Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 31. července 2013 v 16:15® corrvete
corrvete
Datum lovu: 30.7.2013 | Revír: V kopřivách | Způsob lovu: Přívlač

Zdravím tak sem včera zase vyrazil na sumce a počítal sem akorát s komárama a na konec se vyklubal pěknej sumík 115 čísel na 20ku vlasec a prut 14–40gr to byl parádní souboj o každej metr. Po 5 únicích sem ho konečně chyt za hubu a oddych sem si :-) Zjistil sem že není jak ho vyfotit tak sem zavolal bratrovi a mezitim než přijel sem se s rybou chladil ve vodě po pár fotkách šel do svýho . Ten Petr tam je :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100598.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100599.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100600.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100601.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 31. července 2013 v 10:24® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 30.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vcera dojel kamarad a kolega koubic z poorlicka, je tu pobliz na rodinne dovolene. Byl jsem sice znaven, ale byli jsme domluveni, tak jsme vyrazili. Moc jsem mu pral peknou rybku, ale nebylo mu souzeno, suma jsem mu vyzral opet ja, fakt za to nemuzu ;-) Rybka 130+

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100595.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100596.jpg
    (2) (12) Komentáře k příspěvku: (11)Přidat komentář
    • Čtvrtek 1. srpna 2013 v 11:01

Scanix: sethy: doufam, ze na to existuje i nejake protiopatreni, to bych nechtel, jen si tu svou kletbu nechej, nebo to posli jinam ;)

• Středa 31. července 2013 ve 20:51

Padis: Ahoj nechytáš těch pěkných ryb nějak moc/myšleno ve srandě/ opět gratulace hold kdo umí ten umí.

• Středa 31. července 2013 v 15:57

sethy: Jen si to užíj, příští rok nechytneš ani šupinu :-D Vyšlu na tebe Kubovu kletbu :-)))

• Středa 31. července 2013 v 15:01

sidla: možná by nebylo od věci dát si pohov :-D šílené, tipuju že letos padne ještě osobák, ne-li 2×

• zobrazit všechny komentáře (11)
    Úterý 30. července 2013 ve 23:02® jepice-zruseno
    Datum lovu: 30.7.2013 | Revír: Pražský MP potok | Způsob lovu: Klasická položená

Pokus o úhoře. Nejdřív mě asi milion karásků, kapříků, plotiček, tloušťů a hrouzků připravilo o většinu žížal, tak jsem jednoho hrouzka klepl a při stmívání nasadil. Připravil mě o něj bohužel tloušť, a tak jsem si musel vystačit s tím málem žížal, co mi zbylo. Na břeh se podívali dva malí úhoři, které jsem pustil a jeden 80+, který se pustil sám když mi už na břehu ukroutil dvacítku návazec. Zabral na poslední žížalu, tak jsem šel domů s prázdnou už po jedenáctej.

Úterý 30. července 2013 ve 21:07® BigMike
      Revír: Lužnice

Jako Scanix obludu nemám, ale „osobáček“ také – loďku na dálkové ovládání:)Vzala poctivě, myslel jsem, že tahám pěkného candoše a ono toto – ještě, že nebyl motor na plné koule, to bych ho asi neudolal.)))

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100594.jpg
        Úterý 30. července 2013 v 19:27® feederman
        feederman
        Datum lovu: 30.7.2013 | Revír: stoják | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní smáčkování bylo ve znamení malých okyšů. Nic moc tedy, ačkoliv ryb bylo dost, ale velikostně bída. Foto se nekonalo…

Úterý 30. července 2013 v 17:34® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 30.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem mel nutkani si vzit volno, privalaky preci musi ty ryby rozhybat, ke vsemu mi rano napsal kamarad a dle zneni zpravy bylo rozhodnuto a volno si vzal. Po pocatecnim provareni zaberu a dlouhe dalsi necinosti jsem si zacinal rikat, ze jsem si mohl dovolenou usetrit, ale nokec jsme dobre udelal…osobak padl vic nez jsem doufal. Po zaberu se mi zdalo, ze taham nejakou 130tku, ale proc sakra porad tak tahne. V pulmetrove vode jsem nechapal, ze by melo byt neco vetsiho, rekl jsem si a dost, podrzel navijak, jen jsem popobehl vodou, ale rybka si dala nakonec rict. Kdyz jsem uvidel hlavu, malem me omyli, paradni zazitek a na dlouhou dobu jiste nejvetsi ulovek, pro me neskutecne monstrum a ohromna radost.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100563.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100564.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100565.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100566.jpg
          (0) (20) Komentáře k příspěvku: (13)Přidat komentář
          • Středa 31. července 2013 ve 14:31

