Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 21:25® JirkaF
- Způsob lovu: Přívlač
Ještě jedna z poslední vycházky cíleně za pstruhem,která dopadla zase úplně jinak.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:57® JirkaF
-
Dnes jen na čumandě u vody,ale i bez klacků to někdy jde.Fajn procházka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 16. května 2013 ve 21:02
BoBo-Falknow: Tak tohle je fakt bomba :-)
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 21:02
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:35® Leontýn
- Datum lovu: 15.5.2013 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Ještě přidám pár fotek ze včera. Jen z mobilu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 16. května 2013 ve 21:15
Draky: to verim :) v prirode chutna vsechno 2× lip :)
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:25
Leontýn: Byl to opravdu parádní den a dnes v práci to bylo rozčarování.
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:24
Leontýn: hlavně ta zelenina :-)
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:16
HaD: Byla mnam:)
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 21:15
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:20® HaD
-
a poslední…více fotek zde: http://www.chytej.cz/…/pstruhovka/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. května 2013 v 17:18® HaD
-
a ještě…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. května 2013 v 17:17® HaD
-
další foto…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. května 2013 v 17:15® HaD
- Datum lovu: 15.5.2013 | Revír: Pstruhovka
Další letošní návštěva pstruhovky, resp. několika pstruhovek začala šťastně, aby hned nastoupilo dvojité neštěstí, které mi skoro vehnalo slzy do očí. Na třetí hod jsem vysmáčkoval velikého duháka. Adrenalinový souboj dopadl na jedničku – vsítil jsem ho
Tento příspěvek byl editován 16.5.2013 17:28:04 uživatelem HaD.Když jsem ho ale chtěl pustit, objevil se ve vodě krvavý oblak a hodil břicho vzhůru. Osud měl zpečetěn. Po vyfocení na břehu jsem vzal do ruky prut a můj miláček Pezon byl zlomený. Asi jsem na něj v trávě šlápl. Zamáčkl jsem slzu a vzal náhradní prut a pokračoval. Celkem štěstíčko, protože obvykle dva pruty nevozím, ale nevím co mě to včera napadlo, že jsem si vzal náhradní. Asi předtucha. Následně jsme se přesunuli na jiný revír, kde jsem si zažil smáčkovou rybářskou a duševní nirvánu. Chvílemi by člověk ani nechytal a kochal se… Zkoušel jsem ledacos a na větší ryby se mi překvapivě neosvědčila nymfa, ale buclatý mikrosmáček s vidličkovým ocáskem. Odpoledne ještě následoval přesun na další revír, kde jsem přišel o dva velké duháky a jeden se povedl Kosatkovi. Luxusní den zakončený pádem na hubu, protože zhruba 15 km tůra trvající zhruba 12 hodin, mnohdy horolezecká, vodní atd. mě totálně odpráskla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:54
casper: koukám že bylo veselo :-) tak to má být, až na ten zlomený prut :-(
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:29
HaD: Skoro jako rybka vypadá, ale je jaksi neživá :-) Prut hodně bolí. Byla to moje nová srdcovka…
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:23
Scanix: Na rybku :) na zpecetenej osud :P a na proutek :(
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 20:54
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:10® Scanix
- Datum lovu: 16.5.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes rano jsem si malinko privstal a dal si neco pres hodku pred praci s mouchou a udelal jsem moc dobre. Rybky spolupracovaly dobre, predevsim tlousti, kteri to brali poctive az trhali lajnu z ruky
Tento příspěvek byl editován 16.5.2013 17:11:11 uživatelem Scanix.K tomu nejaka plotka a mensi okysi, bylo to fajn, ani se mi nechtelo od vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. května 2013 v 10:42® casper
- Datum lovu: 15.5.2013 | Revír: Svazový | Způsob lovu: Plavaná
včera první vycházka věnovaná cílenému lovu úhoře se bohužel nezdařila, kromě jednoho promarněného záběru nic, ale bylo to příjemné večerní posezení
njn s hadama je to buď a nebo, tak snad příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. května 2013 ve 23:18® Scanix
