Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 1. června 2013 v 19:35® daniel kvapil
- Datum lovu: 30.5 | Revír: koupaliště | Způsob lovu: Plavaná
moje první setkání z jeseterem i když byl malej moc se my líbil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. června 2013 v 19:30® daniel kvapil
- Datum lovu: 18.5 | Revír: kunrantice | Způsob lovu: Plavaná
tak sem si chytil už před zahájením dvě kudličky.byl sem zrovna na kaprech když zabraly na žížalu asi byli hladové.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. června 2013 ve 13:23® Scanix
- Datum lovu: 31.5.2013 | Revír: klubovka | Způsob lovu: Přívlač
Reky zvedle, tezce povodnova voda a ma byt hur, dle predpovedi ma tect doslova masakr, takze vlacka na P ani pripadna moucha na MP nepripada v uvahu. Vzal jsem tedy par wobu a se si zahazet na klubovku, trosku potrenovat, ale nakonec jsem byl rad za jednu kudlu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. června 2013 v 7:58® mistrvavra
- Datum lovu: 31.5.2013 | Revír: morava-mimopstuhová | Způsob lovu: Plavaná
Včerejší vycházka za tloušti dopadala nad má očekávání, protože se háček zalíbil tomutu 39cm dlouhému krasavci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 1. června 2013 v 19:32
daniel kvapil: krásnej mně se včera podvedl 35 cm
- Sobota 1. června 2013 v 19:32
- Pátek 31. května 2013 ve 21:27® Mirus
- Datum lovu: 31.5.2013 | Revír: Čáslavice - Nový rybník | Způsob lovu: Feeder
Za 4 hodiny celkem 9 kapříků do 56cm. Udělalo se hezky, pěkný posezení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. května 2013 ve 12:18® Bigpista
- Datum lovu: 24-26.5 | Revír: soukromý revír | Způsob lovu: Feeder
Ještě jedno doplnění k minulému víkendu. Jeden obrněnec na feeder. Zvěčněn i se šťastným lovcem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 1. června 2013 ve 22:52
_Beny: Mě osobně se jeseter vůbec nelíbí :-) a ani netoužím po jeho ulovení. Neber to ovšem, ale vůbec nějak negativně k tomuhle příspěvku. Doufám, že se to neobjeví na svazovkách takováto ryba divných tvarů, do našich vod nepatří. :-D.
- Sobota 1. června 2013 ve 22:52
- Pátek 31. května 2013 v 10:24® Padis
- Datum lovu: 30.5.2013 | Revír: MP | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem včera koneně oprášil mušák a pochytak na sucho i pár rybyček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 31. května 2013 v 11:38
Padis: to jsem to zas napsal -konečně,pochytal
- Pátek 31. května 2013 v 11:38
- Čtvrtek 30. května 2013 v 19:14® HaD
-
Pozdrav od vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 31. května 2013 v 10:11
HaD: zedus: tak tak :-D
- Čtvrtek 30. května 2013 ve 22:20
Bury CZ: :-)
- Čtvrtek 30. května 2013 v 19:48
zedus: Utopence, umíš číst? :-)
- Čtvrtek 30. května 2013 v 19:40
HaD: Rousnice :)))
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Pátek 31. května 2013 v 10:11
- Čtvrtek 30. května 2013 ve 13:48® Noodling
- Datum lovu: letošní jaro | Způsob lovu: Kaprařina
Menší jarní jeseteří krasavec.
Tento příspěvek byl editován 30.5.2013 13:49:03 uživatelem Noodling.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. května 2013 ve 14:57® jepice-zruseno
- Datum lovu: 28.5.2013 | Revír: Pražský MP potok | Způsob lovu: Klasická položená
Včera večer až v noci jsem si chytil hódně moc línů různé velikosti. Částečně jsem chytal na těžko a na druhý prut na brko a pak na huopačku, nástrahou byla rousnice. Kromě línů se chytly ještě dva malí kapříci. Škoda, že v tom místě do potoka vytejká už dlouhou dobu neřešitelný smradlavý přítok
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 31. května 2013 ve 14:16
jepice-zruseno: Ty ryby tam jsou i bez smradlavého přítoku, protože tam je hluboká tůň. Po tom, co provedli tomu potoku odbahněním výše položené nádrže je to poslední hluboké místo. Ten kentus co tam teče nesmrdí standartním organickým znečištěním, zvyšující úživnost, ale nějakejma hnusama. Kamarád tvrdil, že mu ten smrad připomíná Arvu. Já už si nepamatuju, jak smrdí Arva, ale nečáchne to nikterak zdravě.
