Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 25. listopadu 2012 ve 14:02® thundarr
thundarr
Datum lovu: 20.11.2012 | Revír: Tam někde | Způsob lovu: Kaprařina

Příjemné chvíle u vody, pěkná zima ale zachytal jsem si …

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89347.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89348.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89349.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89350.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 24. listopadu 2012 v 18:45® Martin Mošna
    Martin Mošna
    Revír: Svratka 5 | Způsob lovu: Feeder

Dneska na Brněnský přehradě.Příšlo několik slušních cejnů jinak nic.Počasí ušlo.

Pátek 23. listopadu 2012 v 17:47® sidla
      sidla
      Datum lovu: 23.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač

začnu si na candáty nosit 2m podložku na sumce a kaprový podběrák. včera ze stejného místa 3 sumíci ještě z dorostu a dneska co se týče dravců po víc jak 3 hodinách poctivého házaní nic, jen NEÚMYSLNĚ za sako tolstolobika, metr mi nestačil,ale na 2× měřený měl 113.vyháčkovat nešel,tak musel na břeh,za deště nic lehkého,a po tmě už vůbec ne,ale tak jsme to zvládli a spokojeně plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88867.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88868.jpg
        Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 23:49® Holajz2
        Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes se zadařilo, chyceno sice asi jen 5 kapříků, ale krásní!

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88823.jpg
          Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 21:15® Dawee
          Dawee
          Datum lovu: 22.11.2012 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Dnešní dopoledne na Radbuze v Horšovském Týně – nic moc – dvě plotičky :-((

Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 20:26® brčkař
            brčkař
            Datum lovu: 22.11.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

První letošní šoulačka podél břehu. Sice jedinej záběr, ale děkuju za něj! Tloušť 52

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88804.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88805.jpg
              Středa 21. listopadu 2012 v 18:41® Leontýn
              Leontýn
              Datum lovu: 20.11.2012 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem byl s kamarádem Honzou na candátech. Při vláčce se mu povedl tenhle krasavec 38 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88751.jpg
                Středa 21. listopadu 2012 v 15:22® sidla
                sidla
                Datum lovu: 21.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač

konečně jsem se tento týden věnoval novému prutu a obstál bravurně. vůbec mi není líto těch peněz. nějaký candát se konal a občas i tolstolobik. jeden z menších

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88744.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88745.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88746.jpg
                  Středa 21. listopadu 2012 ve 14:08® Raf
                  Raf
                  Datum lovu: 18.-20.11.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Muškaření

Asi poslední letošní delší pobyt v krásné přírodě. Díky krátkým dnům už se daly kombinovat rodinné výlety s rybařinou výrazně hůře. Hmyzu moc nelétalo, ale nějaké lipany jsem dokázal i já muškařský učeň vyházet. Potěšil mě zatím můj největší lipan (37 cm).

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88740.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88741.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88742.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88743.jpg
                    Úterý 20. listopadu 2012 v 11:16® vf
                    Datum lovu: 18.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88716.jpg
                      Neděle 18. listopadu 2012 ve 23:04® osprey
                      osprey
                      Způsob lovu: Klasická položená

Po dvou letech jsme s kolegou hechtem navštívili místo, kam nás oba v minulosti brával Petr – Sander na mníky.

Mezi vzpomínáním jsme chytili tři tlouště, já jednoho velkého (51), hecht dva menší. Mník se nekonal.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88681.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88682.jpg
                        Neděle 18. listopadu 2012 v 16:41® TOMMY CATFISH
                        TOMMY CATFISH
                        Datum lovu: 18.11.2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač

Po včerajšom neúspechu na rieke Bodrog som sa dnes ráno rozhodol že skočím na chvíľku k rieke Torysa na moje obľúbené a bojovné mreny a vyplatilo sa :-) radosť z tohto úlovku bola veľká :-) podarilo sa mi zdolať 2 krásne ryby jedna mala rovných 60 cm a druhá 66 centimetrov! tá väčšia mi takmer odpálila 10ku silónik o kmeň vo vode ale nestalo sa tak a ja som ju nakoniec úspešne zdolal rya bola v perfektnej kondícii a bola aj poriadne široká a vypasená :-) Dakujem ti mrena za neopakovateľný zážito ktorý som už nezažil dlhší čas :-) fotil som sa sám.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88663.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88664.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88665.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88666.jpg
                          Neděle 18. listopadu 2012 v 16:30® TOMMY CATFISH
                          TOMMY CATFISH
                          Datum lovu: 17.11.2012 | Revír: Bodrog | Způsob lovu: Klasická položená

