Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. dubna 2013 ve 12:02® Candatar
- Datum lovu: 27.4.2013 | Revír: Slezsko | Způsob lovu: Klasická položená
O víkendu menší vycházka k nejoblíbenějšímu revíru. Bylo krásně, pobyt u vody zpříjemnili 3 kapříci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. dubna 2013 v 11:12® casper
- Datum lovu: 28.4.2013 | Revír: Novohradský | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem si včera mysle,že bude pršet a plánoval jsem odjez směr Praha na odpoledne. Nakonec jsem to nějak nevydržel a naposled vyrazil na blízký stoják
vyplatilo se! 4 kapříci, všichni přes 50 a nejvíc mě potěšil řádkáč, kterého jsem chytil vůbec poprvé
krásný ryby
jo a někdo tam zapomněl podběrák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. dubna 2013 ve 21:16® bořek
- Datum lovu: 28.4 | Způsob lovu: Klasická položená
dneska navečer dvě hodinky u vody a povedli se nádherní kapři
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. dubna 2013 ve 21:14® Pikeperch
- Datum lovu: 28.4.13 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní feederová vycházka dopadla nad očekávání. Cejnci a plotice atakovali 40cm. Třešničkou na dortu byl candoš, který zřejmě propadl vegetariánství
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. dubna 2013 v 19:09® TJSS
- Datum lovu: 28.4.2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná
Tak pane Casper, nedalo mi to a byl jsem 500m níže po proudu od stanoviště z tvé fotky, zázrak to nebyl, ale zero se také nekonalo, hlavně neskutečný klid…
Tento příspěvek byl editován 28.4.2013 19:10:28 uživatelem TJSS.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 30. dubna 2013 v 9:37
casper: TJSS> no tak trochu se o to zajímám :-) i jsem to studoval :-D
- Pondělí 29. dubna 2013 v 19:06
TJSS: casper: nene, až za mostem v tábořišti plus něco k tomu, jinak za 2 vycházky 3 ryby a všechno jesen, sám jsem měl problémy s rozeznáním a musel poradit bratr, tudíž dle nekvalitní foto máš luxusní poznávací schopnosti…
- Pondělí 29. dubna 2013 ve 12:54
HaD: A pak že nerostou :)
- Pondělí 29. dubna 2013 v 10:09
casper: paráda!!! jesen? to bylo ještě před tím mostem? :-) moc hezký místo!!! :-)
- Úterý 30. dubna 2013 v 9:37
- Neděle 28. dubna 2013 v 9:48® casper
- Datum lovu: 28.4.2013 | Revír: Lužnice/Stropnice/Můj rybníček :-) | Způsob lovu: Feeder
Včerejší vycházka na Lužnici v okolí Suchdola dopadla podle očekávání zerem…zkusil jsem dva fleky, včetně pískovny v Tušti, kde to teda ani nedrblo, na Lužnici alespoň pár záběrů, ze kterých ovšem ryba nebyla…po těžkém přemýšlení, kam se vydat padla volba opět na mojí oblíbenou Stropnici, kde se povedlo několik plotic, menší tloušť a pak jeden slušnější
Po příjezdu domů jsem chtěl zkontrolovat osádku našeho minirybníčka na zahrádce a tan přišel jako bonus karas, kterého jsme měli už 8 let před zvětšením rybníčku v takové malé louži, chlapec nám pěkně zmohutněl a je z něj nádherná ryba, takže mě hrozně potěšil! Tak víkend v Jižních Čechách je zamnou a odpoledne šup do Prahy
už se těším zase s kámošem na oblíbenou Berounku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 29. dubna 2013 ve 14:03
HaD: coby ne :-)
- Pondělí 29. dubna 2013 ve 13:56
casper: David: já jsem a tu majdalenu taky myslel, ale nakonec jsem se na to vyprdnul.....ale mohli bychom tam v létě někdy zavláčet ;-)
- Pondělí 29. dubna 2013 ve 12:56
HaD: Času míň a míň :(
- Neděle 28. dubna 2013 ve 13:52
TJSS: David Havlíček: to je škoda … Ale máš to sakra blízko …
- zobrazit všechny komentáře (9)
- Pondělí 29. dubna 2013 ve 14:03
- Neděle 28. dubna 2013 v 9:05® lunimus
- Datum lovu: 27.4.2013 | Revír: Dunaj 4 | Způsob lovu: Feeder
Včera sme boli s deťmi na výlete pri dunaji. Vzhľadom na to, že ryby nebrali, sme výpravu zhodnotili ako grillpárty spojenú s nahodením prútov, než ako rybačku, kde si obed pripravíme na grile
Tento příspěvek byl editován 28.4.2013 09:06:38 uživatelem lunimus.
