Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 28. listopadu 2012 ve 23:29® hecht
- Datum lovu: 25.11. | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
Rozlučka se pstruhovkou mnou letos dost zanedbávanou. Za dvě hoďky na jednom Sandeřím opuštěném místě bylo lipanů celkem dost, ale ta velikost… Jediný komu to bude velikostně tuším vyhovovat, bude ten černej se zahnutým zobákem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2012 ve 22:12® _Beny
- Datum lovu: 25.11.2012 | Revír: JČ mimopstruhová | Způsob lovu: Přívlač
Štika 57 cm. Nešťastnou náhodou se mi jí podařilo zaseknout na woblera z venku, jeden trojhák měla za hlavou a druhej trojhák měla v oku. Rychle a šetrně jsem se jí snažil odoperovat. Ryby většinou pouštim, nevěděl jsem jestli to rozdejchá, zkusil sem tedy, jak se bude chovat ve vodě a podle toho se zachovat. Zhruba po 5 vteřinách vystartovala, jak raketa pryč. I přes to z toho mam špatnej pocit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2012 ve 21:46® rabbit
- Datum lovu: 27.11.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
I bolínek se dá na mušku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2012 v 18:42® Scanix
- Datum lovu: 28.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po dlouhe dobe jsem se dostal alespon na 1.5h k vode. Doufal jsem, ze lapnu aspon nejakeho tloustika ci okyse, ale spletl jsem se. Prislo sedm zaberu a z nich se vyklubalo sedm candosu, sice to velikostne nebyla zadna monstra, ale potesili me dost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. listopadu 2012 v 17:47® sidla
- Datum lovu: 28.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
dneska opět na candátech, 4hodiny házení na dvou místech,jedno bylo úspěšné ale jen dva sumíky, jeden cca 70 a druhý 90,ale šel zpátky.jen je to se snižující teplotou čím dál tím složitější s těma sumcama. candát se nekonal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. listopadu 2012 v 18:35® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: jč | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opět mazec, štik kolem deseti kousků, do šedesátky. Okyši kontaktovali hranici pětatřiceti centimetrů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2012 v 19:38® Kazan
- Datum lovu: všude možně | Revír: poslední 4 dny | Způsob lovu: Přívlač
Větrání nástrah koupených na výstavě u Nástrahy a Vláčej. Okouni a štiky spolupracují. Spešl poděkování Bobovi a Příchymu za limited series, hoši je to mazec
Tento příspěvek byl editován 26.11.2012 18:39:46 uživatelem Kazan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2012 ve 12:39® vf
- Datum lovu: 20. - 25. 11. | Revír: vody na Chebsku | Způsob lovu: Přívlač
Ohlédnutí za posledním týdnem – úlovky ať již mé, nebo kamarádův, kterého jsem fotil…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2012 v 10:09® Bigpista
- Datum lovu: 25.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Jedno překvapení z včerejší vláčky. Moje první torpédo. Malé, ale moje
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 ve 23:10® bjucek
- Datum lovu: 25.11. | Revír: Prague urban fishing | Způsob lovu: Feeder
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:25® sidla
- Datum lovu: 25.11 | Způsob lovu: Přívlač
dneska odházáno 3hodiny dopoledne, 3 odpoledne. candátům se nechtělo, jen přítelkyně vyvláčela po víc jak hodince na míste štičku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:59® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes se skřítkem strávené odpoledne u vody. Přišli pouze 2 záběry a proměněn kapřík 46cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 v 17:51® bořek
- Datum lovu: 25.11 | Způsob lovu: Přívlač
dnes u vody s mikro gumičkami a bylo to vidět 3 mikro štičky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. listopadu 2012 v 15:02® thundarr
- Datum lovu: 20.11.2012 | Revír: Tam někde | Způsob lovu: Kaprařina
Příjemné chvíle u vody, pěkná zima ale zachytal jsem si …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. listopadu 2012 v 19:45® Martin Mošna
- Revír: Svratka 5 | Způsob lovu: Feeder
Dneska na Brněnský přehradě.Příšlo několik slušních cejnů jinak nic.Počasí ušlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. listopadu 2012 v 18:47® sidla
- Datum lovu: 23.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
začnu si na candáty nosit 2m podložku na sumce a kaprový podběrák. včera ze stejného místa 3 sumíci ještě z dorostu a dneska co se týče dravců po víc jak 3 hodinách poctivého házaní nic, jen NEÚMYSLNĚ za sako tolstolobika, metr mi nestačil,ale na 2× měřený měl 113.vyháčkovat nešel,tak musel na břeh,za deště nic lehkého,a po tmě už vůbec ne,ale tak jsme to zvládli a spokojeně plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. listopadu 2012 v 0:49® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes se zadařilo, chyceno sice asi jen 5 kapříků, ale krásní!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 22:15® Dawee
