Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 15. května 2013 v 11:52® Leontýn
-
A Honzou
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. května 2013 v 11:48® Leontýn
-
dneska jsem vyrazil s Honzou a Davidem na pstruhy.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. května 2013 v 8:57® s14sh
- Datum lovu: 14.05.13 | Revír: Morava | Způsob lovu: Klasická položenáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. května 2013 ve 21:06® Draky
- Datum lovu: 14.5.2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska po hokeji jsem zasel k vode s houskou…chytal jsem na houpacku a docela to slo
chytla se spousta cejnu
k veceru me navstivila vydra, zrovna tu jsem na tomhle kousku reky
necekal 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. května 2013 v 19:42® Scanix
- Datum lovu: 14.5.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnesni odpoledne jsme vyrazili s dcerkou a jeji kamaradkou prozmenu na plavku. Holky se snazily a neslo to sve i ovoce, pochytaly nejake plotky, mensi jelce a povedl se i kaprik, ktery udelal holkam takovou radost, ze si jej musely vzit domu
Cestou od vody jsme zahledli jeste jednu rybarku, ale
jak byla uspesna, to nevime 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. května 2013 v 0:50® sidla
- Datum lovu: 13.5.2013 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder
cílená ryba neulovena! za to pár krásných,půlnočních parem 60+ (od oka),protože se ani nepodívaly na břeh.všechno vyháčkováno ve vodě,opět bez fotáku,a z mobilu fotky při čelovce-to stojí za kulové,…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. května 2013 v 11:30® sidla
- Datum lovu: 13.5.2013 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder
dneska od 8 do 12 na řece, voda zdvihlá,kalná,chvílama plná bordelu,skoro nechytatelná,ale u soutoku se to dalo. pár záběrů,pár parem (fotky z mobilu,jen ve vodě a pryč),jeden sumík na prutě dle slizu co mi zbylo po něm,…slabota
Tento příspěvek byl editován 13.5.2013 12:31:29 uživatelem sidla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 14. května 2013 v 11:29
sidla: casper-já z jara taky kupoval,ted si tu hodinku po dešti po dešti udělám a mám na cca 3 vycházky vystarané. mě to na ty kupované šlo,ale to jsem chodil na kapry,bílou rybu.
- Úterý 14. května 2013 v 7:51
casper: sidla> hele mě ty žížaly letos vůbec nefungujou, nevím jestli je to tím, že kupuju v krámě ty dendrobény nebo čím, ale vubec mi to na ně nejde…
- Úterý 14. května 2013 v 0:51
sidla: casper-jojo žížala,ale strašně jemné záběry,chce to pořádnou dávku trpělivosti:-)určitě najdeš vodu kde na ně,David tě třeba veme s sebou někdy:-)
- Pondělí 13. května 2013 v 16:59
jepice-zruseno: Taky si myslím, že třeba v Praze na Vltavě ty parmy jsou. Když jí ale vidím, tak je to většinou když jí chytne někdo jinej. Myslím ale, že kdybych vytrvale fídroval, tak by naděje byla.
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Úterý 14. května 2013 v 11:29
- Neděle 12. května 2013 v 19:40® Padis
- Datum lovu: 12.5.2013 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na chvíli u vody voda přizvedlá a okalená.Přesto jsem několik PO chytl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. května 2013 v 18:44® sethy
- Datum lovu: 2013 | Revír: fiume Po e canali | Způsob lovu: Přívlač
Úžasné 2 týdny vláčky se super lidma. Mimo piccolo siluro (dle Alessandra byl piccolo do 200cm) se povedli i kapříci pupíci a prefikaní boleni zajímavých rozměrů. Nějaká ta dvojka na prutě byla (ne na břehu). Takže příště forte shimano, uno milimetre pletenku a budou i grande siluro
Tento příspěvek byl editován 12.5.2013 19:45:53 uživatelem sethy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 13. května 2013 v 15:33
sethy: Ve dne. vylo: jo na ty už jsem se taky díval.
