Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 23. října 2005 v 15:37® Raf
-
ÚN Orlík Společná výprava s Bratrstvem Rožmberský Hlavatky. Ryby moc nešly a okouni, na které jsem se těšil se vůbec neobjevili. Přesto se spletlo pár candátů, bolenů a štik. Nejlépe reagovali stále na woblery. Na gumy to byla jedna velká tragédie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. října 2005 v 19:30® Zlinsky_lovec
-
Dnes s kamarádem na jednom rybníčku. Já jednu štičku, kamarád mírového kapříka- vše puštěno. Stala se mi také taková podivná příhoda- na tu určitě do smrti nezapomenu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. října 2005 v 19:10® BoBo-Falknow
-
P. S. Pokud někdo máte zbytečný zadní nárazník na VW Passat B2 kombi, neváhejte mne kontaktovat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. října 2005 v 19:03® BoBo-Falknow
-
Dnes Jesenice s Karlem. Byli jsem na místě, kde se udál můj „podběrákový souboj“. Chvilku po příchodu k vodě se Karlovi podařilo na plandavku zapřáhnout torpédo. Jeho Shimano Technium 50gr (telegrafní sloup) bylo pěkně ohnuté a brzda řvala jak o život. Po cca 5-ti minutách, kdy protivník nejevil žádné známky únavy, došlo k překousnutí FL 0,14… Z toho jsme usoudili, že je to nejspíš ta „moje“ štika. Já jsem vytáhnul dva okyše 27,29; jedno štíhle a pěkná štička mi zajela do vázky. Karel už ani drb. Na zpáteční cestě jsem někde ztratil zadní nárazník, což mne trošku rozhodilo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. října 2005 v 18:55® Mlady_Rybar
-
Ještě tenhle kapr 39
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. října 2005 v 19:02® Kazan
-
Orlík včera jedna štička a okiš asi 35cm, dnes jeden malý a jeden okiš asi 28 cm. Skalice jedna štička 55cm a koupající se tatík v šatech hehehehehe
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. října 2005 ve 22:14® Padis
-
Tahle bude lepší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. října 2005 ve 20:13® Padis
-
Dnes 1.5 hodinová vláčka celkem 4 štiky 35–45 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. října 2005 v 19:07® Kyslik
-
Baťův kanál- jelikož je u nás na slepích ramenech 10 denní hájení tak jsem se šel posadit na onen revír a za půl hodky jsem vyšlapoval spět. Po deseti minutách co jsem tam seděl jsem měl první záběr a než jsem sekl tak už mě jela vedlejší udice. Co dělat? první jsem položil protože přestala jevit známky života a zasekl tu druhou- candát 55 cm, krásně za tlamu, vyndal jsem ho podběrákem a šel smotat tu druhou, namotávám vlasec až skoro ke mně a on tam vysel druhý candoš 50 cm . Měl to chudák až v ř. i, kdybych věděl že jede ke mě tak jsem to sekal hned- proto ta první udice byla hluchá. 55 cm plave doma v jezírku a ten druhý se chladí bílé technice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. října 2005 v 7:39® Vily
-
Morava 13C Kvasice asi 2hodiny cca 30–40 okounků do 20cm. Na červené kopýtka 2cm zlatá hlavička. Dvě štičky. Takové množství ryb na vláčku poprvé vživotě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. října 2005 v 19:24® Padis
-
Chrudimka vláčka 2 štiky 30,45 cm na woblera 11 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. října 2005 v 16:13® Prichy
-
19.10 Jo, jo. byl jsem rano s Bobem na jesenici, ja na rozdil od nej pouze jeden zaber, navic mi ryba upadla
. Uz to zacina byt pravidlo, ryby s Bobem= jednozaberovej den
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. října 2005 ve 13:46® Čajda
-
soukromak Ostrava,polozena na 4 kukurice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. října 2005 ve 13:13® BoBo-Falknow
-
