Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 11. listopadu 2012 v 19:24® osprey
- Datum lovu: 11.11.2012
Tak jsem byl jako mnozí u vody. A dnes byl ten den, kdy bych tomu i věřil.
Měl jsem s sebou náruč prutů a tašku navijáků. Bohužel jsem si ani nenahodil, páč jsem ty krámy fotil.
Potřeboval jsem, aby bylo pod mrakem, ale ne takhle. Můžu to z větší části vyházet a jet znova. Těch pár, co tu je, je tak na hraně (jakože snad dobrý). A pruty jsou v háji v podstatě komplet…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. listopadu 2012 v 19:09® Char
- Datum lovu: 10.11.2012 | Revír: velká louže za lesem | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu ráno jsem šel prohnat pruhy, pochytal jsem převážně dorostence, jen pár kouskú atakovalo 30cm, povedl se i jeden ukázkový štičí záběr na popa, ale fotil se nechtěla a po setřepání ladně odplula, byla to stará známá kterou jsem v srpnu pustil (měla 56)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. listopadu 2012 v 17:10® Scanix
- Datum lovu: 11.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Protoze jsem rano nevstal, proste to neslo, vahal jsem zda vyrazit a nakonec preci jen vyrazil ale az po obede na cca 2h. Prosel celkem slibna mista, ale voda byla jak zacarovana. Nakonec jsem se musel spokojit s nekolika tlousti, diky fakt za ne a dve stickami, treti mi ukousla gumku se zamacknutym jigem. Tak budu zase doufat, ze priste se trefim do lepsi rybi naladay a vetsich rybek…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. listopadu 2012 v 16:02® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 11.11.2012 | Revír: VN Ružín | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pri vode s cmeliak 87
ryby moc nešli ale niečo sa podarilo a
ešte sme aj stretli náhodou kamaráta z PO prívlačového družstva
chytené celkom 3 zubáčiky a niekoľko ostriežov. a nájdený zdochnutý
zubáč cca 80 cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. listopadu 2012 ve 14:29® olda
- Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač
3× bolen,spokojen.Prut 9g,0,14vlas.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. listopadu 2012 ve 13:51® Martin Mošna
-
Dneska na Svratce 5…skoro to nešlo…
Tento příspěvek byl editován 11.11.2012 13:53:16 uživatelem Martin Mošna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. listopadu 2012 ve 21:13® JirkaF
- Způsob lovu: Přívlač
Dnešní lov na bílé kopyto.Nejlepší ale byla přetahovaná s kaprem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. listopadu 2012 v 17:30® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač
Konečně trochu víc času protahat vodou nějakou tu umělotinu. Vodou jde dost listí, takže rozsah nástrah je trochu omezen. I přesto pochytáno dost štik.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. listopadu 2012 v 15:46® brčkař
- Datum lovu: 10.11.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem se konečně dočkal! První letošní kloudná parma (61) Jinak žádné jiné ryby ani záběry – hodně nepříjemný studený vichr. Však jsem to taky dřív zabalil. Sv.Petře – dík!
Tento příspěvek byl editován 10.11.2012 15:48:55 uživatelem brčkař.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. listopadu 2012 v 15:42® TOMMY CATFISH
-
dnes po týždni pri vode a podaril sa krásne sfarbený čierny jalec a jedna pekná mrena

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. listopadu 2012 ve 20:01® MIG-35
- Datum lovu: 9.11 | Revír: krakonošovo | Způsob lovu: Přívlač
Dopolední laškování s okyšema… Větší se nedostavil a štiky na mě prděj. Se nedivim, maj papání dost

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. listopadu 2012 v 19:47® Scanix
- Datum lovu: 9.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes bylo opravdu krasne, slunce, teplo, skoro zadny vitr a ja cely den v praci koketoval s myslenkou, ze uniknu v „patek“ o neco drive a chvili zachytam. Povedlo se a v 16:20 jsem byl u vody, slunce jeste vykukovalo nad obzorem a nez se setmelo, povedlo se nekolik peknych brichatych tloustu, navic do toho drbali okysi a dva jsem i vytahl. S pribyvajici tmou zabery ustaly a tak jsem to zabalil i ja

