Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 7. července 2013 v 0:29® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 6.7. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Pár okounů se zadařilo a jeden z nich stál za fotku.
Neodpustím si detail té úžasné chlebárny (myslím okouna)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. července 2013 ve 23:08® Scanix
- Datum lovu: 6.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Jeste par dalsich fotek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. července 2013 ve 23:07® Scanix
- Datum lovu: 6.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem mel avizovanou navstevu, s kamarady zavital na jih Lauri, takze jsme od odpoledne do vecera dali spolecny lov a nebylo to spatne. Pochytali jsme pekne boleny i tlouste, mensi candatky, ja pridal i nejake ty okyse. Verim, ze se i Lauri byl spokojen. Kazdopadne pro ilustraci par mych dnesnich ulovku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. července 2013 ve 22:28® casper
- Datum lovu: 6.7.2013 | Revír: Stropnice | Způsob lovu: Přívlač
dnešní smáčkování bylo opět ve znamení pruhovaných banditů, jejichž velikost se nedala zvýšit ani větší nástrahou, chyceno 13 ks, takže super zábava
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. července 2013 ve 21:57® JirkaF
- Datum lovu: 6.7.2013 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní lov na zarostlé pstruhovce, kam zřejmě už ani nikdo nechodí. Ale pár ryb se pochytalo tak až na ty komáry a šlehance od kopřiv parádní dopoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 6. července 2013 ve 22:30
casper: takhle mi včera dvakrát vyskočil kapr, co slupnul smáčka :-D naštěstí se vypnul :))) pěkný fotky ;)
- Sobota 6. července 2013 ve 22:30
- Sobota 6. července 2013 ve 20:44® xhekm00
- Datum lovu: 5.7. 2013 | Revír: Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší krásné dopoledne jsem strávil na Dalešické přehradě. Jel jsem navštívit synovce na rybářský tábor a při této příležitosti jsem si samozřejmě nemohl doma zapomenout plnou polní přívlačovou. Zaměřil jsem se převážně na okouní dropshotovou smáčkohru. Něco se chytlo, ale velký okoun, který by stál za fotku, bohužel ne. I přesto super den!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. července 2013 v 19:22® noba
-
takto to snad již bude v pořádku. Foto je z aktuálně probíhající výpravy, čili opravdu z lovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 6. července 2013 ve 22:31
casper: na sucho! :-D
- Sobota 6. července 2013 ve 22:31
- Sobota 6. července 2013 v 17:34® daniel kvapil
- Datum lovu: 4.7 | Revír: smědá 443051 | Způsob lovu: Přívlač
tbyla hodně skalená voda a čekla sem že nic nechyteneme na jednou panovi kterej mně naučil chytat zabral tenhle krásnej potočák 43 cm přál bych si taky jendou takového chytit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. července 2013 v 17:05® PetrZ
- Datum lovu: 6.7.2013 | Revír: Blanice MP | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dneska dopoledne navštívil Blanici. Překvapilo mě, jak moc jí ta velká voda změnila. Kde bylo vody po kotníky je nyní minimálně metrová díra a naopak. Dost komárů a ryby nikde. Tedy je pravda, že se podařilo asi pět okounů a jeden krásnej tloušť, 37cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. července 2013 v 1:13® Scanix
- Datum lovu: 5.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Doma byla dobra vule, tak jsem vyrazil jeste na kratky nocni lov, cca 2h a povedli se tri mensi kousci, celkem pet zaberu, jedna morda byla na zlomeni rukou, ale bohuzel na haccich nic neuvizlo, tak snad priste uz bude rybka, co trosku proveri vybaveni. Tak alespon „jednovous“, resp. mel jeden zakrnely
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 6. července 2013 v 10:06
Scanix: Reknu to takhle, jdes 10× a vubec nic, po 11. nejdes a oni by brali, ale treba tam nejsi. Ja se do nich obcas trefim, ale zase jen ty mensi…
- Sobota 6. července 2013 v 9:09
Fryw: Pěkný. To by mě zajímalo jestli ty sumejše tak málo umím, nebo chodím tam kde nejsou. Nebo obojí?! :-D
- Sobota 6. července 2013 v 10:06
- Pátek 5. července 2013 ve 23:49® mira.ll
- Datum lovu: 5.7.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem navštívil několik míst, kde jsem ještě nerybařil.Nějaká ta čudla se chytla, ale očekával jsem od rybek větší spolupráci
Tento příspěvek byl editován 5.7.2013 23:51:49 uživatelem mira.ll..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. července 2013 v 19:22® Scanix
- Datum lovu: 5.7.2013 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem po poledni navstivil kolegu (Jaka) a vyrazili jsme spolecne k vode. Musim rict, ze mi i behem te chvilky ukazal, jak se spravne lovi na gumy slizouni, dva vyndal, jeden odjezd, zatimco ja jsem slabe kontroval zlomenym trojhakem, fakt nevim, jak dnes ty ownery vyrabi. Pak jsem ukazal, jak je treba obetovat dva woby po sobe a zavrsit to nekolika gumami, aby se vodni bozstva smilovala a nechala mi chytit aspon par bolinku. Cestou domu jsem pak jeste vythrilloval prvni letosni stiku na thrill, byl to fakt thriller bez lanka
A povedl se zase pekny tloust ±50. Sumici se mi vyhybaji, protoze v zaveru jsem povodil dva vzrostle tolstoje neco pres metr jak jinak nez za sako a byl jsem rad, ze vyrizli a nemusel jsem se s nimi mordovat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 6. července 2013 v 10:25
kubas: No ono to není moc o kompromisech. Zkrátka buď a nebo :-).