- Pondělí 13. května 2013 v 9:19
vylo: odskúšaj owner stx 58 alebo je aj jeden dobrý typ mustadov
- Pondělí 13. května 2013 v 8:58
HaD: Ve dne nebo noční?
- Pondělí 13. května 2013 v 8:19
sethy: To by bylo na dýl, někdy pokecáme. Ono ty ryby braly skoro všecky pod hladinou :-D
- zobrazit všechny komentáře (14)
- Pondělí 13. května 2013 v 15:33
- Neděle 12. května 2013 v 16:10® Scanix
- Datum lovu: 12.5.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
A jeste par fotek…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 13. května 2013 v 7:38
casper: Scanix> jojo tyhle zimní lovy nebyly nic moc :-)
- Neděle 12. května 2013 ve 22:15
Scanix: casper: byly to tak max 1hod lovy a v zime :) Ale jo, plavka byva dost plodna, na prdel ve vlacce jsem letos dostal vlastne 2× taky na klubovce, ale to neni svazovoda ;)
- Neděle 12. května 2013 v 19:38
casper: vidíš, já bych čekal spíš při vláčce :-D plavačka, nebo feeder mě vždycky zachránily – zatím :)))
- Neděle 12. května 2013 v 19:35
Scanix: casper: ale taky, obcas i nejake to zero probehne, letos asi 2× pri plavce ;)
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Pondělí 13. května 2013 v 7:38
- Neděle 12. května 2013 v 16:09® Scanix
- Datum lovu: 12.5.2013 | Způsob lovu: Muškaření
Po obede jsem vyrazil s musakem k rece nez me vyhnal dest, ackoliv jsem chvili zkousel vzdorovat, v tricku jsem rychle promokal a s pohodou pri rybareni uz to melo pramalo spolecneho. Presto jsem za tu chvilku ulovil par rybek ruznych druhu. Prevazovali tlousti, ale povedl se i nejaky jesen, plotice a prekvapil paradni cejn a pekny okys. Jedna vetsi rybka se vyrizla po par minutach boje, ale i tak to bylo fajn.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. května 2013 v 8:53® jepice-zruseno
- Datum lovu: 12.5.2013 | Revír: MP Potok | Způsob lovu: Muškaření
Dneska k ránu jsem chytal na mušku na potoce. Jak jsem šel pomalu proti proudu, uviděl jsem tam nějakého ukrajince (odhadem dle toho, co říkal, když někomu volal). Čím víc jsem se k němu blížil, tím víc jsem přemýšlel, jestli mu mám říkat, že na rybičku se smí chytat až za měsíc. Během toho jsem několikrát nahodil. Jak jsem tak pěkně posadil chrostíka k protějšímu břehu, cosi ho v takovém poměrně malém ale silném víru stáhlo pod hladinu, já přisekl a po delším boji jsem dostal do podběráku velkého potočáka. Měřil přesně 50 cm. Byl krásně tmavý a měl hodně nápadné červené tečky. Nakonec jsem byl rád, že mi ho ten ukrajinec tím chytrým telefonem vyfotil. Foťák jsem měl totiž doma a mobil mám starý bez foťáku. Fotku vám už ale ukázat nemohu, protože než jsem se s ním stihl domluvit, jestli mi fotku pošle, tak jsem se vzbudil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. května 2013 v 6:41® casper
- Datum lovu: 11.5.2013 | Revír: říčka Jižní Čechy | Způsob lovu: Plavaná
včerejší propršený den mě přiváděl k depresi!!!byl jsem z toho uplně zoufalej, nakonec ale k večeru pršet přestalo. Bylo mi jasný že řeka bude zvedlá, ale chtěl jsem to aspoň na dvě hodinky prubnout. Nakonec se mi povedlo pár malejch okounů a perlínů a dokonce i dvakrát švec
tedy ježdík obecný, kterého jsem nechytl opravdu dlouho, takže aspoň
tyhle dva fešáci mě potěšili, že tam vůbec ještě nějaký jsou 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 12. května 2013 v 19:56
jepice-zruseno: Já byl včera s dvouma chlapci s kroužku a museli jsme přetrpět i ten déšť. Ale odměnou jim byli kapříci, pěkní línci, karásci a plotice. Stačilo jim dát 4 metrové postarší laminátové biče, vyvážit splávek a nandat lisované rohlíčky.
