našel Piskoře pruhovaného, kterého jsem přenesl zpět do řeky! :-) no ať Vám to chytá kolegové, já sice nachytám ryb spousty, ale máte je teda větší musím říct :-D Petrův zdar voe :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100609.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100610.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100611.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100612.jpg
            (0) (8) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
            • Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 14:32

casper: bjucek> ty vole ani nevím čím to, ale nějak se mi do těch větších nechce :-D teď jsem vláčel o víkendu tvistra fakt velkýho, věřil jsem mu a ani drb :-( musíš zavolat, já přijedu a sumec je venku, dyť to znáš ne :-D

• Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 13:35

bjucek: Musíš už konečně odložit awashimu do kouta a začít tahat nástrahy co maj aspoň centimetry a ne milimetry. (Bez tebe ty fousatý nějak nejdou!)

• Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 12:57

casper: dam> díky :-) snažím se noooo a také mám ty nejlepší kamarády z oboru :-) úlovků je spousta, už je jen zvětšit :-D

• Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 12:11

dam: Koukám, že si užíváš na rybách stále víc a víc…ať se daří i nadále:-)

Středa 31. července 2013 ve 22:33® Herink
            Herink
            Datum lovu: 31.7. 2013 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná

Dnes se nám s kamarádem podařilo ulovit 7 línů od 30 do 45cm. Byl to parádní večer a ráno vyrážíme znova tak jsem zvědaví jestli to půjde jako teď :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100608.jpg
            (0) (7) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
            • Úterý 13. srpna 2013 v 15:52

HaD: nádhernej!!!

Středa 31. července 2013 ve 22:05® Thomasino
            Datum lovu: 31.7.2013 | Revír: pstruhový | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes vyrazil na hodinu a půl zkusit nějakyho pstruha…no pstruha sem chytil jednoho tak 15cm,asi tak deset okounů, v jedný hluboký tůni která měla 10 metrů na délku a hloubku asi 2 metry byli zaparkovaný takovýhle monstra. Zítra budeme mít rybí hody:)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100607.jpg
              Středa 31. července 2013 ve 20:02® satan666
              satan666

tak dneska krom okouna ciste Zero.ale pekne tam bylo.muj lov koncil Novou Rapalou povesenou na Bojce.zejtra jdu plavat.kdybych chtel v zivote se takhle presne netrefim…kujnik to me stve.

Středa 31. července 2013 v 18:18® skwor
                skwor
                Datum lovu: 31.7. | Způsob lovu: Přívlač

Aktivita ryb mizivá, ale lepší než v neděli během tropů. Povedla se hezká štika a okoun na BoBosmáčka. Lepší než drátem do oka, ale žádná výhra to taky nebyla :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100602.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100603.jpg
                  Středa 31. července 2013 v 17:15® corrvete
                  corrvete
                  Datum lovu: 30.7.2013 | Revír: V kopřivách | Způsob lovu: Přívlač

Zdravím tak sem včera zase vyrazil na sumce a počítal sem akorát s komárama a na konec se vyklubal pěknej sumík 115 čísel na 20ku vlasec a prut 14–40gr to byl parádní souboj o každej metr. Po 5 únicích sem ho konečně chyt za hubu a oddych sem si :-) Zjistil sem že není jak ho vyfotit tak sem zavolal bratrovi a mezitim než přijel sem se s rybou chladil ve vodě po pár fotkách šel do svýho . Ten Petr tam je :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100598.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100599.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100600.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100601.jpg
                    Středa 31. července 2013 v 11:24® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 30.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vcera dojel kamarad a kolega koubic z poorlicka, je tu pobliz na rodinne dovolene. Byl jsem sice znaven, ale byli jsme domluveni, tak jsme vyrazili. Moc jsem mu pral peknou rybku, ale nebylo mu souzeno, suma jsem mu vyzral opet ja, fakt za to nemuzu ;-) Rybka 130+

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100595.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100596.jpg
                    (2) (12) Komentáře k příspěvku: (11)Přidat komentář
                    • Čtvrtek 1. srpna 2013 ve 12:01

Scanix: sethy: doufam, ze na to existuje i nejake protiopatreni, to bych nechtel, jen si tu svou kletbu nechej, nebo to posli jinam ;)

• Středa 31. července 2013 ve 21:51

Padis: Ahoj nechytáš těch pěkných ryb nějak moc/myšleno ve srandě/ opět gratulace hold kdo umí ten umí.

