Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 5. února 2013 v 17:01® pakoki
Datum lovu: 2011 | Revír: Jablonecká nádrž | Způsob lovu: Klasická položená
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92368.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 5. února 2013 v 17:00® VydraČinka
    VydraČinka
    Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená

Tenkrát na Berounce…poslední Mohykán.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92367.jpg
      Úterý 5. února 2013 v 16:47® Fidel
      Datum lovu: 2.2. 2013 | Revír: soukromý revír | Způsob lovu: Přívlač

Jeden z odpolední vláčky. Nástraha: Kopyto 10cm (černé)

Tento příspěvek byl editován 5.2.2013 16:48:14 uživatelem Fidel.
      foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92366.jpg
        Úterý 5. února 2013 v 15:52® fishmaster-org
        fishmaster-org
        Datum lovu: 2012 | Způsob lovu: Kaprařina

tu je jedna fotecka kdys jsem byl na rybach :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92361.jpg
          Úterý 29. ledna 2013 ve 20:10® Beer.Beda
          Beer.Beda
          Datum lovu: léto

Tak dávám jednu letní.Ryba vrácena vodě.pivo

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92183.jpg
            Úterý 29. ledna 2013 ve 12:59® HaD
            HaD
            Mysleli jsme, že se strháme smíchy :-D DD
              Úterý 29. ledna 2013 ve 12:53® HaD
              HaD

… jo a náš Max si to taky užil :-D

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92174.jpg
                Úterý 29. ledna 2013 ve 12:38® HaD
                HaD
                Datum lovu: 29.1.2012 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dnešní výlet na dírky na dírky „stál za to“. Jednak trvale pršelo, druhak byl led už na hranici bezpečnosti (spíše za hranicí) a do třetice se mi ryby řechtaly ode dna. Dokonale se potvrdilo, že „první vyhrání z kapsy vyhání“! Po první spuštění marmelády ke dnu jsem dostal klepanec a vtáhl slušnou plotici. Z té jsem měl ohromnou radost, protože duháka chytí „každý blbec“, okouna už ne každý a plotice se na dírkách chytají v poměru k ostatním druhům minimálně. Druhé spuštění okoun „dlaňovka“ a pak šlus. Petr se přesunul po nějaké době na střed rybníka a po chvíli mě přivolal s foťákem. Měl totiž ještě méně obvyklý druh – candáta. Plácli jsme si a následovala moje tragédie. Během hodiny jsem měl na prutu asi 8 velkých ryb a z toho jsem to dvakrát utrhl a zbytek se vypnul. Můj tip byl na loňské duháky (letos se zatím nesadili) a možná v tom byl i nějaký candát či štika. Nakonec Petr vytáhl ještě pěkného okouna a raději jsme za zvuku praskajícího ledu vypadli, aby to neskončilo koupelí. Zítra má být + 12°C, tak nevím, kdy se zase zadírkuje…

Tento příspěvek byl editován 29.1.2013 12:53:10 uživatelem HaD.
                foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92170.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92171.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92172.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92173.jpg
                  Neděle 27. ledna 2013 ve 20:38® vagi
                  vagi
                  Datum lovu: 26.1.2013 | Revír: Černošín u Petroviče | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak sobotní dírkovačka byla velmi vydařená. Konečně se mi podařilo přechytat splávečkáře :-) Nebyl ale morál na focení, tak jen jedna momentka

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92132.jpg
                    Neděle 27. ledna 2013 v 17:33® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 27.1.2012 | Revír: mimopstruhovka

Neprijemne prekvapeni bylo v jednom nadjezi, kde se nahromadil snih, ktery zrejme mesto vtipne odklizelo po celou dobu jihoceske kalamity do reky. Vubec si netroufam rict, co to udela s rybami :-((

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92118.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92119.jpg
                      Neděle 27. ledna 2013 v 17:32® Scanix
                      Scanix
                      Datum lovu: 27.1.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná

Po vcerejsim vystavnim dni jsem se dnes sel na chvilicku vyvetrat s plavkou a pecivem. Na rybku jsem si sahl, malem byla nekolikrat na prute kachna ci labut, nastesti se tak nestalo ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92116.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92117.jpg
                        Neděle 27. ledna 2013 v 15:22® casper
                        casper
                        Datum lovu: 27.1.2013 | Revír: Sibřina | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak jsme po ránu vyrazili na dírky :-) zima byla „tak akorát“, vydrželi jsme cca 4 hodinky a odměnou nám bylo 7 kropenatých amerikánců a asi 4 se vyhákli, do toho jsme poškárlili i candátí miminko :-) rybačka super, těšíme se na večeři :-) chytali jsme nástrahy od kluků z vláčej.cz a úspěch mělo skoro všechno :-)

