Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.441 příspěvků, z toho 18441 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 28. listopadu 2012 ve 22:12® _Beny
- Datum lovu: 25.11.2012 | Revír: JČ mimopstruhová | Způsob lovu: Přívlač
Štika 57 cm. Nešťastnou náhodou se mi jí podařilo zaseknout na woblera z venku, jeden trojhák měla za hlavou a druhej trojhák měla v oku. Rychle a šetrně jsem se jí snažil odoperovat. Ryby většinou pouštim, nevěděl jsem jestli to rozdejchá, zkusil sem tedy, jak se bude chovat ve vodě a podle toho se zachovat. Zhruba po 5 vteřinách vystartovala, jak raketa pryč. I přes to z toho mam špatnej pocit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2012 ve 21:46® rabbit
- Datum lovu: 27.11.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
I bolínek se dá na mušku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2012 v 18:42® Scanix
- Datum lovu: 28.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po dlouhe dobe jsem se dostal alespon na 1.5h k vode. Doufal jsem, ze lapnu aspon nejakeho tloustika ci okyse, ale spletl jsem se. Prislo sedm zaberu a z nich se vyklubalo sedm candosu, sice to velikostne nebyla zadna monstra, ale potesili me dost

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2012 v 17:47® sidla
- Datum lovu: 28.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
dneska opět na candátech, 4hodiny házení na dvou místech,jedno bylo úspěšné ale jen dva sumíky, jeden cca 70 a druhý 90,ale šel zpátky.jen je to se snižující teplotou čím dál tím složitější s těma sumcama. candát se nekonal

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. listopadu 2012 v 18:35® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: jč | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opět mazec, štik kolem deseti kousků, do šedesátky. Okyši kontaktovali hranici pětatřiceti centimetrů

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2012 v 19:38® Kazan
- Datum lovu: všude možně | Revír: poslední 4 dny | Způsob lovu: Přívlač
Větrání nástrah koupených na výstavě u Nástrahy a Vláčej. Okouni a štiky spolupracují. Spešl poděkování Bobovi a Příchymu za limited series, hoši je to mazec
Tento příspěvek byl editován 26.11.2012 18:39:46 uživatelem Kazan.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2012 ve 12:39® vf
- Datum lovu: 20. - 25. 11. | Revír: vody na Chebsku | Způsob lovu: Přívlač
Ohlédnutí za posledním týdnem – úlovky ať již mé, nebo kamarádův, kterého jsem fotil…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2012 v 10:09® Bigpista
- Datum lovu: 25.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Jedno překvapení z včerejší vláčky. Moje první torpédo. Malé, ale moje

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:10® bjucek
- Datum lovu: 25.11. | Revír: Prague urban fishing | Způsob lovu: Feeder
.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:25® sidla
- Datum lovu: 25.11 | Způsob lovu: Přívlač
dneska odházáno 3hodiny dopoledne, 3 odpoledne. candátům se nechtělo, jen přítelkyně vyvláčela po víc jak hodince na míste štičku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:59® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes se skřítkem strávené odpoledne u vody. Přišli pouze 2 záběry a proměněn kapřík 46cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 v 17:51® bořek
- Datum lovu: 25.11 | Způsob lovu: Přívlač
dnes u vody s mikro gumičkami a bylo to vidět 3 mikro štičky

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 v 15:02® thundarr
- Datum lovu: 20.11.2012 | Revír: Tam někde | Způsob lovu: Kaprařina
Příjemné chvíle u vody, pěkná zima ale zachytal jsem si …

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. listopadu 2012 v 19:45® Martin Mošna
- Revír: Svratka 5 | Způsob lovu: Feeder
Dneska na Brněnský přehradě.Příšlo několik slušních cejnů jinak nic.Počasí ušlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. listopadu 2012 v 18:47® sidla
- Datum lovu: 23.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
začnu si na candáty nosit 2m podložku na sumce a kaprový podběrák. včera ze stejného místa 3 sumíci ještě z dorostu a dneska co se týče dravců po víc jak 3 hodinách poctivého házaní nic, jen NEÚMYSLNĚ za sako tolstolobika, metr mi nestačil,ale na 2× měřený měl 113.vyháčkovat nešel,tak musel na břeh,za deště nic lehkého,a po tmě už vůbec ne,ale tak jsme to zvládli a spokojeně plave dál.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. listopadu 2012 v 0:49® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes se zadařilo, chyceno sice asi jen 5 kapříků, ale krásní!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:15® Dawee
- Datum lovu: 22.11.2012 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder
Dnešní dopoledne na Radbuze v Horšovském Týně – nic moc – dvě plotičky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 21:26® brčkař
- Datum lovu: 22.11.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
První letošní šoulačka podél břehu. Sice jedinej záběr, ale děkuju za něj! Tloušť 52

