Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 5. května 2013 ve 20:01® kubas
- Datum lovu: včera dnes a zítra | Revír: Svazový JM | Způsob lovu: Feeder
Chyceni nějací kapř o víkendu. Asi 4 hodinky lovu dohromady a chyceno 8 kapřů. I nějaký domorodec se povedl. Největší ryba 71cm, už slušně potahal a udělal radost
. A nemůžu nepřidat foto lína v délce 41cm jedné holčiny z dětských závodů, krásná ryba.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. května 2013 v 19:48® Scanix
- Datum lovu: 5.5.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni ranni 3h na pstruhovce byly nezapomenutelne, hlavne diky pekne stavenemu nejspis lonskemu duhakovi cca 60, ktery predvedl takovou ekvilibristiku, ze to asi dlouho nezaziju. Musel jsem s prutem a rukama cvicit jako nikdy, jeden z neuzasnejsich souboju plny vyskoku a „delfinich“ vypadu s naslednymi vyskoky. Samozrejme i pa letosnich si dalo rict, celkove 10 ryb na prute, 6 zdolanych a tak stejne mnozstvi jen drbancu bez moznosti zaseku. Vyplatilo privstat si uz kvuli tomu oparu nad vodou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 6. května 2013 v 6:15
kamos007: u nás ještě nesadili a taky chytám sem tam nějaké ty duháky z loňska a je to paráda
- Pondělí 6. května 2013 v 6:15
- Sobota 4. května 2013 ve 23:05® hanis93
-
Kdybych tak nezmokl, nezohnul si řidítka na motorce kvůli nové závoře na rybníku, kterou jsem přehlídl tak to bylo supr odpoledne
Tento příspěvek byl editován 4.5.2013 23:06:24 uživatelem hanis93.kapřík, asi 5 línů do 35čísel a 2 karasy kolem 45cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. května 2013 ve 22:10® casper
- Datum lovu: 4.5.2013 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Feeder
dneska mě chytla zase jednou nálada objevit nějaký nový revír
Pražský stojáky už mám celkem projetý, tak jsem si řekl, že bych mohl zkusit přemluvit k záběru něco jiného, než násaďáka, nebo malý zrcátko. Vyrazil jsem teda na pískovnu, kde jsem samozřejmě čekal možnost záběru od většího kapra a feedrovačku s většíma cejnama
úkol byl jasný, chytit kapra, cejna a kdyby se povedl sumeček americký, který na tomto revíru má být, tak to bude paráda, protože jsem ho ještě nikdy nechytl
povedli se všechny tři druhy, takže za mě spokojenost, protože většina rybářů záběry neměla vůbec…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 4. května 2013 ve 22:44
Draky: hmmmm tady se z nekoho stava Pan rybar :) sumecka zavidim :P :)
- Sobota 4. května 2013 ve 22:44
- Sobota 4. května 2013 ve 21:05® dam
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 4. května 2013 ve 21:02® dam
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 3. května 2013 ve 14:32® -zruseno
- Datum lovu: 3.5.2013 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Dneska na řece Sázavě ( dopraven na kole). Pěkně jsem zmokl. Za odměnu mi zabral nevelký kapřík, který ale bojoval jako lev.
(Foceno mobilem. Chytře jsem si zapomněl doma baterii do zrcadlovky.
