Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 23. února 2013 v 15:57® casper
- Datum lovu: 23.2.2013 | Revír: Liběchov | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Celý týden jsem přemýšlel, kam vyrazit v sobotu na dírky, aby to byla fakt zábava. Včera už bylo jasno, jede se do Liběchova, ale to jsme ještě netušili, jaká nás čeká sněhová nadílka
. Na místo jsme dorazili asi v půl 9, na ledu už byli dva pánové a tahali duháky. Vyvrtali jsme dírky a po několika minutách přišlo pár záběrů a nakonec i menší duháček. Pak jsme se přesunuli na odlehlejší místo na doporučení domorodého správce, kde byla sice menší hloubka, ale spousta záběrů, takže jsme nakonec chytli asi 7–8 salmonidů, polovinu na červíka a polovinu na mikrosmáčky RedBass, které bohužel zaznamenali těžkou újmu a většina byla připravena o ocásek
. Dva siveni byli odsouzeni k sežrání a ve 13 hodin se jelo domů. Takovou cestu autem jsem asi ještě nezažil
silnice totálně zasypané sněhem, po cestě několik bouraček, takže jsem jel jak podělanej, ale opatrnost se vyplatila a já si můžu v klidu užívat krásného odpočinku po pohodové rybačce
ať Vám koušou kolegové
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. února 2013 v 18:32® Frenk35
- Datum lovu: 22.2.2013 | Revír: Údraž u Albrechtic nad Vlatavou | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dírky Údraž u Albrechtic nad Vlatavou
Tento příspěvek byl editován 22.2.2013 17:33:23 uživatelem Frenk35.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 22. února 2013 v 9:59® vlasta 72
- Datum lovu: 13.8.2012 | Revír: chlumec2 | Způsob lovu: Kaprařina
Osobák 19kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. února 2013 ve 20:51® toro
-
Důkaz místo slibů…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 21. února 2013 ve 20:42® toro
- Datum lovu: 20.2.2013 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Včera v Jestřabkách. 7 hodin na ledě = 7 ryb. Mladej mě převálcoval 5:2. Chytal na bílé červy, já vytrvale gumoval. Jinak bezvětří a pohoda. Pět sivenů jsme odsoudili k trestu smrti sežrání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. února 2013 ve 20:49® gavlos
-
zase nula…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. února 2013 ve 14:53® Bigpista
- Datum lovu: 17.2.2013 | Revír: Vltava v Praze | Způsob lovu: Feeder
V neděli jsme s kamarádem vyrazili letos poprvé vyvětrat feedery. Ryby asi na dva zmrzlé zoufalce nebyly zvědavé, protože se neukázala ani jedna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. února 2013 v 19:39® chosebaits
- Datum lovu: Dnes | Revír: Krakonošovo | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní plavajda byla bezva jak do počtu ryb tak do druhového složení. Co víc si přát .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. února 2013 ve 14:16® xhekm00
- Datum lovu: 18.2.2013 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Poprvé jsem vyrazil na dírky zkusit štěstí s balalajkou, marmyškou a kosťáky. Zatím jsem si tento způsob lovu jen osahával,ale byla to zábava a podařilo se mi chytnout svoje vůbec první zimní okounky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. února 2013 ve 20:57® casper
- Datum lovu: 16.2.2013 | Revír: Mrhal | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak včerejší dírkovačka byla docela zábavná, čekali jsme pstruhy a okouny, ale přišli jen cejni, což bylo ovšem taky hezké překvapení
V tom počasí, které o víkendu vládlo jsem rád i za tohle
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. února 2013 v 18:29® Scanix
- Datum lovu: 17.2.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem vyrazil sam na odpoledni plavku s rohlikem s vidinou, ze se alespon trosku provetram a treba potkam i nejakou tu supinu. Vyzkousel jsem nekolik fleku a z pocatku to s ulovkem vypadalo dost blede a zero nade mnou viselo jak Damokluv mec
Pak jsem ale prisel na ta spravna mista, nejprve vyzehlil slusny pocet slusnych ostroretek, pak se objevili i tlousti a na zaver jiz notne starsi pani plotice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. února 2013 v 10:46® vf
- Datum lovu: 16.2.2013 | Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Plavaná
Naši sousedé… Kormoráni nad Ohří pod Chebem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. února 2013 v 10:25® mira.ll
- Datum lovu: 16.2.2013
Moje letošní první návštěva svazovky vypadala, že zkončí bez úlovku, ale nakonec přece jen na blešivce zabral tloušť
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 15. února 2013 v 10:15® gavlos
-
vcera sice cista nula,ale bylo faajne…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 14. února 2013 v 17:42® ČAD
- Datum lovu: 16.5.2012 | Způsob lovu: Přívlač
rád chytám na tyto nástrahy a nejraději pstruhy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. února 2013 ve 14:46® Ištvan
- Datum lovu: V zimě | Revír: tajný | Způsob lovu: Marmyškování
Sethy vymyslel novou techniku, s těžšími nástrahami, kterou mi názorně předvedl, ale nic z toho nebylo.
