Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 2. července 2013 ve 23:11® casper
- Datum lovu: 2.7.2013 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
pohodová vláčka, několik menších okounů, pár candátků a tři prasátka normálně za hubu
plus teda horší stránka vycházky byla v podobě hromady utržených nástrah
ještě že už mám objednáno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. července 2013 ve 20:26® Draky
- Datum lovu: 2. 7. 2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Dneska sice jedna ryba, ale krasna.
ma 68 cm a plave si spokojene dal.
Chytnul jsem ho na smacka Big Snake A1 – bila barva…ten smacek se strasne dobre chova a pro me to bude asi top smacek od nastrahy.cz (zatim
).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. července 2013 v 17:42® vbrm
- Datum lovu: 30.06.2013 | Revír: Ohře 8A | Způsob lovu: Přívlač
Pstruhová voda v Žatci severních Čechách.Přijel jsem k vodě kolem 6 hodiny ráno , zrovna vycházelo sluníčko které krásně začalo hřát a svítit na vodu.Asi za patnáct minut jsem začal lovit na přívlač asi za půl hodiny přišel krásný záběr od pstruha obecného.Který sice měl 28cm ale zato mi krásně zpříjemnil dopoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. července 2013 v 15:58® Bforest
- Datum lovu: červen | Způsob lovu: Kaprařina
tahání kapra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. července 2013 v 0:42® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 1.7. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Žlutý ďábel opět v akci
Tento příspěvek byl editován 2.7.2013 00:43:15 uživatelem BoBo-Falknow.Tentokrát se k okounům přidal i candát
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 2. července 2013 v 15:46
jajco: Já tomu ďáblovi začínám pomalu věřit.První záběr na něj letos sice přinesl jen rezavou plechovku,ale druhej ťukanec už znamenal candáta.Tak sem udělal menší objednávku na další gumování.
- Úterý 2. července 2013 ve 12:04
HaD: Člověče, to já to mám jinak. Já pořád potřebuju zkoušet. Zjistit jak s konkrétní nástrahou chytat a pak zase zkoušet jinou. Ale i na závodech jsem tím byl pověstný – věčný experimentátor :-)
- Úterý 2. července 2013 v 11:53
BoBo-Falknow: David H.: Umím, ale proč, když to na něj bere? :-D
- Úterý 2. července 2013 v 11:34
HaD: Hele a umíš chytat i na něco jinýho? :-DDD
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Úterý 2. července 2013 v 15:46
- Pondělí 1. července 2013 ve 21:46® dravec999
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 1. července 2013 v 19:57® TJSS
- Datum lovu: 1.7.2013 | Revír: pískovna Suchdol n.L. | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes od 16 do 18 hod. testovačka nové gumky z nástrahy.cz a za půl hodinky okoun 35 a céčko kolem 60, takhle by to šlo, vše plave dál..foto mobilem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 2. července 2013 ve 22:21
HaD: Bojím se, že kdyby byl měkkčí, tak nebude pracovat celé tělíčko. Na klasický jigovce ho chytám taky – i bez nálitku. Ideální je samozřejmě fixace vteřinovým lepidlem, což já dělám automaticky.
- Úterý 2. července 2013 v 19:56
TJSS: … to co jsem okoukal z tvých fotek, duťák :) je dobrej, akorát si myslím, že by mohl být měkkčí, jen nevím jestli by držel na jigovce, už takhle má přes tu dutinku co dělat…
- Pondělí 1. července 2013 ve 22:29
HaD: Která to byla?
- Úterý 2. července 2013 ve 22:21
- Pondělí 1. července 2013 v 19:57® sethy
- Datum lovu: 1.7.2013 | Revír: MRS MP | Způsob lovu: Přívlač
Moc jsem tomu nevěřil, ale potřeboval jsem vyzkoušet nový prut (už doma leží 2 měsíce) a zároveň po víc jak roce protáhnout jerky. 5 hodin, 2 záběry, první mi pod nohama vyplivla jerka (po hodině lovu), jakoby byl bez háčků a následně po dalších 4 hodinách bez záběru se konečně štěstí usmálo. 2cm pod osobákem, potěšila moc. Díky Ondro (wob), díky Aldo (prut).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 1. července 2013 ve 20:23
_Beny: Pěkně! Já furt čekám na nějakou rybu nad 70. U nás je už taková to velikost „skoro trofejní“ na domácí vodě. Uloví se tak 1 za sezonu.
