Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 7. listopadu 2012 v 9:51® Foligno
Foligno

Včera po delší době na plavačce. Rekordy se sice netrhaly ale bylo to pěkné.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51471.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 6. listopadu 2012 ve 22:44® mira.ll
    mira.ll
    Datum lovu: 6.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Po dvou kudlách do šedesáti přišla slušnější ryba, bez centimetru osmdesátka.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51468.jpg
      Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:03® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 6.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Necela hodka s malou u vody, kapr tentokrat neprisel, ale nejaky tloustik se povedl a tak si i mala zazdolavala ;-) Tohle podzimni brzke stmivani rybareni moc nepreje, tak aspon na chvilku, kdyz se zadari…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51463.jpg
        Úterý 6. listopadu 2012 v 17:26® Raf
        Raf
        Datum lovu: 4.-6.11.2012 | Revír: Roudnice | Způsob lovu: Kaprařina

Nedělní vláčka s těžkým kalibrem plynule přešla v kaprařsko-jeseterovo-cejnovou výpravu. Ta byla okořeněna 48hodinovým interním závodem mezi kamarády ve znamení zakončení příležitostného kapraření během letošní sezóny. Intenzita záběrů se v průběhu souboje zvyšovala, dnes v noci nebylo spánku příliš. A celkově bylo vše v pořádku, protože náš tým drtivě vyhrál :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51460.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51461.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51462.jpg
          Pondělí 5. listopadu 2012 ve 23:38® osprey
          osprey
          Datum lovu: 4.11. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Absolvoval jsem včerejší část kajakosrazu stylem „od tmy do tmy“. Ráno jsem se hodil sólo, abych si trochu zachytal v době ranní aktivity ryb, zbytek dne jsem se držel kolegů a bral celou záležitost spíš společensky.

Zatímco ráno se ještě ryby chytit daly, odpoledne bylo poznamenáno příchodem fronty a moc se toho nechytilo. Musím ale poznamenat, že ta zelená plastová věc mi začíná přirůstat k srdci.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51438.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51439.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51440.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51441.jpg
            Pondělí 5. listopadu 2012 ve 21:29® BoBo-Falknow
            BoBo-Falknow
            Datum lovu: 5.11. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Nabil jsem 5 cm kopyto, že si půjdu k vodě uklidnit nervy. Počítal jsem s lovem malých okounků… No zkrátka jsem asi někde něco posr.l, tahal jsem tohle :-)

Tento příspěvek byl editován 5.11.2012 20:35:43 uživatelem BoBo-Falknow.
            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51435.jpg
              Pondělí 5. listopadu 2012 v 17:49® Leontýn
              Leontýn
              Datum lovu: 3.11.2012 | Revír: Lužnice

V sobotu jsme byli s kamrádem Honzou zkusit štiky na Lužnici. Povedla se nám tahle krasavice 78cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51430.jpg
                Pondělí 5. listopadu 2012 v 17:28® olda
                olda
                Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač

Spokojen,jsem skromný.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51429.jpg
                  Pondělí 5. listopadu 2012 v 10:46® Boleslav
                  Boleslav
                  Datum lovu: 4.11. | Revír: Vikaköngäs | Způsob lovu: Muškaření

Laponský masochismus. Ale atmosféra u vody byla zádumčivá…Poslední fotka ukazuje místa pro muškařící postižené, dřevěný chodníček až k parkovišti, samozřejmě hajzlíky. Kolik takových míst je u nás?

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51422.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51423.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51424.jpg
                    Neděle 4. listopadu 2012 ve 21:37® BoBo-Falknow
                    BoBo-Falknow
                    Datum lovu: 4.11. | Revír: Stoják u Hroznětína | Způsob lovu: Přívlač

Dnes mne kamarádi přemluvili, abych s nimi vyrazil na štiky. Na férovku – moc se mi nechtělo, raději proháním okouny a candáty. Ale nakonec to nebylo špatné :-)

P.S. Na první fotce Petr děkuje svému svatému jmenovci :-D

Tento příspěvek byl editován 4.11.2012 20:38:37 uživatelem BoBo-Falknow.
                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51412.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51413.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51414.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51415.jpg
                      Neděle 4. listopadu 2012 ve 20:41® Char
                      Char
                      Datum lovu: sobota-neděle | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu na vláčce s tatíkem, polapáno něco okounů a dvě kudly nej 57. Z povzdálí jsem sledoval rojení kajakářů z Podskalí.