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. května 2013 ve 13:49® fR4Nk13
- Datum lovu: 3.5.2013 | Způsob lovu: Přívlač
Multik+sbiro+nezatazeny streamer=jalec hlavaty
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 3. května 2013 v 9:37® Bigpista
- Datum lovu: 2.5.2013 | Revír: rybník v okolí Prahy | Způsob lovu: Plavaná
Včera jsem vyrazil k vodě s potomkem. Dcerka dostala pod stromeček prut, tak jsme ho šli spolu pokřtít. Zadařilo se a plotičky šly skoro na hod. Já jsem si vedle nahodil prut na položenou a díky tomu jsem i já zaznamenal jeden úspěch.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 3. května 2013 v 9:42
casper: pěkný!!!!a kdy vyrazíme spolu když už jsi zotavený :-D
- Pátek 3. května 2013 v 9:42
- Pátek 3. května 2013 v 8:23® mesyg
- Datum lovu: 28.4.13 | Revír: svratka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Ahoj lidi, jmenuji se Pavel M. Brno.Jsem tu nový.Hlavní důvod proč jsem tu je zda by mi někdo zvás zkušenější nemohl říct co je to za rybu.CHytl jsem ji na plavanou na žížalku.Měřila 24 cm.Nad tlamičkou na každé straně menší fousek.Pigment trochu jak pstruh.Foto je hrozný ,je to focený telefonem.Dík .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 4. května 2013 v 18:35
mesyg: Ahoj,dík za nazory .tipoval jsem taky ježdíka ale ta velikost a ty fousky i to zabarvení mě mátlo.Možný je vše dnes na svratce 1(jordán)jsem nachytal asi 7 karasů nejmenší 35 a dva znich měli na jedné straně fousek taky.Jak říkal můj otec,dnes v těch vodách šuká kamen cihlu.Ještě jednou dík a ať se daří.až chtnu něco zajímavého tak se ozvu. zdarec pánové a dámy.
- Sobota 4. května 2013 v 16:36
Cudla: Švec(ježdík),ale žádnej prťavec.Krásnej nenažravec,ale fousky nemá
- Pátek 3. května 2013 v 11:20
jepice-zruseno: Je to určitě ježdík, ale nevím kde vzal fousy a nevím, jak je možné, že takhle hodně vyrostl.
- Pátek 3. května 2013 v 9:48
OBr: taky se přikláním k trofejnímu ježdíkovi
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Sobota 4. května 2013 v 18:35
- Čtvrtek 2. května 2013 v 16:50® skwor
- Datum lovu: 2.5. | Způsob lovu: Feeder
Dneska s trošku hrubším feederem. Pravidlo jemnějšího návazce jsem ignoroval a na háček putoval hnoják. A fungovalo to.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 3. května 2013 v 17:56
skwor: Díky :)
- Pátek 3. května 2013 ve 14:33
-zruseno: Fakt moc pěkní kapři! :)
- Pátek 3. května 2013 ve 14:23
hrivak.hk: Pěkný kapříci =)
- Pátek 3. května 2013 v 9:42
casper: krasavci!!!! :-)
- zobrazit všechny komentáře (8)
- Pátek 3. května 2013 v 17:56
- Čtvrtek 2. května 2013 v 9:44® Bigpista
- Datum lovu: 1.5.2013 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem si trochu poléčil absťák.
Tento příspěvek byl editován 2.5.2013 09:47:53 uživatelem Bigpista.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. května 2013 ve 2:15® kety.vydra
- Datum lovu: 1.5. | Revír: Severní Morava | Způsob lovu: Feeder
Dneska boží rybačka.Začalo to feedrem-bylo to sice jen o ploticích,ale připadal jsem si jak blb.Já chytal a pouštěl plotice,ale kolega vedle sakoval co se dalo-no,taky je mohl nechat aspoň vytřít…Vytáh jsem i ploťku se „zlatou“ skvrnou na skřeli a poslední zdolávanou plotici mi u břehu drapla štika,tak jsem se s ní přetahoval asi 5 minut a pak zatřepala hlavou,zatnuté zuby povolily a byla pryč…tož,fajny adrenalin
Se setměním přišel konečně kapřík,aby potěšil,ale plave dál.Se tmou nasazeno na těžko na žoužel a pak to začlo.Žížala nevydržela v klidu půl hodiny.Takže výsledek je tři hadi nad 70 ve vaně,jeden to upálil dvě minutky před půlnocí,dva neproměněné „výjezdy“ a jeden přeříznutý návazec „o něco“…Do toho lovil zřejmě solidní sumec,takže rány jak kráva,jinak všude živo od skákajících kaprů…Když pominu dva sposté trotly na břehu,tak bylo super
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. května 2013 ve 20:18® Dawee
- Datum lovu: 1.5.2013 | Revír: Bonětice | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem po ranní šichtě vyrazil s feederem do Bonětic a zadařilo se, kapříci byli při chuti a dokonce se spletl i jeden surfař
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. května 2013 ve 20:11® Leontýn
-
Dnešní rybacka byla sice bez ryb, ale bylo tam krásně.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. května 2013 v 19:47® JirkaF
- Způsob lovu: Přívlač
Ještě trocha z dnešních tanečních.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. května 2013 v 19:41® JirkaF
Dnes chutnal smáček zase pro změnu lipanům.Samozřejmě hned opatrně puštěni ještě ve vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 3. května 2013 v 9:43
casper: bezkonkurenčně nejkrásnější ryba našich vod :-)
- Čtvrtek 2. května 2013 v 9:28
HaD: Hezky pěkně. Taky jsem ještě lipana neusmáčkoval.