- Pondělí 1. července 2013 ve 20:05
sethy: No nechtělo…do metru jí ještě kousek chyběl, ale víc jak 2 roky jsme takovou nedostal.
- Pondělí 1. července 2013 ve 20:02
casper: prej: já nevim jestli se mi chce :-D no pěkně a kolik teda měla? :)
- Pondělí 1. července 2013 ve 20:23
- Pondělí 1. července 2013 v 18:35® _Beny
- Datum lovu: 30.6.2013 | Revír: JČ MP | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu jsem vyrazil k večeru něco přelstít, nepovedlo se. Povedlo se mi, ale kolem 10 večer autem zapadnout v bahně a měl jsem veselo zbytek víkendu
.
Neděle už přinesla menší úspěch v podvečer, po několika vázkách, kdy jsem si pro nástrahu musel do řeky dojít.
V jedné tůni čekala malá štika 49 cm, která ale bohužel nasála nástrahu tak hluboko, že půlka kopyta koukala ven ze skřelí a zaseklá byla mezi žaberními oblouky. Krvácela, proběhla operace a pak několika minutové rozdejchávání v podběráku ve vodě. Po vypuštění byla schopná odplavat
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. července 2013 ve 14:43® Jirka 24
- Datum lovu: 16.6.2013 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsme se synkem vyrazili na ryby první fotka měl být kapřík, ale kukuřici spolkl tento drobeček. Pak si můj synek počíhal na větší a ještě jí dával pusu.
Tento příspěvek byl editován 1.7.2013 14:44:25 uživatelem Jirka 24.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. července 2013 ve 14:28® dam
- Způsob lovu: Přívlač
Ještě malý dodatek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. července 2013 ve 14:27® dam
Tak ještě pár mých fotek. Já chytal na svoje pstruhové vybaveníčko, Nanofil 0,06mm, 5cm Gunki v barvě fire tiger a snad polovinu ryb na Tiny Fry 5cm v barvě Vairon…no prostě každý do toho šel jinak
Na prutu jsem měl i dvě hadice, jeden se i podíval na břeh, ale fotit se nechtěl…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 1. července 2013 ve 20:05
casper: sethy> náhodou jsou super, já je mam taky rád :-D
- Pondělí 1. července 2013 ve 20:03
sethy: A kdy že už ty mikromrdky odložíš? Šak ti jdou i normální ryby :-D
- Pondělí 1. července 2013 v 17:10
HaD: Tyjo, Ty se to snad ještě na starý koulena naučíš :-D
- Pondělí 1. července 2013 v 17:04
Scanix: Pekny Davide, to uz bys mohl skoro napsat knihu „Uhori na privlac“, dost pekny lov, gratuluju ;)
- Pondělí 1. července 2013 ve 20:05
- Pondělí 1. července 2013 ve 13:58® dam
Včerejší den byl zřejmě ideál pro přívlač…candátovo, okounovo sumečkový…Krásný candátci, Vlastíkovi to šlo pouze na Redbass smáčka SSF 3–104, naštěstí je všechny utrhal…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 1. července 2013 v 18:09
sus1: Jooo, tak to je paráda !!!
- Pondělí 1. července 2013 v 17:08
HaD: Hezky pěkně!!! Gratulejšnnn!!!
- Pondělí 1. července 2013 v 17:03
Scanix: Solidni Ccko, zrejme lepsi oddil :) Gratuluju lovici ;)
- Pondělí 1. července 2013 ve 14:19
casper: ještě jednou velká gratulace!!! :-)
- Pondělí 1. července 2013 v 18:09
- Pondělí 1. července 2013 ve 13:52® Draky
- Datum lovu: 30. 6. 2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Vcera 2 hodky u vody a poved se jeden bolen pres 50.
Prekvapive mu nevadilo ocelove lanko a woblera nasal jako nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. července 2013 v 10:48® sethy
- Datum lovu: 6/2013 | Revír: MRS MP | Způsob lovu: Přívlač
Minulý týden se rybkám moc nechtělo. Za fotku stála jen jedna 115ka. A momentálně se zas moc nechce mně, uvidíme
Tento příspěvek byl editován 1.7.2013 10:49:15 uživatelem sethy.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 1. července 2013 v 11:44
HaD: fešák
- Pondělí 1. července 2013 v 11:31
sethy: To je jen žluťák z kalné vody :-( na slidery skoro nechytám.