• Středa 31. července 2013 v 16:57

sethy: Jen si to užíj, příští rok nechytneš ani šupinu :-D Vyšlu na tebe Kubovu kletbu :-)))

• Středa 31. července 2013 v 16:01

sidla: možná by nebylo od věci dát si pohov :-D šílené, tipuju že letos padne ještě osobák, ne-li 2×

• zobrazit všechny komentáře (11)
                    Středa 31. července 2013 v 0:02® jepice-zruseno
                    Datum lovu: 30.7.2013 | Revír: Pražský MP potok | Způsob lovu: Klasická položená

Pokus o úhoře. Nejdřív mě asi milion karásků, kapříků, plotiček, tloušťů a hrouzků připravilo o většinu žížal, tak jsem jednoho hrouzka klepl a při stmívání nasadil. Připravil mě o něj bohužel tloušť, a tak jsem si musel vystačit s tím málem žížal, co mi zbylo. Na břeh se podívali dva malí úhoři, které jsem pustil a jeden 80+, který se pustil sám když mi už na břehu ukroutil dvacítku návazec. Zabral na poslední žížalu, tak jsem šel domů s prázdnou už po jedenáctej.

Úterý 30. července 2013 ve 22:07® BigMike
                      Revír: Lužnice

Jako Scanix obludu nemám, ale „osobáček“ také – loďku na dálkové ovládání:)Vzala poctivě, myslel jsem, že tahám pěkného candoše a ono toto – ještě, že nebyl motor na plné koule, to bych ho asi neudolal.)))

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100594.jpg
                        Úterý 30. července 2013 ve 20:27® feederman
                        feederman
                        Datum lovu: 30.7.2013 | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní smáčkování bylo ve znamení malých okyšů. Nic moc tedy, ačkoliv ryb bylo dost, ale velikostně bída. Foto se nekonalo…

Úterý 30. července 2013 v 18:34® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 30.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem mel nutkani si vzit volno, privalaky preci musi ty ryby rozhybat, ke vsemu mi rano napsal kamarad a dle zneni zpravy bylo rozhodnuto a volno si vzal. Po pocatecnim provareni zaberu a dlouhe dalsi necinosti jsem si zacinal rikat, ze jsem si mohl dovolenou usetrit, ale nokec jsme dobre udelal…osobak padl vic nez jsem doufal. Po zaberu se mi zdalo, ze taham nejakou 130tku, ale proc sakra porad tak tahne. V pulmetrove vode jsem nechapal, ze by melo byt neco vetsiho, rekl jsem si a dost, podrzel navijak, jen jsem popobehl vodou, ale rybka si dala nakonec rict. Kdyz jsem uvidel hlavu, malem me omyli, paradni zazitek a na dlouhou dobu jiste nejvetsi ulovek, pro me neskutecne monstrum a ohromna radost.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100563.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100564.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100565.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100566.jpg
                          (0) (20) Komentáře k příspěvku: (13)Přidat komentář
                          • Středa 31. července 2013 v 15:31

Scanix: pemalda: tak tech 196, to mas latku dost vysoko, ale i takove ryby jsou, tak pak je to na tom rybarskem stesti…

• Středa 31. července 2013 v 15:30

Scanix: Davide: Diky, vsak tech vychazek uz bylo ;)

• Středa 31. července 2013 v 9:47

pemalda: Tak já to mam složitější.Meřim 196,ale třeba se dožiju většího stáří a časem se o pár centáků scvrknu a pak budu mít větší šanci:)

• Středa 31. července 2013 v 8:42

HaD: Petře ohromná gratulace!!!

• zobrazit všechny komentáře (13)
                          Úterý 30. července 2013 v 16:02® sidla
                          sidla
                          Datum lovu: 30.7.2013 | Způsob lovu: Přívlač

dneska mě od zera při pokusu o sumce zachránil jeden tloušťák, lidí jak sraček, pokračovat budu navečer na scanixe před prácou :-D

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100559.jpg
                            Úterý 30. července 2013 v 15:59® sidla
                            sidla
                            Datum lovu: 29.7.2013 | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem včera konečně chytl na charismu rybu k čemu je předurčená.dostal jsem klepec s kolegou v poměru 4:1 na sumce a jeli dom

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100557.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100558.jpg
                              Úterý 30. července 2013 ve 13:31® corrvete
                              corrvete
                              Datum lovu: 29.82013 | Revír: Muj | Způsob lovu: Přívlač

