Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.441 příspěvků, z toho 18441 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 28. listopadu 2012 ve 22:12® _Beny
_Beny
Datum lovu: 25.11.2012 | Revír: JČ mimopstruhová | Způsob lovu: Přívlač

Štika 57 cm. Nešťastnou náhodou se mi jí podařilo zaseknout na woblera z venku, jeden trojhák měla za hlavou a druhej trojhák měla v oku. Rychle a šetrně jsem se jí snažil odoperovat. Ryby většinou pouštim, nevěděl jsem jestli to rozdejchá, zkusil sem tedy, jak se bude chovat ve vodě a podle toho se zachovat. Zhruba po 5 vteřinách vystartovala, jak raketa pryč. I přes to z toho mam špatnej pocit…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89462.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 28. listopadu 2012 ve 21:46® rabbit
    rabbit
    Datum lovu: 27.11.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

I bolínek se dá na mušku

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89458.jpg
      Středa 28. listopadu 2012 v 18:42® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 28.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po dlouhe dobe jsem se dostal alespon na 1.5h k vode. Doufal jsem, ze lapnu aspon nejakeho tloustika ci okyse, ale spletl jsem se. Prislo sedm zaberu a z nich se vyklubalo sedm candosu, sice to velikostne nebyla zadna monstra, ale potesili me dost ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89445.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89446.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89447.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89448.jpg
        Středa 28. listopadu 2012 v 17:47® sidla
        sidla
        Datum lovu: 28.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač

dneska opět na candátech, 4hodiny házení na dvou místech,jedno bylo úspěšné ale jen dva sumíky, jeden cca 70 a druhý 90,ale šel zpátky.jen je to se snižující teplotou čím dál tím složitější s těma sumcama. candát se nekonal :-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89443.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89444.jpg
          Úterý 27. listopadu 2012 v 18:35® Kazan
          Datum lovu: dnes | Revír: jč | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opět mazec, štik kolem deseti kousků, do šedesátky. Okyši kontaktovali hranici pětatřiceti centimetrů

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89419.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89420.jpg
            Pondělí 26. listopadu 2012 v 19:38® Kazan
            Datum lovu: všude možně | Revír: poslední 4 dny | Způsob lovu: Přívlač

Větrání nástrah koupených na výstavě u Nástrahy a Vláčej. Okouni a štiky spolupracují. Spešl poděkování Bobovi a Příchymu za limited series, hoši je to mazec ;-)

Tento příspěvek byl editován 26.11.2012 18:39:46 uživatelem Kazan.
            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89386.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89387.jpg
              Pondělí 26. listopadu 2012 ve 12:39® vf
              Datum lovu: 20. - 25. 11. | Revír: vody na Chebsku | Způsob lovu: Přívlač

Ohlédnutí za posledním týdnem – úlovky ať již mé, nebo kamarádův, kterého jsem fotil…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89377.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89378.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89379.jpg
                Pondělí 26. listopadu 2012 v 10:09® Bigpista
                Bigpista
                Datum lovu: 25.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Jedno překvapení z včerejší vláčky. Moje první torpédo. Malé, ale moje :-1

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89376.jpg
                  Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:10® bjucek
                  bjucek
                  Datum lovu: 25.11. | Revír: Prague urban fishing | Způsob lovu: Feeder

.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89365.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89366.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89367.jpg
                    Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:25® sidla
                    sidla
                    Datum lovu: 25.11 | Způsob lovu: Přívlač

dneska odházáno 3hodiny dopoledne, 3 odpoledne. candátům se nechtělo, jen přítelkyně vyvláčela po víc jak hodince na míste štičku

