Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 2. prosince 2012 ve 22:27® TOMMY CATFISH
TOMMY CATFISH
Datum lovu: 2.12.2012 | Revír: VN Ružín | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes sa mi konečne splnil sen o ulovení mierečného zubáča. Konečne to prišlo :-) prišlo to z ničoho nič. Pri vode bolo krásne z dobrou partiou ľudí v zložení : Ja, Rudo a Vlado z prívlačového teamu Prešov. Miesto lovu bola VN Ružín. Ryby sa konečne pohli a my sme si s Rudim dostatočne zachytali podarili sa nám 2 zubáče môj viď foto 51 cm a Rudi vytiahol 50,5 cm zubka podarilo sa mu zdolať aj niekoľko krásnych ostriežov a nakoniec sa mu podarilo chytiť aj jednu šťučku ktorú som zbadal pri brehu keď lovila malé ostriežiky tak som k nej hodil gumku ale nič Rudi dotočil nástrahu ktorú mal zahodenú a šťuka šups a bola na háčiku :-) Konečne po dlhej dobe sme si skvelo zachytali a bolo to spôsobené asi zmenou počasia ktoré nám doprialo krásne chvíle pri vode s krásnimi rybami :-) Vladovi sa dnes moc nedarilo chytil len jedného ostrieža ale na budúce to bude určite lepšie a šťastie sa otočí v jeho prospech. Presvedčil som sa že trpezlivosť ryby prináša :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img90053.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img90054.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img90055.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img90056.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 2. prosince 2012 ve 20:20® Kevv
    Datum lovu: 2.12.2012 | Revír: UN | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska jsem měl pěkné ráno. Povedli se tři candáti a štička jak na vodítku.

Tento příspěvek byl editován 2.12.2012 20:29:40 uživatelem Kevv.
    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img90043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img90039.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img90038.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img90044.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img90040.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img90041.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img90042.jpg
      Neděle 2. prosince 2012 v 19:34® Robur
      Robur
      Datum lovu: dnes

dnes jsem vyjel kus za Brno a 2 záběry, rybu jsem humánně klepnul a pak vyfotil

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89605.jpg
        Neděle 2. prosince 2012 v 19:21® bjucek
        bjucek
        Datum lovu: 1.-2.12.2012 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač

.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89602.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89603.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89604.jpg
          Neděle 2. prosince 2012 v 18:15® Beer.Beda
          Beer.Beda
          Revír: Blanice

Jedna včerejší a druhá nedávno ufídrovaná s rybičkou.Jinak poslední dobou chyceno spousta mikro štik a mraky okounů.Větší už asi u nás nejsou.:-)) Učím se s fotoaparátem, tak kvalita ještě zaostává.

Tento příspěvek byl editován 2.12.2012 18:16:57 uživatelem Beer.Beda.
          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89597.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89598.jpg
            Neděle 2. prosince 2012 v 15:36® toro
            toro
            Datum lovu: dnes | Revír: Kyjov a okolí | Způsob lovu: Přívlač

Právě jsem se vrátil z lovu. Durch promoklý. Navštívil jsem 2 svaz. revíry. Na jednom okoun(ek), na druhém úkus od šťukatůry. Provozoval jsem „smáčkohru“. Bylo tam fajn, na rybu jsem si sáhl a mise tím byla úspěšná. Jediný renonc byl, že jsem si sebou měl vzít pestřejší nástrahy – průzračnost byla dost mizerná.

Neděle 2. prosince 2012 ve 14:42® HaD
              HaD

zbytek

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89578.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89579.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89580.jpg
                Neděle 2. prosince 2012 ve 14:41® HaD
                HaD

Tady ještě pár snímků. Okouni si docela troufali na štičí sousta a jeden dokonce smáčka cca 9 cm na dropshotu úplně polknul :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89574.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89575.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89576.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89577.jpg
                  Neděle 2. prosince 2012 ve 14:40® HaD
                  HaD
                  Datum lovu: 2.12.2012 | Revír: řeky a stojáky JČ | Způsob lovu: Přívlač