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. listopadu 2012 v 19:41® Leontýn
- Datum lovu: 20.11.2012 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem byl s kamarádem Honzou na candátech. Při vláčce se mu povedl tenhle krasavec 38 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. listopadu 2012 v 16:22® sidla
- Datum lovu: 21.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
konečně jsem se tento týden věnoval novému prutu a obstál bravurně. vůbec mi není líto těch peněz. nějaký candát se konal a občas i tolstolobik. jeden z menších

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. listopadu 2012 v 15:08® Raf
- Datum lovu: 18.-20.11.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Muškaření
Asi poslední letošní delší pobyt v krásné přírodě. Díky krátkým dnům už se daly kombinovat rodinné výlety s rybařinou výrazně hůře. Hmyzu moc nelétalo, ale nějaké lipany jsem dokázal i já muškařský učeň vyházet. Potěšil mě zatím můj největší lipan (37 cm).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. listopadu 2012 ve 12:16® vf
- Datum lovu: 18.11.2012 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. listopadu 2012 v 0:04® osprey
- Způsob lovu: Klasická položená
Po dvou letech jsme s kolegou hechtem navštívili místo, kam nás oba v minulosti brával Petr – Sander na mníky.
Mezi vzpomínáním jsme chytili tři tlouště, já jednoho velkého (51), hecht dva menší. Mník se nekonal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. listopadu 2012 v 17:41® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 18.11.2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač
Po včerajšom neúspechu na rieke Bodrog som sa dnes ráno rozhodol že skočím na chvíľku k rieke Torysa na moje obľúbené a bojovné mreny a vyplatilo sa
radosť z tohto úlovku bola veľká
podarilo sa mi zdolať 2 krásne ryby jedna mala rovných 60 cm a druhá
66 centimetrov! tá väčšia mi takmer odpálila 10ku silónik o kmeň vo
vode ale nestalo sa tak a ja som ju nakoniec úspešne zdolal rya bola
v perfektnej kondícii a bola aj poriadne široká a vypasená
Dakujem ti mrena za neopakovateľný zážito ktorý som už nezažil dlhší
čas
fotil som sa sám.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. listopadu 2012 v 17:30® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 17.11.2012 | Revír: Bodrog | Způsob lovu: Klasická položená
Včerajšia rybačka na novej vode dopadla celkom fajn síce som ja nič nechytil ale kamošom sa zadarilo a chytili sa dokopy 3 miene
naj 36,5 cm teším sa na ďalšiu rybačku na krásnu a majestátnu rieku
Bodrog.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. listopadu 2012 v 15:19® revoke
- Datum lovu: 18.11.2012 | Revír: Chomoutov | Způsob lovu: Přívlač
Sest hodin vlacky a jedna velka nula. Nefungovalo nic, ani zluty rytir od kolegu z Chebu. Asi jej budu reklamovat

Vlastne jedna vec fungovala vyborne – vyzkousel jsem si dalkovy echolot a celkem spokojenost. Hloubku vody a relief ukazuje hezky, jen si na to chce zvyknout.. Akorat moc neverim tomu, ze ma voda 10 stupnu.
Tento příspěvek byl editován 18.11.2012 21:02:49 uživatelem revoke.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:04® TJSS
- Datum lovu: 17.11.12 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s bratrem ač na místní domácí vodě, tak poprvé. Cíleně na okouny, bohužel, zázraky se nekonaly, potěšily čerstvě nasazené štičky, ať rostou…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:32® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 17.11. | Revír: Stoják u Hroznětína | Způsob lovu: Přívlač
Nějak v poslední době není čas, tak jsem rád, že jsem se dnes nechal vytáhnout na fišky. Nic převratného se nekonalo, ale ryby se chytaly a to je hlavní.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2012 v 19:25® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: Orlas | Způsob lovu: Přívlač
Chyceno pár štik, pár okounů, nic ve velikostech na foto. Jen jeden s velice kuriozně vyvalenýma očima, vytažen asi ze třech metrů, neví někdo co to může být. Předpokládám že z toho žlutého vláčejáckého plachetníka tak vyvalenej není

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2012 v 17:37® Scanix
- Datum lovu: 17.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegou M… na mensich rickach a potocich. Byla pekna kosa, zvlast, kdyz jsem si nechal rukavice i cepici doma
S kolegou jsme pochytali hlavne okyse, kolega lapil navic cejnka za hubu a
kudlicku, co mi to pred tim netrefila, me se pripletli dva cejni za sako a na
zaver jedna kudla a jedna mi to ukousla. Potesil jeden lepsi okys, na mistni
pomery pekny veteran, coz je videt i na jeho oploutveni 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.