- Datum lovu: 15.5.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni pozdni odpoledne jsem se byl zchladit zabrozen po prsa v rece a bylo to moc fajn. Rybky se sice musely pekne premlouvat, ale to mi vubec nevadilo. Lapeni nejaci siveni a duhaci od nejmensich velikosti az po peknou 62, zrejme z predesle „sadby“, oploutvena, v kondici a makala solidne, k cemuz ji dopomahal i silny proud a ma omezena manevrovatelnost, protoze jsem byl zrovna zabrozen na doraz. Pekne to bylo, nikde ani clovicka, snad i ti vodaci daji jeste nejakou dobu pokoj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 16. května 2013 v 10:38
casper: no joooooooo, moc pěkné rybičky :-)
- Čtvrtek 16. května 2013 v 10:38
- Středa 15. května 2013 ve 22:17® jepice-zruseno
- Datum lovu: 15.5.2013 | Revír: rybníček | Způsob lovu: Marmyškování
Dneska jsem zavláčel na jednom rybníčku asi hodinku a půl, abych vyzkoušel můj nový jednodílný UL proutek (viz. home made). Okounci se chytli jenom asi tři, zato sem chytl na marmyšku hafl cejnů. Nakonec přišel jeden candátčí dorosteneček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. května 2013 ve 21:45® HaD
-
Luxusní den na pstruhovce:) jsem ale tak KO, že report dám až zítra. Jeden to nepřežil. Tržené žábra… Byl ale epesní:€
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 16. května 2013 ve 14:21
HaD: Scanix: Hodně másla a citron do pánve :)
- Čtvrtek 16. května 2013 v 10:38
casper: jáááááááááááj to mi tečou sliny!!!! jak říká bjucek „chyť a nůž“ :-D
- Čtvrtek 16. května 2013 v 0:04
Scanix: Na masle a na kmine idealni uprava i pro okyse ci candose, ma nejoblibenejsi, mnam :P
- Středa 15. května 2013 ve 21:54
HaD: Přesně 50 cm :)))) dobrej odhad!
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Čtvrtek 16. května 2013 ve 14:21
- Středa 15. května 2013 ve 13:11® vf
- Datum lovu: květen | Revír: západočeské vody | Způsob lovu: Feeder
Z útržků májového feederu a plavané…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. května 2013 ve 12:52® Leontýn
-
A Honzou
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. května 2013 ve 12:48® Leontýn
-
dneska jsem vyrazil s Honzou a Davidem na pstruhy.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. května 2013 v 9:57® s14sh
- Datum lovu: 14.05.13 | Revír: Morava | Způsob lovu: Klasická položenáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 14. května 2013 ve 22:06® Draky
- Datum lovu: 14.5.2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska po hokeji jsem zasel k vode s houskou…chytal jsem na houpacku a docela to slo
chytla se spousta cejnu
k veceru me navstivila vydra, zrovna tu jsem na tomhle kousku reky necekal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. května 2013 ve 20:42® Scanix
- Datum lovu: 14.5.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnesni odpoledne jsme vyrazili s dcerkou a jeji kamaradkou prozmenu na plavku. Holky se snazily a neslo to sve i ovoce, pochytaly nejake plotky, mensi jelce a povedl se i kaprik, ktery udelal holkam takovou radost, ze si jej musely vzit domu
Cestou od vody jsme zahledli jeste jednu rybarku, ale jak byla uspesna, to nevime
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. května 2013 v 1:50® sidla
- Datum lovu: 13.5.2013 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder
cílená ryba neulovena! za to pár krásných,půlnočních parem 60+ (od oka),protože se ani nepodívaly na břeh.všechno vyháčkováno ve vodě,opět bez fotáku,a z mobilu fotky při čelovce-to stojí za kulové,…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. května 2013 ve 12:30® sidla
- Datum lovu: 13.5.2013 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder
dneska od 8 do 12 na řece, voda zdvihlá,kalná,chvílama plná bordelu,skoro nechytatelná,ale u soutoku se to dalo. pár záběrů,pár parem (fotky z mobilu,jen ve vodě a pryč),jeden sumík na prutě dle slizu co mi zbylo po něm,…slabota
Tento příspěvek byl editován 13.5.2013 12:31:29 uživatelem sidla.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 14. května 2013 ve 12:29
sidla: casper-já z jara taky kupoval,ted si tu hodinku po dešti po dešti udělám a mám na cca 3 vycházky vystarané. mě to na ty kupované šlo,ale to jsem chodil na kapry,bílou rybu.
