Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 22. července 2013 v 9:07® pemalda
- Datum lovu: 22.7.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Už sem se smiřoval s tím,že si Svatý Petr na mě nevzpomene,ale dnes ráno se už asi na toho nešťasníka nemohl dívat a slitoval se na demnou.V 5 ráno sem vytáhl jednu kudlu k 70 a v duchu si říkám,že sem přišel na jiný ryby.Přendal sem jinou plandu a poslal ji k druhému břehu.Jen co se dotkla hladiny,následoval nádherný záběr a ještě lepší souboj.Vyšperkovaný omezeným pohybem po břehu a i zdárným slalomem ryby mezi obřímy balvany a v závěru boje sem se i musel oblečený ohřát po pás ve vodě,z které se valila hustá pára.Když sem spatřil jak vysí ryba jen doslova za kůžičku,tak sem ani nešahal pro rukavici a s heslem (ruka se zahojí,zážitek ze zdolání zůstane na dosmrti)vrazil ruku do tlamy a štěstím sem málem uronil slzu.Věděl sem celou dobu,že to je můj osobák,kterýho musim dostat ven.Jako rybář samotář sem pořídil mobilem nějaké foto na památku a s rybou se rozloučil.Sumík rovnejch 170 čísel a těžkej taky byl.Teď mohu v klidu s rodinou odject na dva dny bez prutů k bábrdli.Takže díky Svatý Petře a dopřej i ostatním to po čem touží a sní.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. července 2013 v 1:39® Scanix
- Datum lovu: 21.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Tak sumici vecer nic, i kdyz jsme vyzkouseli par mist. Jeste za sera jsem mel peknejsi rybku na gumku, pokud to byl candos, tak me to dost mrzi, prebrousil forpas driv, nez jsem to stacil uvolnit. Tak alespon ze jsem si byl cestou zahazet jeste pred setmenim, jinak by to bylo zase vecerni zerko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. července 2013 ve 21:01® casper
- Datum lovu: 19-21.7.2013 | Revír: Tekoucí... | Způsob lovu: Sumcařina
no a dva večery po sobě se trefil jeden sumík 83 a druhý 95 cm, ráno jsme na jednom prutu po vytažení nastražené plotice zjistili, že jí celou šluknul a zvládnul i s trojhákem vyplivnout, aniž by udělal pořádný záběr…tak ten snad příště, už by mohl být větší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 24. července 2013 ve 13:20
HaD: To se Ti stane ještě tisíckrát. Sumci jsou někdy potvory a nepřilepí se, byť to je těžko pochopitelné.
- Pondělí 22. července 2013 v 8:35
Bigpista: No vidíš to, pak že je umí jen Mára :)
- Pondělí 22. července 2013 v 1:43
Scanix: Vsak on vetsi prijde, treba i takovy, co udela poradny zaber :)
- Neděle 21. července 2013 ve 21:42
Fryw: Pěkně. Takovej by mě na prutu stačil.