- Čtvrtek 30. května 2013 ve 22:51
BoBo-Falknow: jepice: Nebýt smradlavý přítok, nemáš ryby – něco za něco :-)
- Středa 29. května 2013 ve 20:08
jepice-zruseno: casper: Budeš se divit, ale pár se jich už chytlo, byť to teda bylo na nějakýho mikrotvistra.
- Středa 29. května 2013 v 16:43
HaD: :)))
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Pátek 31. května 2013 ve 14:16
- Středa 29. května 2013 ve 14:12® casper
- Datum lovu: 28.5.2013 | Revír: 401007 | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem si už od začátku koledoval o to krásné zero, které se mi samozřejmě nakonec i povedlo
Tento příspěvek byl editován 29.5.2013 14:12:34 uživatelem casper.chtěl jsem mrknout na revír, u kterého jsem se byl už dvakrát kouknout, ale jednou byl zamrzlý a podruhé zavřený kvůli závodům, které se konaly o víkendu…No vůbec jsem netušil kam si sednout, na hladině pohyb žádný, tak jsem se prdnul hezké místečko, připravil si krmení a zjistil, že jsem všechny živočišné nástrahy jako červíky a hnojáky nechal doma!!! No nic, řekl jsem si, že to odchytám s peletkama, alespoň to bude klidnější
no klidný to bylo, ale až moc…"mrtvé š-pičky" se rozhýbaly pouze jednou, krásnej záběr, ale po dvou hodinách čumění bez pohybu jsem na ten záběr jen nevěřícně čuměl, pak jsem si říkal, že to je přejezd a když jsem zaseknul, objevila se nad lovným místem obří vlna a to bylo vše
)) no tak snad příště, ale bylo fakt hezky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 29. května 2013 v 16:09
casper: David H. jojo tenhle víkend jedu zas, tak můžem něco vymyslet :-)
- Středa 29. května 2013 v 15:13
HaD: LOL :-) Nejedeš o víkendu na jih? Budu na „polojihu“, kdybys měl chuť se stavit.
- Středa 29. května 2013 v 15:03
casper: David H.> to máš pravdu :) člověk si mnohem více uvědomuje, jak krásně u té vody je :) horší je, když pak dopadneš jako já, že máš záběr a místo toho abys sekal čumíš jak puk, jestli je to vůbec pravda :-D
- Středa 29. května 2013 ve 14:33
HaD: Někdy je to skoro lepší, když neberou. Člověk alespoň může vnímat tu krásu okolo sebe…
- Středa 29. května 2013 v 16:09
- Pondělí 27. května 2013 ve 14:40® luckyway
- Datum lovu: 25/05 | Revír: Lough Stonyford | Způsob lovu: Přívlač
Vydareny rodinny vylet k vode. Pekne zbarveni pstruzi. Pocasi bylo fajn. Pohoda u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. května 2013 v 10:40® Bigpista
- Datum lovu: 24-26.5. | Revír: Soukromý revír | Způsob lovu: Kaprařina
Moje premiéra na soukromáku se povedla. Amur potěšil dvojnásob. Za prvé byl můj první a za druhé byl chycen na feeder – na dva červy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. května 2013 v 9:01® lunimus
- Datum lovu: 25.5.2013 | Revír: jedno z jazier v Bratislave :) | Způsob lovu: Feeder
Cez víkend som mal 2 hodinky času na ryby. Chcel som sa viac menej pohrať a tak som zobral svoje 2 feedrové prúty.
Prvým prútom som zakŕmil miesto cca 15m od brehu, vymenil som kŕmny (veľkoobjemný) košík za normálny, pridal som nadväzec 14-ka fluorcarbon, 12-ka háčik, pod ktorým sa hompáľali 2 kukuričky a nahodil som.
