Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 31. března 2013 ve 14:25® Vláža
- Datum lovu: 31.3.2013 | Revír: Klubovka Chytej.cz | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem na hodinku kouknul na Klubovku a ejhle
jeden záběr jedna ryba,ale hlavně brutální zima.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. března 2013 v 10:45® Char
- Datum lovu: 23.-30.3 2013 | Revír: Ebro | Způsob lovu: Přívlač
Týden stravený na lodi a BoBem byl proložen sluncem, občasným deštíkem a hlavně spoustou ulovených ryb.
NEJ zážitkem byl úlovek kapra 105cm na vláčecí ML ptut který v zatěžkávacím testu plně obstál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 31. března 2013 v 18:40
HaD: pekny ryby ;)
- Neděle 31. března 2013 v 18:40
- Sobota 30. března 2013 ve 22:30® s14sh
- Datum lovu: 30.3.13 | Revír: Morava | Způsob lovu: Klasická položená
Bez fotaku berou
Tento příspěvek byl editován 30.3.2013 21:30:40 uživatelem s14sh.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 21:56
SURF: Řekl bych, že ta rybka, by si zasloužila lepší podložku. Co Ty na to?
- Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 21:56
- Sobota 30. března 2013 ve 21:54® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 23.-30.3.2013 | Revír: Ebro | Způsob lovu: Přívlač
Zatímco v Čechách bylo nevlídno, vyrazil jsem s Charem užít si tepla a lovu Španělských dravců. Mohu konstatovat, že kombinace teplot 20+ a více než dostatečného množství aktivních dravců je velmi povznášející.
Candáti brali spolehlivě, občas okoun, nebo kapr. Obzvláště stojí za zmínku Bohoušův kapr 105 cm, který při boji využíval svých 17 kg opravdu naplno.
Tento příspěvek byl editován 30.3.2013 20:54:44 uživatelem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. března 2013 ve 21:52® casper
- Datum lovu: 30.3.2013 | Revír: mimopstruhový | Způsob lovu: Přívlač
tak dneska konečně…64 cm, plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. března 2013 ve 21:25® Fryw
-
Druhá letošní vycházka. Tloušťák a dom. Bolo, splávek, rohlík.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. března 2013 ve 21:03® regulus
- Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem dnes využil relativně slušnýho počasí a docela jsem si zachytal …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. března 2013 v 11:53® pemalda
- Datum lovu: 30.3.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Podle předpovědi to vypadá na další sněhovou nadílku-bohužel.Tak sem dnes rychle zaběhl k vodě zkusit pár náhozů.Podařil se tloušť kolem 50 a jeden velikostně podobně stejný cejn.Ten mi udělal velkou radost,neboť já cejna velkého nechytl nejmíň 5 let.Možná to někomu přijde legrační,ale tady kde chytám úplně vymizeli.Jako malej sem se jich nemohl zbavit a teď je to pro mne velmi cenná ryba.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. března 2013 ve 13:56® Draky
- Datum lovu: 23.3.2012 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Klasická položená
Ani me o zime nemluv…dal jsem u vody statecne 2,5 hodky a odchazel jsem jak nanuk…mimochodem jako bonus „ani tuk“
Tento příspěvek byl editován 27.3.2013 12:57:07 uživatelem Draky.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. března 2013 ve 12:14® sidla
-
dneska jsem poprvé použil rukavice na dírky,neoprény od rapaly,a taky jsem poprvé vydržel u vody jen hodinu a čtvrt. šííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííílená zima a větr, žížaly a červi mi zmrzli,a tam kde jsem si zakrmil,nebylo možné nahodit.každý záběr měl cenu zlata a já to ukončil s pořádnou nulou, brrr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. března 2013 v 17:06® Vláža
- Datum lovu: 24.3.2013 | Revír: Klubovka Chytej.cz | Způsob lovu: Přívlač
Zdravím všechny,tak dnes jsem se poprvé v nové sezoně vypravil na klubovku Chytej v Malšicích,která mne asi nikdy nepřestane překvapovat nádhernými rybami.Okouni braly docela slušně největší měl 38cm k tomu jedna štička a po asi hodině a půl tenhle nádhernej candát.Mít ho na prutě bych přál každému z vás
Tento příspěvek byl editován 24.3.2013 17:27:38 administrátorem regulus.
