Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 16. prosince 2012 ve 22:18® MF
- Datum lovu: dnes | Revír: SK | Způsob lovu: Přívlač
Fajn vychádzka s Vagasky nymfami, pár ostriežikov si pochutnalo, odporúčam, na zimne obdobie najzaujímavejšia …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. prosince 2012 ve 20:45® HaD
- Datum lovu: 16.12.2012 | Způsob lovu: Přívlač
S přáteli jsem dnes vyrazil testnout chuť dravců na nové nymfy. Několik hodin trápení, kdy jsme neudělali ani záběr a to jsme zkoušeli ledacost. Nakonec se ale přeci jen zadařilo – podařilo se mi omylem nahodit mezi kachny a jedna se mi nohou zakousla do bílé nymfičky. Po dvacetiminutovém boji jsem jí i se 0,14mm vlascem zdolal
Plave/létá dál 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. prosince 2012 v 19:28® vrata2
- Datum lovu: 15.a16. 12 | Revír: Orlice | Způsob lovu: Feeder
Při sobotní návštěvě u příbuzných na zamrzlé mimopstruhovce dva potočáci na vláčku. Pak jsem zahučel po kolena do vody a bylo po lovu. Dnešní feeder byl nulový, ale chodí tam někdo lepší než já. Ten amur měl asi 65 centimetrů a není to první ryba v tohle stavu co jsem tam viděl. Je to škoda, protože je to zimoviště kde jsou stovky ryb a rybáři tam v zimě nepáchnou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. prosince 2012 v 8:39® fR4Nk13
- Datum lovu: 14.12.2012 | Revír: Laborec | Způsob lovu: Přívlač
Snezny sumec z Laborca.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. prosince 2012 v 16:03® Segoves
-
Vyrazil jsem na hodinku k vodě led mi dovolil pouze mělkej jez a pár metrů nadjezí ale procházka to byla hezká
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. prosince 2012 v 8:13® Robur
- Datum lovu: včera | Způsob lovu: Klasická položená
včera pokus o lov, bylo –10, rozmrznutý úsek se povážlivě zmenšoval. Byl tam se mnou jakýsi bezdomovec, který říkal, co tam ty blbče v tom počasí děláme? Nakonec jsem ulovil chameleona, pro ty co špatně vidí, tak je vpravo od podběráku.
Tento příspěvek byl editován 13.12.2012 08:23:27 uživatelem Robur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. prosince 2012 v 15:25® zralok
- Datum lovu: 12.12.2012 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Dnes jsem byl 2h trénovat na našem rybníčku.Těším se až otevřou soukromáky a půjdu lovit na dírkách pstruhy a siveny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. prosince 2012 ve 20:35® chosebaits
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to celkem slušně bralo v podobě okounů a i na české řece se dají chytit šproty-teda už jen obal-:)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. prosince 2012 v 17:26® sidla
-
dneska něco přes hodku, zima a a čistá nula k tomu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. prosince 2012 v 16:50® fR4Nk13
- Datum lovu: 11.12.2012 | Revír: Topla
Jalec na gumu. Strasne mrzlo dnes.
Tento příspěvek byl editován 11.12.2012 16:51:41 uživatelem fR4Nk13.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. prosince 2012 v 16:49® fR4Nk13
- Revír: Ondava | Způsob lovu: Přívlač
Mrena na Streamer.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. prosince 2012 v 0:15® Petula
- Způsob lovu: Plavaná
pěkná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. prosince 2012 v 17:24® jepice-zruseno
- Datum lovu: 10.12.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes mě na potoce od nuly zachránil jeden vyhládlý siven. Jinak jsem neviděl ani čudlu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. prosince 2012 v 16:43® Segoves
- Datum lovu: 7-9.12 | Způsob lovu: Přívlač
víkendoví snažení přineslo pouze štičku a pár okounů ale na to jak ryby braly sem docela spokojenej za zmínku ještě stojí kamarádovo okoun přes 30cm
Tento příspěvek byl editován 10.12.2012 16:44:22 uživatelem Segoves.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. prosince 2012 ve 23:58® kety.vydra
- Datum lovu: 9.12.2012 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes po téměř dvou měsících absence jsem se urval aspoň na dvě hoďky…Sice nic,ale už jsem málem zapomněl,jak je u vody krásně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. prosince 2012 ve 21:40® Shrek
- Datum lovu: 9.12.2012 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem dnes přijel k vodě, udělal fotku a jel jsem domů

