Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 26. února 2013 ve 12:45® HaD
HaD

Dnes jsme vylosovali výherce soutěže Pohár CHYTEJ 2012. Výherci gratulujeme!

http://www.chytej.cz/…cz-za-4-000/

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 24. února 2013 v 18:45® HaD
    HaD
    Datum lovu: 24.2.2013 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
    foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96298.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96299.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96300.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96301.jpg
      Neděle 24. února 2013 v 18:44® Leontýn
      Leontýn
      Datum lovu: 24.2.2013 | Revír: rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnešní dopoledne na dírkách. Chytilo se hodně pstruhů. Spolehlivě fungovaly nymfy od NASTRAHY.CZ.

Tento příspěvek byl editován 24.2.2013 18:12:26 administrátorem HaD.
      Důvod editace: Oprava textu (překlepů)
      foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96297.jpg
        Neděle 24. února 2013 v 18:44® HaD
        HaD

skokani :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96293.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96294.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96295.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96296.jpg
          Neděle 24. února 2013 v 18:43® HaD
          HaD

a další :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96289.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96290.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96291.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96292.jpg
            Neděle 24. února 2013 v 18:42® HaD
            HaD

S mojí dceruškou Dominikou jsme vyrazili na dírky. Celý lov dopadl tak, že nakonec lovila téměř jen Domča a já byl divák a fotograf a současně i instruktor ve vedení nástrahy a také měnič nástrah, protože jsme chtěli vyzkoušet různé smáčky a nymfy. Vše klapalo na jedničku. Měl jsem ohromnou radost, jak je učenlivá a skvěle nástrahy vedla. Parádní lov…

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96285.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96286.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96287.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96288.jpg
              Neděle 24. února 2013 v 16:59® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 24.2.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem dnes preci jen vyrazil s plavkou a pecivem, ale byla to bida, rozhodne jsem se tesil od minula na bohaty lov. Nakonec jsem vyzkousel kde jake misto a ulovil jen ctyri mensi tlouste. Ale pocasi bylo fajn ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96278.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96279.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96280.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96281.jpg
                Sobota 23. února 2013 v 15:57® casper
                casper
                Datum lovu: 23.2.2013 | Revír: Liběchov | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Celý týden jsem přemýšlel, kam vyrazit v sobotu na dírky, aby to byla fakt zábava. Včera už bylo jasno, jede se do Liběchova, ale to jsme ještě netušili, jaká nás čeká sněhová nadílka :-D . Na místo jsme dorazili asi v půl 9, na ledu už byli dva pánové a tahali duháky. Vyvrtali jsme dírky a po několika minutách přišlo pár záběrů a nakonec i menší duháček. Pak jsme se přesunuli na odlehlejší místo na doporučení domorodého správce, kde byla sice menší hloubka, ale spousta záběrů, takže jsme nakonec chytli asi 7–8 salmonidů, polovinu na červíka a polovinu na mikrosmáčky RedBass, které bohužel zaznamenali těžkou újmu a většina byla připravena o ocásek :-D . Dva siveni byli odsouzeni k sežrání a ve 13 hodin se jelo domů. Takovou cestu autem jsem asi ještě nezažil :-D silnice totálně zasypané sněhem, po cestě několik bouraček, takže jsem jel jak podělanej, ale opatrnost se vyplatila a já si můžu v klidu užívat krásného odpočinku po pohodové rybačce :-) ať Vám koušou kolegové :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96269.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96270.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96271.jpg
                  Pátek 22. února 2013 v 18:32® Frenk35
                  Datum lovu: 22.2.2013 | Revír: Údraž u Albrechtic nad Vlatavou | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dírky Údraž u Albrechtic nad Vlatavou

Tento příspěvek byl editován 22.2.2013 17:33:23 uživatelem Frenk35.
                  foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96258.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96259.jpg
                    Pátek 22. února 2013 v 9:59® vlasta 72
                    Datum lovu: 13.8.2012 | Revír: chlumec2 | Způsob lovu: Kaprařina

Osobák 19kg

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96237.jpg
                      Čtvrtek 21. února 2013 ve 20:51® toro
                      toro

Důkaz místo slibů…

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96232.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96233.jpg
                        Čtvrtek 21. února 2013 ve 20:42® toro
                        toro
                        Datum lovu: 20.2.2013 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Včera v Jestřabkách. 7 hodin na ledě = 7 ryb. Mladej mě převálcoval 5:2. Chytal na bílé červy, já vytrvale gumoval. Jinak bezvětří a pohoda. Pět sivenů jsme odsoudili k trestu smrti sežrání.

Středa 20. února 2013 ve 20:49® gavlos
                          gavlos

zase nula…

Středa 20. února 2013 ve 14:53® Bigpista
                            Bigpista
                            Datum lovu: 17.2.2013 | Revír: Vltava v Praze | Způsob lovu: Feeder

V neděli jsme s kamarádem vyrazili letos poprvé vyvětrat feedery. Ryby asi na dva zmrzlé zoufalce nebyly zvědavé, protože se neukázala ani jedna.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96194.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96195.jpg
                              Úterý 19. února 2013 v 19:39® chosebaits
                              chosebaits
                              Datum lovu: Dnes | Revír: Krakonošovo | Způsob lovu: Plavaná

Dnešní plavajda byla bezva jak do počtu ryb tak do druhového složení. Co víc si přát .