- Neděle 12. května 2013 v 19:56
- Sobota 11. května 2013 v 19:30® dam
- Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem si docela užil všeho. Trefil jsem se mezi deště a stihl i něco vyfotit. Vody moc a kalná. Jak začalo lejt, tak jsem radši veškerou elektroniku odnesl do auta. A udělal jsem dobře. Záhy se mnou ujel rozmoklý břeh a já slušně letěl, nedobře dopadl a utopil Synapse s Existem. Naštěstí jsem ho o několik desítek metrů našel

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 12. května 2013 v 6:55
casper: to je správná rybařina :-) bez těch nečekaných zvratů bychom si neměli o čem povídat :-D ryby parádní :-)
- Neděle 12. května 2013 v 6:40
dam: tak přesně jak jsem předpokládal…dneska jsem trochu nateklej a barevnej:-)
- Sobota 11. května 2013 ve 20:25
HaD: hlavně že jsi celej Ty
- Neděle 12. května 2013 v 6:55
- Sobota 11. května 2013 v 18:40® Scanix
- Datum lovu: 11.5.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Pozde odpoledne, kdy uplakany den presel do jen zamraceneho jsem preci jen popadl vlacak a vyrazil na chvilku potrapit rybky. Vsude prekvapive mraky lidi, hlavne muskaru a celkem se jim i tu a tam darilo, ale spis mensi rybky, ktere celkem aktivne obcas sbiraly rojici se hmyz. Zvolil jsem taktiku jen nastrahy 10+, ale nebylo to asi optimalni, celkem jsem se nahazel a krome par drbancu jsem ne a ne neco zuzitkovat, nakonec ale v kratkem sledu dve peknejsi rybky, ne obri, ale bojovne, ze se i navijak pekne rozbzucel

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. května 2013 v 18:19® HaD
- Datum lovu: 11.5.2013 | Revír: Brodský | Způsob lovu: Přívlač
Dnes návštěva soukromáčku kousek od Vlašimi. Nijak neplánovaná, naprosto spontání výlet zorganizovaný včera před půlnocí. Tomu odpovídaly i přípravy
Tento příspěvek byl editován 11.5.2013 19:27:08 uživatelem HaD.
Ryby to asi věděly a nechtělo se jim
ani trošinku. Nakonec jsem ukecal zřejmě čerstvě vytřeného candáta na
gumu. Pak začalo lejt jako z konve a tak jsem prchnul jak před
požárem. 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. května 2013 ve 13:18® vf
- Datum lovu: 11.5.2013 | Revír: ÚN Skalka | Způsob lovu: Feeder
Mezinárodní feederové závody na Skalce u Chebu (11.-12.5.), za účasti německých, holandských a belgických závodníků…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. května 2013 ve 13:16® vf
- Datum lovu: 11.5.2013 | Revír: ÚN Skalka | Způsob lovu: Feeder
Mezinárodní feederové závody na Skalce u Chebu (11.-12.5.), za účasti německých, holandských a belgických závodníků…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 12. května 2013 ve 12:38
vf: Ano, dvoučlenná družstva… To bylo první, na co jsme se ptali po příjezdu, když jsme je viděli takhle sedět…
- Sobota 11. května 2013 ve 13:37
jepice-zruseno: To byly dvoučlenná družstva? nebo proč jsou tak u sebe ty dvojice?
- Neděle 12. května 2013 ve 12:38
- Sobota 11. května 2013 v 11:55® chosebaits
- Datum lovu: dnes | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Klasická položená
Tak už je zapytlováno. Ještě jednou díky všem.
Tento příspěvek byl editován 11.5.2013 12:57:24 uživatelem chosebaits.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 11. května 2013 v 19:27
Dejwík2504: Klobouk dolů chlapi, takových lidí je potřeba víc!
- Sobota 11. května 2013 v 18:35
HaD: Mimořádně záslužná činnost. Chlapi smekám!