Za celý deň sme z vody vytiahli len 2ks pleskáčov (cejn), z toho len jeden stál za zvečnenie. (foto len mobilom)Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 28. dubna 2013 ve 12:02
HaD: prečo nie :-)
- Neděle 28. dubna 2013 ve 12:02
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:40® hering
- Datum lovu: 21 - 26.4.2013 | Revír: Na severu
Tento týden jsem si zalovil slušně.Nejprve dosti drobotě co změnilo bydliště z chovné vody do revíru a jeden večer jsem zkusil druhou vycházku za tečkouny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 28. dubna 2013 v 15:51
Draky: tak to je opravdu velkej krasavec :)
- Neděle 28. dubna 2013 ve 12:05
HaD: nádherní mníčci !!!
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:55
hering: Necelých 45 a ještě dostal šanci růst.
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:45
Draky: je tak velkej jak vypada? :) musel bejt super souboj :)
- Neděle 28. dubna 2013 v 15:51
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:32® Draky
- Datum lovu: 27. 4. 2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Kaprařina
vcera to byla u vody katastrofa…utrhnul jsem 1 olovo a 2 hacky, snura se me zamotala pri nahozu (nikdy predtim ani potom uz to nezopakovala), musel jsem pro jeden navazec plavat v ty ledovy vode, kdyz uz jsem si konecne sednul, tak me pres pletenku preletly kachny → baity se tocily jak blazen → pletenka se znova zamotala, ale tentokrat rovnou v navijaku…vylozene uz jsme jenom cekal, ze si cestou domu zlomim nohu
dneska uz to bylo lepsi, pohodicka a i odpocinek, ale bohuzel kapr to nerozjel ani dnes ani vcera
… zato tlousti a boleni skacou z vody jak prasteny
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 3. května 2013 v 8:40
(…Candouš…): Ahoj, ty pruty to jsou ty Shakespeare Cypry?
- Pátek 3. května 2013 v 8:40
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:23® bjucek
- Datum lovu: dnes | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
Cílová ryba kapr – uloven ve větším množství než malém. Musel jsem ulehčit revíru, tak šel jeden pod nůž. Jako bonus přišel karas 41čísel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. dubna 2013 ve 20:25® Ahonz
- Datum lovu: 27.4.2013 | Revír: Volyňka | Způsob lovu: Přívlač
seznamovani s Pstruhovkou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 1. května 2013 ve 22:28
BoBo-Falknow: Draky> To jsi se nespletl, tos ku.va ulít! ;-)
- Pondělí 29. dubna 2013 v 16:59
Draky: tak jsem se spletl…lipan je hajen do 15. cervna :)
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:44
Draky: na Volynce hajen neni :) , ale fotka ve vode by byla lepsi no :)
- Sobota 27. dubna 2013 ve 21:31
BoBo-Falknow: Lipan je teď hájený, jakékoliv jeho placání po břehu je barbarství. :-(
- Středa 1. května 2013 ve 22:28
- Sobota 27. dubna 2013 v 19:48® bořek
- Datum lovu: 27.4 | Způsob lovu: Klasická položená
dneska kapřík a línek..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. dubna 2013 v 18:28® HaD
-
A pár krajinek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 27. dubna 2013 ve 20:22
HaD: díky, ale jsou to spíš takový cvaky. K fotce to má daleko…
- Sobota 27. dubna 2013 ve 20:17
_Beny: To je nádherná krajina, okamžitě mě to osvobodí od každodenního stresu apod. Fotky ryb a přírody bezvadný, snad se jednou taky k podobný kvalitě dopracuju, ale to budu muset přejít z amatérského focení mobilem na nějaký fotoaparátek :-)
- Sobota 27. dubna 2013 ve 20:22