Scanix: pemalda: tak tech 196, to mas latku dost vysoko, ale i takove ryby jsou, tak pak je to na tom rybarskem stesti…

• Středa 31. července 2013 ve 14:30

Scanix: Davide: Diky, vsak tech vychazek uz bylo ;)

• Středa 31. července 2013 v 8:47

pemalda: Tak já to mam složitější.Meřim 196,ale třeba se dožiju většího stáří a časem se o pár centáků scvrknu a pak budu mít větší šanci:)

• Středa 31. července 2013 v 7:42

HaD: Petře ohromná gratulace!!!

• zobrazit všechny komentáře (13)
          Úterý 30. července 2013 v 15:02® sidla
          sidla
          Datum lovu: 30.7.2013 | Způsob lovu: Přívlač

dneska mě od zera při pokusu o sumce zachránil jeden tloušťák, lidí jak sraček, pokračovat budu navečer na scanixe před prácou :-D

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100559.jpg
            Úterý 30. července 2013 ve 14:59® sidla
            sidla
            Datum lovu: 29.7.2013 | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem včera konečně chytl na charismu rybu k čemu je předurčená.dostal jsem klepec s kolegou v poměru 4:1 na sumce a jeli dom

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100557.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100558.jpg
              Úterý 30. července 2013 ve 12:31® corrvete
              corrvete
              Datum lovu: 29.82013 | Revír: Muj | Způsob lovu: Přívlač

Tak včwra po 22 večerní sem šel zkusit candáty pod elektrárnu a nic se nedělo potom přišla vázka a nešlo s tim hnout tak sem shodil šat a šel pátrat co tam je za bordel když sem k tomu došel tak sem to nohou přizvedl a nahmatal nejaky kolo tak sem ho uchopil a došel na břeh a byl sem rád že sem si zachranil Rapalku a ještě lepší bylo to že na tom kole vysela i moje Rapala dt z předminulého roku !! :-) Doma sem ji obul do novejch 3hačku a vyleštil takže vypadá skoro jako nová :-) Večer bez ryby ale dobrej teda jedna byla ta na tom kole :-D

Pondělí 29. července 2013 v 19:39® xhekm00
                xhekm00
                Datum lovu: 29.7.2013 | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem si po delší době udělal čas na ranní vycházku k řece s vláčákem. Rozhodl jsem se prochytat dva jezy. I přes dusné počasí to bylo příjemné, chvíli jsem stál na jezu, chvíli se naboso brodil a nechal se chladit vodou. V prvním podjezí jsem uspěl s popíkem, který z hladiny sebrala nádherně skákající štika. Wobler spolkla tak, až jsem o ni měl chvíli strach, ale vše nakonec dobře dopadlo a já se bojovnici s radostí odvděčil svobodou. Druhý jez vydal svůj poklad prozměnu v nadjezí. Byl jím bolen, který mě neskutečně potěšil, protože se u nás chytá relativně vzácně. Díky řeko a ryby!:)

Tento příspěvek byl editován 29.7.2013 20:41:27 uživatelem xhekm00.
                foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100545.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100546.jpg
                  Pondělí 29. července 2013 v 0:58® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 28.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Navsteva u kolegy byla skvela, probrali jsme kde co a nakonec i na rybky doslo na tamnejsim veletoku jsme pochytali par jelcu a nejake candosky, nektere i peknejsi, ale nejvetsi radost mi udelala posledni rybka. Sice to podle Kuby neni mozny, ale jeden „belous“ tam proste byl a je. Sice je o poznani pohublejsi nez ty, na ktere jsem zvykly, ale i tak paradni kousek, holt jej musi lepe krmit kapriky ;-) Jeste jednou Kubo diky za super spolecnost a vydareny lov!