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89363.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89364.jpg
                      Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:59® Holajz2
                      Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes se skřítkem strávené odpoledne u vody. Přišli pouze 2 záběry a proměněn kapřík 46cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89361.jpg
                        Neděle 25. listopadu 2012 v 17:51® bořek
                        Datum lovu: 25.11 | Způsob lovu: Přívlač

dnes u vody s mikro gumičkami a bylo to vidět 3 mikro štičky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89351.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89352.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89353.jpg
                          Neděle 25. listopadu 2012 v 15:02® thundarr
                          thundarr
                          Datum lovu: 20.11.2012 | Revír: Tam někde | Způsob lovu: Kaprařina

Příjemné chvíle u vody, pěkná zima ale zachytal jsem si …

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89347.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89348.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89349.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img89350.jpg
                            Sobota 24. listopadu 2012 v 19:45® Martin Mošna
                            Martin Mošna
                            Revír: Svratka 5 | Způsob lovu: Feeder

Dneska na Brněnský přehradě.Příšlo několik slušních cejnů jinak nic.Počasí ušlo.

Pátek 23. listopadu 2012 v 18:47® sidla
                              sidla
                              Datum lovu: 23.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač

začnu si na candáty nosit 2m podložku na sumce a kaprový podběrák. včera ze stejného místa 3 sumíci ještě z dorostu a dneska co se týče dravců po víc jak 3 hodinách poctivého házaní nic, jen NEÚMYSLNĚ za sako tolstolobika, metr mi nestačil,ale na 2× měřený měl 113.vyháčkovat nešel,tak musel na břeh,za deště nic lehkého,a po tmě už vůbec ne,ale tak jsme to zvládli a spokojeně plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88867.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88868.jpg
                                Pátek 23. listopadu 2012 v 0:49® Holajz2
                                Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes se zadařilo, chyceno sice asi jen 5 kapříků, ale krásní!

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88823.jpg
                                  Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:15® Dawee
                                  Dawee
                                  Datum lovu: 22.11.2012 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Dnešní dopoledne na Radbuze v Horšovském Týně – nic moc – dvě plotičky :-((

Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 21:26® brčkař
                                    brčkař
                                    Datum lovu: 22.11.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

První letošní šoulačka podél břehu. Sice jedinej záběr, ale děkuju za něj! Tloušť 52

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88804.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88805.jpg
                                      Středa 21. listopadu 2012 v 19:41® Leontýn
                                      Leontýn
                                      Datum lovu: 20.11.2012 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem byl s kamarádem Honzou na candátech. Při vláčce se mu povedl tenhle krasavec 38 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88751.jpg
                                        Středa 21. listopadu 2012 v 16:22® sidla
                                        sidla
                                        Datum lovu: 21.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač

konečně jsem se tento týden věnoval novému prutu a obstál bravurně. vůbec mi není líto těch peněz. nějaký candát se konal a občas i tolstolobik. jeden z menších

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88744.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88745.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88746.jpg
                                          Středa 21. listopadu 2012 v 15:08® Raf
                                          Raf
                                          Datum lovu: 18.-20.11.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Muškaření

Asi poslední letošní delší pobyt v krásné přírodě. Díky krátkým dnům už se daly kombinovat rodinné výlety s rybařinou výrazně hůře. Hmyzu moc nelétalo, ale nějaké lipany jsem dokázal i já muškařský učeň vyházet. Potěšil mě zatím můj největší lipan (37 cm).

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88740.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88741.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88742.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88743.jpg
                                            Úterý 20. listopadu 2012 ve 12:16® vf
                                            Datum lovu: 18.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88716.jpg
                                              Pondělí 19. listopadu 2012 v 0:04® osprey
                                              osprey
                                              Způsob lovu: Klasická položená

Po dvou letech jsme s kolegou hechtem navštívili místo, kam nás oba v minulosti brával Petr – Sander na mníky.

