Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 2. prosince 2012 ve 22:27® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 2.12.2012 | Revír: VN Ružín | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes sa mi konečne splnil sen o ulovení mierečného zubáča. Konečne to prišlo
prišlo to z ničoho nič. Pri vode bolo krásne
z dobrou partiou ľudí v zložení : Ja, Rudo a Vlado z prívlačového
teamu Prešov. Miesto lovu bola VN Ružín. Ryby sa konečne pohli a my sme si
s Rudim dostatočne zachytali podarili sa nám 2 zubáče môj viď foto
51 cm a Rudi vytiahol 50,5 cm zubka podarilo sa mu zdolať aj niekoľko
krásnych ostriežov a nakoniec sa mu podarilo chytiť aj jednu šťučku ktorú
som zbadal pri brehu keď lovila malé ostriežiky tak som k nej hodil gumku
ale nič Rudi dotočil nástrahu ktorú mal zahodenú a šťuka šups a bola na
háčiku
Konečne po dlhej dobe sme si skvelo zachytali a bolo to
spôsobené asi zmenou počasia ktoré nám doprialo krásne chvíle pri vode
s krásnimi rybami
Vladovi sa dnes moc nedarilo chytil len jedného
ostrieža ale na budúce to bude určite lepšie a šťastie sa otočí v jeho
prospech. Presvedčil som sa že trpezlivosť ryby prináša 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2012 ve 20:20® Kevv
- Datum lovu: 2.12.2012 | Revír: UN | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska jsem měl pěkné ráno. Povedli se tři candáti a štička jak na vodítku.
Tento příspěvek byl editován 2.12.2012 20:29:40 uživatelem Kevv.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2012 v 19:34® Robur
- Datum lovu: dnes
dnes jsem vyjel kus za Brno a 2 záběry, rybu jsem humánně klepnul a pak vyfotil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2012 v 19:21® bjucek
- Datum lovu: 1.-2.12.2012 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2012 v 18:15® Beer.Beda
- Revír: Blanice
Jedna včerejší a druhá nedávno ufídrovaná s rybičkou.Jinak poslední dobou chyceno spousta mikro štik a mraky okounů.Větší už asi u nás nejsou.
Tento příspěvek byl editován 2.12.2012 18:16:57 uživatelem Beer.Beda.
Učím se s fotoaparátem, tak kvalita ještě zaostává.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2012 v 15:36® toro
- Datum lovu: dnes | Revír: Kyjov a okolí | Způsob lovu: Přívlač
Právě jsem se vrátil z lovu. Durch promoklý. Navštívil jsem 2 svaz. revíry. Na jednom okoun(ek), na druhém úkus od šťukatůry. Provozoval jsem „smáčkohru“. Bylo tam fajn, na rybu jsem si sáhl a mise tím byla úspěšná. Jediný renonc byl, že jsem si sebou měl vzít pestřejší nástrahy – průzračnost byla dost mizerná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2012 ve 14:42® HaD
-
zbytek

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2012 ve 14:41® HaD
-
Tady ještě pár snímků. Okouni si docela troufali na štičí sousta a jeden dokonce smáčka cca 9 cm na dropshotu úplně polknul

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. prosince 2012 ve 14:40® HaD
- Datum lovu: 2.12.2012 | Revír: řeky a stojáky JČ | Způsob lovu: Přívlač
Velké plány a očekávání většinou nevěstí nic dobrého. I přesto jsme měli s Vlažňochem na dnešek hromadu cílů a plánů. Především, že navštívíme jeden stoják s lodí a chytneme každý nejméně deset štik a nějaké okouny s tím, že nějaká ta kudla by mohla mít i přes osmdesát. Nemohl jsem ani dospat. Hmmm. K vodě jsme dorazili po sedmé. Zamrznuto. Plán B. Jiný stoják. Přejíždíme a opět zamrznuto. Následuje plán C. Pokoušíme se mou loď přejmenovat na Ledoborec CHYTEJ a že si volnou plochu uděláme, hodinku počkáme než se ryby uklidní a začneme lapat. Hmmmm. Bez šance. Za půl hodiny jsme v ledu, který měl více než 1 cm, vyrubali volnou plochu asi 10×10 m a to fakt k přívlači nestačí. Plán D – jedeme na řeku. Značně fyzicky a psychicky zlomení jsme si dali tůru v místech, kde to údajně stojí za starou bačkoru. Ale považujeme se za machry a přece to musíme na krásně vypadající řece zmáknout. Nezmákli. Jen pár menších štiček a okounů a světe div se – premiérka revíru – duhák. Kde se tam vzal, netuším. Mno, každopádně jsme se nevzdali a den si užili. Těším se na repete!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. prosince 2012 ve 21:04® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes čistě zaměřeno na okouny, vytáhl jsem si na to letos snad prvně lehčí cajk. Dařilo se zdatně okounů dost, jen velikost průměr danému revíru. Štíhlatům se smáčci také líbily, jeden úkus a pět úspěšně odháčkovaných.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. prosince 2012 v 17:07® revoke
- Datum lovu: 1.12.2012 | Revír: Olomoucko | Způsob lovu: Přívlač
Je úžasné, jak rychle se ocelová obloha dokáže proměnit v oblohu azurovou a co všechno dokáže slunce pod hladinou průzračné vody odhalit. Samozřejmě s polarizačními brýlemi, jejichž důležitost jsem ke své smůle odhalil až letos. Ale co se tak koukám po ostatních rybářích, zdaleka nejsem poslední.
Celkem jsem měl 4 záběry, všechny v těsné blízkosti břehu, z toho dvě dračice udolány. Nejlépe reagovaly na plovoucí 11cm wobler, jedna zblajzla smáčka.
Nejkrásnější bylo pozorování 3 štik, jež mi opakovaně přijížděly až pod nohy a došlo to až do takového extrému, že stály v okruhu 1m, přičemž ve středu kruhu byl můj smáček…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. listopadu 2012 v 17:59® lunimus
- Datum lovu: 30.11.2012 | Revír: Dunaj | Způsob lovu: Přívlač
Dnes som sa na chvilu dostal na Velky Dunaj s privlackou. Okrem toho, ze som utrhal nastrahy v hodnote cca 30,–€ som z vody vytiahol len par chuchvalcov stareho vlasca, snury a ine voloviny …
skratka, dnes som si mal zobrat so sebou aj mydlo … mohol som si aspon ruky umyt, ked uz som ho.no chytil

