Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 12. března 2013 ve 13:28® kostak
- Datum lovu: 27.1.2013 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Lov duháků na dírkách na soukromáku se trochu zvrtnul…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. března 2013 v 9:39® Řízek
- Datum lovu: 10.3.2013 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Malý kapřík z řeky,ale udělal mi radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. března 2013 ve 21:35® gavlos
- Datum lovu: 10.3 2013 | Revír: Dukelske nádrže | Způsob lovu: Plavaná
Pro učitele!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. března 2013 ve 20:14® jepice-zruseno
- Datum lovu: břézén | Revír: Přehrada | Způsob lovu: Muškaření
Dneska ty potvory už pěkně sbíraly z hladiny, jenže u mého břehu skoro vůbec, všecky větší ryby byly napraný na mělčině, ke které není přístup. Takže chyceno pár tloušťů a unymfována jedna solventní plotice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. března 2013 ve 20:00® mira.ll
- Datum lovu: 10.3.2013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsme s kamarádem zajeli zkusit feederovačku, s cílem ulovit parmu. U mě zero, kolega alespoň plotičku.
Tento příspěvek byl editován 10.3.2013 19:01:04 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. března 2013 v 19:06® casper
- Datum lovu: 10.3.2013 | Revír: Stojatý | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska jsem byl na dvě hoďky spravit si chuť a naštěstí to vyšlo
Tento příspěvek byl editován 10.3.2013 18:07:08 uživatelem casper.povedlo se několik cejnů, tak doufám, že příště už zazvoní něco většího
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. března 2013 v 18:24® Scanix
- Datum lovu: 10.3.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes mi z casovych duvodu nevysla planovana feederovacka s kamaradem, ale nakonec se mi ozval jeste kolega Bury CZ a ja mel na lov i s cestou asi hodku, tak jsme vyrazili opravdu jen na skok jen s plavkou za barak. Kolegovi se bohuzel nepovedlo nic vytahnout, ackoliv nejaky zaber jsme meli oba. Ja vytahl tloustaka a prvni dve tetosni podoustve, takze spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. března 2013 v 11:24® Holajz2
- Datum lovu: včera | Způsob lovu: Klasická položená
Včera odpoledne chvíli u vody a byla to paráda. Relativně teplo a hlavně ryby tahaly. Především cejni, občas i nějakej slušnější přes 40 cm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. března 2013 v 9:24® casper
- Datum lovu: 9.3.2013 | Revír: Vltava 4 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak včerejší vycházka na Vltavu dopadla fiaskem, dva záběry, dvakrát zásek do prázdna (nejspíš kratší návazec, než by měl být), ale co je nejhorší, sázel jsem na plavačku, rohlík, žížaly a ani to neťuklo…ale u vody bylo fajn, alespoň nesmrdím rybinou že?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. března 2013 v 0:42® Dawee
- Datum lovu: 9.3.2013 | Revír: Bonětický rybník
Bonětice jsou stále pod ledem ale na břehu se dají najít i takováto krásná zákoutí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. března 2013 v 19:37® Scanix
- Datum lovu: 9.3.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme vyrazili s kolegou s feederen i plavkou. Ovsem po prichodu k vode se rozprselo a dest neustal az do naseho odchodu, v tom „prijemnem a vlahem“ pocasi jsme zkouseli kde co, zklamaly i jindy horka mista, ale nakonec jsme zustali na strategicky vyhodnem miste, kde jsme se mohli skryt pred vlezlym vlhkem. Diky nasi vydrzi a zrejme i slitovanim obyvatel vodni rise jsme nakonec pochytali nejake jeseny a kolega navic pridal proudnika. Celkove me vyrazne pobil a tak tentokrat feeder vytezil vysoko nad plavanou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. března 2013 v 17:21® Sea Lion
-
DNEŠNÍ LOV.