- Středa 24. července 2013 ve 13:20
- Neděle 21. července 2013 ve 20:57® casper
- Datum lovu: 20.7.2013 | Revír: Tekoucí... | Způsob lovu: Feeder
Víkend jsem mohl konečně celý strávit u vody a vyplatilo se! V noci jsme s mistrem bjuckem nastražili na sumce a přes den se konala feedrovačka ve velkém stylu! Kapři, podoustve, plotice, cejn, tloušť a bralo to v podstatě celý den, prostě paráda!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. července 2013 ve 20:38® Bucho
- Datum lovu: 21.7.2013 | Revír: Hustopeče n.B. | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní ranní vycházka s plavanou na dravce dopadla nad očekávání dobře – bolen 67cm. Vesele loví dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. července 2013 v 18:15® feederman
- Datum lovu: 20.07.2013 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač
Tak přikládám ještě jednu fotečku ze včerejší vláčky s mikro smáčkem Redbass SSR 1 – 18 ve velikosti 4,5cm z www.nástrahy.cz. Těm, kteří se můj příspěvek nebude líbit se omlouvám, tato fotečka se mi již ke včerejšímu příspěvku nevešla a kolega Jepice měl pravdu s tím, že do soutěže je to komické dávat fotky s rotačkou v hubě a poukazovat na to, že to bylo na smáčka i když nevím, proč bych to dělal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 22. července 2013 ve 21:39
feederman: Ok hned po nich mrknu :) Proutek mám taky jemný, ale jak jsem již řek, tak jsem to měl nasazený na udici do 18g, ale i tak to šlo :) jen ta velikost rybí populace stála za prdku…
- Pondělí 22. července 2013 v 15:11
casper: feederman> na tyhle smáčky se mi osvědčilo používat mazuto hlavičky, nejlíp max do 3 gramů…prut mám fakt jemnej 1–5 ;)
- Pondělí 22. července 2013 v 9:28
feederman: Jo jo to budu měl jsem i docela tvrdou udici tuším, že jaxon 18g, 275cm. Protože na tý vodě jsou i dost velcí candoši a štiky, na které však nemám štěstí a proto jsem ULko nechal v autě. Krom toho potřebuji menší hlavičky k těmto smáčkům a vteřinové lepidlo, protože jsem nahodil a vytáhnul pouze olověnou hlavičku :)
- Pondělí 22. července 2013 v 9:06
casper: házej ho tam častěji a příjde i větší ;)
- Pondělí 22. července 2013 ve 21:39
- Neděle 21. července 2013 v 15:12® Scanix
- Datum lovu: 21.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Navrat z akce ve 4h rano mi vnukl myslenku nejit hned spat a dat zene chvili casu navic a tak jsem vzal vlacak a nalehko zabehl za barak, co kdyby se treba ukazal nejaky candos. Neukazal se, ale v tom rannim slunci i ty tlousti, boleni a jedna cca 60 kudla byli pekne rozzareni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. července 2013 ve 13:55® jepice-zruseno
- Datum lovu: 20.7.2013 | Revír: vltava štvanice | Způsob lovu: Plavaná
Štvanice mě včera opět naštvala. Na 2 místa u elektrárny, kde to bere, jsem se opět nedostal, takže jsem akorát koukal, jak ostatní chytaj tlouště a parmy a natahal pár čudel. Pak mě kontroloval porybnej s prutem v ruce (měl ho složenej, takže zrovna zřejmě „nevykonával“ rybářské právo). Porybnej kouk na povolenku, nenapsal do ní ani čárku, rybářskej lístek ani jinej doklad nechtěl vidět. Jestli to bude běžná praxe, můžu si pro příště tu povolenku od někoho zapučit. Příště musím zvolit jinčí revír.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. července 2013 ve 13:41® Dawee
- Datum lovu: 21.7.2013 | Revír: Jámy (RMV) | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní dopolední vláčka na rmv nepřinesla nic zvláštního, spletlo se jen pár okounků okolo 20 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. července 2013 ve 13:11® JirkaF
- Datum lovu: 20.7.2013 | Revír: pstruhová | Způsob lovu: Přívlač
Sobotní odpolední relax na řece dopadl celkem dobře. Pár rybek se chytlo a na tu čistou vodu to byl ještě docela ůspěch.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 24. července 2013 ve 13:16
HaD: Tvoje fotky vždycky pohladí. Moc hezké!