Velké plány a očekávání většinou nevěstí nic dobrého. I přesto jsme měli s Vlažňochem na dnešek hromadu cílů a plánů. Především, že navštívíme jeden stoják s lodí a chytneme každý nejméně deset štik a nějaké okouny s tím, že nějaká ta kudla by mohla mít i přes osmdesát. Nemohl jsem ani dospat. Hmmm. K vodě jsme dorazili po sedmé. Zamrznuto. Plán B. Jiný stoják. Přejíždíme a opět zamrznuto. Následuje plán C. Pokoušíme se mou loď přejmenovat na Ledoborec CHYTEJ a že si volnou plochu uděláme, hodinku počkáme než se ryby uklidní a začneme lapat. Hmmmm. Bez šance. Za půl hodiny jsme v ledu, který měl více než 1 cm, vyrubali volnou plochu asi 10×10 m a to fakt k přívlači nestačí. Plán D – jedeme na řeku. Značně fyzicky a psychicky zlomení jsme si dali tůru v místech, kde to údajně stojí za starou bačkoru. Ale považujeme se za machry a přece to musíme na krásně vypadající řece zmáknout. Nezmákli. Jen pár menších štiček a okounů a světe div se – premiérka revíru – duhák. Kde se tam vzal, netuším. Mno, každopádně jsme se nevzdali a den si užili. Těším se na repete! :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89570.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89571.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89573.jpg
                    Sobota 1. prosince 2012 ve 21:04® Kazan
                    Datum lovu: dnes | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes čistě zaměřeno na okouny, vytáhl jsem si na to letos snad prvně lehčí cajk. Dařilo se zdatně okounů dost, jen velikost průměr danému revíru. Štíhlatům se smáčci také líbily, jeden úkus a pět úspěšně odháčkovaných.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89550.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89551.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89553.jpg
                      Sobota 1. prosince 2012 v 17:07® revoke
                      revoke
                      Datum lovu: 1.12.2012 | Revír: Olomoucko | Způsob lovu: Přívlač

Je úžasné, jak rychle se ocelová obloha dokáže proměnit v oblohu azurovou a co všechno dokáže slunce pod hladinou průzračné vody odhalit. Samozřejmě s polarizačními brýlemi, jejichž důležitost jsem ke své smůle odhalil až letos. Ale co se tak koukám po ostatních rybářích, zdaleka nejsem poslední.

Celkem jsem měl 4 záběry, všechny v těsné blízkosti břehu, z toho dvě dračice udolány. Nejlépe reagovaly na plovoucí 11cm wobler, jedna zblajzla smáčka.

Nejkrásnější bylo pozorování 3 štik, jež mi opakovaně přijížděly až pod nohy a došlo to až do takového extrému, že stály v okruhu 1m, přičemž ve středu kruhu byl můj smáček…

Pátek 30. listopadu 2012 v 17:59® lunimus
                        Datum lovu: 30.11.2012 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač

Dnes som sa na chvilu dostal na Velky Dunaj s privlackou. Okrem toho, ze som utrhal nastrahy v hodnote cca 30,–€ som z vody vytiahol len par chuchvalcov stareho vlasca, snury a ine voloviny …

skratka, dnes som si mal zobrat so sebou aj mydlo … mohol som si aspon ruky umyt, ked uz som ho.no chytil :-)

ale snad sa dostanem na ryby aj zajtra a nieco z vody dostanem :-)

Pátek 30. listopadu 2012 v 16:45® 007jan
                          Datum lovu: 30,11 | Revír: Světlík | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska mě mile překvapila 75cm štičí dáma a dcerka jako správná ženská neodolala a pozovala…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89523.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89524.jpg
                            Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 19:21® Mrakoš
                            Datum lovu: 29.11.2012 | Revír: Kumpolec | Způsob lovu: Feeder

Dneska byl u vody klid.Vyzkoušel jsem si pár nových věcí, miniaturní háčky, pařenou housku, ještě kratší návazce. A rybky braly líp než jsem čekal. Bylo to moc hezký odpoledne.

Tento příspěvek byl editován 29.11.2012 19:26:12 uživatelem Mrakoš.
                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89491.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89492.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89493.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89494.jpg
                              Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 18:30® Holajz2
                              Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem byl velmi mile překvapen…pár kapříků se spletlo, největší 50cm. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89490.jpg
                                Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 17:48® Kazan
                                Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Zima jak na motorce, nebo spíš nepříjemný vítr. Ale fišky se chytat nechaly, zas nějaké štičky, okyši, tloušti

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89485.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89486.jpg
                                  Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 11:12® HaD
                                  HaD
                                  Datum lovu: 27.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Všechny Chytejáky pozdravuje Zdenda a těší se jak na sraz, tak do Brna na veletrh, kde s námi zřejmě stráví pár dnů :-) To, že ryby chytat umí víme, ale včera mě fakt naštval. Hlavně proto, že jsem původně měl jet na ryby s ním a tahle štika byla osude původně připsána mě :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89474.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89475.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89476.jpg
                                    Středa 28. listopadu 2012 ve 22:29® hecht
                                    hecht
                                    Datum lovu: 25.11. | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření

Rozlučka se pstruhovkou mnou letos dost zanedbávanou. Za dvě hoďky na jednom Sandeřím opuštěném místě bylo lipanů celkem dost, ale ta velikost… Jediný komu to bude velikostně tuším vyhovovat, bude ten černej se zahnutým zobákem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89471.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89472.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89473.jpg
                                      Středa 28. listopadu 2012 ve 21:12® _Beny
                                      _Beny
                                      Datum lovu: 25.11.2012 | Revír: JČ mimopstruhová | Způsob lovu: Přívlač

Štika 57 cm. Nešťastnou náhodou se mi jí podařilo zaseknout na woblera z venku, jeden trojhák měla za hlavou a druhej trojhák měla v oku. Rychle a šetrně jsem se jí snažil odoperovat. Ryby většinou pouštim, nevěděl jsem jestli to rozdejchá, zkusil sem tedy, jak se bude chovat ve vodě a podle toho se zachovat. Zhruba po 5 vteřinách vystartovala, jak raketa pryč. I přes to z toho mam špatnej pocit…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89462.jpg
                                        Středa 28. listopadu 2012 ve 20:46® rabbit
                                        rabbit
                                        Datum lovu: 27.11.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

I bolínek se dá na mušku

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89458.jpg
                                          Středa 28. listopadu 2012 v 17:42® Scanix
                                          Scanix
                                          Datum lovu: 28.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po dlouhe dobe jsem se dostal alespon na 1.5h k vode. Doufal jsem, ze lapnu aspon nejakeho tloustika ci okyse, ale spletl jsem se. Prislo sedm zaberu a z nich se vyklubalo sedm candosu, sice to velikostne nebyla zadna monstra, ale potesili me dost ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89445.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89446.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89447.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89448.jpg
                                            Středa 28. listopadu 2012 v 16:47® sidla
                                            sidla
                                            Datum lovu: 28.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač

dneska opět na candátech, 4hodiny házení na dvou místech,jedno bylo úspěšné ale jen dva sumíky, jeden cca 70 a druhý 90,ale šel zpátky.jen je to se snižující teplotou čím dál tím složitější s těma sumcama. candát se nekonal :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89443.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89444.jpg
                                              Úterý 27. listopadu 2012 v 17:35® Kazan
                                              Datum lovu: dnes | Revír: jč | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opět mazec, štik kolem deseti kousků, do šedesátky. Okyši kontaktovali hranici pětatřiceti centimetrů

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89419.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89420.jpg
                                                Pondělí 26. listopadu 2012 v 18:38® Kazan
                                                Datum lovu: všude možně | Revír: poslední 4 dny | Způsob lovu: Přívlač

Větrání nástrah koupených na výstavě u Nástrahy a Vláčej. Okouni a štiky spolupracují. Spešl poděkování Bobovi a Příchymu za limited series, hoši je to mazec ;-)

Tento příspěvek byl editován 26.11.2012 18:39:46 uživatelem Kazan.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89386.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89387.jpg
                                                  Pondělí 26. listopadu 2012 v 11:39® vf
                                                  Datum lovu: 20. - 25. 11. | Revír: vody na Chebsku | Způsob lovu: Přívlač

Ohlédnutí za posledním týdnem – úlovky ať již mé, nebo kamarádův, kterého jsem fotil…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89377.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89378.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89379.jpg
                                                    Pondělí 26. listopadu 2012 v 9:09® Bigpista
                                                    Bigpista
                                                    Datum lovu: 25.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Jedno překvapení z včerejší vláčky. Moje první torpédo. Malé, ale moje :-1

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89376.jpg
                                                      Neděle 25. listopadu 2012 ve 22:10® bjucek
                                                      bjucek
                                                      Datum lovu: 25.11. | Revír: Prague urban fishing | Způsob lovu: Feeder

.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89365.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89366.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89367.jpg
                                                        Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:25® sidla
                                                        sidla
                                                        Datum lovu: 25.11 | Způsob lovu: Přívlač

dneska odházáno 3hodiny dopoledne, 3 odpoledne. candátům se nechtělo, jen přítelkyně vyvláčela po víc jak hodince na míste štičku

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89363.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89364.jpg
                                                          Neděle 25. listopadu 2012 v 19:59® Holajz2
                                                          Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes se skřítkem strávené odpoledne u vody. Přišli pouze 2 záběry a proměněn kapřík 46cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89361.jpg
                                                            Neděle 25. listopadu 2012 v 16:51® bořek
                                                            Datum lovu: 25.11 | Způsob lovu: Přívlač

dnes u vody s mikro gumičkami a bylo to vidět 3 mikro štičky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89351.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89352.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89353.jpg