Nedělní v láčka s kolegou Hechtem byla víceméně ve znamení kochání se barvama podzimu, rybám se moc nechtěl ale bezrybka jsem nebyl.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51408.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51409.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51410.jpg
                        Neděle 4. listopadu 2012 v 17:27® TOMMY CATFISH
                        TOMMY CATFISH
                        Datum lovu: 3.11.2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera to začalo zrána na rieke Torysa kde som bol testovať s kamošom môj nový prútik mitchell privilege pro 150 cm 0–3g test dopadol úspešne síce sa chytila len jedna ryba ale potešila na také zlé počasie. jediná ulovená ryba jalec 44 cm :-) krásavec

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51401.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51402.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51403.jpg
                          Neděle 4. listopadu 2012 v 17:18® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 4.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem si s kolegou M… po minulem zeru celkem spravil chut. Druhove to byl petry lov a co do kusu se povedlo pomerne dost okysu, kolega pridal navic stiku, candatka, ja pak bolena, kapra za hubu a cejna za sako. Kaprik byl hodne znetvoreny a pohubly, tak i proto jsem s nim nalozil v duchu hesla: „Kapr na vlacku, patri do sacku“. Par dalsich rybek, i peknych, jsme povodili, ale korme okounu se jiz nic dalsiho neukazalo. Bylo to fajn…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51397.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51398.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51399.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51400.jpg
                            Neděle 4. listopadu 2012 ve 13:14® Holajz2
                            Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Dnes zase záběr po dlouhé době, ale stálo to za to. Díky svatý Petře… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51394.jpg
                              Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:39® Martin Mošna
                              Martin Mošna
                              Datum lovu: 3.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na mě otec že by si taky rád zarybařil…Jelikož otec není členem MO tak jsme šli na obecní rybník…Zkusili jsme přívlač tak jsem otci vysvjetlil jak to má dělat…cca po půl hodině vytáhl menšího candáta a mě se tentokrát nepodařilo nic :/Snad se mi příště neco na háček padne… Omlovám se za nekvalitní foto…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51388.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51389.jpg
                                Sobota 3. listopadu 2012 ve 20:35® JirkaF
                                Způsob lovu: Přívlač

Dnes tradičně žlutej ďábel a lov ve znamení okounů snad všech velikostí.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51381.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51382.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51383.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51384.jpg
                                  Sobota 3. listopadu 2012 v 19:22® skwor
                                  skwor
                                  Datum lovu: 3.11. | Způsob lovu: Přívlač

Konečně se oteplilo, tak jsme vyrazili na pár hodin k vodě. Na velkou gumu zabral slušný okoun, po výměně za 3,5cm kopyto vláčej.cz nejdřív zubatá a po ní okounek. Kolega si připsal na konto taky štiku a okounka. Celkově hodně příjemný den.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51377.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51378.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51379.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51380.jpg
                                    Sobota 3. listopadu 2012 v 10:29® rohlston
                                    Datum lovu: 02.11.2012 | Revír: stojatý Ostrava | Způsob lovu: Přívlač

Na hoďku u vody a přišel se na mě podívat tento krasavec.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51359.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51360.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51361.jpg
                                      Pátek 2. listopadu 2012 ve 23:21® brčkař
                                      brčkař
                                      Datum lovu: 2.11.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

Konečně zas na řece s boloňkou! Ačkoli jsem lehce vnadil, na prvním fleku zero. Po přesunu o tři sta metrů dál – dva tloušti, cejn, plus tři spadlé ryby. Zároveň jsem testoval nový foťák – a jářku docela spokojenost (až se ho taky naučím celý ovládat…) Na třetí fotce : divizna antáresová

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51355.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51356.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51357.jpg
                                        Pátek 2. listopadu 2012 ve 22:44® osprey
                                        osprey

BoBo-Falknow> Taky jsem si byl smočit…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51353.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51354.jpg
                                          Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:51® BoBo-Falknow
                                          BoBo-Falknow
                                          Datum lovu: 2.11. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Konečně se okouni vzpamatovali z výkyvů počasí. Obzvlášť potěšil tento ostřílený matador :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51352.jpg
                                            Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 20:20® JirkaF
                                            Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem v podvečer vyrazil na hodinku k vodě otestovat novej vláčák vybranej pro lov na přehradě.Přišlo pár okounů,štička a candátek.Taky pan candát,ale ten se na hladině vypnul.No,cíl splněn a spokojenost s proutkem i lovem veliká.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51330.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51329.jpg
                                              Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 18:53® TOMMY CATFISH
                                              TOMMY CATFISH
                                              Datum lovu: 1.11.2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač

Trochu pri vode s gumákmi a gumkáčmi.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51325.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51326.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51327.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51328.jpg
                                                Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 17:05® Raf
                                                Raf
                                                Datum lovu: 31.10.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Přívlač

Vlítli jsme na to po rozednění. Nejdříve jsme byli s tradičním parťákem 6 hodin bez záběru. Byl to šok, překvapení a zklamání. Najednou přišla ďaha od candáta a potom ještě během chvilky čtyři takové. Fantazie.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51322.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51323.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51324.jpg
                                                  Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 14:16® HaD
                                                  HaD

NOVINKA NA CHYTEJ.CZ – ZBRUSU NOVÁ ADMINISTRACE FOTOALB!

SNÁZE UŽ TO SNAD ANI NEJDE!

Fotoalbum si založíte velmi snadno, nahrávání fotek, jejich editace, popisy, přesuny jsou mimořádně jednoduché a intuitivní – nyní stačí jen myší fotku uchopit a přetáhnout. VYZKOUŠEJTE A UVIDÍTE! http://www.chytej.cz/ma_fotoalba/

Pokud ještě nejste zaregistrováni, můžete zcela ZDARMA zde: http://www.chytej.cz/registrace/

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51320.jpg
                                                    Úterý 30. října 2012 ve 22:04® Beer.Beda
                                                    Beer.Beda
                                                    Datum lovu: sobota | Revír: Malá louže | Způsob lovu: Plavaná

Sobotní rybařinka.Počasí překvapilo, ale nerozhodilo.Předání cen vítězovi závodů. :-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51291.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51292.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51293.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51294.jpg
                                                      Úterý 30. října 2012 v 16:46® Noodling
                                                      Noodling
                                                      Datum lovu: Není to tak dlouho | Revír: Polsko | Způsob lovu: Kaprařina

Velmi povedená výprava do Polska přinesla řadu krásných ryb, chyběla jen třešnička na dortu v podobě ryby 25kg+ :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51288.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51289.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51290.jpg
                                                        Pondělí 29. října 2012 v 19:55® Foligno
                                                        Foligno
                                                        Datum lovu: 29.10. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Po včerejší bídě, dnes slušná rybačka. Povedli se slušní boleni,mraky okounů a i hodně candátů. Jen ta velikost… ta velikost…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51267.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51268.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51269.jpg
                                                          Pondělí 29. října 2012 v 19:37® mvincik
                                                          mvincik
                                                          Datum lovu: 28.10.2012 | Revír: tekoucí ledová | Způsob lovu: Muškaření

Po dlouhé době se podělím, páč to stálo za to.

Nedělní den jsme si s přáteli před nějakým časem vyškudlili na společný lov na vodě, kde ty velký fišle prostě jsou. I přes sobotní téměř kalamitu jsme se nenechali zastrašit a večer vyrazili k JHolcovi něco popít a navázat, abychom byli připraveni.

Ráno jsme neváhali a vyrazili na místo činu, i přes tu kosu a bílé svinstvo co bylo všade okolo. Bylo jasné, že to bude boj. Boj o přežití, boj o záběr..pros­tě boj.

Samotný lov nakonec předčil naše přání o to, mít na prutu rybu. To se nám podařilo všem, dokonce vícekrát, ikdyž jsme museli vynaložit dosti úsilí. Ono už jen vydržet půl dne po pás v té ledové vodě… Já vyžehlil dva pěkné siveni a jednoho sazeného PD, kolezové oba po jedném S a jedném PD. Kolega Sob se navíc pral s nějakou slušnou bílou rybou, zřejmě ostroretkou, co byla za sako, kterému se nakonec ouško utrhlo.

Pro mne to bylo zřejmě letošní zakončení muškařské sezony, kterému bych udělil velice lichotivou známku, a to nejen kvůli lovu, ale i společnosti, která mne doprovázela po oba dny. Díky chlapi!

Tento příspěvek byl editován 29.10.2012 18:39:15 uživatelem mvincik.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51254.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51255.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51256.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51257.jpg
                                                            Pondělí 29. října 2012 v 15:13® vf
                                                            Datum lovu: 28.10.2012 | Revír: Ohře 19 | Způsob lovu: Přívlač

Se Spinner Crossem…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51252.jpg