- Středa 24. července 2013 ve 13:16
- Sobota 20. července 2013 v 19:20® Scanix
- Datum lovu: 20.7.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes odpoledne cca 2h brodici prochazka po kluzkych kamenech mezi vodaky, kde bylo obcas k videni i neco zajimaveho na plavidlech, jen to vecne „Berou?“ je orpavdu k nevydrzeni
Z pocatku to zavanelo skoro zerem, kdyz mi ctvrta ryba spadla, pak to ale odstartovali okounci, bylo jich dost a nakonec jsem nasel i zpusob, jak prinutit ochytane duhaky k dobrani nastrahy a sli z vody skoro na hod. Jeden byl natolik odhodlan to dobrat, ze to cele rovnou spolknul a bylo jasne, co bude k veceri
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. července 2013 v 17:40® feederman
- Datum lovu: 20.7.2013 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si dnes konečně po dlouhé době dobře zavláčel. Na udici na lehkou přívlač jsem vyhákl štiku dobře přes 70cm. Poté jsem jednu dorostenkyni pustil přímo ve vodě, přikládám fotečku z mobilu. Dále jsem vytáhl nespočet okounů od velikosti dlaně po trochu větší k 27cm. Vyzkoušel jsem nové nástrahy konkrétně Redbass Mikro smáček SSR 1 – 18 ve velikosti 4,5cm z www.nástrahy.cz, kdy také přikládám i fotečku. Snad se tedy také již konečně zapojím do soutěže
. Mimochodem rybičky plavou dál
. Jinak omluvte fotečky jsou z mobilu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 21. července 2013 v 18:10
feederman: Néé opravdu ta poslední fotečka se mi sem nevešla, kde ho má jinej okounek v hubě a tento ho nasál hluboko, tak by nebylo nic vidět. Mmntík dám sem teda i tu jednu fotečku jako doplňkovou, snad se nebude někdo zlobit a krom toho, když jdu na ryby tak zkouším nástrahy nechytám pouze na rotny :)
- Neděle 21. července 2013 v 15:29
jepice-zruseno: Jo jo, je mi to jasný :-D To že to vypadá jako reklama je vlastně správně – o nic jiného tomu obchodu samozřejmě ani nejde :-D To že jsou kolem fotky z rotačkou působí ale krásně komicky – okouni šli na třpytku, ale dal jsem tam i smáčka abych se zůčastnil soutěže :-D Škoda, že žádného smáčka ze zmiňovaného obchodu nemám – to bych ho dával i na plavačku :-D
- Neděle 21. července 2013 v 15:00
feederman: Příště si dám pozor, ale chtěj tam vidět nástrahu s rybou a v té trávě by si toho možná nikdo ani nevšiml :)
- Neděle 21. července 2013 v 9:28
jepice-zruseno: Vypadá to jak reklama :-D
- Neděle 21. července 2013 v 18:10
- Sobota 20. července 2013 v 16:06profil byl smazán
- Datum lovu: tendle tejden | Revír: voda | Způsob lovu: Sumcařina
par kousku z poslední akce nej 138 a 133
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 24. července 2013 ve 13:14
HaD: Hmmm, albín se počítá! :-)
- Středa 24. července 2013 ve 13:14
- Sobota 20. července 2013 ve 14:26® miltomas
- Datum lovu: 19.7.2013 | Revír: Ohře 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená
Ahoj všem, včera jsem byl zkusit hady na Ohři. Výsledek: jeden hadí dorostenec 40cm a vranka obecná asi 12cm, což znamená, že máme na Ohři opravdu čistou vodu. Oba dostali s maximální šetrností svobodu. Foťák jsem bohužel zapomněl doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. července 2013 v 1:08® Scanix
- Datum lovu: 19.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po dvou nocnich zerech jsem si dnes vecer krapanek spravil chut, hlavne jsem s sebou vzal UL a zacapal slusny pocet tloustu, bolinku, okysu a candatku. V momente, kdy mi 2" kopytko sebral sumik a po 10minutach pretahovani se 14g proutkem mi narovnal hak jsem UL odlozil a sel tzv. do plnych. Povedl se nejaky tloust a po prejezdu na letos opomijene misto jsem behem par minut lapnul dva sumiky a pak uz se neudalo nic zajimaveho. Bylo to fajn, urcite lepsi jak zero
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 20. července 2013 v 19:19
Scanix: chrami: nepocital jsem to, ale par jich bylo ;)
- Sobota 20. července 2013 v 16:00
: hezky pekne kolik uz si jich letos nachytal?
