Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 9. října 2005 v 15:22® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. října 2005 v 15:21® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. října 2005 v 15:20® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. října 2005 v 15:19® Hrouzek
-
Musim sem napsat něco o výpravě ze Španěl, velká část výpravy nás stála hodně nervů, dřiny a furt se s prominutim něco „sralo“ a že toho bylo fakt hodně. ani to snad nebudu připomínat,protože to bych se upsal a možná by hodně lidí nevěřilo, co se může na takové výpravě všechno…(bylo toho tak moc,že jsme se dostali do situace,že by jsme se nejradší hned zbalili a odjeli domu..) Ještě k tomu první 4 dny na dolní přehradě byli bez záběru od sumce a další 2 dny jsme ani nechytali, protože nebyl čas, museli jsme schánět sjezd na loď ,když už byl sjezd,tak jsme zjistili že nejde motor,takže do večera schánění opraváře. zjištění, že starter je v … takže novej za užasnou cenu… No prostě furt něco.. Naštěstí nás naše „bojovnost a vytrvalost“ podržela nad zemí a dočkali jsme se =poslední 2 a půl dne jsme si zachytali, chytli jsme nějaký sumce 5ks jsme ani pořádně neměřili měli od 155cm do 175cm a 3 větší sumce se nám povedlo dostat-každej jsme si zdolali jednoho většího 196cm já,201tatka a 203cm sumce zdolával Petr poslední noc-to já už jsem byl tak unavenej,že jsem v noci chrápal a nikdo mě neprobudil,takže jsem celé zdolávání se sumcem prospal a dozvěděl se o něm až ráno. Dále candáty na woblery i rybky do cca 70cm , nátražní kapry, kteří na feederu dělali až nemožné výpady,taky mě povozil velkej sumec asi hodinu a půl po Ebru,kterýho jsem ani neviděl… Už jsem přišel jak tlukat s vábničkou a podařilo se mi zvednou hodně sumců,ale záběr byl jen jeden a ještě jsem ho p..
Jinak abych se ještě vrátil ke spodní přehradě,tam se nám podařilo nachytat pár kaprů z toho jeden se povedl fakt krásnej,tatka ho zdolával asi 45minut ze břehu-protože já s Petrem jsme byli na nástražkách, měl 90cm a cca 14kg-velikost u tohodle kapra nejni nic světaborného,ale jeho vzhled je uplně bombovej.. Ještě jsem zapoměl na bassíky, pár jsem jich taky chytnul a největší měl kolem 35cm.. Fotky zatim nic moc, většinu jsme fotili na Petrův foťák. Tak sem dám aspon něco z našeho..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. října 2005 v 11:54® Tomash
-
Dnes vláčka od 7–10 na Labi. Hned na první nához jsem chytil pěknýho jesena cca 45cm+ na wobler Abu Garcia Tormentor. Dále jsem lovil jsen na gumové nástrahy. Hlavně jsem testoval rippery od Blue Foxu a pak taky lov s Kopyty od Relaxu. Chytil jsem ještě candátka cca 30cm, 2 jeseny do 40cm, 3 tlouště, okiše a 6 mini bolínku kolem 40cm. Pěknej a zajímavej lov. Jinak hodně ryb jsem propásl, protože čapli rippera jen za krajíček. Na fotce jesen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. října 2005 v 10:00® Mlady_Rybar
-
Včera odpoledne jsme s tátou vyrazili na Ejpovický lom. Něco se tam stavělo, takže tam nešlo chytat, tak jsme se na to vykašlali a jeli na Berounku. Usadili jsme se kousek nad jezem, pod kterým už byla Berounka 4 a středočeský kraj. Chytal jsem na rousnice, na druhém prutu(feeder) na rohlík. Asi kolem pátý mi začal policajt na prvním prutu dost divně tancovat, tak jsem sekl. Ryba tam samozřejmě nebyla, vytáhl jsem půl rusnice. Pak se to už nehýbalo. Potom jsem zkusil vláčku ale ani drb. Nakonec jsem ustřihl lanko, a chtěl to opět navázat na položenou ale neviděl jsem na to, takže jsem toho nechal, prut sbalil a na feeder dal rousnici. Po setmění se špice každou chvíli třásla, až později mi došlo, že to bude asi tím, že mi do vlasce každou chvíli vrazil netopýr.
