Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. února 2013 ve 14:10® lunimus
- Datum lovu: 6.2.2013 | Revír: Velky Drazdiak - Bratislava | Způsob lovu: Feeder
Vcera som sa dostal na chvilu k vode. Za cely cas sa spicka na ziadnom z feedrov ani raz nepohla. S vynimkou jednoho podmierecneho kaprika, ktoreho som vyhackoval este vo vode. 30cm kaprika asi videl uz kazdy z vas a tak som nemal potrebu ho fotit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. února 2013 ve 21:08® casper
- Datum lovu: 6.2.2013 | Revír: Praha | Způsob lovu: Plavaná
dneska překvápko
po práci 15 minut u vody a 4× bílá a nakonec jeden slušnej stříbřitej karas
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. února 2013 ve 12:33profil byl smazán
- Datum lovu: 3.2.2013 | Způsob lovu: Plavaná
Kamarád chtěl vyzkoušet superjemnou plavanou a vzal mě na ryby---to jsme se nasmáli
Tento příspěvek byl editován 6.2.2013 11:34:54 uživatelem .Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. února 2013 v 11:13® padja
- Datum lovu: minulý týden | Revír: místní | Způsob lovu: Přívlač
zvýšení osobního rekordu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. února 2013 v 10:44® fff
- Datum lovu: 7.2011 | Revír: Kunovská tabule | Způsob lovu: Kaprařina
Polední jízda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. února 2013 v 9:02® diki.rm
- Datum lovu: 3.9.2012 | Revír: OPAVA 6 A | Způsob lovu: Přívlač
Trošku nechtěné při vytahovani utřžene zakrmovací rakety.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. února 2013 v 7:44® Martin Mošna
- Způsob lovu: Plavaná
Vzpomínka na jaro 2012
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. února 2013 ve 23:36® sethy
- Datum lovu: 5.2.2013 | Způsob lovu: Marmyškování
Včera zima jak kráva, teplomety jsme rozpustili kus rybníku a něco se povedlo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. února 2013 ve 22:54® jarda762
- Datum lovu: 3-8.7.2012 | Revír: Ledce | Způsob lovu: Kaprařina
Pár foteček z rybačky s mýma klukama a partičkou kámošů. Na jedné z fotek můj osobáček šupík 93cm,16,9kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. února 2013 ve 22:20® TMS
- Revír: ÚN Nechranice | Způsob lovu: Kaprařina
Kapr junior z velké vody:) Léto 2012
Tento příspěvek byl editován 5.2.2013 21:21:10 uživatelem TMS.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. února 2013 ve 22:03® lubosek
- Datum lovu: Červenec 2012 | Revír: Aranyponty HU | Způsob lovu: Kaprařina
Kapři a amur z Maďarska ze střediska ARANYPONTY.Perfektní chytání,ubytování a velmi příjemní a ochotní majitelé a domorodci(soukromý placený revír).Tuto vodu doporučuji.Je zde více jezer(17),kde lze chytat i relaxsovat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. února 2013 ve 20:39® luckyway
- Datum lovu: Sobota 02/02 | Revír: Lough Money | Způsob lovu: Přívlač
Tak moje prvni navsteva u vody v novem roce probehla super. vyzkousel jsem nove nastrahy dovezene z CR. Nejlepe se osvedcily nymfy. Za dve a pul hodiny sest duhacu a jeden se odhackoval u brehu. Nejvetsi padesatka a nejmensi 35. Bohuzel na zacatku jsem zkousel woblery na stiku a nic. Tak nekdy priste.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. února 2013 v 19:54® Janko
-
Tak přece jen nebylo zbytečné chodit zmrzat k malé říčce v tomto počasí
Tento příspěvek byl editován 5.2.2013 18:54:42 uživatelem Janko.krásný říční kapřík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. února 2013 v 18:01® pakoki
- Datum lovu: 2011 | Revír: Jablonecká nádrž | Způsob lovu: Klasická položenáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. února 2013 v 18:00® VydraČinka
- Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená
Tenkrát na Berounce…poslední Mohykán.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. února 2013 v 17:47® Fidel
- Datum lovu: 2.2. 2013 | Revír: soukromý revír | Způsob lovu: Přívlač
Jeden z odpolední vláčky. Nástraha: Kopyto 10cm (černé)
Tento příspěvek byl editován 5.2.2013 16:48:14 uživatelem Fidel.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. února 2013 v 16:52® fishmaster-org
- Datum lovu: 2012 | Způsob lovu: Kaprařina
tu je jedna fotecka kdys jsem byl na rybach
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. ledna 2013 ve 21:10® Beer.Beda
- Datum lovu: léto
Tak dávám jednu letní.Ryba vrácena vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. ledna 2013 ve 13:59® HaD
- Mysleli jsme, že se strháme smíchy
DD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. ledna 2013 ve 13:53® HaD
-
… jo a náš Max si to taky užil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. ledna 2013 ve 13:38® HaD