- Datum lovu: 22.11.2012 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder
Dnešní dopoledne na Radbuze v Horšovském Týně – nic moc – dvě plotičky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 21:26® brčkař
- Datum lovu: 22.11.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
První letošní šoulačka podél břehu. Sice jedinej záběr, ale děkuju za něj! Tloušť 52
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. listopadu 2012 v 19:41® Leontýn
- Datum lovu: 20.11.2012 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem byl s kamarádem Honzou na candátech. Při vláčce se mu povedl tenhle krasavec 38 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. listopadu 2012 v 16:22® sidla
- Datum lovu: 21.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
konečně jsem se tento týden věnoval novému prutu a obstál bravurně. vůbec mi není líto těch peněz. nějaký candát se konal a občas i tolstolobik. jeden z menších
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. listopadu 2012 v 15:08® Raf
- Datum lovu: 18.-20.11.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Muškaření
Asi poslední letošní delší pobyt v krásné přírodě. Díky krátkým dnům už se daly kombinovat rodinné výlety s rybařinou výrazně hůře. Hmyzu moc nelétalo, ale nějaké lipany jsem dokázal i já muškařský učeň vyházet. Potěšil mě zatím můj největší lipan (37 cm).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. listopadu 2012 ve 12:16® vf
- Datum lovu: 18.11.2012 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 19. listopadu 2012 v 0:04® osprey
- Způsob lovu: Klasická položená
Po dvou letech jsme s kolegou hechtem navštívili místo, kam nás oba v minulosti brával Petr – Sander na mníky.
Mezi vzpomínáním jsme chytili tři tlouště, já jednoho velkého (51), hecht dva menší. Mník se nekonal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. listopadu 2012 v 17:41® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 18.11.2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač
Po včerajšom neúspechu na rieke Bodrog som sa dnes ráno rozhodol že skočím na chvíľku k rieke Torysa na moje obľúbené a bojovné mreny a vyplatilo sa
radosť z tohto úlovku bola veľká
podarilo sa mi zdolať 2 krásne ryby jedna mala rovných 60 cm a druhá 66 centimetrov! tá väčšia mi takmer odpálila 10ku silónik o kmeň vo vode ale nestalo sa tak a ja som ju nakoniec úspešne zdolal rya bola v perfektnej kondícii a bola aj poriadne široká a vypasená
Dakujem ti mrena za neopakovateľný zážito ktorý som už nezažil dlhší čas
fotil som sa sám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. listopadu 2012 v 17:30® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 17.11.2012 | Revír: Bodrog | Způsob lovu: Klasická položená
Včerajšia rybačka na novej vode dopadla celkom fajn síce som ja nič nechytil ale kamošom sa zadarilo a chytili sa dokopy 3 miene
naj 36,5 cm teším sa na ďalšiu rybačku na krásnu a majestátnu rieku Bodrog.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. listopadu 2012 v 15:19® revoke
- Datum lovu: 18.11.2012 | Revír: Chomoutov | Způsob lovu: Přívlač
Sest hodin vlacky a jedna velka nula. Nefungovalo nic, ani zluty rytir od kolegu z Chebu. Asi jej budu reklamovat
Vlastne jedna vec fungovala vyborne – vyzkousel jsem si dalkovy echolot a celkem spokojenost. Hloubku vody a relief ukazuje hezky, jen si na to chce zvyknout.. Akorat moc neverim tomu, ze ma voda 10 stupnu.
Tento příspěvek byl editován 18.11.2012 21:02:49 uživatelem revoke.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:04® TJSS
- Datum lovu: 17.11.12 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s bratrem ač na místní domácí vodě, tak poprvé. Cíleně na okouny, bohužel, zázraky se nekonaly, potěšily čerstvě nasazené štičky, ať rostou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:32® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 17.11. | Revír: Stoják u Hroznětína | Způsob lovu: Přívlač
Nějak v poslední době není čas, tak jsem rád, že jsem se dnes nechal vytáhnout na fišky. Nic převratného se nekonalo, ale ryby se chytaly a to je hlavní.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. listopadu 2012 v 19:25® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: Orlas | Způsob lovu: Přívlač
Chyceno pár štik, pár okounů, nic ve velikostech na foto. Jen jeden s velice kuriozně vyvalenýma očima, vytažen asi ze třech metrů, neví někdo co to může být. Předpokládám že z toho žlutého vláčejáckého plachetníka tak vyvalenej není
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.