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100538.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100539.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100540.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100541.jpg
                  (0) (9) Komentáře k příspěvku: (9)Přidat komentář
                  • Úterý 30. července 2013 v 8:00

casper: Scanix: však jo :-) částečně to je počtem prutohodin viď, ale to štěstí to prostě chce taky a to už si nevyházíš, tím musíš být obdarovaný :-D

• Pondělí 29. července 2013 ve 14:35

Pikeperch: Jak Ty to děláš :D To je opravdu neskutečný! Krásná ryba, GRATULUJU! ;))

• Pondělí 29. července 2013 ve 13:57

Scanix: casper: moc me nedominizuj, jsem beznej lovec jako kazdej jinej, jen tomu davam dost a letos mam i celkem stesti. Ale udelat zero umim taky ;)

• Pondělí 29. července 2013 v 11:39

casper: ty jsi fakt ďábel :-D Gratuluji, ostatně jako vždy, blbý je, že už nevím co sem psát, ale když to vidím, reagovat musím :-D jsi démon :-D

• zobrazit všechny komentáře (9)
                  Neděle 28. července 2013 ve 23:04® nnnap
                  nnnap
                  Způsob lovu: Přívlač

já si letos papíry nevzal, ale Vláďa do mě v hospodě furt, dej to tam, dej to tam. Tak jo, ať mám od něho pokoj!

http://video.idnes.cz/?…

Neděle 28. července 2013 ve 22:07® Salmo
                    Salmo
                    Datum lovu: 27.7.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera nám s kamarádem hráblo a vyrazili jsme na průzkum řeky. Nakonec jsme vyskočili z auta až 90 km od našeho domova. Nutno podotknout, že v tom hicu patří veliký dík chlápkovi, co vymyslel klimatizaci :-) Ovšem když člověk nezná revír tak se chytá težko, to se potvrdilo i včera. Voda byla nízká a čistá, dělali jsme co jsme mohli, byla to bída. Kamarád sice střihnul zero, ale já jsem vyžehlil ouklej na rotačku a poté jsem narazil na hejno parem. Nikdy jsem neviděl nic hezčího, než torpéda kolem šedesáti, jak se probíjí říčním proudem a obracejí balvany. Pozoroval jsem je asi pět minut a až potom se ve mně probudil pud lovce. Nikdy jsem parmy na přívlač nechytal, ale ukázalo se, že teorie, které jsem přečetl hodně, opravdu nelže. Nasadil jsem vhodnou nástrahu a po chvíli jsem měl na prutě první parmu v životě. Ta se mi vyřízla, utrousil jsem pár nadávek a už jsem měl druhou, úspěšně zdolanou. Radost jsem měl jako malý kluk, pár fotek a šla zpátky. Letos mi sv. Petr naděluje, díky za to!

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100537.jpg
                    (0) (5) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
                    • Pondělí 29. července 2013 v 9:43

Kračí rál : To zero bylo „výborný“, ale i to k rybařině patří. Jinak by to člověka snad ani nebavilo, kdyby furt tahal „metrovky“ a „fousáče“. Už by však nějaká lepší ryba přijít mohla. Jinak gratulace Filipe !!! ;)

• Pondělí 29. července 2013 v 7:45

jepice-zruseno: Je krásně vybarvená

Neděle 28. července 2013 ve 20:07® Kazan
                    Datum lovu: v týdnu | Revír: Lužka | Způsob lovu: Přívlač

Přes den nebyl čas, tak aspoň na hoďku a půl večer. Okouni, štiky, sem tam candoš nevalné velikosti.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100533.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100534.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100535.jpg
                    (0) (7) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
                    • Středa 31. července 2013 ve 21:23

daniel kvapil: krásny ryby

Neděle 28. července 2013 v 18:33® jepice-zruseno
                    Datum lovu: 28.7.2013 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Konečně jsem chytl nějakou tu ostroretku.

Tento příspěvek byl editován 28.7.2013 19:34:49 uživatelem jepice-zruseno.
                    foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100531.jpg
                    (0) (6) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
                    • Pondělí 29. července 2013 ve 12:31

skwor: jepice: Tak to asi ne, byl jsem muškařit. casper: Já? Já jsem jenom takovej program, co tu David nainstaloval :-)

• Pondělí 29. července 2013 v 11:40

casper: zachvilku si budu myslet, že jsi snad opravdovej :-D

• Pondělí 29. července 2013 v 7:46

jepice-zruseno: Jestli jsi vláčel, tak možná jo. Byl tam tatínek s maminkou a nad nima sem byl já.