- Sobota 20. července 2013 v 19:19
- Sobota 20. července 2013 v 0:44® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 20.7. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Sem tam okoun, sem tam candát, ale tanga ani jedny
Tento příspěvek byl editován 20.7.2013 00:51:47 uživatelem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. července 2013 ve 20:49® corrvete
- Datum lovu: 19.8.2013 | Revír: Lipno | Způsob lovu: Přívlač
Na výletě na Lipně sem po ránu vzal na chvilku vláčák a šel zabrodit trochu dál od koupáčů . Po chvíly mi za wobem přijela až pod spičku prutu štika tak 120cm skoro sem se po… Pak sem to ješte zkoušel ale nic
Ale zážitek prostě SUPR !!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. července 2013 ve 20:43® jepice-zruseno
- Datum lovu: 19.7.2013 | Revír: botič | Způsob lovu: Přívlač
Tak sem vyjel na kole po delší době zavláčet a krom hafla tloušťů a okounů se mi podařilo chytit na rublexku perlína a zlomit prut, kterej jsem koupil loni v srpnu. Jestli to tak půjde dál, asi se budu muset vrátit k Shkaespeare Druchema Wonderod.
Tento příspěvek byl editován 19.7.2013 20:45:14 uživatelem jepice-zruseno.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 24. července 2013 ve 13:12
HaD: super nástraha! :-)
- Středa 24. července 2013 ve 13:12
- Pátek 19. července 2013 v 16:37® RybářDan
- Datum lovu: 18.7 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
První candát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. července 2013 v 0:34® Prutos
- Způsob lovu: Přívlač
Kubo, abys neřek, že se flákám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 24. července 2013 ve 13:11
HaD: Tvle, já se odjedu vále k moooři a tady to fičí. Tome, taky gratulaceeeeeee!!!
- Neděle 21. července 2013 ve 21:39
Stanik: Krásná ryba Tome, gratuluju.
- Neděle 21. července 2013 ve 13:56
toro: Už bylo by fajn, kdybyste se začali flákat oba… :o)))
- Sobota 20. července 2013 v 18:15
Prutos: Díky Petře. Taky nevidím důvod proč bych měl rybu, kterou chci pustit, zbytečně dlachnit v náručí. Za povedenou fotku může fotograf :-)
- zobrazit všechny komentáře (19)
- Středa 24. července 2013 ve 13:11
- Čtvrtek 18. července 2013 v 10:43® Bigpista
- Datum lovu: 17.7.2013 | Revír: Praha | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem byl zas jednou vyvenčit mládež. Rybám se moc nechtělo, vítr nám ke břehu nafoukal neskutečný nános bordelu a jako bonus jsem si zlomil fídršpic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 18. července 2013 ve 21:07
SURF: slunce, ryby, pohodička a hlavně ta mládež. ta je důležitá. palec nahoru......
- Čtvrtek 18. července 2013 ve 21:07
- Čtvrtek 18. července 2013 v 10:02® feederman
- Datum lovu: 17.07.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak včerejšího dne jsem vyrazil na naší řeku a říkám lepší voda tady na severu asi není. Rybičky byly celkem při chuti. Na vláčku to také celkem šlo několik okounků, několik záběrů a několik vyháknutých rybek. I na Feeder jsem měl několik kaproňů nic extra cca do 50cm ale potěšili a samo, že všechny rybky plavou dál. Nechal jsem tam však dvě rotny o věšák, ale tak navštívím rybářské potřeby a bude. Krom toho mi včera přišli nástrahy od nástrahy.cz, tak některé dnes prubnu. Přikládám fotečky přívlačových krabiček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. července 2013 v 18:27® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Chyceno 7 štik nej. 70cm Gumy kopyto Vláčej nebo smáček Nástrahy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 24. července 2013 ve 13:10
HaD: Ty řádíš :-)
- Středa 24. července 2013 ve 13:10
- Středa 17. července 2013 ve 13:38® xsemik
- Datum lovu: 12.7.2013 | Revír: Severočeská pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Když mi v pátek obsadili tůň plnou okounů (velikost do 30 cm), tak jsem se zašel podívat, jestli na pstruhovce jsou i nějací pstruzi – a byli. Potočák na fotce měl kolem 30 cm, dalšího o velikosti 38 cm jsem sice změřil, ale protože vypadal, že už na prutu nedávno byl, tak jsem ho nechtěl ještě trápit vyndaváním zrcadlovky z batohu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. července 2013 v 11:41® kubas
-
Ještě jedna várka fotek
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. července 2013 v 10:21® kubas
- Datum lovu: Včera | Revír: Kraj vína, pití a krásných žen | Způsob lovu: Přívlač
TAK KONEČNĚ!!!!! Včera po rovném měsíci bez záběru a více než 20ti vycházkách přišla ona vysněná rána do prutu. Po chvilce přetahování začlo být jasné, že to nebude „metrovka“ a ani o něco větší jedinec, ale krapet větší sumík. Trvalo to doslova pár minut, než se ryba vyvalila kousek od břehu a bylo jasno, že je to ryba z kategorie těch lepších a mně se začla lehce třást kolena. Začal jsem pátrat v paměti, jak jsou na tom „malicherné“ části výbavy a tak nějak jsem se postupně v duchu uklidnil při pomyšlení, že jsem nenechal nic náhodě. Pak následoval rychlý úchop parťáka za čelist, předání ryby lovci a „lehké“ zakřičení v rámci mezí a slušnosti
. Následovala extáze neskutečné radosti. Ta se ještě znásobila po vytažení metru. Dívám se, co měřidlo ukáže a ukazuje mně nějaké „divné číslo“ 6, které se mi hned nezdálo… Nakonec to byla obrácená 6tka, čili 9tka. A CELKOVÁ MÍRA 195CM.