- Sobota 11. května 2013 ve 13:44
_Beny: Tak to je teda masakr, toho bordelu. Některý lidi jsou fakt hovada! Ale jinak chválihodná práce od vás!
- Sobota 11. května 2013 ve 12:04
revoke: Podobnou hromadu odpadků jsme loni posbírali na Moravě v úseku Litovelského pomoraví. Je nepochopitelné, co všechno jsou lidé schopni takhle vyhodit…
- Sobota 11. května 2013 v 19:27
- Sobota 11. května 2013 v 9:02® dam
- Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsme byli naposledy otestovat Jihlavu před MS, stále se chytají ryby z prvního nasazení, ale bez nějakého nadšení…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 12. května 2013 v 6:39
dam: :-)
- Sobota 11. května 2013 v 19:00
HaD: Ale jo, vím co vše může ovlivnit výsledek. Nicméně vám věřím a rád i pomohu.
- Sobota 11. května 2013 v 18:48
dam: to můžu okomentovat až po MS, myslím si, že tam chybí více lidí…ale děkujeme:-)…ovšem vše je o náhodě, štěstí, dobrém týmu, taktice a pokoře, v cestě stojí spousta dobrých rybářů…
- Sobota 11. května 2013 v 18:32
HaD: Martin bude Mistr světa. Věřím tomu. Myslím, že dvojka Ty a on na to má. Docela trapas, že si český tým nejlepší pstruhaře – Tebe a dvojnásobného mistra světa Michala Tichého na domácí půdě do týmu nepustil. Holt je kamaráčoft za naše peníze důležitější než rozum :-((( Proto budu fandit kluci Vám!
- Neděle 12. května 2013 v 6:39
- Sobota 11. května 2013 v 1:01® martonek
- Datum lovu: Last year | Revír: Plzeňsko
Minulý rok se povedl krásný candát 77 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 16. května 2013 ve 21:05
martonek: děkuji Fryw
- Pondělí 13. května 2013 ve 12:16
Fryw: casper> máš recht. Byť já ten problém nevidím jen v rybářích ale celkově v humusu který produkuje civilizace. No a jsem schizofrenik, zvířata mám rád a přitom je rád chodím trápit s háčkem ve žrádle :-/
- Pondělí 13. května 2013 v 7:41
casper: Fryw> to s tebou souhlasím, ale když už, tak by bylo dobré prezentovat úlovek jinak, než obalený v jehličí a písku…aspoň se ostatní snaží chovat k těm rybám lépe, kdyby tohle byl standard, tak máme mrtvé vody…
- Sobota 11. května 2013 ve 22:17
Fryw: hele, hnusny je každý zvíře v kleci, v podběráku, pokořené…na tom se nedá nic moc vymyslet. Opláchnutí a vyfocení na podložce na tom nic nemění.
- zobrazit všechny komentáře (8)
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 21:05
- Sobota 11. května 2013 v 0:56® martonek
- Datum lovu: 8.5.2013 | Revír: Plzeňsko | Způsob lovu: Plavaná
Krásnej kapřík se svými 67 cm
, vrácen vodě 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. května 2013 ve 22:21® Shrek
- Datum lovu: 10.5.2013 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes při lovu úhořů se přijel podívat na rousnici tento chlapík. Se svými 72cm je druhý největší mnou chycený.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 10. května 2013 ve 23:35
jepice-zruseno: Já dneska úhoře nechytl, ale místo toho dva kapry, tlouště a pitomýho trumena. Přitom u nás nikdy nebyli :-(
- Pátek 10. května 2013 ve 23:35
- Pátek 10. května 2013 v 16:01® jepice-zruseno
- Datum lovu: 9.5.2013 | Revír: Přísně tajný | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem se dostal na hoďku k vodě. Na tomto velmi tajném místě jsem však nepoužil krmítko a proto byli uloveni pouze dva ježdíci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 11. května 2013 ve 13:40
_Beny: Taky by mě tam ty lidi s…i :-D
- Sobota 11. května 2013 v 10:27
casper: bjucek by se zbláznil :-D ale prý to tam bere :-)