- Pondělí 1. července 2013 v 11:09
casper: ani se ti nedivím, fakt to moc nešlo…ale konečně se povedl ten „zlaťák“ takže gratuluju :) na co přišel? Slider? :)
- Pondělí 1. července 2013 v 11:44
- Pondělí 1. července 2013 v 0:46® Scanix
- Datum lovu: 30.6.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Posledni cervnovy vecer vyrazil kolega na trhacku, tak jsem mu chtel sekundovat s vlackou, sel jsem o kus dal proti proudu a i kdyz jsem tomu dle pocasi a podminek moc neveril, dockal jsem se dvou zaberu, prvni ryba, letos asi nejvetsi se semnou moc nebavila a narovnala mi hak na wobleru, visela jen za jeden obloucek zadniho trojhaku, rybku jsem ani nezahledl, cele to byl fofr. Kdyz uz jsem propadal skepsi, riznlo mi do toho jeste jedno sumci mimco, tak alespon neco
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. června 2013 ve 22:39® casper
- Datum lovu: 30.6.2013 | Revír: Svazový | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska jsem si zase dal…začal jsem ve 3 a házel jsem až do 21, byla to pěkná procházka, prošel jsem co šlo, jak řeku, tak rybník…šel jsem po candoších, ale velkou nástrahu dneska nikdo nechtěl. Vyměnil jsem jí za mého oblíbence a hned přišly alespoň záběry. Popadalo pár okounů a cestou domů se mi na toho prcka pověsila tahle kudla 53 cm. Příjemný adrenalin na cestu domů, po těch prutohodinách krásný zážitek, pár foteček a zamávala ocasem…ale byla to dřina! btw: o tom štěstí, že to měla tak krásně za krajíček ani nemluvím, na 3 cm smáčka lanko fakt nedávám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 1. července 2013 ve 13:32
Beda155: Kluci diky za info! Sem tam se na neco zeptam jsem zvedavej jak malej kluk:):)
- Pondělí 1. července 2013 v 10:17
HaD: Beda155: neváznoucí dost na hraně – jsou moc velké háčky. Casper: v té kalnějši vodě mi to přišlo jako dobrý nápad :)
- Pondělí 1. července 2013 v 8:56
casper: Beda155> díky :-) já s tímhle smáčkem chodím trochu jinak, takže na něj dávám jenom tu klasickou hlavičku :-)
David H.> jojooo to máš recht :))
Bigpista> musím si objednat ty větší v téhle barvě, teď koukám, že na ně David chytá a já na ně nějak asi zapomněl :-D
- Pondělí 1. července 2013 v 8:18
Bigpista: Pěkně! Krůtí brk, toho smáčka by ti měli zakázat. V tvých rukách je to docela zbraň :)
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Pondělí 1. července 2013 ve 13:32
- Neděle 30. června 2013 ve 22:20® BigMike
- Revír: Lužnice
Tak sem dám také něco málo – 108cm, 7,90 kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. června 2013 v 19:17® Scanix
- Datum lovu: 30.6.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Kratka odpoledni vyprava s kolegou, ale opet zadna hitparada, dnes se opravdu nechtelo ani tem mensim rybkam. Pochytali jsem jen slusny pocet okysu, nejake tloustiky a boldy, kolega jeste navic mensiho candatka a jednoho slusneho tlouste a ja k tomu vyctu pridal jeste solidniho cejna za sako
Tento příspěvek byl editován 30.6.2013 19:18:31 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. června 2013 v 17:54® HaD
- Datum lovu: 30.6.2013 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem si ukázkově spletl revíry. Chtěl jsem jet na Otavskou čistší část Orlíku a místo toho jsem přijel na tu Lužnickou. A ta byla kalná, plná odpadu z velké vody. Navíc funěl studený vítr, což znepříjemňovalo jak lov, tak i pobyt u vody. Nové velké RHáčko kousali malí candátci a sem tam okoun. V globálu ale velká bída :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. června 2013 v 16:18® satan666
- Datum lovu: 30.6.13 | Revír: Pstruhovy.Liberec | Způsob lovu: Přívlač
dnes jsem zkousel nova mista a celkem to slo.3 Duhaci,ale co me prekvapilo jako Blazen,pak uz jsem chytal jen Potocaky.Nejvetsi kolem 40 cm.sem mel radost jako Svina..to se mi dlouho nepovedlo.krasne,zdrave ryby.Vsechny jsem vratil vode..i Duhaky.. nohy me bolej jako Krava a neco malo jsem urval..proste pohodova nedele.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. června 2013 v 11:17® bjucek
- Datum lovu: 29.-30.6. | Revír: . | Způsob lovu: Přívlač
Všichni někde v řiti nebo líný, tak jsem vyrazil do boje proti rytířům sám!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 30. června 2013 v 11:35
casper: dobře ty!