Tento příspěvek byl editován 13.2.2013 13:51:48 uživatelem Ištvan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. února 2013 v 19:31® Chorchus
- Revír: Soukromáč | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Při poslední dírkovačce se nám podařilo vylovit tohoto lachtana, nejen že sežral všechny nachytané ryby ale vypil i všechnu kořalku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. února 2013 v 19:15® petrik
- Datum lovu: 30.12.2012 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Smutný ůlovek. Takhle se pytlačí na Slapech. Celkem 26 kusů ryb z toho 10 kusů puštěno zpět – kapr, candát, okoun a plotice. Co dodat...........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. února 2013 v 17:23® FANY
- Způsob lovu: Přívlač
Motivace na další zahájení dravců
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 12. února 2013 ve 13:47® davidd
-
At už je ta zima pryč..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. února 2013 v 17:48® Zedtu
-
Trocha inspirace než to roztaje
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. února 2013 ve 14:33® ART
- Datum lovu: 11.2. | Revír: Orlík | Způsob lovu: Feeder
Dneska zkouška Orlase, spíše jen tak sporadicky, protože jsem jel okolo a nečekal jsem, že něco chytím. Po 4 dodinách jsem to vzdal
Samozřejmě bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. února 2013 v 9:14® lunimus
- Datum lovu: 10.2.2013 | Revír: Malý Dunaj | Způsob lovu: Plavaná
Po minulotýždňovom „úspechu“ som si vyžiadal od manželky opušťák a na cca 2,5 hodinky som vybehol k vode. Zobral som si len jeden prút a vybral som sa na prechádzku proti toku Malého Dunaja. Na sľubne vyzerajúcich miestach som sa zastavil a skúsil som lokalitu prechytať … Nakoniec som sa dostal proti prúdu až na miesto, kde vteká „smradľavka“ – teplá voda – a ryby sa tu v tomto období celkom držia. Aj sa ich pár objavilo na hladine, ale to len provokovali … V tejto oblasti nás bolo „pár“ náhodne stretnutých rybárov, ale okrem toho, ze sme videli provokujúce ryby ako čeria hladinu, sa nám nikomu nepodarilo spraviť ani ťuk
Výsledok včerajšieho snaženia bola čistá nula.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. února 2013 ve 22:24® štikouš
- Datum lovu: 10.2.2013 | Revír: rybník | Způsob lovu: Feeder
Dnes jen prohlídka revíru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. února 2013 ve 14:52® ART
- Datum lovu: 9.2. | Revír: Pecovák | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem tedy také poprvé v letošním roce nahodil. Výsledek ovšem velmi špatný. Za 3 hodinky jsem akorát vymrzl a výsledek : čisté zero.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. února 2013 v 9:10® casper
- Datum lovu: 9.2.2013 | Revír: Sibřina | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak po včerejším 4 hodinovém přemlouvání k záběru nakonec bez ryby i bez záběru…zkoušel jsem všechno od červů, těsta, přes rybičku a všechno co mělo smysl vláčet nakonec totální zero…holt každý den není posvícení, ale vzhledem k tomu, že tam bylo dalších 10 lidí a viděl jsem je za celou dobu vytáhnout jednoho sivena, jednoho okouna a omylem i kapra si myslím, že tam moc sivenů nebylo
Tento příspěvek byl editován 10.2.2013 08:10:22 uživatelem casper.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. února 2013 v 18:32® Bigpista
- Datum lovu: 9.22013 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Ve čtvrtek jsem si byl konečně pro povolenku a dnes jsem letos poprvé vyrazil na ryby. Udělal jsem si asi 5 km procházku kolem mé oblíbené řeky se splávkem a rohlíkem. Už se zdálo, že půjdu domů bez ryby, ale nakonec jeden záběr přeci jen přišel.
Tento příspěvek byl editován 9.2.2013 17:33:25 uživatelem Bigpista.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. února 2013 ve 13:52® Tomik
- Datum lovu: Dnes | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Člověk chodí celou sezónu vláčet s woblery 15+ a nic nečapne a potom sežene největší nástražky 5 cm a ono to přijde…Rybařina nemá logiku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. února 2013 ve 20:32® Leontýn
- Datum lovu: 26.1.2013 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Když ještě mrzlo, byl jsem s kamarádem na dírkách. Moc ryb se nechytilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. února 2013 v 16:26® Bomb
- Datum lovu: 23.5.2012 | Revír: Svratka 7-8A | Způsob lovu: Kaprařina
Můj zatím největší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.