- Sobota 11. května 2013 v 9:27
bjucek: tak to jsi docela odvážnej, mě by z těch lidí asi jeblo
- Pátek 10. května 2013 ve 22:18
Shrek: To bude určitě Labe v Ústí nad Orlicí…
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Sobota 11. května 2013 ve 13:40
- Pátek 10. května 2013 v 15:59® Dawee
- Datum lovu: 8.5.2013 | Revír: Bonětice | Způsob lovu: Feeder
Ve středu jsem po práci vyrazil na Bonětice, na feeder rybky krásně spolupracovaly, cejni i polotice 25+, nakonec kapřík který se chytil za řitní ploutev takže byla docela sranda ho dostat z vody na 12ce návazci
a aby toho nebylo málo tak se ještě přehnala bouřka 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. května 2013 ve 14:27® chosebaits
- Datum lovu: dnes | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Klasická položená
Šestý ročník úklidu Nechranic byl dnes zahájen za pomoci studentů gymnázia Kadaň.Ač počasí nepřálo,tak se hodně udělalo . Zítra akce pokračuje a sraz je v Polákách v 7 hodin.Doufám,že je rybářská veřejnost trumfne. To, že jsou někteří rybáři hovada je zjevné hned z první fotky-stan,barely a také bylo nalezeno několik bubnů od praček na nástražní rybky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. května 2013 ve 20:20® Scanix
- Datum lovu: 9.5.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
A jeste kaprici

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 10. května 2013 ve 13:13
Scanix: Tak nejdriv jsem si myslel, ze je to fakt nahoda, ty ryby byly v neskutecnym proudu, ale zrejme se jedna o vysazene a hladove ryby, ktere se navic v proudu brani zaplisneni, vetsina byla dost potlucenych…
- Čtvrtek 9. května 2013 ve 20:28
hrivak.hk: Na mušák , mazec .
- Pátek 10. května 2013 ve 13:13
- Čtvrtek 9. května 2013 ve 20:19® Scanix
- Datum lovu: 9.5.2013 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes vyjimecne pres den, vzal jsem musak a vlezl si do reky a dobre jsem udelal. Ryby reagovaly dobre, nejvice tlousti, nekteri presahli jiste i 50cm, nejaci okysi, pak prislo prekvapeni v podobe kaprika, kdyz u byl venku paty, ruka me bolela a to jsem se dvema rybami meril sily tak dlouho, az se vyply. Jedna me obzvlaste mrzela, bezmala 20min vyhroceneho boje, kdy jsem nekolikrat zahlidl prosvitajici backing, rybu vsak nikoliv, ale i to patri k lovu…Navecer jsem se zastavil rozloucit s kolegou Izou a jeho kamaradem, kteri tu travili dva dny na pstruhovce a ja nemel cas se jim radne venovat, za co se jim omlouvam, tak alespon tech cca 30min naseho spolecneho lovu bylo fajn a alespon jsem jim za tu chvilku ukazal, ze tam jsou i vetsi ryby

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. května 2013 v 11:46® HaD
- Datum lovu: 8.5.2013 | Revír: Potok Vysočina | Způsob lovu: Přívlač
Zážitek číslo dva: když už jsme byli dále od domova, navštívili jsme díky rybářské nenasytnosti jeden zapadlý pstruhový potok a byť jsme byli ze závodu utahaní jako koťata, do soumraku jsme tam vydrželi. Ryby ale nebraly, vody zakalená. Nicméně to byla nádherná procházka. Večer jsem pak padl na hubu a usnul dříve než bys řekl ježdík. Jo vlastně „švec“ .

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 9. května 2013 v 19:40
OBr: někde jsem četl, že zelená barva uklidňuje.. ty fotky uklidňujou :-)
- Čtvrtek 9. května 2013 v 19:40
- Čtvrtek 9. května 2013 v 11:20® Bigpista
- Datum lovu: 8.5.2013 | Revír: Praha | Způsob lovu: Feeder
Včerejší feederovaná přinesla pár cejnů, nějaké plotice, okouna a kapřího adolescenta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.