Co dodat závěrem. Snad jen VELKÉ poděkování člověku, s kterým trávím většinu vycházek k vodě a který má nemalou zásluhu na ulovení této ryby. Pak také vylovovateli a fotografovi v jedné osobě. Ještě jednou díky moc
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 24. července 2013 ve 14:25
kubas: Vďaka :-).
- Středa 24. července 2013 ve 13:07
HaD: OOOObrovská gratulace!!!
- Čtvrtek 18. července 2013 v 10:50
sethy: Pro někoho jo :-)
- Čtvrtek 18. července 2013 v 9:10
kubas: sethy: Prosímtě… Furt je to pro někoho „piccolo“ :-).
- zobrazit všechny komentáře (27)
- Středa 24. července 2013 ve 14:25
- Středa 17. července 2013 v 1:16® Scanix
- Datum lovu: 16.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Tak mi to nedalo a nechal jsem se zlakat kolegou, ktery hlasil, ze vydrzi do pulnoci a mozna i dele, nez jsem vsak dojel, tak to vzdal, ze je to pry mrtve a psal, ze je uz doma. No kdyz uz jsem byl u vody, tak jsem hazel a hazel a uz jsem to chtel taky vzdat, kdyz v tom zaber, spis jen ztezknuti a ja to nesek, bo jsem si myslel, ze visim. Rikam si, to je skoda, to je skoda, hodim dvakrat do podobnych mist a prisel nefalsovany zaber se vsim vsudy. Ryba se prala, mohutna 128 byla prijemnou teckou dnesniho lovu. Spokojen jsem to zapichnul a vyrazil k domovu drive, nez jsem puvodne planoval. Nekdy je proste lepsi vydrzet
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. července 2013 ve 21:31® Scanix
Jeste par „tatkovo“ ulovku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. července 2013 ve 21:23® Scanix
Po dlouhe dobe u vody s malou, sice je bolavy kotnik stale nedovoli to spravne nasazeni, ale kam nemuze, tam ji tatka poponese a slo ji to dobre, nalupali jsme nejake tlouste, boleny, stiky a mensi okyse i maly candos se ukazal. Snad si zase brzy zalovime a bude moci uz naplno skakat po pripreznich kamenech a pres kaluze
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 24. července 2013 ve 13:05
HaD: a bude muset chytat větší ryby :-) roste, roste :-)
- Středa 24. července 2013 ve 13:05
- Úterý 16. července 2013 v 17:58® feederman
- Datum lovu: 16.07.2013 | Způsob lovu: Muškaření
Dnes opět pokus o pstruha a bohužel bez rybka… Velká voda zřejmě udělala své
. Foto orientačně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
HaD: Velká gratulace!!!
pemalda: Chlapi dík.Takový počasí a já sem uvězňenej u babči a nemůžu na ně vyrazit.Hold sem rodině slíbil,že se jim budu taky věnovat.Ale absťák mam pořádnej.
sidla: slušná ryba!!
kubas: Gratulace, parádní ryba :-).