Důvod editace: Oprava textu (překlepů)Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 1. dubna 2013 ve 22:14
HaD: Jirko, nádhera!!!!
- Pondělí 1. dubna 2013 ve 22:14
- Sobota 23. března 2013 v 19:35® casper
- Datum lovu: 23.3.2013 | Revír: Kyják | Způsob lovu: Plavaná
tak dneska na dvě hodinky na Kyjáku, sice bez záběru a zmrzlej že ve mě chrastí h…a, ale mám nový kámoše
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. března 2013 v 18:37® Tomik
- Datum lovu: Dnes | Revír: Tož, hen tam...
Dneska jsem šel s mojí odpanit povolenky. Počasí na nula mě neodradilo a s heslem „Pokud chci chytat největší sladkovodní ryby, tak bez nadsázky musím trpět“(Kubík Vágnerů copyright).Kromě velkého zmrzlého utrpení přinesl dvouhodinový lov pouze dvě malé ryby, které nestály ani za foto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. března 2013 v 10:43® fisryhan
- Způsob lovu: Kaprařina
Začátkem března jsem si šel posedět na koule. Nastražil jsem plovku brusinka 18 v esenci brusinka a pva s peletama zalitýma scopexem . A byl jsem mile překvapen ,když jsem mněl 3 záběry nej 52. Mněl jsem velkou radost ,protože část rybníku byla ještě zamrzlá a voda mněla pár nad nulou.
Tento příspěvek byl editován 21.3.2013 09:44:31 uživatelem fisryhan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. března 2013 v 18:29® sidla
-
2 hodky a stačilo,pár cejnů,plotic, a hlavně otravné oukleje,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. března 2013 v 17:40® sethy
- Datum lovu: Před pár dny | Revír: Dánsko 2013 aneb někde se stala chyba | Způsob lovu: Přívlač
…bez komentáře
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. března 2013 ve 21:50® casper
- Datum lovu: 19.3.2013 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnešní vycházka s Bigpistou dopadla podle očekávání – čisté zero…tak jsme si alespoň procvičili házení a vyzkoušeli nové nástrahy, otázkou zůstává, jestli jsou v té vodě kromě bordelu, kachen, labutí, mrtvých krys a dalších nesmyslů i ty ryby, nebo jen čeříme zbytečně vodu
Tento příspěvek byl editován 19.3.2013 20:51:07 uživatelem casper.no nic, příště půjdem házet zas
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. března 2013 v 17:10® Bigpista
- Datum lovu: 17.3.2013 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsme s kolegou casperem vyrazili na Jizeru. Tam jsme oba zaskórovali čistou nulou, takže podle hesla „Změna místa – ryba jistá“ (copyright Casper
Tento příspěvek byl editován 17.3.2013 16:11:55 uživatelem Bigpista.jsme se přesunuli na Labe. Takdy už to dopadlo lépe. Nejdřív jsem si zlepšil osobák u tlouště na 44cm, abych ho za chvíli posunul na krásných 52cm. Juchů!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. března 2013 ve 23:35® pemalda
- Datum lovu: 16.3.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Tak ještě přihodím 2 tlouště.Jeden lehce přes 50 a druhej o 4 cenťáky víc a ještě jedno foto jesena.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. března 2013 v 19:19® pemalda
- Datum lovu: 16.3.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Šoulačka kolem vody přinesla několik pěknejch tloušťů až k 55 číslům,ale nejvíc mi potěšilo pár lepších jesenů též kolem půl metru.Nej 54cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. března 2013 ve 13:48® casper
- Datum lovu: 16.3.2013 | Revír: stojatý, zamrzlý | Způsob lovu: Klasická položená
tak dneska se podařilo přemluvit k záběru jen pár cejnů, rybník skoro celej zamrzlej, ale to sluníčko bylo super
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. března 2013 ve 13:03® sidla
- Datum lovu: 16.3.2013 | Revír: St. Morava | Způsob lovu: Feeder