• Neděle 28. července 2013 v 18:48

skwor: Nemluvili jsme tam dneska spolu náhodou? S někým, kdo lapal v místě, kde ostrých bylo vidět dost, jsem tam pár slov prohodil…

Neděle 28. července 2013 v 15:46® bjucek
                    bjucek
                    Datum lovu: 25.-28.7. | Revír: přehrada | Způsob lovu: Sumcařina

Vedro bylo jak v pekle. Parťák ubojkoval štiku a prvního fousatýho pod metr. Já jsem si na sumce nesáhl, ale na plavačku to šlo hezky. Mě nejvíc potěšil skalák 39 čísel a kolega tahal přes poledne kapry do 60ti, na to já neměl a užíval si zdolávačky pod deštníkem.

Tento příspěvek byl editován 28.7.2013 16:48:36 uživatelem bjucek.
                    foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100526.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100527.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100528.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100529.jpg
                    (0) (3) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
                    • Pondělí 29. července 2013 v 11:41

casper: ten skalák je luxusní!!! :-)

Neděle 28. července 2013 v 11:12® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 28.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Rano chvilku u vody jen s lehkou vybavou, pochytalo se slusne bolenu, tloustu, nejaci okounci a mensi kudly. Nic vystredniho, jen par peknych jelcu…

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100519.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100520.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100521.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100522.jpg
                      Neděle 28. července 2013 v 0:44® sidla
                      sidla
                      Datum lovu: 27.7.2013 | Způsob lovu: Sumcařina

dneska to prostě nešlo, větší ryby byly nastraženy, ale to horko šílené.tomuto prutu jsem nejvíc věřil

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100515.jpg
                        Sobota 27. července 2013 ve 23:59® BoBo-Falknow
                        BoBo-Falknow
                        Datum lovu: 27.7. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Je to sice boj o každou rybku, ale trpělivost slušné okouny přinaší. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100513.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100514.jpg
                        (0) (8) Komentáře k příspěvku: (1)Přidat komentář
                        • Neděle 28. července 2013 v 17:40

Prichy: Koukám, že Pavel se také rozjel :-)

Sobota 27. července 2013 ve 22:29® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 27.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Vecerni skok k vode spojeny s koupackou v tom dnesnim umornem vedru byla nutnost. No prut jsem vzal s sebou a chvili zahazel. Bolinci, tlousti a okysi se snazili, rybky pekne, ale nejvetsi radost udelal tenhle jezek s psimi zuby ;-) Dvoufazovy lov se ukazal jako dobra volba :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100512.jpg
                          Sobota 27. července 2013 v 16:00® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 27.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po navratu z lovu s Davidem jsem vyrazil se zenuskou do santanu a bylo dobre. Lec po navratu z akce lehce po 3h, si rikam, ze asi takhle pekne brzy hned tak nevstanu a tak jsem se vykolibal lehce vystrizlivet k vode. Nastesti trojhak v ruce neskoncil, ale v rybe ano, prvni zaber prisel asi po pul hodce a div jsem nepustil prut z ruky…osobak sice nepadl, ale kdyz se ryba vyvalila, byl jsem si skoro jisty, extremne mohutny cvalda, proste parada a mohl jsem jit do pelechu ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100503.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100504.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100505.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100506.jpg
                          (0) (10) Komentáře k příspěvku: (6)Přidat komentář
                          • Neděle 28. července 2013 v 0:45

sidla: já bych tě k té vodě nepustil už, stačilo :-D

• Sobota 27. července 2013 ve 22:32

Scanix: David H.: Spis nez nezmar magor :)

• Sobota 27. července 2013 ve 22:22

HaD: neuvěřitelné :-) Paráda nezmare!!! :-)

• Sobota 27. července 2013 ve 20:33

dam: já nesnáším ranní vstávání…jednou do roka to dám a to už proběhlo…

• zobrazit všechny komentáře (6)
                          Sobota 27. července 2013 ve 14:50® dam
                          dam
                          Způsob lovu: Přívlač

Pár fotek jedné moravské královny, která mi neustále ničí nástrahy…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100498.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100499.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100500.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100501.jpg
                          (0) (18) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
                          • Pondělí 29. července 2013 v 11:41

casper: ooooooooou!!!!pa­ráda!!!! :-)

• Neděle 28. července 2013 ve 12:47

HaD: Luxus!!!