Včerajšia rybačka na novej vode dopadla celkom fajn síce som ja nič nechytil ale kamošom sa zadarilo a chytili sa dokopy 3 miene :-) naj 36,5 cm teším sa na ďalšiu rybačku na krásnu a majestátnu rieku Bodrog.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88655.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88656.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88657.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88658.jpg
                            Neděle 18. listopadu 2012 ve 14:19® revoke
                            revoke
                            Datum lovu: 18.11.2012 | Revír: Chomoutov | Způsob lovu: Přívlač

Sest hodin vlacky a jedna velka nula. Nefungovalo nic, ani zluty rytir od kolegu z Chebu. Asi jej budu reklamovat :-P

Vlastne jedna vec fungovala vyborne – vyzkousel jsem si dalkovy echolot a celkem spokojenost. Hloubku vody a relief ukazuje hezky, jen si na to chce zvyknout.. Akorat moc neverim tomu, ze ma voda 10 stupnu.

Tento příspěvek byl editován 18.11.2012 21:02:49 uživatelem revoke.
                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88673.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88674.jpg
                              Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:04® TJSS
                              Datum lovu: 17.11.12 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s bratrem ač na místní domácí vodě, tak poprvé. Cíleně na okouny, bohužel, zázraky se nekonaly, potěšily čerstvě nasazené štičky, ať rostou…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53017.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53018.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53019.jpg
                                Sobota 17. listopadu 2012 v 19:32® BoBo-Falknow
                                BoBo-Falknow
                                Datum lovu: 17.11. | Revír: Stoják u Hroznětína | Způsob lovu: Přívlač

Nějak v poslední době není čas, tak jsem rád, že jsem se dnes nechal vytáhnout na fišky. Nic převratného se nekonalo, ale ryby se chytaly a to je hlavní. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53014.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53015.jpg
                                  Sobota 17. listopadu 2012 v 18:25® Kazan
                                  Datum lovu: dnes | Revír: Orlas | Způsob lovu: Přívlač

Chyceno pár štik, pár okounů, nic ve velikostech na foto. Jen jeden s velice kuriozně vyvalenýma očima, vytažen asi ze třech metrů, neví někdo co to může být. Předpokládám že z toho žlutého vláčejáckého plachetníka tak vyvalenej není:-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53009.jpg
                                    Sobota 17. listopadu 2012 v 16:37® Scanix
                                    Scanix
                                    Datum lovu: 17.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s kolegou M… na mensich rickach a potocich. Byla pekna kosa, zvlast, kdyz jsem si nechal rukavice i cepici doma :-) S kolegou jsme pochytali hlavne okyse, kolega lapil navic cejnka za hubu a kudlicku, co mi to pred tim netrefila, me se pripletli dva cejni za sako a na zaver jedna kudla a jedna mi to ukousla. Potesil jeden lepsi okys, na mistni pomery pekny veteran, coz je videt i na jeho oploutveni ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53002.jpg
                                      Pátek 16. listopadu 2012 ve 21:53® MIG-35
                                      MIG-35
                                      Datum lovu: 15.11 | Revír: soukromáček | Způsob lovu: Přívlač

Včera se mi poved po nekonečně dlohý době konečně lepší úlovek. Jinak sem byl téměř jalovej, krom pár mikro okounků. Protože si nenosim foťák, musim poděkovat pánovi co šel okolo a udělal mi fajn fotku. Větší štiku sem ještě nechyt. Takže jí vzdam hold na vánoce. :->

Tento příspěvek byl editován 16.11.2012 21:54:31 uživatelem MIG-35.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52989.jpg
                                        Středa 14. listopadu 2012 ve 21:00® Padis
                                        Padis
                                        Datum lovu: 14.11.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Muškaření