Keďže dosť fúkalo, prút som položil vodorovne a začal som chystať druhý prút. Akurát som zaväsil nástrahu na háčik, pripol kŕmitko, keď tu zrazu špičku ohlo až do polovice prúta a skôr, ako som sa stihol spamätať, prút letel do vody. Stihol som ho ale včas zachytiť a tak sa začalo zdolávanie. Najskôr som ostal prekvapený, že necítim na druhom konci rybu … asi sa vypla a ja ťahám zo dna len nejakú trávu. Potom však zamávala chvostom a dala mi vedieť, že stále visí na háčiku, no nebojovala, ako sa na veľkú rybu patrí. Pritiahol som ju bez problémov až k brehu, kde som zbadal veľké zlaté telo amura, ktorý na plytčine spravil prudký obrat a torpédo do vody …
V duchu som blahorečil, že som do zostavy (priebežná montáž) zaradil aj gumový amortizér, pretože ryba tento istý výpad urobila 7× kým sa mi ju podarilo dostať nad podberák, s ktorým mi prišiel pomôcť rybár, čo sedel 15m odomňa.
Keď videl Amura – rovný meter a po prevážení 12,5Kg, povedal, že tam sedí od 4:00 a ani ťuk, že sa na to dnes už asi vykašle.
Nakoniec som skončil aj ja, lebo po zápase som zistil, že mám nohavice celé premočené.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. května 2013 v 19:32® Pikeperch
- Datum lovu: 26.5.13 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní počasí nestálo za nic, ale rozhodl jsem se prozkoumat jedno podjezí. K mému překvapení jsem zjistil, že je zde spousta krásných línů
Přišel i kapřík a dokonce amur
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. května 2013 v 17:13® RuSaKsRo
- Datum lovu: 26.5. | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska jsem se odhodlal jít na ryby i v dešti. Chytal jsem na berounce pod jezem na hnojáčky. Proud byl teda strašnej, bral i 100g krmítka. Naneštěstí jsem zapoměl doma krabičku s těžkejma krmítkama takže jsem měl sebou jen 2, první jsem urval na první nához, poté byl záběr jako hrom a prut letěl do vody, asi po 5 minutách jsem viděl dlouhé vousy a bylo mi jasný že je to sumejš a ne malej, jelikož tam byly velký a ostrý šutry tak to o ně nejspíš přeřezal. Naštvanost byla maximální, tak sem si chtěl zlepšit náladu na malém rybníku kde kapři sice berou, ale ne vetší než 45cm. dojel jsem tam a za 2 a půl hodiny jeden záběr když jsem šel močit a nestihl jsem zaseknout naštvanost ještě větší a jel jsem domu. dneska byl hold den blbec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. května 2013 ve 12:36® casper
- Datum lovu: 26.5.2013 | Revír: svazový | Způsob lovu: Feeder
po včerejším jednom náhozu a totálním promočení jsem si byl hned po ránu spravit chuť a povedlo se!
přišli se na mě podívat 4 kapříci od 43 do 50 cm, takže za tu chvilku, než začlo zase lejt paráda
cejnům jsem se dneska chtěl vyhnout i když se to nepovedlo, ale nastražoval jsem převážně pelety…jsem rád, že jsem zpracoval to krmení ze včera
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. května 2013 ve 12:12® chj.rybar
- Datum lovu: 24.5. | Revír: pstruhový | Způsob lovu: Přívlač
Včera se mi povedli dva potočáci s divnou plísní kolem očí. O co go, nevíte?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 26. května 2013 v 19:43
chj.rybar: Hmm, tak toho jsem si všiml až teď :-( je fakt, že dělal pěkný kotrmelce…
- Neděle 26. května 2013 v 18:47
Scanix: Vypada, jak kdyz mel chvili omotanej vlasec kolem hlavy :(
- Neděle 26. května 2013 v 15:34
chj.rybar: Měli to na obou očích, zkusím kontaktovat hospodáře. Dám vědět.
- Neděle 26. května 2013 ve 13:00
jepice-zruseno: Netuším, co to je, ale možná jim už víc lidí propálilo ten háček kolem oka, jako je na fotce. Jestli to mají na obou očích a jestli to má víc ryb, tak by bylo dobré o tom informovat hospodáře. Může to teoreticky být i virové onemocnění, které se bude šířit nebo parazit.