- Úterý 14. května 2013 v 8:51
casper: sidla> hele mě ty žížaly letos vůbec nefungujou, nevím jestli je to tím, že kupuju v krámě ty dendrobény nebo čím, ale vubec mi to na ně nejde…
- Úterý 14. května 2013 v 1:51
sidla: casper-jojo žížala,ale strašně jemné záběry,chce to pořádnou dávku trpělivosti:-)určitě najdeš vodu kde na ně,David tě třeba veme s sebou někdy:-)
- Pondělí 13. května 2013 v 17:59
jepice-zruseno: Taky si myslím, že třeba v Praze na Vltavě ty parmy jsou. Když jí ale vidím, tak je to většinou když jí chytne někdo jinej. Myslím ale, že kdybych vytrvale fídroval, tak by naděje byla.
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Úterý 14. května 2013 ve 12:29
- Neděle 12. května 2013 ve 20:40® Padis
- Datum lovu: 12.5.2013 | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na chvíli u vody voda přizvedlá a okalená.Přesto jsem několik PO chytl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. května 2013 v 19:44® sethy
- Datum lovu: 2013 | Revír: fiume Po e canali | Způsob lovu: Přívlač
Úžasné 2 týdny vláčky se super lidma. Mimo piccolo siluro (dle Alessandra byl piccolo do 200cm) se povedli i kapříci pupíci a prefikaní boleni zajímavých rozměrů. Nějaká ta dvojka na prutě byla (ne na břehu). Takže příště forte shimano, uno milimetre pletenku a budou i grande siluro
Tento příspěvek byl editován 12.5.2013 19:45:53 uživatelem sethy.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 13. května 2013 v 16:33
sethy: Ve dne. vylo: jo na ty už jsem se taky díval.
- Pondělí 13. května 2013 v 10:19
vylo: odskúšaj owner stx 58 alebo je aj jeden dobrý typ mustadov
- Pondělí 13. května 2013 v 9:58
HaD: Ve dne nebo noční?
- Pondělí 13. května 2013 v 9:19
sethy: To by bylo na dýl, někdy pokecáme. Ono ty ryby braly skoro všecky pod hladinou :-D
- zobrazit všechny komentáře (14)
- Pondělí 13. května 2013 v 16:33
- Neděle 12. května 2013 v 17:10® Scanix
- Datum lovu: 12.5.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
A jeste par fotek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 13. května 2013 v 8:38
casper: Scanix> jojo tyhle zimní lovy nebyly nic moc :-)
- Neděle 12. května 2013 ve 23:15
Scanix: casper: byly to tak max 1hod lovy a v zime :) Ale jo, plavka byva dost plodna, na prdel ve vlacce jsem letos dostal vlastne 2× taky na klubovce, ale to neni svazovoda ;)
- Neděle 12. května 2013 ve 20:38
casper: vidíš, já bych čekal spíš při vláčce :-D plavačka, nebo feeder mě vždycky zachránily – zatím :)))
- Neděle 12. května 2013 ve 20:35
Scanix: casper: ale taky, obcas i nejake to zero probehne, letos asi 2× pri plavce ;)
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Pondělí 13. května 2013 v 8:38
- Neděle 12. května 2013 v 17:09® Scanix
- Datum lovu: 12.5.2013 | Způsob lovu: Muškaření
Po obede jsem vyrazil s musakem k rece nez me vyhnal dest, ackoliv jsem chvili zkousel vzdorovat, v tricku jsem rychle promokal a s pohodou pri rybareni uz to melo pramalo spolecneho. Presto jsem za tu chvilku ulovil par rybek ruznych druhu. Prevazovali tlousti, ale povedl se i nejaky jesen, plotice a prekvapil paradni cejn a pekny okys. Jedna vetsi rybka se vyrizla po par minutach boje, ale i tak to bylo fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. května 2013 v 9:53® jepice-zruseno
- Datum lovu: 12.5.2013 | Revír: MP Potok | Způsob lovu: Muškaření
Dneska k ránu jsem chytal na mušku na potoce. Jak jsem šel pomalu proti proudu, uviděl jsem tam nějakého ukrajince (odhadem dle toho, co říkal, když někomu volal). Čím víc jsem se k němu blížil, tím víc jsem přemýšlel, jestli mu mám říkat, že na rybičku se smí chytat až za měsíc. Během toho jsem několikrát nahodil. Jak jsem tak pěkně posadil chrostíka k protějšímu břehu, cosi ho v takovém poměrně malém ale silném víru stáhlo pod hladinu, já přisekl a po delším boji jsem dostal do podběráku velkého potočáka. Měřil přesně 50 cm. Byl krásně tmavý a měl hodně nápadné červené tečky. Nakonec jsem byl rád, že mi ho ten ukrajinec tím chytrým telefonem vyfotil. Foťák jsem měl totiž doma a mobil mám starý bez foťáku. Fotku vám už ale ukázat nemohu, protože než jsem se s ním stihl domluvit, jestli mi fotku pošle, tak jsem se vzbudil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. května 2013 v 7:41® casper