Pak se špička trochu zatřásla. Podruhé. Potřetí. Intenzita vibrování špičky se stupňovala. počtvrté se špička třásla už jak kdybych podsekl ponorku, takže jsem sekl. Nic. Znechuceně jsem zabručel a začal stahovat prut, že už půjdeme domů, když vtom se na hladině, těsně za olovem něco mrsklo. Když jsem vytáhl sestavu z vody, na háčku visel krásný ježdík asi 15cm. Po vyfocení jsem ho pustil a odjel dom. Ten prcek byl tak malý, že jsem myslel, že tahám jen olovo:o)))) P. S.: Fotky vypadají jak černoši v tunelu, ryba tam takřka vidt není, jen na jedné fotce jí svíttí oko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. října 2005 ve 21:13® Tomik
-
dneska noční vlačka na candaty. abezrybka. snad jindy…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. října 2005 ve 20:57® Daemon
-
Skalka Uvláčené dvě štičky kolem 25 – 30 cm. Táta vybobkařil ještě kapra 42 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. října 2005 ve 20:25® Chose
-
jo a tady je ten splav,co jsem pod ním chytal…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. října 2005 ve 20:08® Chose
-
a zdolávačka-matchka 4.5m-paráda…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. října 2005 ve 20:06® Chose
-
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. října 2005 ve 20:05® Chose
-
Tady dávám fotky toho kapříka co sem vytáh v létě,foto:neznámí pražáci co jeli kolem…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. října 2005 ve 20:02® Chose
-
oboje na stříbrnou nulku EMTE
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. října 2005 ve 20:00® Chose
-
tady ten ocumlanej okiš,není na něm ale nic vidět…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. října 2005 v 19:58® Chose
-
Dneska vláčka na Javorce,jedna štika 50+ se mi sklepala ze stříbrné nulky,potom pod splavem jedno štíhle a okiš,na okiše mi asi 4krát zaútočila hezká štika taky 50+,možná víc. zkoušel jsem všechno,ale nevzala nic. tak příště…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. října 2005 v 18:59® Zlinsky_lovec
-
Vláčení+ prubování much od Tomuchy. 1 pstruh 25cm 1 okoun 30cm 6 ouklejek pruhovaných ±10cm 10 tloušťů 25– ±42
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. října 2005 v 10:40® Láďa
-
Nerezine, ostrov Lošinj, Chorvatsko. Lov z lodě, umělá nástraha, hloubka 20 metrů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. října 2005 ve 20:56® Kazan
-
Ráno Běla, tlouštíci, přes poledne Labe, jeden jesen a koupačka v nějakém kanálu (ujely mi haxny při jeho přelézání), po odhovnění doma, na večer návštěva stojáku, tři okounci a jeden perlín, vše na rotajdu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. října 2005 ve 20:49® Chose
-
Padis-krása,hlavně ta větší…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. října 2005 ve 20:45® Padis
-
A okiš
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. října 2005 ve 20:44® Padis
-
Teď ta menší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. října 2005 ve 20:43® Padis
-
Chrudimka- dnes vláčka na 2 hodinky jeden okounek cca 15 cm mě spadl.1 vytažem cca 15 a 2 štiky 58 a 50 krásně bojovali a ty skoky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. října 2005 v 18:57® Daemon
-
Skalka Chvíli jsme bobkařili a na rybyčku zabral sotva jednou tak velký okounek. Už mě to nebavilo, tak jsem chvíly zkoušel vláčet okoukny na malou třpytečku bez lanka a vytáhl jsem krásnou štičku 47 cm… Sice foukal vítra a byla zima, ale jinak spokojenost!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. října 2005 v 18:51® jake