- Neděle 26. května 2013 v 19:43
- Neděle 26. května 2013 v 10:38® Draky
- Datum lovu: 26. 5. 2013 | Revír: Volynka | Způsob lovu: Muškaření
Dneska uz to bylo trosku horsi. Chyt jsem asi 15 potocaku…dva meli asi 28 a zbytek byl okolo 23
Rozhodne jsem se dneska musel mnohem vic snazit, abych neco chyt
, ale byl jsem dnes u vody jen 2 hodky a jen na jedne tuni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. května 2013 ve 23:15® Scanix
- Datum lovu: 25.5.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to bylo pekne odpoledne na pstruhovce, stihl jsem zmoknout, nekolikrat, vysvitlo i slunko a pochytal i nejake ryby ve slozeni okoun, butchi-ryba (tloust), ostroretka, co si vyslapla na pekne sousto a cejn za sako, divne, ze jsem nevytahl zadneho pstruha
, ale abych nekecal, na prute jsem mel tri, nevytahl zadneho, vsichni spadli, vedeli, ze by sli nejspis na vecu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 26. května 2013 v 10:32
Scanix: Taky jsem na to koukal jak z jara, ale obcas se mi nejaka povede, jen na podstatne mensi veci ;)
- Neděle 26. května 2013 v 0:25
jepice-zruseno: Já tu ostru nemoh loni na orlici chytit ani na nymfu a to jich tam byl koberec. Pěkný dvouhlavý riper.
- Neděle 26. května 2013 v 10:32
- Sobota 25. května 2013 v 18:42® xhekm00
- Datum lovu: 24.5.2013 | Revír: brownfieldový | Způsob lovu: Přívlač
Letos jsem začal experimentovat s dropshotem a můžu říct, že začíná být moji nejoblíbenější technikou na okouny, které obecně chytám asi nejraději. Na mnou navštěvovaném lesním a opuštěném stojáku je to neskutečná zábava! Okounům v čisté vodě nejvíc šmakuje černý smáček. Včera ale okounům nelahodila ani tato kombinace, tak jsem zaexperimentoval a navázal smáčka na strýmrový háček a asi půl metr před něj cvakl dva broky. Na první hod candoš a na třetí slušný okyš. Po několika sezonách klasické přívlače a smáčkování mě tyhle experimenty moc baví!
Tento příspěvek byl editován 25.5.2013 18:44:12 uživatelem xhekm00.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 25. května 2013 v 19:27
HaD: Přesně tohle mě taky strašně baví! Gratulace!
- Sobota 25. května 2013 v 19:27
- Sobota 25. května 2013 v 17:41® skwor
- Datum lovu: 25.5. | Způsob lovu: Feeder
Tátovi se na housku povedla 60cm štika. Dravce nechytá ani v sezóně, takže si posunul osobák. Mě se v tom proměnlivém počasí nikam nechtělo, tudíž sedím doma
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. května 2013 v 17:29® Draky
- Datum lovu: 25. 5. 2013 | Revír: Volynka | Způsob lovu: Muškaření
Dneska super muskareni, voda sice ledova, ale rybam se docela chtelo. Chytnul jsem neco okolo 30 potocaku od 20 do 30 cm.