- Sobota 27. dubna 2013 v 18:27® HaD
-
Když už jsem cvakal, tak další
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. dubna 2013 v 18:24® HaD
-
Často bylo potřeba klečet, aby mě ryby neviděly. Po kolenou jsem k vodě mnohdy i lezl
Vyplatilo se. Občas bylo potřeba i odpočívat
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 28. dubna 2013 ve 20:38
-zruseno: Pěkný rybky! :)
- Neděle 28. dubna 2013 ve 20:38
- Sobota 27. dubna 2013 v 18:22® HaD
- Datum lovu: 27.4.2013 | Revír: Potok | Způsob lovu: Přívlač
Slibovaná vycházka se synem se konečně realizovala a byla z toho krásná procházka pohádkovým prostředím. Bonusem byly možná dvě desítky ryb, byť vesměs menších, větší mi většinou spadly. Povedla se mi tu ale první třicítka
Začal jsem pokusem s fialovou nymfou, která se ukázala být mimořádně účinnou a v krabičce už bude mít stálé místo. Pak jsem chvíli rotačkoval. Několik ryb se ale zaseklo docela nešťastně, tak jsem nasadil nového smáčka, kterého si nedávno hodně pochvaloval kamarád a ryby buď začaly brát nebo je opravdu na pstruhy hodně účinný. Nejvíce záběrů u dna, když jsem tančil s nástrahami s proudem. Oběma se nám ta prochajda moc líbila. Příště už ten mušák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 27. dubna 2013 ve 20:22
HaD: srabe
- Sobota 27. dubna 2013 ve 20:12
peta128: nemohu
- Sobota 27. dubna 2013 v 19:26
HaD: peta: koule?
- Sobota 27. dubna 2013 v 19:13
peta128: Moc pěkně ty.
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Sobota 27. dubna 2013 ve 20:22
- Sobota 27. dubna 2013 v 16:13® Scanix
- Datum lovu: 27.4.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Nekdo si da po obede slofika, ja radeji padil k vode. Uz mam pocit, ze bych mohl byt v repre v oblikani prsacek. Zalovil jsem cca 3h a bylo to dobre. Po vlaznem zacatku si granule daly rict a povidl jsem i par peknych bochanku, skoda, ze dost ryb popadalo, ale i tak prijemne potahani
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. dubna 2013 v 15:42® Leontýn
-
Ještě jedna.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. dubna 2013 v 15:41® Leontýn
-
Ještě fotka.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. dubna 2013 v 15:34® Leontýn
-
Dnes rybářské závody v Předboři. Účast byla hojná a ryb se chytilo hodně.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. dubna 2013 v 9:40® sethy
- Datum lovu: 27.4.2012 | Revír: MRS | Způsob lovu: Přívlač
Potěšil
a teď hurá dospat spánkový deficit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 28. dubna 2013 v 10:06
sethy: dam: To víš, Maťo vyrobil, Tom Krejča vybral a já lovil…smrtelná kombinace :-D (ale moc jsem nevěřil, že na tu obří plandu někdy něco chytnu)
- Sobota 27. dubna 2013 ve 13:21
dam: to je vidět pořádná nástraha:-)
- Sobota 27. dubna 2013 v 9:43
casper: to se nedivím, takovej krasoň :-)
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:06
- Sobota 27. dubna 2013 v 1:10® regulus
- Datum lovu: v pátek | Revír: Nějaká řeka | Způsob lovu: Plavaná
No když se tady tak chlubíte, tak vám sem taky něco přihodím. Ježdíka jsem nechytil už docela dlouho, tak si myslím, že si fotku zasloužil. Jinak tloušti, dva jeseni, pár okounů a něco slušnejch plotic, taky jsem jednu zvěčnil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. dubna 2013 ve 22:37® casper
- Datum lovu: 26.4.2013 | Revír: Nové Hrady | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dnešní pozdní odpoledne bylo ve znamení stojatého revíru nedaleko hranic s Rakouskem, kam jsem po cestě málem zabloudil