Mezi vzpomínáním jsme chytili tři tlouště, já jednoho velkého (51), hecht dva menší. Mník se nekonal.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88681.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88682.jpg
                                                Neděle 18. listopadu 2012 v 17:41® TOMMY CATFISH
                                                TOMMY CATFISH
                                                Datum lovu: 18.11.2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač

Po včerajšom neúspechu na rieke Bodrog som sa dnes ráno rozhodol že skočím na chvíľku k rieke Torysa na moje obľúbené a bojovné mreny a vyplatilo sa :-) radosť z tohto úlovku bola veľká :-) podarilo sa mi zdolať 2 krásne ryby jedna mala rovných 60 cm a druhá 66 centimetrov! tá väčšia mi takmer odpálila 10ku silónik o kmeň vo vode ale nestalo sa tak a ja som ju nakoniec úspešne zdolal rya bola v perfektnej kondícii a bola aj poriadne široká a vypasená :-) Dakujem ti mrena za neopakovateľný zážito ktorý som už nezažil dlhší čas :-) fotil som sa sám.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88663.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88664.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88665.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88666.jpg
                                                  Neděle 18. listopadu 2012 v 17:30® TOMMY CATFISH
                                                  TOMMY CATFISH
                                                  Datum lovu: 17.11.2012 | Revír: Bodrog | Způsob lovu: Klasická položená

Včerajšia rybačka na novej vode dopadla celkom fajn síce som ja nič nechytil ale kamošom sa zadarilo a chytili sa dokopy 3 miene :-) naj 36,5 cm teším sa na ďalšiu rybačku na krásnu a majestátnu rieku Bodrog.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88656.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88655.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88657.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88658.jpg
                                                    Neděle 18. listopadu 2012 v 15:19® revoke
                                                    revoke
                                                    Datum lovu: 18.11.2012 | Revír: Chomoutov | Způsob lovu: Přívlač

Sest hodin vlacky a jedna velka nula. Nefungovalo nic, ani zluty rytir od kolegu z Chebu. Asi jej budu reklamovat :-P

Vlastne jedna vec fungovala vyborne – vyzkousel jsem si dalkovy echolot a celkem spokojenost. Hloubku vody a relief ukazuje hezky, jen si na to chce zvyknout.. Akorat moc neverim tomu, ze ma voda 10 stupnu.

Tento příspěvek byl editován 18.11.2012 21:02:49 uživatelem revoke.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88673.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img88674.jpg
                                                      Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:04® TJSS
                                                      Datum lovu: 17.11.12 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s bratrem ač na místní domácí vodě, tak poprvé. Cíleně na okouny, bohužel, zázraky se nekonaly, potěšily čerstvě nasazené štičky, ať rostou…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53017.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53018.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53019.jpg
                                                        Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:32® BoBo-Falknow
                                                        BoBo-Falknow
                                                        Datum lovu: 17.11. | Revír: Stoják u Hroznětína | Způsob lovu: Přívlač

Nějak v poslední době není čas, tak jsem rád, že jsem se dnes nechal vytáhnout na fišky. Nic převratného se nekonalo, ale ryby se chytaly a to je hlavní. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53014.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53015.jpg
                                                          Sobota 17. listopadu 2012 v 19:25® Kazan
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: Orlas | Způsob lovu: Přívlač

Chyceno pár štik, pár okounů, nic ve velikostech na foto. Jen jeden s velice kuriozně vyvalenýma očima, vytažen asi ze třech metrů, neví někdo co to může být. Předpokládám že z toho žlutého vláčejáckého plachetníka tak vyvalenej není:-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53009.jpg
                                                            Sobota 17. listopadu 2012 v 17:37® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 17.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s kolegou M… na mensich rickach a potocich. Byla pekna kosa, zvlast, kdyz jsem si nechal rukavice i cepici doma :-) S kolegou jsme pochytali hlavne okyse, kolega lapil navic cejnka za hubu a kudlicku, co mi to pred tim netrefila, me se pripletli dva cejni za sako a na zaver jedna kudla a jedna mi to ukousla. Potesil jeden lepsi okys, na mistni pomery pekny veteran, coz je videt i na jeho oploutveni ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img53002.jpg