- Sobota 6. července 2013 v 10:18
Scanix: jj, minule mi jej ohlo mimco tak 80, ted se ulomil, tak ti nevim, vetsi tam dat nechci, to uz by zabilo wobler
- Pátek 5. července 2013 v 19:24
kubas: No na Ownery bacha, taky jsem se letos spálil, naštěstí jen doma, ale i tak…
- Sobota 6. července 2013 v 10:25
- Pátek 5. července 2013 v 17:05® sidla
- Datum lovu: 5.7.2013 | Způsob lovu: Přívlač
dnešní hon na nástražky na večer. jeden slušnější tloušť, tři okouni, žádná hitparáda, snad to cejni zachrání a večer se vyvede
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. července 2013 v 16:27® casper
- Datum lovu: 5.7.2013 | Revír: říčka JČ | Způsob lovu: Přívlač
dobrý zas
myslel jsem, že jsem zapřáhl kapitálního candáta a byl z toho fakt pěknej kapr
na 14tku vlasec a jemnej prouteček to byla fakt zábava
pak menší candoš, asi 20 okounků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 5. července 2013 v 16:32
casper: od RedBassu mám teď oblíbenýho smáčka na kaprovité ryby :-D dneska na něj zabral i cejn :) mám pocit, že to berou jako nějakou žížalku, je to tahle mikromrdka :) http://www.nastrahy.cz/…-p-1167.html?…
- Pátek 5. července 2013 v 16:32
- Pátek 5. července 2013 ve 12:36® Prichy
- Revír: Západní čechy | Způsob lovu: Přívlač
Tak jdou! Na relativně velké nástrahy relativně malé ryby. Chyceno cca 10 okyšů do 30 cm a ani tloušti neměli přes 40 cm ( za to záběry v kalné vodě si člověk moc užíval). Asi nadstandartní velikost měla jen chycená třpytka ( bez lanka již druhá v této velikosti), a to nubero 5
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 5. července 2013 ve 13:22
Prichy: numero :-/
- Pátek 5. července 2013 ve 13:22
- Čtvrtek 4. července 2013 ve 14:42® kubas
- Datum lovu: Posledních pár dní | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Tak při sumcovláčce chyceny už snad všechny dravé ryby, krom ryby cílové. Teď už to přijde
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 4. července 2013 ve 23:29
kubas: regulus: No taky už přemýšlím, že se dám na feeder s takovou :-) corrvete: To je wobler od pana Rapaly…
- Čtvrtek 4. července 2013 v 19:57
regulus: Koukám, že parmy jsou letos na vláčku v kurzu :)))
- Čtvrtek 4. července 2013 v 16:26
corrvete: Pěkný :) to u candoše je Nils master ?
- Čtvrtek 4. července 2013 v 15:34
kubas: Kdybych na šel cíleně, tak je jasné, jak to dopadne :-).