Sobota 27. července 2013 v 0:20® sidla
                          sidla
                          Datum lovu: 26.7.2013 | Způsob lovu: Sumcařina

a tak vypadá šťastný lovec

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100492.jpg
                            Sobota 27. července 2013 v 0:16® sidla
                            sidla
                            Datum lovu: 26.7.2013 | Způsob lovu: Sumcařina

tak jsem si myslel že budu mít jediného vouska ,,Z lovu,, a není tomu tak, na albína to sice nemá, pro někoho běžná velikost ale pro mě úžasný úlovek a udělal Nám velikou radost.Uvláčený by byl zlatem ceněný ale rohlík mám aj tak neskutečný :-) a bude se mi dobře spat

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100488.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100489.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100490.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100491.jpg
                            (0) (15) Komentáře k příspěvku: (8)Přidat komentář
                            • Pondělí 29. července 2013 v 11:44

casper: jak je to přes 150 tak je to prostě super!!!! Gratuluju my furt na toho většího čekáme :-)

• Neděle 28. července 2013 v 8:19

HaD: Vypadá hodne pekne staveny

• Sobota 27. července 2013 ve 13:13

sidla: málo, 160 , přesně nevím, nechtěl jsem rybu zbytečně tahat na břeh, špatný přístup atd. metr byl jen přiložený,ale myslím že poctivých 165 měl, váha musela být taky solidní, pěkně stavěná ryba.na ten úsek řeky slušné

• Sobota 27. července 2013 v 11:45

HaD: Nádhera, gratulace. Kolik měl?

• zobrazit všechny komentáře (8)
                            Pátek 26. července 2013 ve 21:48® HaD
                            HaD
                            Datum lovu: 26.7.2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Bylo to úžasné! Petr mi na Lužnici přivezl štěstíčko a to přineslo životní úlovek! Dělám to výjimečně, ale tady je maskování na místě. Nerad bych nějaké masové nájezdy na tuhle zlatou rybku:)

Scanix: příště přijedu já k vám a zkusím taky nějaké štístko dovézt :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100486.jpg
                            (0) (19) Komentáře k příspěvku: (10)Přidat komentář
                            • Pondělí 29. července 2013 v 11:45

casper: NAPROSTO LUXUSNÍ!!!! Gratuluju :-) člověk jako ty už těžko sbírá „zajímavé“ úlovky, tak jsem rád, že se ti tohle povedlo :-)

• Neděle 28. července 2013 ve 21:43

pemalda: Gratuluju.Krásná ryba.

• Neděle 28. července 2013 v 8:20

HaD: Ja vím, ze jsem krasnej kluk :)))

• Sobota 27. července 2013 ve 13:20

mvincik: Úplnej krasavec Davide! Já taky nezahálel a poprosil sv. Petra o narozeninoveho sumíka. Leč jsem mu moula nezadal parametry, a tak mi věnoval takého, že k tomu tvému chybělo asi 60cm a žlutá barva. :-)))

• zobrazit všechny komentáře (10)
                            Pátek 26. července 2013 ve 21:00® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 26.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Sumcařina

Dnes jsem Davida lehce naockoval, ze je dobry den na sumce, tak jsem za nim vyrazil a slo se krapet zavabit. Mel jsem myslenku, ze vlacet pri vabeni nemusi byt od veci, ale nakonec jsem to vzdal a zkusil klasicky lov a i nejaky zaber se dostavil, lec rybka z toho nebyla. Zrejme jsem ale Davidovi prinesl stesti, protoze se mu povedl jeho zatim nejvetsi albin cca 125, paradni a krasna rybka a David z nej mel uprimnou radost. Takze mu dodatecne jeste jednou gratuluju. Urcite to zase zopakneme :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100475.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100476.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100477.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100478.jpg
                            (0) (16) Komentáře k příspěvku: (19)Přidat komentář
                            • Sobota 27. července 2013 v 15:31

sidla: :-) já taky tak.ležel jsem do čtvrt na 4 a hleděl s rohlíkem do stropu

• Sobota 27. července 2013 v 11:45

HaD: :-))) směji se ještě teď. Tedy usmívám :-)

• Sobota 27. července 2013 v 0:18

sidla: vy jste se sešli, paráda

• Pátek 26. července 2013 ve 23:22

sethy: Evidentně umíš :)

• zobrazit všechny komentáře (19)
                            Pátek 26. července 2013 v 16:41® vf
                            Datum lovu: Uplynulé dva týdny | Revír: svazové | Způsob lovu: Přívlač