Tak včwra po 22 večerní sem šel zkusit candáty pod elektrárnu a nic se nedělo potom přišla vázka a nešlo s tim hnout tak sem shodil šat a šel pátrat co tam je za bordel když sem k tomu došel tak sem to nohou přizvedl a nahmatal nejaky kolo tak sem ho uchopil a došel na břeh a byl sem rád že sem si zachranil Rapalku a ještě lepší bylo to že na tom kole vysela i moje Rapala dt z předminulého roku !! :-) Doma sem ji obul do novejch 3hačku a vyleštil takže vypadá skoro jako nová :-) Večer bez ryby ale dobrej teda jedna byla ta na tom kole :-D

Pondělí 29. července 2013 ve 20:39® xhekm00
                                xhekm00
                                Datum lovu: 29.7.2013 | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem si po delší době udělal čas na ranní vycházku k řece s vláčákem. Rozhodl jsem se prochytat dva jezy. I přes dusné počasí to bylo příjemné, chvíli jsem stál na jezu, chvíli se naboso brodil a nechal se chladit vodou. V prvním podjezí jsem uspěl s popíkem, který z hladiny sebrala nádherně skákající štika. Wobler spolkla tak, až jsem o ni měl chvíli strach, ale vše nakonec dobře dopadlo a já se bojovnici s radostí odvděčil svobodou. Druhý jez vydal svůj poklad prozměnu v nadjezí. Byl jím bolen, který mě neskutečně potěšil, protože se u nás chytá relativně vzácně. Díky řeko a ryby!:)

Tento příspěvek byl editován 29.7.2013 20:41:27 uživatelem xhekm00.
                                foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100545.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100546.jpg
                                  Pondělí 29. července 2013 v 1:58® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 28.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Navsteva u kolegy byla skvela, probrali jsme kde co a nakonec i na rybky doslo na tamnejsim veletoku jsme pochytali par jelcu a nejake candosky, nektere i peknejsi, ale nejvetsi radost mi udelala posledni rybka. Sice to podle Kuby neni mozny, ale jeden „belous“ tam proste byl a je. Sice je o poznani pohublejsi nez ty, na ktere jsem zvykly, ale i tak paradni kousek, holt jej musi lepe krmit kapriky ;-) Jeste jednou Kubo diky za super spolecnost a vydareny lov!

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100538.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100539.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100540.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100541.jpg
                                  (0) (9) Komentáře k příspěvku: (9)Přidat komentář
                                  • Úterý 30. července 2013 v 9:00

casper: Scanix: však jo :-) částečně to je počtem prutohodin viď, ale to štěstí to prostě chce taky a to už si nevyházíš, tím musíš být obdarovaný :-D

• Pondělí 29. července 2013 v 15:35

Pikeperch: Jak Ty to děláš :D To je opravdu neskutečný! Krásná ryba, GRATULUJU! ;))

• Pondělí 29. července 2013 ve 14:57

Scanix: casper: moc me nedominizuj, jsem beznej lovec jako kazdej jinej, jen tomu davam dost a letos mam i celkem stesti. Ale udelat zero umim taky ;)

• Pondělí 29. července 2013 ve 12:39

casper: ty jsi fakt ďábel :-D Gratuluji, ostatně jako vždy, blbý je, že už nevím co sem psát, ale když to vidím, reagovat musím :-D jsi démon :-D

• zobrazit všechny komentáře (9)
                                  Pondělí 29. července 2013 v 0:04® nnnap
                                  nnnap
                                  Způsob lovu: Přívlač

já si letos papíry nevzal, ale Vláďa do mě v hospodě furt, dej to tam, dej to tam. Tak jo, ať mám od něho pokoj!

http://video.idnes.cz/?…

Neděle 28. července 2013 ve 23:07® Salmo
                                    Salmo
                                    Datum lovu: 27.7.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera nám s kamarádem hráblo a vyrazili jsme na průzkum řeky. Nakonec jsme vyskočili z auta až 90 km od našeho domova. Nutno podotknout, že v tom hicu patří veliký dík chlápkovi, co vymyslel klimatizaci :-) Ovšem když člověk nezná revír tak se chytá težko, to se potvrdilo i včera. Voda byla nízká a čistá, dělali jsme co jsme mohli, byla to bída. Kamarád sice střihnul zero, ale já jsem vyžehlil ouklej na rotačku a poté jsem narazil na hejno parem. Nikdy jsem neviděl nic hezčího, než torpéda kolem šedesáti, jak se probíjí říčním proudem a obracejí balvany. Pozoroval jsem je asi pět minut a až potom se ve mně probudil pud lovce. Nikdy jsem parmy na přívlač nechytal, ale ukázalo se, že teorie, které jsem přečetl hodně, opravdu nelže. Nasadil jsem vhodnou nástrahu a po chvíli jsem měl na prutě první parmu v životě. Ta se mi vyřízla, utrousil jsem pár nadávek a už jsem měl druhou, úspěšně zdolanou. Radost jsem měl jako malý kluk, pár fotek a šla zpátky. Letos mi sv. Petr naděluje, díky za to!