- Datum lovu: 11.5.2013 | Revír: říčka Jižní Čechy | Způsob lovu: Plavaná
včerejší propršený den mě přiváděl k depresi!!!byl jsem z toho uplně zoufalej, nakonec ale k večeru pršet přestalo. Bylo mi jasný že řeka bude zvedlá, ale chtěl jsem to aspoň na dvě hodinky prubnout. Nakonec se mi povedlo pár malejch okounů a perlínů a dokonce i dvakrát švec
tedy ježdík obecný, kterého jsem nechytl opravdu dlouho, takže aspoň tyhle dva fešáci mě potěšili, že tam vůbec ještě nějaký jsou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 12. května 2013 ve 20:56
jepice-zruseno: Já byl včera s dvouma chlapci s kroužku a museli jsme přetrpět i ten déšť. Ale odměnou jim byli kapříci, pěkní línci, karásci a plotice. Stačilo jim dát 4 metrové postarší laminátové biče, vyvážit splávek a nandat lisované rohlíčky.
- Neděle 12. května 2013 ve 20:56
- Sobota 11. května 2013 ve 20:30® dam
- Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem si docela užil všeho. Trefil jsem se mezi deště a stihl i něco vyfotit. Vody moc a kalná. Jak začalo lejt, tak jsem radši veškerou elektroniku odnesl do auta. A udělal jsem dobře. Záhy se mnou ujel rozmoklý břeh a já slušně letěl, nedobře dopadl a utopil Synapse s Existem. Naštěstí jsem ho o několik desítek metrů našel
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 12. května 2013 v 7:55
casper: to je správná rybařina :-) bez těch nečekaných zvratů bychom si neměli o čem povídat :-D ryby parádní :-)
- Neděle 12. května 2013 v 7:40
dam: tak přesně jak jsem předpokládal…dneska jsem trochu nateklej a barevnej:-)
- Sobota 11. května 2013 ve 21:25
HaD: hlavně že jsi celej Ty
- Neděle 12. května 2013 v 7:55
- Sobota 11. května 2013 v 19:40® Scanix
- Datum lovu: 11.5.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Pozde odpoledne, kdy uplakany den presel do jen zamraceneho jsem preci jen popadl vlacak a vyrazil na chvilku potrapit rybky. Vsude prekvapive mraky lidi, hlavne muskaru a celkem se jim i tu a tam darilo, ale spis mensi rybky, ktere celkem aktivne obcas sbiraly rojici se hmyz. Zvolil jsem taktiku jen nastrahy 10+, ale nebylo to asi optimalni, celkem jsem se nahazel a krome par drbancu jsem ne a ne neco zuzitkovat, nakonec ale v kratkem sledu dve peknejsi rybky, ne obri, ale bojovne, ze se i navijak pekne rozbzucel
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. května 2013 v 19:19® HaD
- Datum lovu: 11.5.2013 | Revír: Brodský | Způsob lovu: Přívlač
Dnes návštěva soukromáčku kousek od Vlašimi. Nijak neplánovaná, naprosto spontání výlet zorganizovaný včera před půlnocí. Tomu odpovídaly i přípravy
Tento příspěvek byl editován 11.5.2013 19:27:08 uživatelem HaD.Ryby to asi věděly a nechtělo se jim ani trošinku. Nakonec jsem ukecal zřejmě čerstvě vytřeného candáta na gumu. Pak začalo lejt jako z konve a tak jsem prchnul jak před požárem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. května 2013 ve 14:18® vf
- Datum lovu: 11.5.2013 | Revír: ÚN Skalka | Způsob lovu: Feeder
Mezinárodní feederové závody na Skalce u Chebu (11.-12.5.), za účasti německých, holandských a belgických závodníků…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Scanix: I tak parada, pekne zive barvy
JirkaF: Dík.Bez filtru na focení ryb ve vodě ani ránu.Hladina jinak všechno schová.
mvincik: Nádhera, ty barvičky, luxusní!!!
Scanix: Luxusni fotky, fakt parada, to fakt nepouzivas nejaky polarizacni filtr…moc libive ;)