Slo to krasne na suchou i na nymfu…vylozene jsem si to dneska uzil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 26. května 2013 v 10:35
Draky: no taky to neni takovej zazracnej revir, ale uz tu chytam tolik let, ze by bylo blby neco nechytit :D
- Sobota 25. května 2013 v 18:12
Segoves: já taky vyrazil na pstruhovku a za 4 hodiny sem měl jedinej záběr byl to 36 okoun udělal velikou radost pěkně sem si zabrodil takže spokojenost ale tvůj revír ti závidim :)
- Neděle 26. května 2013 v 10:35
- Sobota 25. května 2013 v 16:30® casper
- Datum lovu: 25.5.2013 | Revír: KYJÁK | Způsob lovu: Feeder
tak jsem nahodil, zmoknul a vzteky málem zlámal pruty, takže místo chytání ryb sedím doma a samozřejmě že už neprší…fakt super den!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 26. května 2013 ve 12:32
casper: jepice: dobrý story :-D to jsem tak zase neskákal, ale štvalo mě to :-))) čekám doma až se to trochu vyjasní, připravil jsem si pěkně krmení a když jsem o u vody všechno rozbalil a nahodil, začaly padat kroupy, tak jsem to zabalil a jel domu no :))) poslední dobou si říkám, jestli nebudu chodit spíš plavačkou, abych toho netahal tolik :))) to mě přivádí na myšlenku, že bude za chviličku zahájení, tak je jasný za co vyměním feedery a těžkou tašku :)))
- Sobota 25. května 2013 ve 22:50
jepice-zruseno: Nejhorší vztekání jsem zažil na orlíku na říčkách, kdy všichni tahali cejny a kapry, jenom jeden pán nic, tak že to přehodí. Zjistil, že tam visí, tak si udělal obligátní procházku doprava a doleva a pak to urval. Navázal, nahodil znova, všichni kolem něj tahali rybu za rybou, jemu to nebralo, tak se po nějaký době zvedl, zjistil že zase visí, …, navázal nahodil a zase nic. Když potřetí zjistil že visí, tak mu ruply nervy, začal sprostě nadávat, lomcovat prutem, kterej jako napotvoru prasknul a ulomená půlka při tom lomcování lítala na tom vlasci nahoru a dolu. Tak s tim s další vlnou nadávání dvakrá rubnul do těch šutrů, nějak se zabalil a šel domů. Pak jsem taky zažil pána, kterej chytl kachnu, ta mu s tim plavala, běhala po břehu a dvakrát vzlítla a když jí konečně zdolal, tak si u toho omylem zlomil prut. Oproti tomu je nějakej ten deštíček prkotina. My s tatínkem nandali pláštěnky a šli večer muškařit, sice moc nebraly, ale i tak jsem spokojen.
- Sobota 25. května 2013 v 19:26
HaD: Zajed Na pivko:)
- Sobota 25. května 2013 v 18:33
Sea Lion: to chápu…
- zobrazit všechny komentáře (8)
- Neděle 26. května 2013 ve 12:32
- Sobota 25. května 2013 v 11:05® sidla
- Datum lovu: 24.5.2013 | Revír: Slepé rameno Moravy | Způsob lovu: Kaprařina
4,5 hodiny příprav, na 3 hodiny lovu. ze 4 prutů 2 záběry, jeden do prázdna, druhý už úspěšný
zachutnala mu kombinace 20 koule krvavého pekla krakatice oliheň v dipu s 20 red halibutky.délka není zajímavá ale váha byla slušná.snad se ještě potkáme, o 20cm navrch
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. května 2013 ve 23:00® jepice-zruseno
- Datum lovu: 24.5.2013 | Revír: Pražská MP | Způsob lovu: Muškaření
..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. května 2013 ve 22:57® jepice-zruseno
- Datum lovu: 24.5.2013 | Revír: pražský MP | Způsob lovu: Muškaření
Nějaký čudly se chytly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 25. května 2013 ve 12:43
jepice-zruseno: Snowbee classic 2/3 6 stop.
- Sobota 25. května 2013 v 10:47
LaMa: Co to mas za prut ze ma takovou hezkou barvu blanku?
- Sobota 25. května 2013 ve 12:43
- Pátek 24. května 2013 ve 21:18® pemalda
- Datum lovu: 24.5.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes záměrně změna místa a první ryba na prutě parma kolem 60.Ještě před třemi dni jsem měl velké pochybnosti,že už v mém okolí tyto krásky vůbec nejsou.Teď už jsem zas klidnější.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. května 2013 ve 20:54® sethy
- Datum lovu: 24.5.2013 | Revír: MRS P | Způsob lovu: Přívlač
Doma mi bylo vyčteno, že kromě fotek nic nenosím a prý by se na zítřejší grilování nějaká ta rybka hodila. Potočákům jsem dal tedy pokoj a vyrazil zkontrolovat co v duhorevíru ještě zbylo…(nepuštěno).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. května 2013 v 19:53® JirkaF
- Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes taky zaskočil po práci vyvětrat hlavu a protáhnout smáčka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 25. května 2013 v 10:23
casper: skvělý fotky!!!! 8-)
- Sobota 25. května 2013 v 10:23