Tento příspěvek byl editován 10.3.2013 22:37:48 administrátorem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. března 2013 v 16:28® Shrek
- Datum lovu: 9.3.2013 | Revír: Ohře 12 | Způsob lovu: Feeder
I přes nepřízeň počasí se nějaké pěkné parmy podařilo chytit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. března 2013 ve 20:50® Řízek
- Datum lovu: 7.3.2013 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Dneska se splavkem a rohlikem a chyceno hodne tloustu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. března 2013 ve 20:34® Scanix
- Datum lovu: 7.3.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jen rychla predvecerni akce s plavkou a pecivem na cca hodku, z pocatku to vypadalo dost bidne, ale nakoc jsem se par zaberu dockal a i nejakou tu supinu vytahl…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. března 2013 ve 21:41® mira.ll
- Datum lovu: 6.3.2013 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Přívlač
Led zmizel tak jsem vzal provětrat vláčák. Nejdřív se nástraze do cesty připletl candátek a za chvilku to už poctivě vzala kudla.Jedna ryba se ještě vypla. Super počasíčko
Tento příspěvek byl editován 6.3.2013 20:42:48 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. března 2013 v 19:58® Vláža
- Způsob lovu: Feeder
Úspěšná montáž a dalsí foto..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. března 2013 v 19:54® Vláža
- Způsob lovu: Feeder
Dnes jsme se s kamarádem Kosatkou poprvé vydali společně k vodě,ale nezačalo to úplně dobře,když jsme po ránu narazili na led
.Nakonec jsme si přeci jen zachytali a užili trochu toho slunce,které dává tušit brzký příchod jara(KONEČNĚ)..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. března 2013 v 11:10® Honcek
- Datum lovu: 2.3.2013 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Plavaná
Včera povedený rybolov, ani jsem nečekal takové druhové zastoupení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. března 2013 v 16:24® noba
- Datum lovu: 2.3. | Revír: Tam co včera | Způsob lovu: Feeder
letos první
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. března 2013 ve 20:26® noba
- Datum lovu: dneska | Revír: vltava | Způsob lovu: Feeder
Dneska to byl velice zajímavý lov. Chyceno 6 cejnů o velikosti cca 50cm. Říkal jsem si že jsem blázen, že tam v té zimně sedím, dokud nepřijeli dva týpci na kole a naskákali do řeky. Teplota 3 stupně. A aby toho nebylo málo, tak mě poctila návštěvou nutrie.
Tento příspěvek byl editován 1.3.2013 19:32:44 uživatelem noba.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. března 2013 ve 13:29® 1maslo1
- Datum lovu: 1.3.2013 | Revír: Labe 4 - 5
Ráno jsem šel z nádraží Střekov do města a na nábřeží v zatopených „oknech“ překvapení. Fotky jsou špatné, bylo to na dálku a málo světla… Sorry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. února 2013 v 19:37® jepice-zruseno
- Datum lovu: 28.2. | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jsem popadl plavačku a šel pochytat pár plotic a tloušťů. Foťák jsem boužel neměl, takže ty zdejší granuláky nemám čím proložit. Pečivo překvapivě nefungovalo vůbec, zato fungovaly žížalky a červíci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. února 2013 ve 12:45® HaD
-
Dnes jsme vylosovali výherce soutěže Pohár CHYTEJ 2012. Výherci gratulujeme!
http://www.chytej.cz/…cz-za-4-000/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2013 v 18:45® HaD
- Datum lovu: 24.2.2013 | Způsob lovu: Rybaření na dírkáchUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 24. února 2013 v 18:44® Leontýn
- Datum lovu: 24.2.2013 | Revír: rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnešní dopoledne na dírkách. Chytilo se hodně pstruhů. Spolehlivě fungovaly nymfy od NASTRAHY.CZ.
Tento příspěvek byl editován 24.2.2013 18:12:26 administrátorem HaD.
Důvod editace: Oprava textu (překlepů)Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2013 v 18:44® HaD
- Datum lovu: 24.2.2013 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
skokani
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2013 v 18:43® HaD
a další
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2013 v 18:42® HaD
S mojí dceruškou Dominikou jsme vyrazili na dírky. Celý lov dopadl tak, že nakonec lovila téměř jen Domča a já byl divák a fotograf a současně i instruktor ve vedení nástrahy a také měnič nástrah, protože jsme chtěli vyzkoušet různé smáčky a nymfy. Vše klapalo na jedničku. Měl jsem ohromnou radost, jak je učenlivá a skvěle nástrahy vedla. Parádní lov…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. února 2013 v 16:59® Scanix
- Datum lovu: 24.2.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem dnes preci jen vyrazil s plavkou a pecivem, ale byla to bida, rozhodne jsem se tesil od minula na bohaty lov. Nakonec jsem vyzkousel kde jake misto a ulovil jen ctyri mensi tlouste. Ale pocasi bylo fajn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.