- Datum lovu: 29.1.2012 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnešní výlet na dírky na dírky „stál za to“. Jednak trvale pršelo, druhak byl led už na hranici bezpečnosti (spíše za hranicí) a do třetice se mi ryby řechtaly ode dna. Dokonale se potvrdilo, že „první vyhrání z kapsy vyhání“! Po první spuštění marmelády ke dnu jsem dostal klepanec a vtáhl slušnou plotici. Z té jsem měl ohromnou radost, protože duháka chytí „každý blbec“, okouna už ne každý a plotice se na dírkách chytají v poměru k ostatním druhům minimálně. Druhé spuštění okoun „dlaňovka“ a pak šlus. Petr se přesunul po nějaké době na střed rybníka a po chvíli mě přivolal s foťákem. Měl totiž ještě méně obvyklý druh – candáta. Plácli jsme si a následovala moje tragédie. Během hodiny jsem měl na prutu asi 8 velkých ryb a z toho jsem to dvakrát utrhl a zbytek se vypnul. Můj tip byl na loňské duháky (letos se zatím nesadili) a možná v tom byl i nějaký candát či štika. Nakonec Petr vytáhl ještě pěkného okouna a raději jsme za zvuku praskajícího ledu vypadli, aby to neskončilo koupelí. Zítra má být + 12°C, tak nevím, kdy se zase zadírkuje…
Tento příspěvek byl editován 29.1.2013 12:53:10 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2013 ve 21:38® vagi
- Datum lovu: 26.1.2013 | Revír: Černošín u Petroviče | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak sobotní dírkovačka byla velmi vydařená. Konečně se mi podařilo přechytat splávečkáře
Nebyl ale morál na focení, tak jen jedna momentka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2013 v 18:33® Scanix
- Datum lovu: 27.1.2012 | Revír: mimopstruhovka
Neprijemne prekvapeni bylo v jednom nadjezi, kde se nahromadil snih, ktery zrejme mesto vtipne odklizelo po celou dobu jihoceske kalamity do reky. Vubec si netroufam rict, co to udela s rybami
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2013 v 18:32® Scanix
- Datum lovu: 27.1.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Po vcerejsim vystavnim dni jsem se dnes sel na chvilicku vyvetrat s plavkou a pecivem. Na rybku jsem si sahl, malem byla nekolikrat na prute kachna ci labut, nastesti se tak nestalo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2013 v 16:22® casper
- Datum lovu: 27.1.2013 | Revír: Sibřina | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsme po ránu vyrazili na dírky
Tento příspěvek byl editován 27.1.2013 15:23:35 uživatelem casper.zima byla „tak akorát“, vydrželi jsme cca 4 hodinky a odměnou nám bylo 7 kropenatých amerikánců a asi 4 se vyhákli, do toho jsme poškárlili i candátí miminko
rybačka super, těšíme se na večeři
chytali jsme nástrahy od kluků z vláčej.cz a úspěch mělo skoro všechno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2013 v 15:22® xhekm00
- Datum lovu: 27.1.2013 | Revír: Soukromý rybník Lukov u Moravských Budějovic | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dírky se už otevřely i na Vysočině. Rybáři v Lukově u Moravských Budějovic dokonce led před víkendem stříkali vodou, aby měl dostatečnou tloušťku a bylo bezpečno. Zachytal jsem si duhové pstruhy, nejvíce jim chutnal zelený mikrosmáček RedBass a oranžové nymfy.
Tento příspěvek byl editován 27.1.2013 14:22:49 uživatelem xhekm00.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2013 ve 14:29® HaD
- Datum lovu: 27.1.2013 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tady je ten fešák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2013 ve 14:28® HaD
A „o život“ šlo i rybám, protože, jak jsem zjistil, dírkování jsem nezapomněl
Napřed jsem zkusil nymfu, kdyby se chtěla ozvat štika, větší okoun nebo nějaký zapomenutý duhák z loňska. Nic. Tak jsem nasadil marmyšku na pimprlátko, přidal umělou patentku a začal tančit nade dnem. Několik dírek mě odmítlo a pak se začalo dařit v uvozovkách – několik okounků ve velikosti dlaně mé dcery – fotit se ale nechtěli, vždy se stihli setřepat. Alespoň jsem je ale nemusel ohmatávat. No a pak jsem trefil dvě dírky, které mi postupně vydaly asi 8 okounů – několik atakoval zhruba čtvrtmetrovou hranici a nakonec jsem se vrátil k nymfě a završil den okounem okolo třiceti. Parádní venčení psa na dírkách
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. ledna 2013 ve 14:27® HaD
Tak jsem dnes šel venčit psa. Na dírky. A chtělo se mi zvolat: „Konečně na dírkách!“ Sice jsem už jeden pokus před pár dny vykonal, ale skončil fiaskem, které jsem léčil horkým čajem a vitamíny. A proč? No protože jsem se prostě při vstupu na led propadl a zahučel do rybníka až do půli stehen. Palčivá zima a bolest a úprk domů.
Dnes to bylo o fous lepší
Tento příspěvek byl editován 27.1.2013 13:28:20 uživatelem HaD.Nepropadl jsem se, i když led nijak zvlášť silný není a rybolov provázel strach o holý život
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. ledna 2013 ve 14:12® kamos007
- Datum lovu: 25.1.2013 | Revír: Lískovec-sokromý | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem byl na ,,dírky´´, led byl opravdu ještě slabý tak jsem chytal u toho přítoku kde bylo nezamrzlé na šířku 1m až 2,5 m a na délku cca 3 m zachytal jsem si pěkně chyceno 22 duháků pánvičkové velikosti od 29 do 36 cm 5 jsem si jich nechal a 17 měl majitel na prodej vyšlo mě to celkem na asi 305 kč 70 kč povolenka plus pstruzi 130 kč/kg nejlepší byla nympha která už byla dost dotrhaná s jedním ocáskem co mi zbyla po sezóně na smáčka přišel tuším jen jeden a na strímra na jigovce to taky šlo ještě jsem vypl tak min 5 pstruhů a dost to nedobralo nebo se nepíchlo. za cca 3/4 hodiny slušný výkon. Fotky až zdomu protože jsem zapoměl foťák.
Tento příspěvek byl editován 25.1.2013 13:15:15 uživatelem kamos007.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.