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. prosince 2012 ve 20:54® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Kurde, kam chodíte na ty ryby??? U nás vše zamrznuté. Od víkendové nuly mě zachránil včera 1 potočák…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. prosince 2012 v 19:25® Char
- Datum lovu: 8.12.2012 | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu poslední vyjížďka na vodu, mrzlo až očka zamrzala, ale na sluníčku bylo nádherně, při pročesávání dna se nechal zlákat jeden okoun 35cm, taková hezká tečka na rozloučenou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. prosince 2012 v 16:50® chosebaits
- Datum lovu: dnes | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Přívlač
Zima jako sviňa,ale rybkám to asi nena.Nepolapeno nic velkého,ale za to dost pro potěchu rybáře.
Tento příspěvek byl editován 9.12.2012 16:51:12 uživatelem chosebaits.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. prosince 2012 ve 12:51® Martin Mošna
-
Včera jsem byl u vody a toto našel.(Rapala glass fat rap)
Tento příspěvek byl editován 9.12.2012 12:56:19 uživatelem Martin Mošna.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. prosince 2012 ve 20:30® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 8.12.2012 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Kosa jak v ruskym filmu, ani by mne nenapadlo vyrazit na ryby… Ale holt jsem Jardovi slíbil, že otestuju prototypy rotaček, tak jsem vyrazil. A aniž by o to šlo, tak jsem dokonce i chytil rybu
Tento příspěvek byl editován 8.12.2012 20:35:29 uživatelem BoBo-Falknow.
Sice malou, ale rybu 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. prosince 2012 v 15:21® sethy
- Datum lovu: 5.12:2012 | Způsob lovu: Přívlač
Pokračovaní…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. prosince 2012 v 15:13® sethy
- Datum lovu: 5.12.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Celodenní vláčka v krásné přírodě. Pár ryb se pochytalo, nic velkého (nepomohlo ani výrazné zvětšení nástrah – viz. foto s okounem), ale potěšily.
Tento příspěvek byl editován 6.12.2012 15:17:09 uživatelem sethy.
Policista nás nenavštívil, prý zaspal nebo co

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 12:33® sidla
- Datum lovu: 3.12. | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem v pondělí byl taky zkusit štěstí s nějakým candátkem a pořádně vyzkoušet nanofil, páč už bylo pod 0. 3,5 hodiny vláčení na ověřených místech a čistá 0 až na jednu upadlou rybu.jen se mi povedla taková kuriozita po 1,5hodině na jednom místě cca 5 m od břehu u hrany bývalého koryta řeky. sorry za fotky, rybu jsem vyháčkoval ve vodě ať si plave

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. prosince 2012 v 16:10® peta128
- Revír: orlík | Způsob lovu: Přívlač
Něco málo šlo i ten kandát se povedl,akorát měl bejt aspon jednou takovej:(
Tento příspěvek byl editován 5.12.2012 16:13:45 uživatelem peta128.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. prosince 2012 v 19:39® OBr
- Revír: Berounka
Tak jsem trochu doufal, že když vydržím to sněžení, že se mi voda odmění alespoň nějakým prckem. Po 3 hodinách, kdy jsem zjistil, že lyžařská kombinéza není ideální náhradou za zapomenutý nepromokavý oblek, jsem se alespoň zahřál při zpáteční plavbě 3km proti proudu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. prosince 2012 v 17:46® toro
- Datum lovu: dnes | Revír: velká voda u nás | Způsob lovu: Přívlač
Právě jsem se vrátil z nich… První hod v 9.00 hod. Po deseti minutách od úvodního zanoření gumy záběr a… candát 70 (mikulášskej). Za dalších deset minut bolen cca 65. Sotva jsem si pomyslel, že mě čeká nadílka, tak utrum. Za dalších deset minut začalo sněžit a chumelilo až do odjezdu v 15.00. Foto 1 – čerstvě ulovený canďour Foto 2 – bolen lapá po vzduchu, Foto 3 – letošní vánoční menu v naší familii.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. prosince 2012 v 17:36® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač
Šel jsem na chvilku pořešit rozehranou partii s jedním tloušťákem, na body prohrávám už 2:0. I přesto že jsem ho k záběru vyprovokoval, nepodařilo se ho zdolat a opět se z háčku se zamačklým hrotem osvobodil. Nakonec to bylo zas o okounech průměrné velikosti a několika štikách kolem míry. Okouni zdatně perou do gumiček, zmenšení gumičky většinou ukáže tu velikost

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. prosince 2012 v 15:40® Char
- Datum lovu: sobota | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač
Sobotní mrazivé (-5C) leč krásné ráno jsem konečné provětral gumy od Boba, úspěch se dostavil v podobě vytouženého candáta.
Tento příspěvek byl editován 3.12.2012 15:46:14 uživatelem Char.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. prosince 2012 ve 3:14® hecht
- Datum lovu: 2.12. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
S kamarádem Charem kontrola našeho oblíbeného fleku, pár štik se spletlo + jeden tloušť. Ta na obrázku byla klepnuta, bude pozvána na Vánoční stůl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.