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Čtvrtek 4. července 2013 ve 23:29
- Čtvrtek 4. července 2013 v 10:46® MatesKGB
- Revír: Rybník
Něco z poslední doby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. července 2013 v 9:15® Padis
- Datum lovu: 2.7.2013 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Po delší době jsem navštívil P vodu.Bylo tam krásně ryb jsem pochytal celkem dost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 ve 23:35® Scanix
- Datum lovu: 3.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
A do tretice jak to dela David H.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 ve 23:34® Scanix
Jeste par dalsich fotek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 ve 23:32® Scanix
Tak po vcerejsim zeru jsem si dnes byl spravit chut a povedlo, rybek dost a peknych (pocet radeji psat nebudu), vyrovnal jsem si osobak tlouste (57), nekolik bolenu a tloustu i na hladinovky, super zazitek. K tomu jedna kudla, par candatku a okounku na gumku a tesne pred bourkou maly sumik
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 ve 23:16® hanis93
- Datum lovu: 3.7.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
dnes ve dvou s kámošem na řece … nebýt alpy s hřebíčkem (v kombinací s košilí fakt funguje
) asi v nás žádná krev nezbyla, jungle kolem zapomenuté mimopstruhové řeky a mraky komárů
několik slušnějších potočáků, středních jelců, lipanů, super den
a k řece nám přistavili na cyklostezce pojízdný výčep
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 ve 23:07® dravec999
- Datum lovu: 3.7.2013 | Revír: svratka | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 3. července 2013 ve 22:37® casper
- Datum lovu: 3.7.2013 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Když jsem dneska přišel za klukama co podemnou uvláčeli ty sumáky, dostal jsem pomalu chuť koupit si něco pořádně tvrdýho
Tento příspěvek byl editován 3.7.2013 22:37:48 uživatelem casper.pěkně se na to kouká, ale bude to makačka, to je jasný
bouřka nás naštěstí minula a já jsem si vyprosil asi 4 záběry, z toho ale jen jedna ryba na břehu…nejdřív mi něco parádně ohlo háček, pak dvakrát něco spadlo a nakonec tahle parádní štika
prdící ďábel má další zářez
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 4. července 2013 v 11:59
casper: Bigpista> tak ti tam aspoň najedou na příště :-D
- Čtvrtek 4. července 2013 v 11:52
Bigpista: Ne ne, já včera jen krmil :)
- Čtvrtek 4. července 2013 v 10:30
casper: Bigpista> jsi žádnýho nepřemluvil? Márovi to šlo včera pěkně :)
- Čtvrtek 4. července 2013 v 8:33
Bigpista: Dobře ty! Takže zas jen já zůstal včera marnej :-D
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Čtvrtek 4. července 2013 v 11:59
- Středa 3. července 2013 ve 20:08® skwor
- Datum lovu: 3.7. | Způsob lovu: Přívlač
Večer repete, jenom na jiné vodě. Chycen cejn za triko, něco slušný (podle záběru štika) mi spadlo a pod nohama mi projel tak 110cm jeseter. Strčil jsem mu před čumák kopyto, ale nezájem. Asi jsem měl spíš dát řeč s tou dvacítou, co šla kolem vody (nemyslím kapra samozřejmě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 v 19:59® Marekzprahy
- Datum lovu: 03.07.2013 | Revír: vltava | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes opet uspech.sumec 60,70 a jedna krasna 120.za hodku a pul.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 4. července 2013 v 8:19
Marekzprahy: díky moc. bylo to hodně slušný:-)
- Středa 3. července 2013 ve 22:32
casper: tys to dneska hrozně naložil :-D krásně se na to kouká ;) gratuluju :)
- Čtvrtek 4. července 2013 v 8:19
- Středa 3. července 2013 v 18:57® HaD
- Datum lovu: 06/2013 | Způsob lovu: Přívlač
Všechny zdraví Zdenda a jeho štiky
Tento příspěvek byl editován 3.7.2013 19:03:19 uživatelem HaD.Tahle na swimmera měla cca 85 cm
Na fotce Zdendův kámoš.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 v 8:18® skwor
- Datum lovu: 3.7. | Způsob lovu: Přívlač
Jak píše dole BoBo, žlutý ďábel má něco do sebe
Cílová ryba skončila na prutu hned několikrát, bohužel ke břehu se nechal přitáhnout jediný. Atakovali i poměrně velké nástrahy, jako smáčka SB 4.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 v 1:00® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 2.7. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Na kluky pruhovaný a žlutého ďábla je prostě spolehnutí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 v 0:55® Scanix
- Datum lovu: 2.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem s kolegou mvicikem venovali boatu a musim rict, ze to byla pekna projizdka, ale pro me bohuzel bez ryby. Lovil jsme fakt velke gumy ve snaze najit neco trosku bojovnejsiho, sice se mi jedna na chvili povesila, ale nez jsem se rozkoukal, urizla to o kamen. Kolega pochytal nejake mensi boldy a kudly a i nejakeho toho cejna za sako, vic nam prano nebylo, tak snad priste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
BoBo-Falknow: Satan666: Těžko říct, žížala by určitě pomohla, ale není to ono… Skwor: jj, 46 cm :-) Casper: Díky ;-)
casper: krasavec, na toho si dneska myslím taky, ale předpokládám, že to budou zase dlaňovky :-D gratuluju :)
skwor: Parádní ryba. Měřil jsi?
satan666: peknej fesak.ja vcera objevil ukryt 2 Opravdu velkych okounu"az 50 cm"ale je tam strasne blbej pristup,a at sem jim zkousel nabidnout cokoli,nechteli to..jak na ne.