Včera jsem byl na chvilku před prací zavláčet na Jesenici. Výsledek – 2 okouni 28 (+ jeden trošku slušnější upad, všichni na zelené kopyto s flitry), 3 štíhlata, jedna sklepaná štička ±50 pod nohama a jedna ukousnutá třpytka (letos první, přehodil jsem totiž větev a jak jsem tak cukal vlascem, tak třpytku šlukla nějaká zubatka…) Dnes jsem o hoďku zaspal, na parkovišti rozsypal po tmě krabičku s nástrahami a obratlíky, takže jsem dorazil dost pozdě. Přeci jen jsem stihnul konec nájezdu okounů. Tři jsem lapnul – 28,30,32 a jeden upadnul (zelené kopyto s flitry). Pak jsem kousek popošel na hloubku a na první nához jsem zapřáhnul štiku 60+ na perleťové banjo. Několikrát jsem jí měl u břehu a viděl jsem, že banjo je za šavli. Bohužel, když se štička otočila, tak se vlasec dostal mezi zuby a byl konec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. října 2005 ve 20:43® Padis
-
chrudimka dnes jsem vyrazil na chvilenku k vodě. Chycena 1 šticí mládě 2 větší mě spadly a jeden okiš.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. října 2005 v 19:19® Jakub
-
Rosnička – Svitavy Dnes vláčka od 14 do 18 hod. jeden záběr a vyšla z toho tahle štička 43 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. října 2005 v 19:18® jake
-
Dnes 5 hodin vláčka, vystřídány 3 revíry a od bezrybky mě zachránil 1 tlouštík na woblera. Zmrzlý, hladný a nasraný… tududumtum
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. října 2005 v 18:29® Kazan
-
Běla, opět výprava s rotajdou, tlouštíci a jeseni, když už jsem šel domů vyjela mi po ní štička, hbitě jsem dodal návazec a po přezbrojení na pětku woblerka jí povodil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2005 ve 22:41® Tomash
-
Labe od 6–11 lov, nejprve feeder a pak hodinku vláčka. Ke konci lovu -asi v půl jedenáctý- mě od bezrybky zachránilo štíhlátko cca do 40cm na rippera od Blue foxe. Nejslabší lov na Labi v tomto roce. :-/ Od příštího týdne začnu prohánět s vláčákem teplické stojáky. Zubatky těšte se!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2005 ve 21:15® Prutos
-
Včerejší přívlač na dyji. jedna mikro štičke a mikrocandošek,nakonec ale překvápko: štička 61cm A to nejlepší nakonec:v žaludku měla zčásti natrávenýho 30cm bolena
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2005 v 18:01® HaD
-
včera vábnička, jen jeden záběr, ale nebyl zaseknut, dnes muška- pouze dva malí lipánci a ploitce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2005 v 16:39® Tomix
-
Dnes na Líšeňské říčce dvě štičičky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2005 ve 14:01® Kazan
-
Běla, dvouhodinová výprava s rotačkou na oukleje, chytil jsem už jen 4, vítr a listí lov dost komplikovaly, jako bonus jsem si povodil ještě okouna, 2 jeseny a 6 tlouštíků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. října 2005 ve 12:14® BoBo-Falknow
-
Dnes jsem byl chvilku projít s vláčákem na Jesenici. Výsledek – jedna štička 52 a jedna 60. Nástraha eMTe kombi 2.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2005 v 19:12® zedus
-
Tak sem se rozhodnul, že sem po dlouhé době něco taky písnu, dneska vláčka na řece. Nejdřív sem zkoušel marmelády s hnojákem a povedlo se mi chytit asi 10 okounů z toho jeden měl 35cm a něco tloušťů, potom přechod na klasickou vláčku s 2palcovým kopytem a ryby sem už ani nepočítal, ale odhadem tak 10 tloušťáků od 20–45 a malý štiky a několik okyšů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2005 v 18:44® Chose
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2005 v 18:42® Chose
-
twistera vždycky zhltali až u břehu..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2005 v 18:40® Chose
-
Javorka-pokus o štiku,kterou jsem si vyhlídnul minule,ale ani drbánek,brali jen malí okiši. Hodně dojížděli rotačky,ale bez útoku. tak jsem zkusil zonkera a jednoho jsem dostal. potom asi ještě 5 na twistera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2005 v 18:21® Jakub
-
samozřejmě vrácen vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. října 2005 v 18:13® Jakub
-
dnes první osobní kontakt s toulovcem,první společná rybačka,toulovec poprvé na Mendrice,a při vláčce já bezrybka,a toulovec dopadl takto – tolstolobik ±70 chycen za tlamu(zvenku) na rotačku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.