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96173.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96174.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96175.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96176.jpg
                                Úterý 19. února 2013 ve 14:16® xhekm00
                                xhekm00
                                Datum lovu: 18.2.2013 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Poprvé jsem vyrazil na dírky zkusit štěstí s balalajkou, marmyškou a kosťáky. Zatím jsem si tento způsob lovu jen osahával,ale byla to zábava a podařilo se mi chytnout svoje vůbec první zimní okounky.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96163.jpg
                                  Neděle 17. února 2013 ve 20:57® casper
                                  casper
                                  Datum lovu: 16.2.2013 | Revír: Mrhal | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak včerejší dírkovačka byla docela zábavná, čekali jsme pstruhy a okouny, ale přišli jen cejni, což bylo ovšem taky hezké překvapení :-) V tom počasí, které o víkendu vládlo jsem rád i za tohle :-D

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96107.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96106.jpg
                                    Neděle 17. února 2013 v 18:29® Scanix
                                    Scanix
                                    Datum lovu: 17.2.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil sam na odpoledni plavku s rohlikem s vidinou, ze se alespon trosku provetram a treba potkam i nejakou tu supinu. Vyzkousel jsem nekolik fleku a z pocatku to s ulovkem vypadalo dost blede a zero nade mnou viselo jak Damokluv mec :-) Pak jsem ale prisel na ta spravna mista, nejprve vyzehlil slusny pocet slusnych ostroretek, pak se objevili i tlousti a na zaver jiz notne starsi pani plotice ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96101.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96102.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96103.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96104.jpg
                                      Neděle 17. února 2013 v 10:46® vf
                                      Datum lovu: 16.2.2013 | Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Plavaná

Naši sousedé… Kormoráni nad Ohří pod Chebem.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96089.jpg
                                        Neděle 17. února 2013 v 10:25® mira.ll
                                        mira.ll
                                        Datum lovu: 16.2.2013

Moje letošní první návštěva svazovky vypadala, že zkončí bez úlovku, ale nakonec přece jen na blešivce zabral tloušť :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96087.jpg
                                          Pátek 15. února 2013 v 10:15® gavlos
                                          gavlos

vcera sice cista nula,ale bylo faajne…

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96047.jpg
                                            Čtvrtek 14. února 2013 v 17:42® ČAD
                                            Datum lovu: 16.5.2012 | Způsob lovu: Přívlač

rád chytám na tyto nástrahy a nejraději pstruhy

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96037.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96038.jpg
                                              Středa 13. února 2013 ve 14:46® Ištvan
                                              Ištvan
                                              Datum lovu: V zimě | Revír: tajný | Způsob lovu: Marmyškování

Sethy vymyslel novou techniku, s těžšími nástrahami, kterou mi názorně předvedl, ale nic z toho nebylo.

Tento příspěvek byl editován 13.2.2013 13:51:48 uživatelem Ištvan.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96016.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96017.jpg
                                                Úterý 12. února 2013 v 19:31® Chorchus
                                                Chorchus
                                                Revír: Soukromáč | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Při poslední dírkovačce se nám podařilo vylovit tohoto lachtana, nejen že sežral všechny nachytané ryby ale vypil i všechnu kořalku:-D

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96008.jpg
                                                  Úterý 12. února 2013 v 19:15® petrik
                                                  petrik
                                                  Datum lovu: 30.12.2012 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač

Smutný ůlovek. Takhle se pytlačí na Slapech. Celkem 26 kusů ryb z toho 10 kusů puštěno zpět – kapr, candát, okoun a plotice. Co dodat...........

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96006.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96007.jpg
                                                    Úterý 12. února 2013 v 17:23® FANY
                                                    FANY
                                                    Způsob lovu: Přívlač

Motivace na další zahájení dravců :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img95999.jpg
                                                      Úterý 12. února 2013 ve 13:47® davidd
                                                      davidd

At už je ta zima pryč..

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img95986.jpg
                                                        Pondělí 11. února 2013 v 17:48® Zedtu
                                                        Zedtu

Trocha inspirace než to roztaje

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img95941.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img95940.jpg
                                                          Pondělí 11. února 2013 ve 14:33® ART
                                                          ART
                                                          Datum lovu: 11.2. | Revír: Orlík | Způsob lovu: Feeder

Dneska zkouška Orlase, spíše jen tak sporadicky, protože jsem jel okolo a nečekal jsem, že něco chytím. Po 4 dodinách jsem to vzdal :-) Samozřejmě bezrybka :-((

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img95939.jpg
                                                            Pondělí 11. února 2013 v 9:14® lunimus
                                                            Datum lovu: 10.2.2013 | Revír: Malý Dunaj | Způsob lovu: Plavaná

Po minulotýždňovom „úspechu“ som si vyžiadal od manželky opušťák a na cca 2,5 hodinky som vybehol k vode. Zobral som si len jeden prút a vybral som sa na prechádzku proti toku Malého Dunaja. Na sľubne vyzerajúcich miestach som sa zastavil a skúsil som lokalitu prechytať … Nakoniec som sa dostal proti prúdu až na miesto, kde vteká „smradľavka“ – teplá voda – a ryby sa tu v tomto období celkom držia. Aj sa ich pár objavilo na hladine, ale to len provokovali … V tejto oblasti nás bolo „pár“ náhodne stretnutých rybárov, ale okrem toho, ze sme videli provokujúce ryby ako čeria hladinu, sa nám nikomu nepodarilo spraviť ani ťuk :-((
                                                            Výsledok včerajšieho snaženia bola čistá nula.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img95926.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img95927.jpg