i přes malou zmatkařinu jsme dorazili na krásný rybník. Ze začátku jsem se nemohl s feederem zbavit malých perlínů, ale díky mému domácímu rohlíkáči jsem se prokousal ke dvoum kapříkům 51 a 53
dokonce se mi povedl i cejnek malý, který ovšem nebyl tak úplně malý
jen škoda těch masařů tady…Kapříci fakt krásný a zdravý, příroda se začíná probouzet, fakt parádní výlet dneska
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. dubna 2013 ve 21:53® oldliposh
- Datum lovu: 26.4.2013 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Přívlač
Tady je ta parma. Kterou jsem tam v prvním příspěvku zapoměl vložit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. dubna 2013 ve 21:45® Scanix
- Datum lovu: 26.4.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opravdu jen chvilicka, kdyz uz slunce bylo hodne nizko. Zalezl jsem kousek do dzungle, kde jsem za cela leta vysazenou rybu nepotkal. Doufal jsem, ze bych potkal par potocmenu, ano, byli tam, ale 25 nepresahl ani jeden ze dvou. Pak nevim, kde se tam vzal, mezi nimi duhak jeste s juvenilnim znaky snad nemel ani 20cm. To uz jsem zacal tusit zradu, ale pod jednim kromim jsem nakonec potkal parek techto pruhatcu. Se sluncem zachazejicim za obzor ozila hladina bezpoctem hmyzu a objevily se i sporadicke sbery nejspis jelcu. Pod jednou olsi ale sbiralo neco vetsiho jak o zivot. Nemel jsem nic vhodneho, napichl ruzovku na samotny hacek, polozil na vodu a poslal proudem vstrict svemu osudu. Ryba mela asi vazne hlad, s caknutim proutek ztezkl, ve vode se cosi mrcasilo, doufal jsem, ze konecne lepsi potocak, ale ne, jsou i tady, dalsi duhak tak 45 uz i tady, vyhakl jsem jej a sel domu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 26. dubna 2013 ve 22:30
casper: ten okoun!!!
- Pátek 26. dubna 2013 ve 22:30
- Pátek 26. dubna 2013 ve 21:35® oldliposh
- Datum lovu: 26.4.2013 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes krátká procházka kolem Svitavy a podařila se nádherná parma asi kolem 45 cm.Nástraha oranžový smáček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. dubna 2013 ve 20:13® kubas
- Datum lovu: dnes | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní podvečerní vláčka přinesla mnoho tloušťů a jednu mini parmu. Obzvláště potěšil jeden 40+, protože už to není úplně běžná ryba na tomto revíru. Na závěr jsem měl málem mrtvici, když na mě syčeli dvě užovky metr od mé hlavy
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. dubna 2013 ve 12:49® casper
- Datum lovu: 26.4.2013 | Revír: Stropnice | Způsob lovu: Feeder
Dnešní první vycházka byla původně naplánovaná na revír Hájek – asi největší a nejbližší rybník v okolí. Po příjezdu jsme ale uviděli bagry, takže revír prochází revitalizací…Přesunuli jsme se tedy na slibnější místo na řece Stropnice. Vracáky, místama klidnější voda – ideál. Nejdřív se povedlo pár slušných plotic a pak přišel parádní záběr, ze kterého se vyklubal nádherný tloušť 42 (samozřejmě to není trofejní kus, ale téhle říčce mě víc než potěšil) Už se těším na večer na pískovny
Ale je tady krásně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 26. dubna 2013 ve 14:18
jepice-zruseno: To je někde kolem Ostrolovského Újezda? Už jsem tam dlouho nebyl. Chodíval jsem tam na štiky, takovejch tloušťů tam byl ale renec a ještě víc nahoře pod Jílovicema v tich meandrech, jenže byli dost plaší. Zajímalo by mě, jestli tam ještě chodí tolik vyder.