Výřez z posledních dvou týdnů…

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100472.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100473.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100474.jpg
                            (2) (6) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
                            • Sobota 27. července 2013 v 18:04

vf: Scanix: ?? Držení? Nikdy by mě nenapadlo, že zrovna mně tohle někdo řekne, zvlášť když si ze mě někteří kamarádi, kteří fotí, utahují, že kvůli ohledům neumím rybu pořádně chytit, abych jí neublížil. Ale budiž :) Faktem je, že u velké štiky není moc možností, jak ji podržet, aby se předešlo vyklouznutí, pádu apod., než za hlavou a pak u kořene ocasu. Možná se to z tohoto úhlu nezdá, ačkoliv nevím, ale prsty jsou samozřejmě dost daleko za skřelemi, pokud byly myšleny ony, a ani náhodou nedochází k mačkání vnitřních orgánů. Focení navíc trvalo jen čtyři snímky. To podstatné ale je, že štika odplavala okamžitě, v plné síle. Jako vždy, když pouštím fotografovanou­ rybu.

• Sobota 27. července 2013 v 9:38

Pan mašinka: Krásné ryby, Václave, gratuluju a tiše závidím :) Já na větší nemám štěstí :)

• Pátek 26. července 2013 ve 20:49

Scanix: Rybky orpavdu pekne, ale to drzeni ryb, zvlast u stik, v mistech, kde ma zivotne dulezite organy je obzvlast u vetsich ryb nevhodne, tak bacha no. Jinak pekne ulovky…

• Pátek 26. července 2013 v 19:11

jiris: Ryby pěkné, jen na můj vkus strašně předpažené. Dle mě to fotkám celkem ubírá.

Pátek 26. července 2013 ve 13:36® sidla
                            sidla
                            Datum lovu: 26.7.2013 | Způsob lovu: Přívlač

tak včerejší pokus o vysezení sumce.jeden útok na bojku za setmění,ale minul,takže 4 pruty bez záběru.

dnešní 2 hodinová vláčka přes pravé poledne se pro mě nesla v jedno velké zero a moja mě opět přechytala dvěma céčkama a cejnem za sako.bolenům a sumcům se moc nechtělo.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100468.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100469.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100470.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100471.jpg
                            (0) (6) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
                            • Pátek 26. července 2013 v 16:37

sidla: někdy to tak aj vypadá, podebírám – navazuju – blbě do toho remcám :-D

• Pátek 26. července 2013 ve 13:50

kubas: Pěkné. Jestli bys už neměl dělat jen kouče a rybařinu pověsit na hřebík :-).

Čtvrtek 25. července 2013 ve 21:43® _Beny
                            _Beny
                            Datum lovu: 22.a 23.7.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Konečně se mi povedlo trochu si zachytat a spravit si tím náladu z předešlých vycházek :-) . Letos jsem úplně přestal používat Rapalky a zatím pořád gumuji. V PO a ÚT jsem chtěl zkusit okyše a céčka. Povedla se štika. Po 20 minutách se mi další štika vypla asi 2 metry od břehu.
                            Následující den chyceni 2 bandité. Po přesunu na stejný flek, kde byl den předtím úspěch chycena další štika, což byla perlička na konec.
                            Ten den jsem se, ale od místního děduly dozvěděl, že zde včera byla na rybičku lapena ještě štika 65 cm a následně zmasena, škoda…Hladina vody, ale stále klesá.....:-((

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100462.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100461.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100463.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100464.jpg
                              Čtvrtek 25. července 2013 ve 12:49® vf
                              Datum lovu: Uplynulé dva týdny | Způsob lovu: Přívlač

Výřez z posledních dvou týdnů…

Tento příspěvek byl editován 25.7.2013 13:51:22 uživatelem vf.
                              foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100451.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100453.jpg
                              (0) (14) Komentáře k příspěvku: (4)Přidat komentář
                              • Pátek 26. července 2013 v 5:14

vf: Štěstí občas sedne i na vola… :) Tentokrát jsem byl u toho :)

• Čtvrtek 25. července 2013 ve 14:30

daniel kvapil: ten bolen je užasnej

• Čtvrtek 25. července 2013 ve 14:16

casper: si snad děláš prdel!!!! Gratuluju, to je fakt krása!!!

• Čtvrtek 25. července 2013 ve 13:40

HaD: Jak Ty to děláš :-)