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100537.jpg
                                    (0) (5) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
                                    • Pondělí 29. července 2013 v 10:43

Kračí rál : To zero bylo „výborný“, ale i to k rybařině patří. Jinak by to člověka snad ani nebavilo, kdyby furt tahal „metrovky“ a „fousáče“. Už by však nějaká lepší ryba přijít mohla. Jinak gratulace Filipe !!! ;)

• Pondělí 29. července 2013 v 8:45

jepice-zruseno: Je krásně vybarvená

Neděle 28. července 2013 ve 21:07® Kazan
                                    Datum lovu: v týdnu | Revír: Lužka | Způsob lovu: Přívlač

Přes den nebyl čas, tak aspoň na hoďku a půl večer. Okouni, štiky, sem tam candoš nevalné velikosti.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100533.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100534.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100535.jpg
                                    (0) (7) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
                                    • Středa 31. července 2013 ve 22:23

daniel kvapil: krásny ryby

Neděle 28. července 2013 v 19:33® jepice-zruseno
                                    Datum lovu: 28.7.2013 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Konečně jsem chytl nějakou tu ostroretku.

Tento příspěvek byl editován 28.7.2013 19:34:49 uživatelem jepice-zruseno.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100531.jpg
                                    (0) (6) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
                                    • Pondělí 29. července 2013 ve 13:31

skwor: jepice: Tak to asi ne, byl jsem muškařit. casper: Já? Já jsem jenom takovej program, co tu David nainstaloval :-)

• Pondělí 29. července 2013 ve 12:40

casper: zachvilku si budu myslet, že jsi snad opravdovej :-D

• Pondělí 29. července 2013 v 8:46

jepice-zruseno: Jestli jsi vláčel, tak možná jo. Byl tam tatínek s maminkou a nad nima sem byl já.

• Neděle 28. července 2013 v 19:48

skwor: Nemluvili jsme tam dneska spolu náhodou? S někým, kdo lapal v místě, kde ostrých bylo vidět dost, jsem tam pár slov prohodil…

Neděle 28. července 2013 v 16:46® bjucek
                                    bjucek
                                    Datum lovu: 25.-28.7. | Revír: přehrada | Způsob lovu: Sumcařina

Vedro bylo jak v pekle. Parťák ubojkoval štiku a prvního fousatýho pod metr. Já jsem si na sumce nesáhl, ale na plavačku to šlo hezky. Mě nejvíc potěšil skalák 39 čísel a kolega tahal přes poledne kapry do 60ti, na to já neměl a užíval si zdolávačky pod deštníkem.

Tento příspěvek byl editován 28.7.2013 16:48:36 uživatelem bjucek.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100526.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100527.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100528.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100529.jpg
                                    (0) (3) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
                                    • Pondělí 29. července 2013 ve 12:41

casper: ten skalák je luxusní!!! :-)

Neděle 28. července 2013 ve 12:12® Scanix
                                    Scanix
                                    Datum lovu: 28.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Rano chvilku u vody jen s lehkou vybavou, pochytalo se slusne bolenu, tloustu, nejaci okounci a mensi kudly. Nic vystredniho, jen par peknych jelcu…

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100519.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100520.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100521.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100522.jpg
                                      Neděle 28. července 2013 v 1:44® sidla
                                      sidla
                                      Datum lovu: 27.7.2013 | Způsob lovu: Sumcařina

dneska to prostě nešlo, větší ryby byly nastraženy, ale to horko šílené.tomuto prutu jsem nejvíc věřil

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100515.jpg
                                        Neděle 28. července 2013 v 0:59® BoBo-Falknow
                                        BoBo-Falknow
                                        Datum lovu: 27.7. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Je to sice boj o každou rybku, ale trpělivost slušné okouny přinaší. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100514.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100513.jpg
                                        (0) (8) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
                                        • Neděle 28. července 2013 v 18:40

Prichy: Koukám, že Pavel se také rozjel :-)