Tento příspěvek byl editován 27.1.2013 15:23:35 uživatelem casper.
                        foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92106.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92107.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92108.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92109.jpg
                          Neděle 27. ledna 2013 ve 14:22® xhekm00
                          xhekm00
                          Datum lovu: 27.1.2013 | Revír: Soukromý rybník Lukov u Moravských Budějovic | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Dírky se už otevřely i na Vysočině. Rybáři v Lukově u Moravských Budějovic dokonce led před víkendem stříkali vodou, aby měl dostatečnou tloušťku a bylo bezpečno. Zachytal jsem si duhové pstruhy, nejvíce jim chutnal zelený mikrosmáček RedBass a oranžové nymfy. :-)

Tento příspěvek byl editován 27.1.2013 14:22:49 uživatelem xhekm00.
                          foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92102.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92103.jpg
                            Neděle 27. ledna 2013 ve 13:29® HaD
                            HaD
                            Datum lovu: 27.1.2013 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tady je ten fešák :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92078.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92079.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92080.jpg
                              Neděle 27. ledna 2013 ve 13:28® HaD
                              HaD

A „o život“ šlo i rybám, protože, jak jsem zjistil, dírkování jsem nezapomněl :-) Napřed jsem zkusil nymfu, kdyby se chtěla ozvat štika, větší okoun nebo nějaký zapomenutý duhák z loňska. Nic. Tak jsem nasadil marmyšku na pimprlátko, přidal umělou patentku a začal tančit nade dnem. Několik dírek mě odmítlo a pak se začalo dařit v uvozovkách – několik okounků ve velikosti dlaně mé dcery – fotit se ale nechtěli, vždy se stihli setřepat. Alespoň jsem je ale nemusel ohmatávat. No a pak jsem trefil dvě dírky, které mi postupně vydaly asi 8 okounů – několik atakoval zhruba čtvrtmetrovou hranici a nakonec jsem se vrátil k nymfě a završil den okounem okolo třiceti. Parádní venčení psa na dírkách :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92074.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92075.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92076.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92077.jpg
                                Neděle 27. ledna 2013 ve 13:27® HaD
                                HaD

Tak jsem dnes šel venčit psa. Na dírky. A chtělo se mi zvolat: „Konečně na dírkách!“ Sice jsem už jeden pokus před pár dny vykonal, ale skončil fiaskem, které jsem léčil horkým čajem a vitamíny. A proč? No protože jsem se prostě při vstupu na led propadl a zahučel do rybníka až do půli stehen. Palčivá zima a bolest a úprk domů.

Dnes to bylo o fous lepší :-) Nepropadl jsem se, i když led nijak zvlášť silný není a rybolov provázel strach o holý život :-)

Tento příspěvek byl editován 27.1.2013 13:28:20 uživatelem HaD.
                                foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92071.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92070.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92072.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92073.jpg
                                  Pátek 25. ledna 2013 ve 13:12® kamos007
                                  kamos007
                                  Datum lovu: 25.1.2013 | Revír: Lískovec-sokromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Tak jsem byl na ,,dírky´´, led byl opravdu ještě slabý tak jsem chytal u toho přítoku kde bylo nezamrzlé na šířku 1m až 2,5 m a na délku cca 3 m zachytal jsem si pěkně chyceno 22 duháků pánvičkové velikosti od 29 do 36 cm 5 jsem si jich nechal a 17 měl majitel na prodej vyšlo mě to celkem na asi 305 kč 70 kč povolenka plus pstruzi 130 kč/kg nejlepší byla nympha která už byla dost dotrhaná s jedním ocáskem co mi zbyla po sezóně na smáčka přišel tuším jen jeden a na strímra na jigovce to taky šlo ještě jsem vypl tak min 5 pstruhů a dost to nedobralo nebo se nepíchlo. za cca 3/4 hodiny slušný výkon. Fotky až zdomu protože jsem zapoměl foťák.