- Středa 1. května 2013 ve 20:33
kamos007: já chytil loni na rotačku č.1 lipoše
- Středa 1. května 2013 v 19:46
Scanix: Ty jsi netvor, tohle se mi jeste nepovedlo, resp. pekna 40tka mi spadla a pindata na marmysku, ty se nepocitaj ;)
- Pátek 3. května 2013 v 9:43
- Středa 1. května 2013 v 19:09® HaD
- Datum lovu: 1.5.2013 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Dnes tak trochu smolný den se Scanixem v Boršově. Napřed jsem zaspal. Čardějnice se lehce protáhly
Pak jsem tedy s lehkou kocovinkou vyrazil, jenže jsem zjistil, že jsem se včera vůbec nepřipravil, takže ranní rychlopřípravka
Petr dorazil taky o něco později. Rybolovný start dobrý – Petr měl pár záběrů, já kulový
Po nějaké době jsem vytáhl sivena a Petr duháka. Nicméně bída. Pokus o přebrození však nastartoval smolařinu. Scanix to neustál a pěkně si zaplaval. Opráskl si mobil a totál promočený se jel domů převléci. Já mezitím tahal jen siveny. Když se vrátil, tak mu při náhozu asi po 15 minutách lovu prasknul vláčák v horní třetině. Lovu byl tedy konec. Noasím holt qodě neštěstí
Já pak ještě potahal na smáčky a nymfy asi 10 sivenů a ještě dva duháky okolo 40 cm. Nebýt té smolařiny…
Pro jistotu jsem dnes vše fotil jen mobilem :-----)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. května 2013 v 19:06® Scanix
- Datum lovu: 1.5.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni lov s Davidem jsem si bohuzel moc neuzil, problem nebyl ani tak ve spolecnosti, ta byla bajecna, ale v moji nesikovnosti. Nejprve jsem se paradne vycachtal, nekolik temp vodou
jo takhle to dopada, kdyz si clovek moc veri, kdyz tece „jen“ 23+ kubiku za vterinu
To by ovsem nebylo to nejhorsi, ranni osvezujici koupel je preci fajn, ale po prevleceni a znovuzapojeni do lovu jsem pri nahozu proste zlomil prut, ozval se osklivy zvuk a bylo vymalovano, nevim, zda padem, to jsem prut drzel k nebi, ale zrejme jsem uz nekdy predtim prutem zavadil o vetev ci jinak, proste se zlomil a bylo po lovu a trosku po nalade kvuli oblibenemu proutku. At se vam podobne malery u vody vyhnou…
Jinak David u nejcastejsi cinnosti, sice jsme nejake ryby pochytali, ale snad kdykoliv jsem vytahl fotak, ryba spadla a byl cas na cigarko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. května 2013 v 18:08® casper
- Datum lovu: 1.5.2013 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
na prvního máje jsme si s bjuckem vyrazili jak jinak než na ryby…plán byl jasnej, pojedeme na Berounku na násaďáky. Těm se ale vůbec nechtělo spolupracovat, nakonec ale bjucek jednoho vytáhnul. Když jsme se chystali k odchodu, párkrát mi to drblo a když jsem to chtěl stáhnout, ucítil jsem na prutu pohyb. „Ááá tak máš kapříka“, u hladiny to vypadalo jako cejn a nakonec se z toho vyklubala parádní podoustev říční, kterou jsem chytil poprvé a pro mě hned v trofejní velikosti
Tento příspěvek byl editován 1.5.2013 18:09:00 uživatelem casper.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. dubna 2013 ve 21:13® regulus
- Datum lovu: dneska | Revír: to by jste chtěli vědět | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem si navečer vyrazil s mušákem, a chytilo se mi na to tohle …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. dubna 2013 ve 20:33® lukpf
- Datum lovu: 30.4.3013 | Způsob lovu: Přívlač
dneska pouze 4 pstruzi. Hodně ryb mi spadlo. Asi z 20 ryb na prutě se podařilo vytáhnout pouze 4…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. dubna 2013 v 19:25® JirkaF
Bezva zábavná chvíle u vody se smákem.Docela jsem přestal vnímat i to hnusný počasí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. dubna 2013 v 19:05® Draky