Dnes pěkné počasí a možná poslední letošní vycházka na pstruhovku.Ráno mrazík,ale pak už krásný den.Nějaké ryby jsem pochytal takže spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52968.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52967.jpg
                                          Středa 14. listopadu 2012 ve 20:52® hering
                                          hering
                                          Datum lovu: 14.11.2912 | Revír: Kamenice

Fotolov cílený na lososa + jednou již opuštěné trdliště.Podmínky pro pozorování špatné.Plave dál :-)

PS: Omlouvám se za kvalitu fotek.Z mého kompaktu v zastíněné soutěsce s nutným přiblížením a ještě do vody víc nevyrazím :-((

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52964.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52965.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52966.jpg
                                            Středa 14. listopadu 2012 ve 20:27® osprey
                                            osprey
                                            Datum lovu: 14.11. 2012

Každý listopad ugumuju nějakého pěkného tlouště. Dnes jsem to na chvilku zkusil a dokonce jsem se krátce radoval, že by zas jednou mohla být padesátka.

Centimetr chybí.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52962.jpg
                                              Středa 14. listopadu 2012 v 10:35® motor

Pěknej ch čtyřiačtyřicet na streamra

Tento příspěvek byl editován 14.11.2012 10:38:06 uživatelem motor.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52949.jpg
                                                Úterý 13. listopadu 2012 v 19:31® MIG-35
                                                MIG-35
                                                Datum lovu: 13.11 | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem si dneska vyryzil na ryby s cílem nejasným. Brašnička narvaná všema možnejma nástrahama. Chvíli sem trápil okyše, ale když sem viděl jak tam řádí boleni tak sem zaměřil na ně. Bylo mi to prd platný. :-D Takže stále jen okouní prokletí. Nevíte někdo co to má ten jeden fešák na hlavince?? :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52930.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52931.jpg
                                                  Úterý 13. listopadu 2012 v 8:56® Raf
                                                  Raf
                                                  Datum lovu: 12.11.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Přívlač

Ráno jsem potřeboval být u vody za svítání, abych pak nesmyslně čekal čtvrt hodiny, než budu moci chytat. Devět hodin mě udržovali v pozornosti jenom malí okouni nebo také bezkontaktní sporty. Když už ale začalo slunce pomalu zapadat, tak udělal chybu jeden ze zdejších profesorů. Letos největší.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52924.jpg
                                                    Úterý 13. listopadu 2012 v 8:26® fR4Nk13
                                                    fR4Nk13
                                                    Datum lovu: 11.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Privlac z streamerom.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52922.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52923.jpg
                                                      Neděle 11. listopadu 2012 ve 23:04® Holajz2
                                                      Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Něco málo se nakonec chytlo, ale byla to dřina. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52910.jpg
                                                        Neděle 11. listopadu 2012 ve 22:15® vrata2
                                                        Datum lovu: 10.-11.11.2012 | Revír: Orlice

Sobotní přívlač nebyla nic moc, ale nedělní feedrovaná a plavaná mě zvedla náladu. Oploutvené škrabky docela spolupracovali.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52887.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52888.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52889.jpg
                                                          Neděle 11. listopadu 2012 v 19:24® osprey
                                                          osprey
                                                          Datum lovu: 11.11.2012

Tak jsem byl jako mnozí u vody. A dnes byl ten den, kdy bych tomu i věřil.

Měl jsem s sebou náruč prutů a tašku navijáků. Bohužel jsem si ani nenahodil, páč jsem ty krámy fotil.

Potřeboval jsem, aby bylo pod mrakem, ale ne takhle. Můžu to z větší části vyházet a jet znova. Těch pár, co tu je, je tak na hraně (jakože snad dobrý). A pruty jsou v háji v podstatě komplet…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52882.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52883.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52884.jpg
                                                            Neděle 11. listopadu 2012 v 19:09® Char
                                                            Char
                                                            Datum lovu: 10.11.2012 | Revír: velká louže za lesem | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu ráno jsem šel prohnat pruhy, pochytal jsem převážně dorostence, jen pár kouskú atakovalo 30cm, povedl se i jeden ukázkový štičí záběr na popa, ale fotil se nechtěla a po setřepání ladně odplula, byla to stará známá kterou jsem v srpnu pustil (měla 56)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52878.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52879.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52880.jpg