Tento příspěvek byl editován 25.1.2013 13:15:15 uživatelem kamos007.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91719.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91720.jpg
                                    Čtvrtek 24. ledna 2013 v 18:45® VB
                                    VB
                                    Datum lovu: 24.1.2013 | Revír: soukromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Velmi zajímavá záležitost z dnešní dírkovačky, na 1gr. marmyšku z metrové hloubky, krásný souboj.

Tento příspěvek byl editován 24.1.2013 18:46:39 uživatelem VB.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91703.jpg
                                      Úterý 22. ledna 2013 v 18:06® mira.ll
                                      mira.ll
                                      Datum lovu: 22.1.2013 | Revír: Hlohovský rybník | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Chvilka dírkaření po práci a jedna kudláčková se povedla :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91645.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91644.jpg
                                        Čtvrtek 10. ledna 2013 v 0:11® klient
                                        Datum lovu: 2012 | Revír: revír dobrý | Způsob lovu: Přívlač

„vianočné vychádzky“

Tento příspěvek byl editován 10.1.2013 10:24:59 administrátorem HaD.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91385.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91380.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91382.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91383.jpg
                                          Pondělí 7. ledna 2013 ve 13:08® casper
                                          casper
                                          Datum lovu: 22.8.2011 | Revír: Těšínov (Jihočeský kraj) | Způsob lovu: Kaprařina

vzpomínka na letní úlovky :-(( ať už je zase normální počasí :-((

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91313.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91314.jpg
                                            Neděle 6. ledna 2013 v 18:36® Foligno
                                            Foligno
                                            Datum lovu: 4.1. | Způsob lovu: Feeder

V pátek jsem zahájil sezonu a toto jsem také nečekal:-)) Ryby byly v parádní kondici.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91294.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91295.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91296.jpg
                                              Neděle 6. ledna 2013 v 17:51® casper
                                              casper
                                              Způsob lovu: Přívlač

jedna listopadová :-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91293.jpg
                                                Neděle 6. ledna 2013 v 16:39® vrata2
                                                Datum lovu: 6.1.2013 | Revír: východní čechy | Způsob lovu: Feeder

Že začnu sezonu kapříky na zkalené a zvednuté řece, to jsem teda nečekal.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91289.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91290.jpg
                                                  Sobota 5. ledna 2013 v 16:46® kety.vydra
                                                  kety.vydra
                                                  Datum lovu: 5.1.2013 | Způsob lovu: Feeder

Zahájeno ještě s mokrým razítkem.Leč ryby na to z vysoka.....Ani ťuk,ale bylo fajn.

Úterý 1. ledna 2013 v 10:16® Beer.Beda
                                                    Beer.Beda
                                                    Datum lovu: 31.12 | Revír: Blanice

Včera poslední vláčka a čistá nula.Rozhodl jsem se, že to tak nenechám a vytáhl z kufru plavajdu a pokoušel se něco lapit.Voda stále zvedlá, ale i tak se něco podařilo.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91204.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91205.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img91206.jpg
                                                      Pondělí 31. prosince 2012 ve 22:03® regulus
                                                      regulus
                                                      Datum lovu: 31.12. | Způsob lovu: Přívlač

Tak letošní poslední vláčka dle očekávání čistý, zero.

Někteří lidi jsou fakt extrémisti … :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img91201.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img91202.jpg
                                                        Pondělí 31. prosince 2012 v 19:14® vf
                                                        Datum lovu: 31.12.2012 | Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Přívlač

Poslední dva dny ve znamení okounů, včetně dneška…

Tento příspěvek byl editován 31.12.2012 19:15:17 uživatelem vf.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img91194.jpg
                                                          Pondělí 31. prosince 2012 v 17:50® sethy
                                                          sethy
                                                          Datum lovu: 31.12.2012 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Povedené ukončení vláčkosezoný. Něco se pochytalo, mimojiné i hodně slušný tloušť a parma. Jako bonus jsem viděl cca 55cm mníka, jak si jen tak proplouvá podél břehu. Takže v červnu na shledanou :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img91190.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img91191.jpg
                                                            Pondělí 31. prosince 2012 v 17:46® fila
                                                            fila
                                                            Datum lovu: 31.12.,2012 | Revír: Šárecký potok 2 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem opravdu nečekal záběr,ale příšel.:) Ať Vám koušou kolegové.:)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img91188.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img91189.jpg