Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 31. prosince 2012 v 17:34® Scanix
- Datum lovu: 31.12.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni „jarni“ pocasi jsme s dcerkou vyuzili k zakonceni vlackarske sezony a rybek bylo necekane dost, spousty okounku v klasicke mistni velikosti a me se navic pripletli jeste dva kaprici za sako. Bylo to prijemne odpoledne s moji malou rybarskou a uz se oba nemuzeme dockat na dalsi lovy s „gumovymi rybickami“

Prejeme vsem pratelum a kolegum od vody, aby se jim darilo i v novem roce 2013, hlavne at se kazdeho drzi zdravi a pak si tu svou stastnou chvilku u vody najde. Petruv zdar.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. prosince 2012 v 16:46® mvincik
- Datum lovu: 30.12.2012 | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Plavaná
I já se byl včera rozloučit s vodou. A na rozdíl od kolegů u Jordánu jsem zažil o poznání veselejší rozlučku. Z několika kusů bílé ryby naprosto vyčníval můj první životní půlmetrový krasavec. Tečka za sezonou jako hrom, má poslední rybka sezony 2012.
Vám všem přeji, ať vám v roce 2013 koušnou alespoň tak jako letos a rybkám přeji, aby se jim vyhýbaly také události, jako před pár dny u Jordánu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. prosince 2012 v 15:54® HaD
- Datum lovu: 30. a 31. 12. 20012
Včera jsem se s kamarády jel rozloučit s rybami na Orlík. Ryby se ale rozhodly neloučit se a bylo z toho čisté zero. Odpoledne jsem zažil šok na Jordánu a dnes jsem se byl rozloučit s rybami, které tuhle katastrofu nepřežily. http://www.chytej.cz/…-na-jordanu/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. prosince 2012 ve 12:32® Segoves
- Datum lovu: 31.12. | Způsob lovu: Přívlač
Při poslední vycházce se se mnou přišli rozloučit okounci. Radost byla veliká po čtyrech vycházkách na přívlač se mi konečně povedla odpanit nová destinka:)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. prosince 2012 ve 12:26® peta128
-
Ukončení sezony na jedné říčce.Jirka na třetí nához přišel o kudlu 70+
Tento příspěvek byl editován 31.12.2012 12:27:32 uživatelem peta128.
,pak už jen 2 okounci dlanové velikosti se
setřepali,ale bylo tam krásně a navštívil nás i jeden opeřenec
.Vše nej do nového roku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. prosince 2012 ve 13:24® Honcek
- Datum lovu: 28.9 | Způsob lovu: Plavaná
povedlo se docela dost tlouštu i par proudníku (foto mobil)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. prosince 2012 ve 13:00® Tomik
- Datum lovu: včera
Včerejší pokus o vyrazítkování posledního dravce dopadl krásným zerem..:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. prosince 2012 v 11:30® TOMMY CATFISH
-
Včerajšia prechádzka okolo vody
rybám sa nechce už

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. prosince 2012 ve 20:53® Dawee
- Datum lovu: 29.12.2012 | Revír: Podhájí | Způsob lovu: Feeder
Dnešní krátká vycházka přinesla jednoho kapříka na hnojáčky a záběr na rybičku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. prosince 2012 ve 20:53® bjucek
- Datum lovu: dnes | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Dnes byla posazena třešnička na dort sezony 2012 – pruhovaný bandita 45 cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. prosince 2012 v 17:59® Scanix
- Datum lovu: 29..12.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme po obede vyrazili s kolegou tradicne alespon „na skok“ k vode. No prvni misto tarka povodnovy stav, nechytatelne, prejezd na jine a razem z naseho lovneho casu byl ukrojen solidni kus jen na cestovani
Presto jsme zabojovali a bylo to i oceneno. Kolega lapil solidniho cejna
poctive za hubu, me se povedli dva pekni candosi a cejn za sako. Kazdy jeste par
letmych kontaktu s rybou, ale vice jsme nestihli. Tak snad jeste letos
vyrazime 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. prosince 2012 v 19:42® TJSS
- Datum lovu: 27.12.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
S kamarádem výjímečný den, nejprve čistá nula, poté během 10min kolem oběda jeho štika 69cm na rybku, za okamžik 69cm já na banjo-přívlač.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 17:10® Scanix
- Datum lovu: 27.12.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni lov s kolegou byl ponekud chudsi na ulovky, me prisel „opozdene“ vanocni kaprik 50 a kolegovi okounek dlanove velikosti. Vic jsme uz nevymodlili, tak snad jeste bude letos prilezitost…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. prosince 2012 v 10:40® noba
- Datum lovu: minulý týden | Způsob lovu: Rybaření na dírkáchvideo natočeno okolním rybářem, ted jsem ho náhodou objevil na you tube. Tento příspěvek byl editován 27.12.2012 10:42:09 uživatelem noba.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 26. prosince 2012 v 18:14® Beer.Beda
- Datum lovu: včera | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Tak sem se byl podívat a rozloučit se s velkou vodou.Hladina zvedlá, kalná, hnusná, prostě na nic.Párkrát jsem to prohodil, ale čistá nula.Není se však čemu divit.Při odchodu jsem udělal pár fotek.Náhoda tomu chtěla a potkal jsem Davida Havlíčka, který držel v náručí krásného sumce.Zeplat jsem se, jestli si ho můžu blejsknout.Neřek ani slovo (asi je nějakej arogantní) i tak sem snímek udělal.Davide gratulace.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. prosince 2012 v 15:37® bjucek
- Datum lovu: dnes | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Dnes dva záběry. Jedna ryba na břehu, druhá spadla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. prosince 2012 ve 12:30® Segoves
- Datum lovu: 26.12. | Způsob lovu: Feeder
Dopolední feeder byl poměrně úspěšný ikdyž sem se hodně pral s nečistotami na dně a s nepříjemným větrem. Uloveno několik plotic a překvapivě jeden siven.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. prosince 2012 ve 13:35® TOMMY CATFISH
-
dnes prechádzka k – nie vode ale skôr snehu
nahodil som párkrát do miest kde je v tomto období nič. Aspon že ma
kačenky prišli pozrieť 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. prosince 2012 ve 20:35® VB
- Datum lovu: 23.12.2012 | Revír: nesoukromý nerevír | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Letošní první vydírkovaná…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. prosince 2012 v 16:13® bjucek
- Datum lovu: 21.-23.12. | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Zřejmě poslední výprava na přehradu.
Tento příspěvek byl editován 23.12.2012 16:16:28 uživatelem bjucek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. prosince 2012 v 16:31® Scanix
- Datum lovu: 22.12.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegou po vice jak trech tydnech u vody, konecne prijatelna teplota pro lov a hlavne jsem mohl vyclenit vice jak 3h pro lov samotny, takze parada. Horsi to bylo s rybkama, kolega dva cejnky za sako, jinak par drbancu, cert vi od ceho. Ja na tom byl podobne, ale preci jen se konala dve prekvapeni v podobe dvou sumiku. Jini dravci se neukazali, ale ti sumici podle meho aktivne lovili, videl jsem jednoho smejdit kolem brehu a rekl bych, ze zaberu bylo vic, jen to netrefili. Zvedla voda a kratke otepleni s nimi asi zahybalo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. prosince 2012 v 17:56® JKemr
-
Já jsem byl deska u nás na feeder a bohužel zůstal bez ryby. Trojnásobně zvýšený průtok mi nedal šanci ani s 60g krmítkem
Snad to do konce roku ještě opadne a sáhnu si ještě na rybu.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. prosince 2012 ve 20:37® vrata2
- Datum lovu: 20.12.2012 | Revír: Východní čechy | Způsob lovu: Plavaná
Možná poslední chytání tohoto roku. Bylo to fajn.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. prosince 2012 v 19:34® HaD
-
… a zbytek