dnešek opravdu jen pro otrlé. ráno –5,očka u pickeru zamrzala jak nikdy
ale pár ryb dlaňové velikosti se podařilo,místy strašný větr a zima,ale když vylezl oskar šlo to.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 14. března 2013 ve 20:17® Řízek
- Datum lovu: 14.3.2013 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní tloušt 44cm.Druha fotka porovnani s vidličkou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. března 2013 ve 22:57® hrdobec
- Datum lovu: 13.3 2013 | Revír: PO | Způsob lovu: Sumcařina
Dnes ráno se kamarádům lovícím na řece PO v Itálii podařilo ulovit obrovského sumce o délce 258cm a hmotnosti hravě přesahující 100kilo. Jakmile budu mít k dispozici fotografie tak je zde obratem zveřejním.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. března 2013 v 18:32® Leontýn
- Datum lovu: 9.3.2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Feeder
V sobotu jsem letos poprvé vyrazil na svazovou vodu. Ryby braly pěkně a s klukama jsme si pěkně zachytali. Ryby byly spíš menší velikosti, ale to vůbec nevadilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. března 2013 v 10:06® lunimus
- Datum lovu: 12.3.2013 | Revír: Rohlík - Bratislava | Způsob lovu: Plavaná
Včera som bol ráno darovať krv a tak som získal v práci deň voľna, ktorý som využil účelnejšie ako len bohapusto pracoval
Hneď za nemocnicou – uprostred sídliska je schovaný malý 2,5ha rybníček, kde som sa na 1/2 dňa usadil a skúšal šťastie.
Hlavný spôsob lovu bola plávaná a vedľa som mal nahodený feeder, ktorý čakal na väčšiu rybku.
Rybky boli celkom pri chuti. Nalovil som cca 30ks plotíc rôznych veľkostí, jednoho podmierečného kapríka a zavesil som aj jednoho kúsok väčšieho kapríka, ktorého som ale poriadne nezasekol a 3m od brehu sa mi odvesil.
Keďže lovené ryby neboli ničím zaujímavé, nemal som potrebu ich trápiť na vzduchu fotením, tak vám pridávam jednu fotečku z revíru.
Rohlík je jazierko v tvare rohlíka, takže keď si človek vhodne sadne, tak nevidí ostatných rybárov a i keď tam bolo celkom dosť dôchodcov, tak človek nemá pocit preplneného brehuKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. března 2013 v 19:14® Vláža
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. března 2013 v 19:11® Vláža
- Způsob lovu: Feeder
Zdravím všechny,o víkendu to zase na řece bralo jako blázen ikdyž se ukazovaly kapříci,tak se opět žádný nespletl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. března 2013 v 16:11® casper
- Datum lovu: 11.3.2013 | Revír: stojatý | Způsob lovu: Plavaná
Tak včerejší vycházka „na skok“ k vodě mě docela bavila, několik plotic různých velikostí, pak se mi začali u břehu zvedat hezký vlny od kaprů, ale bohužel si mojí nástrahy žádný nevšiml a navíc už bylo prd vidět a zima, takže jsem jel dom…záběry stále neskutečně opatrné, musím na příště nasadit ještě lehčí splávek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. března 2013 ve 14:16® sidla
- Datum lovu: 12.3.2013 | Revír: Uhliska | Způsob lovu: Feeder
letos poprvé na stojáku,obě místní řeky 2×2vycházky 0,poprvé na neznámém revíru a celkem úspěch. sice ráno –2,foukalo,zima jak sviň,rybám trvalo hodinu než reagovaly,ale nakonec se vše zlé v dobré obrátilo,a já jsem si spravil chuť pickrem a H feedrem. cca 20 cejnků,cejnů a plotic+10–15kapříků,2 ryby jsem urval bohužel ve vázce.fotky nic moc
a hurááá na odpolední
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
HaD: Jako Vlažňoch? No ten se teda povedl :-DDDDD
revoke: Ten se fakt povedl!
Vláža: david havlíček> jasně. :-)
revoke: no jo, když to někde bere, tak ty hned dovalíš :-d