ale snad sa dostanem na ryby aj zajtra a nieco z vody dostanem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. listopadu 2012 v 16:45® 007jan
- Datum lovu: 30,11 | Revír: Světlík | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska mě mile překvapila 75cm štičí dáma a dcerka jako správná ženská neodolala a pozovala…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 19:21® Mrakoš
- Datum lovu: 29.11.2012 | Revír: Kumpolec | Způsob lovu: Feeder
Dneska byl u vody klid.Vyzkoušel jsem si pár nových věcí, miniaturní háčky, pařenou housku, ještě kratší návazce. A rybky braly líp než jsem čekal. Bylo to moc hezký odpoledne.
Tento příspěvek byl editován 29.11.2012 19:26:12 uživatelem Mrakoš.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 18:30® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem byl velmi mile překvapen…pár kapříků se spletlo, největší 50cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 17:48® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Zima jak na motorce, nebo spíš nepříjemný vítr. Ale fišky se chytat nechaly, zas nějaké štičky, okyši, tloušti

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 11:12® HaD
- Datum lovu: 27.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Všechny Chytejáky pozdravuje Zdenda a těší se jak na sraz, tak do Brna na veletrh, kde s námi zřejmě stráví pár dnů
To, že ryby chytat umí víme, ale včera mě fakt naštval. Hlavně proto,
že jsem původně měl jet na ryby s ním a tahle štika byla osude původně
připsána mě 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2012 ve 22:29® hecht
- Datum lovu: 25.11. | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
Rozlučka se pstruhovkou mnou letos dost zanedbávanou. Za dvě hoďky na jednom Sandeřím opuštěném místě bylo lipanů celkem dost, ale ta velikost… Jediný komu to bude velikostně tuším vyhovovat, bude ten černej se zahnutým zobákem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2012 ve 21:12® _Beny
- Datum lovu: 25.11.2012 | Revír: JČ mimopstruhová | Způsob lovu: Přívlač
Štika 57 cm. Nešťastnou náhodou se mi jí podařilo zaseknout na woblera z venku, jeden trojhák měla za hlavou a druhej trojhák měla v oku. Rychle a šetrně jsem se jí snažil odoperovat. Ryby většinou pouštim, nevěděl jsem jestli to rozdejchá, zkusil sem tedy, jak se bude chovat ve vodě a podle toho se zachovat. Zhruba po 5 vteřinách vystartovala, jak raketa pryč. I přes to z toho mam špatnej pocit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2012 ve 20:46® rabbit
- Datum lovu: 27.11.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
I bolínek se dá na mušku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2012 v 17:42® Scanix
- Datum lovu: 28.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po dlouhe dobe jsem se dostal alespon na 1.5h k vode. Doufal jsem, ze lapnu aspon nejakeho tloustika ci okyse, ale spletl jsem se. Prislo sedm zaberu a z nich se vyklubalo sedm candosu, sice to velikostne nebyla zadna monstra, ale potesili me dost

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2012 v 16:47® sidla
- Datum lovu: 28.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
dneska opět na candátech, 4hodiny házení na dvou místech,jedno bylo úspěšné ale jen dva sumíky, jeden cca 70 a druhý 90,ale šel zpátky.jen je to se snižující teplotou čím dál tím složitější s těma sumcama. candát se nekonal

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. listopadu 2012 v 17:35® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: jč | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opět mazec, štik kolem deseti kousků, do šedesátky. Okyši kontaktovali hranici pětatřiceti centimetrů

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2012 v 18:38® Kazan
- Datum lovu: všude možně | Revír: poslední 4 dny | Způsob lovu: Přívlač
Větrání nástrah koupených na výstavě u Nástrahy a Vláčej. Okouni a štiky spolupracují. Spešl poděkování Bobovi a Příchymu za limited series, hoši je to mazec
Tento příspěvek byl editován 26.11.2012 18:39:46 uživatelem Kazan.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2012 v 11:39® vf
- Datum lovu: 20. - 25. 11. | Revír: vody na Chebsku | Způsob lovu: Přívlač
Ohlédnutí za posledním týdnem – úlovky ať již mé, nebo kamarádův, kterého jsem fotil…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2012 v 9:09® Bigpista
- Datum lovu: 25.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Jedno překvapení z včerejší vláčky. Moje první torpédo. Malé, ale moje

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 ve 22:10® bjucek
- Datum lovu: 25.11. | Revír: Prague urban fishing | Způsob lovu: Feeder
.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:25® sidla
- Datum lovu: 25.11 | Způsob lovu: Přívlač
dneska odházáno 3hodiny dopoledne, 3 odpoledne. candátům se nechtělo, jen přítelkyně vyvláčela po víc jak hodince na míste štičku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 v 19:59® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes se skřítkem strávené odpoledne u vody. Přišli pouze 2 záběry a proměněn kapřík 46cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 v 16:51® bořek
- Datum lovu: 25.11 | Způsob lovu: Přívlač
dnes u vody s mikro gumičkami a bylo to vidět 3 mikro štičky

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.