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. prosince 2012 v 19:34® HaD
-
další foto

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. prosince 2012 v 19:33® HaD
- Datum lovu: 20.12.2012 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnešek měl být den s velkým D. Po delší době jsem se vypravil s kamarády na plánovanou výpravu na okouny na Orlík spojenou se zazimováním lodě. Měli jsme jet původně dnes ráno. Protože jsem ale hlava mazaná, navrhl jsem odjezd na předvečer. U Petra na chatě jsme si udělali rybářský večírek a budíček byl na půl sedmou, abychom okouny začali zlobit hned od rána. Ráno teplý čaj, mazanec, cigárko a toaleta. Pak hurá k vodě. „Kurva práce“, chtělo se mi zařvat, když jsem doklopýtal k vodě. Ačkoliv někde o Orlíku psali, že má mít voda snad 13°C, bylo zamrznuto. Co teď? Přesun na jinou část Orlíka, kde by to snad zamrzlé být nemuselo. Nebylo a nakonec jsme se v devět dostali na vodu. Byla ale celkem kalná (nedávná obleva a deště učinili své). Přesto jsme sem tam nějakou rybu chytili. Ale překvapivě jen ty menší. Po velkých jakoby se slehla zem. Až odpoledne, krátce před odjezdem, jsme našli čistou vodu a hned se jeden slušnější povedl. I tak to ale byl luxusní den na rybách s kamarády. Celkem jsme vytáhli, pokud se nepletu, 13 okounů, dvě štiky kousaly a jedna se vypnula. Snad hned tak nezamrzne a dáme repete. Nejúspěšnější byly dnes nymfy na dropshotu. Vyzkoušel jsem si i dárek od Ježíška Chorchuse. Podběráček luxusní!!!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. prosince 2012 v 17:54® peta128
- Datum lovu: dnes | Revír: orlík
David jsem pak vloží další fotky,a chlubit se bude taky sám
,jinak orlík jde pod ledovou přikrývku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. prosince 2012 ve 23:08® xhekm00
- Datum lovu: 19.12.2012
Přikládám fota z dnešního „rybolovu beze zbraně.“ Jedná se o výstavu „Pod hladinou Vltavy“ v Praze. Nejvíc času jsem strávil u okounů, avšak štika albín je neskutečná!!!!
Doporučuju všem

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. prosince 2012 v 6:00® toro
- Datum lovu: 9.12.2012 | Revír: svazová přehrada MRS | Způsob lovu: Přívlač
Kamarádův úlovek z předminulé neděle. Bylo sice –13 st., ale na dropšotovačku se smáčkem okouni zobali luxusně. Celkem dvanáct kousků přes 30cm, největší 46! Všichni rejdějí opět v přehradě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. prosince 2012 v 11:59® vagi
- Datum lovu: 15.12.2012 | Revír: Černošín u Petroviče | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak první letošní dírkovaná zprvu nevypadala, ale nakonec se zadařilo. Ve finále nachytali všichni

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.