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. listopadu 2012 v 19:22® chj.rybar
- Datum lovu: 8.11.2012 | Revír: lesní | Způsob lovu: Přívlač
Jak říkám, na rybách je líp, jak na světě!
Tento příspěvek byl editován 9.11.2012 19:23:48 uživatelem chj.rybar.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 21:28® JirkaF
Ranní hodinka s poslední žlutou gumou,která zase nezklamala.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. listopadu 2012 v 19:31® JirkaF
Dnešní podvečerní pruhovaná hodinka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. listopadu 2012 v 18:57® chosebaits
- Datum lovu: dnes | Revír: D1 | Způsob lovu: Přívlač
Šel jsem učit plavat ty divný rybky a …
Tento příspěvek byl editován 7.11.2012 18:59:03 uživatelem chosebaits.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. listopadu 2012 v 16:14® olda
Lehká vláčka,zima a vítr jak v ruské kotlině.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. listopadu 2012 ve 13:58® MIG-35
- Datum lovu: 7.11 | Způsob lovu: Přívlač
I přes to povětří sem se odhodlal pokusit se o štičku. Pokus nevyšel, ale povedlo se pár pruhovanejch dorostenců. Zelená jim stále chutná takže žlutá musi počkat. Foto los mobilos…
Tento příspěvek byl editován 7.11.2012 13:59:13 uživatelem MIG-35.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. listopadu 2012 v 10:43® Scanix
- Datum lovu: 7.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Protoze jsem byl nucen si privstat, tak jsem toho vyuzil a na hodku a pul jsem vyrazil pred praci. Pochytal nekolik tloustu prumerne velikosti na woby i gumy, par jich spadlo ci nedobralo, byli na me az moc opatrni, ale bylo to fajn i pres tu vlezlou zimu a lehky destik…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. listopadu 2012 v 8:51® Foligno
-
Včera po delší době na plavačce. Rekordy se sice netrhaly ale bylo to pěkné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:44® mira.ll
- Datum lovu: 6.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Po dvou kudlách do šedesáti přišla slušnější ryba, bez centimetru osmdesátka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:03® Scanix
- Datum lovu: 6.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Necela hodka s malou u vody, kapr tentokrat neprisel, ale nejaky tloustik se povedl a tak si i mala zazdolavala
Tohle podzimni brzke stmivani
rybareni moc nepreje, tak aspon na chvilku, kdyz se zadari…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. listopadu 2012 v 16:26® Raf
- Datum lovu: 4.-6.11.2012 | Revír: Roudnice | Způsob lovu: Kaprařina
Nedělní vláčka s těžkým kalibrem plynule přešla v kaprařsko-jeseterovo-cejnovou výpravu. Ta byla okořeněna 48hodinovým interním závodem mezi kamarády ve znamení zakončení příležitostného kapraření během letošní sezóny. Intenzita záběrů se v průběhu souboje zvyšovala, dnes v noci nebylo spánku příliš. A celkově bylo vše v pořádku, protože náš tým drtivě vyhrál

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. listopadu 2012 ve 22:38® osprey
- Datum lovu: 4.11. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Absolvoval jsem včerejší část kajakosrazu stylem „od tmy do tmy“. Ráno jsem se hodil sólo, abych si trochu zachytal v době ranní aktivity ryb, zbytek dne jsem se držel kolegů a bral celou záležitost spíš společensky.
Zatímco ráno se ještě ryby chytit daly, odpoledne bylo poznamenáno příchodem fronty a moc se toho nechytilo. Musím ale poznamenat, že ta zelená plastová věc mi začíná přirůstat k srdci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. listopadu 2012 ve 20:29® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 5.11. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Nabil jsem 5 cm kopyto, že si půjdu k vodě uklidnit nervy. Počítal jsem s lovem malých okounků… No zkrátka jsem asi někde něco posr.l, tahal jsem tohle
Tento příspěvek byl editován 5.11.2012 20:35:43 uživatelem BoBo-Falknow.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. listopadu 2012 v 16:49® Leontýn
- Datum lovu: 3.11.2012 | Revír: Lužnice
V sobotu jsme byli s kamrádem Honzou zkusit štiky na Lužnici. Povedla se nám tahle krasavice 78cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. listopadu 2012 v 16:28® olda
Spokojen,jsem skromný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. listopadu 2012 v 9:46® Boleslav
- Datum lovu: 4.11. | Revír: Vikaköngäs | Způsob lovu: Muškaření
Laponský masochismus. Ale atmosféra u vody byla zádumčivá…Poslední fotka ukazuje místa pro muškařící postižené, dřevěný chodníček až k parkovišti, samozřejmě hajzlíky. Kolik takových míst je u nás?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. listopadu 2012 ve 20:37® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 4.11. | Revír: Stoják u Hroznětína | Způsob lovu: Přívlač
Dnes mne kamarádi přemluvili, abych s nimi vyrazil na štiky. Na férovku – moc se mi nechtělo, raději proháním okouny a candáty. Ale nakonec to nebylo špatné

P.S. Na první fotce Petr děkuje svému svatému jmenovci
Tento příspěvek byl editován 4.11.2012 20:38:37 uživatelem BoBo-Falknow.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 4. listopadu 2012 v 19:41® Char
- Datum lovu: sobota-neděle | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu na vláčce s tatíkem, polapáno něco okounů a dvě kudly nej 57. Z povzdálí jsem sledoval rojení kajakářů z Podskalí.
Nedělní v láčka s kolegou Hechtem byla víceméně ve znamení kochání se barvama podzimu, rybám se moc nechtěl ale bezrybka jsem nebyl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.