-
Bobo: co si stěžuješ? – takový krásný okoun. Já se letos s okounem ještě přes 30 nedostal (jedna 40-ka se mi v červnu vypnula na Moravě) a loni 1 okoun 32. Jinak furt samý dorost…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. října 2005 ve 14:37® BoBo-Falknow
-
Jesenice Říkal jsem si, že si spravím náladu s okouny a tak jsem se opět ocitnul brzy ráno u vody s vláčákem v ruce. Když jsem na druhý nához zapřáhnul okouna 34 cm na žlutobílé Banjo, říkal jsem si, že se svatý Petr nade mnou smiloval… Houby, vyprd se na mne, tohle byl první a poslední záběr
Kolega na tom byl ještě hůř – ani pěkná vázka mu nepřišla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. října 2005 v 11:07® pepino99
-
> doktor: pěhnýýýý :o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. října 2005 v 10:38® doktor
-
Včera jeden hrbatý 80cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2005 ve 22:30® jake
-
Tak dnes se mi konečně podařilo chytit bolena na skitter popa – na Moravě na Bělovském jezu. Minulý týden se mi podařilo ho 5× vyprovokovat k útoku, ale vždycky jsem to prosral. Až konečně dnes 2 boleni kolem padesátky – vráceni vodě. Bohužel třetí se mi vypnul, měl jsem ho na prutu tak možná půl minuty, ale úžasný tah, viděl jsem ho u břehu – odhaduju na 75 – škoda. Ale jinak spokojenost…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2005 ve 21:37® BoBo-Falknow
-
Dnes jsem vyrazil s vláčkou na protější břeh Jesenice, který jsem si vyhlédl z místa kde běžně chytám. Po příjezdu jsem byl hodně zklamaný – mělko, bahno. Rychle jsem přejel na svůj oblíbený flek, abych alespoň chvilku mohl vláčet za světla. Nestálo to za moc, jedno štíhle cca 30 a pak se mi sklepal asi malej candátek, když jsem ho tahal z vody (byla už skoro tma, tak si nejsem jistý). Když jsem šel k autu, zaujal mě ostrůvek trávy, říkal jsem si – no co, ještě dvakrát třikrát hodím a jdu. Na druhý nahoz vázka, která se po chvilce rozjela. Hned od začátku mi bylo jasné, že soupeř nebude z kategorie čudel. Brzda kvílela, proutek do 10gr byl ohnutý až k vodě a já se jen modlil, aby návazec z 0,16 vlasce vydržel (kmen FL 0,10). Přetahování trvalo půl hodiny, já rybu přítáhnul, ona klidně zabrala a vytáhla získanou šňůru zpět. Takhle se to opakovalo snad 15×. Po půl hodině se mi podařilo rybu vytáhnout na hladinu a zjistil jsem, že je to štika 1m+. Netušil jsem, co s ní? Jak jí narvu do muškařského podběráku? Štika vypadala klidně a já ji do podběráku nacpal. Byla sice „mírně“ prohnutá (ocas a kousek tlamy koukal ven), ale byla moje… Byla, ale asi jen na pět sekund, protože než jsem vybrodil, tak sebou začala házet tak divoce, že roztrhla podběrák a byla v prdeli (admini prominou, ale tohle je v dané situaci ještě hodně mírný výraz). Ten přechod z totální euforie do maximálního zoufalství a frustrace si dovede představit jen ten, kdo si to prožil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. října 2005 ve 21:11® Daemon
-
Dneska jsme se vydali na okouny a můžu říct, že tolik co za dnešek jsem jich nechytil za celej život. Ve dvou jsme jich za tři hoďky měli hodně přes sto! Všechno šlo zpět do vody, ale byla to parádní rybařina…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.