- Neděle 30. června 2013 v 11:35
- Sobota 29. června 2013 v 19:47® mirek66
- Datum lovu: 29.6.2013 | Revír: Štrambád(Jirský potok) | Způsob lovu: Klasická položená
Zabral na česnekový rohlík kostičku.
Tento příspěvek byl editován 29.6.2013 19:49:16 uživatelem mirek66.44cm,1,32kg Lín obecný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 30. června 2013 v 1:13
jepice-zruseno: Jak ty kostičky děláš? Já dělával pařenej lisovanej rohlík, a do pytlíku jsem k tomu přidával olej s česnekem. Smrděl sem od toho celej, ale chytal jsem na to tenkrát jenom cejny … Sice brali líp, než na normální kostičky, ale nic takhle pěknýho jsem na to nechytil.
- Neděle 30. června 2013 v 1:13
- Sobota 29. června 2013 v 18:09® Scanix
- Datum lovu: 29.6.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opravdu jen na skok, cca 1.5h u vody, rybky nebyly prilis pri chuti, ale tech mensich jsem pochytal dost, povedlo se cca deset boldu, pul tuctu okysu, dva jelci a pekny jesen, ktery nebyl fotogenicky, coz je skoda, do 50 mu moc nechybelo. Ztraty na nastrahach vsak i za tu chvili byly znacne, jestli to tak pujde dal, tak muzu cekat, ze se tu pristi rok budou uz vesele vytirat
Tento příspěvek byl editován 29.6.2013 18:11:06 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. června 2013 ve 13:01® vf
- Datum lovu: 25.6.2013 | Revír: západní Čechy | Způsob lovu: Přívlač
Opět kousek štěstí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. června 2013 v 0:51® Scanix
- Datum lovu: 28.6.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to byl takovy lov na etapy, rano jsem vyprovazel malou pro vysvedceni a protoze jsem cekal cca hodku, nez ji zase vypusti ze skoly, tak jsem to stravil u vody a pochytal par sticek. Vecer jsem vyrazil s kolegou prozkoumat nove obzory a krome toho, ze jsme objevili fakt pekne mista, odevzdali nekolik litru krve komari transfuzni stanici, tak jsme chytli dohromady prdlacku a ja krome dalsi stikule uz nic nepridal, kolega bohuzel cisty prustrel, holt neni kazdy den posviceni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 29. června 2013 ve 21:00
Chowis: první fotka nádherná palec hore :)
- Sobota 29. června 2013 ve 21:00
- Sobota 29. června 2013 v 0:03® jepice-zruseno
- Datum lovu: 28.6.2013 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem měl na prutě tři candátky, jeden miminkovskej, druhej měl sotva pade a třetího jsem si ani neprohlíd, protože se sklepal, což je bídnej výsledek za celý odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. června 2013 v 19:51® skwor
- Datum lovu: 28.6. | Způsob lovu: Přívlač
Na mikronástrahy to nešlo, když jsem zvětšil kalibr, bylo celkem jedno, co tam visí – hlavně když to bylo 10cm bílé kopyto vláčej.cz s lehkou hlavou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. června 2013 v 15:18® Padis
- Datum lovu: 28.6.13 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes chvilku na stojáku chyceno několik bolínků a okounků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. června 2013 v 10:16® casper
- Datum lovu: 27.6.2013 | Revír: Pražský | Způsob lovu: Přívlač
tak včera během 5 hodin jeden cejn za hřbet, jeden menší candoš a jinak nic…překvapením bylo x záběrů na malé říčce (hloubka do 0,5 m), kde jsme s Bigpistou měli po sobě stejný záběr na kopyto, obrovská vlna, pod nohama tlustá hlava, takže nejspíš sumík, ale nedobral to
pak mi tam spadlo ještě pár rybek a na druhém revíru už to byla totální bída…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.