- Pátek 26. dubna 2013 ve 13:37
casper: David> počásko už na to je :-D ale tahle řeka moc na koupání není :-D stejně to bude ještě studený :-D
- Pátek 26. dubna 2013 ve 12:55
HaD: Parádní tloušť, řeka i počasíčko. Co více si přát :-) Koupete se už? :-D
- Pátek 26. dubna 2013 ve 14:18
- Pátek 26. dubna 2013 ve 12:40® sidla
- Datum lovu: 26.4.2013 | Revír: Napajedla-Spytihněv | Způsob lovu: Plavaná
dneska,stejně tak jako celý týden s anglíčákem na kaprech. dnešek vyšel nejlíp, 52,51,49,46 a miliarda malých ,,kaprů,, a cejnů,kteří atakovali nástrahu jak kdyby týden nežrali.Sluníčko krásně prohřívá vodu a ta je plná života..... focené mobilem a vše plave dál!
Tento příspěvek byl editován 26.4.2013 12:42:05 uživatelem sidla.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. dubna 2013 v 10:06® peta128
- Datum lovu: 23-25 duben | Revír: přehrada | Způsob lovu: Kaprařina
Tak jsme ve třech lidech vyrazili na kapři.První šanci chytit kapra na koulís byl David a vyklubal se z toho nádherný kapr 30cm
.Pak jsem přišel na řadu já a během půl hodiny 2 KRÁSNÍ tloušti
48,52cm.A na konec přišla řada na kosatku,něčí utrženej cejn se zamotal do montáže a posléze byl zdolán
.Tož to byla naše první letošní kaprařina
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 26. dubna 2013 ve 12:58
HaD: jojo, už chápu. Překvapila mě ta barva.
- Pátek 26. dubna 2013 ve 12:36
peta128: A používá se to na delší vzdálenosti,můžeš tam dát třeba kilovej šutr,což u klasický zátěže moc nejde.
- Pátek 26. dubna 2013 ve 12:27
peta128: Tmavé jsme nechali doma,ale voda byla kalná tak si myslím že ne.
- Pátek 26. dubna 2013 ve 12:23
HaD: Aha. A bílá nevadí?
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Pátek 26. dubna 2013 ve 12:58
_Beny: Hele lepší než ho válet na betonu, šutrech, nebo asfaltu. I takový fotky jsem viděl. Ta tráva mi, až tak moc hrozná nepřijde, tim se lovícího nechci nijak zvlášť zastávat.Tato fotka popravdě nevypadá moc líbivě…
A co říkal Jepice s tim podběrák, tak právě v podběráku s většími oky se mi často kapr potrhal na hřbetní ploutvi, roztrženej hned za tou pilkovou kostí.
casper: Candatar> to si vychytáš :-) jinak ty násaďáci, to je kapitola sama pro sebe… :-)))
Candatar: casper: dobrá, uznávám, ta fotka vypadá fakt blbě. Paradoxně jsem ho chtěl prvně cvaknout v podběráku a říkal jsem si, že to právě bude vypadat blbě, ale když se nad tím teď zamýšlím, tak máš pravdu, bylo by to asi lepší. No co, chybami se člověk učí. Jinak ano, tohohle jsem zmasil, takže se nemusíš bát, že bych ho nechal tlouct sebou na zemi a pak pustil. I když chlapec spolupracoval pěkně a ani se nehnul :) jepice: jj ploutve měl rozervané dost, ony ty násadové ryby jsou celkově dost dorasované. Těm dvěma zbývajícím třeba chyběly i celé řady šupin a podobně.
casper: Jepice> taky asi záleží co máš za podběrák a jak s ním zacházíš :) já ty ryby fotím položený podběráku, je alespoň mokrej viď…