- Datum lovu: 30. 4. 2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Dneska me prekvapil dalsi tloustak…53 cm → novej osobacek
mimochodem byla docela zima
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. dubna 2013 v 18:32® jepice-zruseno
- Datum lovu: 30.4.2013 | Revír: stoják | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsem si vyrazil na chvilku k rybníku, abych po delší době vyzkoušel chytání s angličákem, nového starého šejkspíra a novou krmnou raketu z trubičky od šumivých tablet. Nový starý naviják shakespeaere se mnou byl u vody podruhé a zvládal vše bravurně. V krmné raketce sice vždy trochu kukuřice zůstalo, ale i tak se mi tam během chvíle podařilo naházet pixlu kukuřice (dokonce i kam jsem chtěl). Mimo to se chytlo i pár plotic, ale na tom není nic moc zajímavého. Nakonec celou tu srandu zkazil nový soused s pípákáma a taky to, že jsem si totálně spálil xicht na sluníčku. Ty pípáky by měl někdo zakázat, neskutečně mě u vody vadí. Nedovedu si představit tu hrůzu, kdyby mu to navíc začlo třeba brát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. dubna 2013 v 17:46® Scanix
- Datum lovu: 29.4.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vcera vecer jen chvilicka u vody, potkal jsem letite zname, se kterymi se znam jen od vody a bylo to fajn. Rybky se moc nesnazily, az se kdyz slunce zalezlo za obzor, tak bylo videt, ze obcas o neco projevi zajem. Sporadicky sber daval tusit, ze tu stale neco plave, ale me se povedly jen prumerne ryby, dva siveni, dva duhaci, tri ryby spadly, jedna peknejsi, skoro bych rek, ze podle zlatave siluety asi peknejsi tloust. Opet prekvapil maly tmavy potocak s typicky ricni siluetou, ze by preci jen jeste nejaky puvodni, spis se jen mezi vetsi pribuzne pripletl ve pstruharstvi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. dubna 2013 v 11:58® lukpf
- Datum lovu: 29.4.2013 | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera jsem poprvé vyrazil k vodě a myslím si, že to stálo za to
. Chytl jsem pár potočáků kolem 25cm, ale nejvíce mě potěšil potočák 47cm, kterého jsem chytl na hned první nához…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 30. dubna 2013 ve 12:47
lukpf: jo jo :-D
- Úterý 30. dubna 2013 ve 12:39
HaD: Slintám. To už je zážitek. Myslím na prutu :-)
- Úterý 30. dubna 2013 ve 12:23
lukpf: jsem mel u sebe pouze mobil a ten nedelá moc dobrý fotky…škoda
- Úterý 30. dubna 2013 ve 12:21
Draky: peknej macek :D
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Úterý 30. dubna 2013 ve 12:47
- Pondělí 29. dubna 2013 ve 21:25® Draky
- Datum lovu: 29. 4. 2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
Dneska prisel tenhle fesak
47cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. dubna 2013 ve 21:24® bořek
- Datum lovu: 29.4 | Způsob lovu: Klasická položená
dneska navečer na rybách se povedl kapřík dva línci ,cejnek a pár plotic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. dubna 2013 v 19:09® Pikeperch
- Datum lovu: 29.4.13 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska opět k vodě. Tentokrát jsem feeder vyměnil za plavanou a dobře jsem udělal. Po pár menších rybkách přišel krásný jesen.
Dokonce mě přišla zkontrolovat i rosnička
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
kubas: Kapř je kapř prostě i když je fakt, že ten domorodec si to nezaslouží takové označení za to jak bojoval udatně :-).
skwor: Za ten děsnej novotvar kapŘ Ti palec nahoru nedám, i když to jsou pěkný ryby :-)