Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. listopadu 2012 ve 12:14® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Dnes zase záběr po dlouhé době, ale stálo to za to. Díky svatý Petře…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. listopadu 2012 ve 21:39® Martin Mošna
- Datum lovu: 3.11.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na mě otec že by si taky rád zarybařil…Jelikož otec není členem MO tak jsme šli na obecní rybník…Zkusili jsme přívlač tak jsem otci vysvjetlil jak to má dělat…cca po půl hodině vytáhl menšího candáta a mě se tentokrát nepodařilo nic :/Snad se mi příště neco na háček padne… Omlovám se za nekvalitní foto…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. listopadu 2012 v 19:35® JirkaF
- Způsob lovu: Přívlač
Dnes tradičně žlutej ďábel a lov ve znamení okounů snad všech velikostí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. listopadu 2012 v 18:22® skwor
- Datum lovu: 3.11. | Způsob lovu: Přívlač
Konečně se oteplilo, tak jsme vyrazili na pár hodin k vodě. Na velkou gumu zabral slušný okoun, po výměně za 3,5cm kopyto vláčej.cz nejdřív zubatá a po ní okounek. Kolega si připsal na konto taky štiku a okounka. Celkově hodně příjemný den.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. listopadu 2012 v 9:29® rohlston
- Datum lovu: 02.11.2012 | Revír: stojatý Ostrava | Způsob lovu: Přívlač
Na hoďku u vody a přišel se na mě podívat tento krasavec.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. listopadu 2012 ve 22:21® brčkař
- Datum lovu: 2.11.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Konečně zas na řece s boloňkou! Ačkoli jsem lehce vnadil, na prvním fleku zero. Po přesunu o tři sta metrů dál – dva tloušti, cejn, plus tři spadlé ryby. Zároveň jsem testoval nový foťák – a jářku docela spokojenost (až se ho taky naučím celý ovládat…) Na třetí fotce : divizna antáresová

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:44® osprey
-
BoBo-Falknow> Taky jsem si byl smočit…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. listopadu 2012 ve 20:51® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 2.11. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Konečně se okouni vzpamatovali z výkyvů počasí. Obzvlášť potěšil tento ostřílený matador

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 19:20® JirkaF
Dnes jsem v podvečer vyrazil na hodinku k vodě otestovat novej vláčák vybranej pro lov na přehradě.Přišlo pár okounů,štička a candátek.Taky pan candát,ale ten se na hladině vypnul.No,cíl splněn a spokojenost s proutkem i lovem veliká.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 17:53® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 1.11.2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač
Trochu pri vode s gumákmi a gumkáčmi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 16:05® Raf
- Datum lovu: 31.10.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Přívlač
Vlítli jsme na to po rozednění. Nejdříve jsme byli s tradičním parťákem 6 hodin bez záběru. Byl to šok, překvapení a zklamání. Najednou přišla ďaha od candáta a potom ještě během chvilky čtyři takové. Fantazie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 13:16® HaD
-
NOVINKA NA CHYTEJ.CZ – ZBRUSU NOVÁ ADMINISTRACE FOTOALB!
SNÁZE UŽ TO SNAD ANI NEJDE!
Fotoalbum si založíte velmi snadno, nahrávání fotek, jejich editace, popisy, přesuny jsou mimořádně jednoduché a intuitivní – nyní stačí jen myší fotku uchopit a přetáhnout. VYZKOUŠEJTE A UVIDÍTE! http://www.chytej.cz/ma_fotoalba/
Pokud ještě nejste zaregistrováni, můžete zcela ZDARMA zde: http://www.chytej.cz/registrace/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. října 2012 ve 21:04® Beer.Beda
- Datum lovu: sobota | Revír: Malá louže | Způsob lovu: Plavaná
Sobotní rybařinka.Počasí překvapilo, ale nerozhodilo.Předání cen vítězovi závodů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. října 2012 v 15:46® Noodling
- Datum lovu: Není to tak dlouho | Revír: Polsko | Způsob lovu: Kaprařina
Velmi povedená výprava do Polska přinesla řadu krásných ryb, chyběla jen třešnička na dortu v podobě ryby 25kg+

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. října 2012 v 18:55® Foligno
- Datum lovu: 29.10. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Po včerejší bídě, dnes slušná rybačka. Povedli se slušní boleni,mraky okounů a i hodně candátů. Jen ta velikost… ta velikost…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. října 2012 v 18:37® mvincik
- Datum lovu: 28.10.2012 | Revír: tekoucí ledová | Způsob lovu: Muškaření
Po dlouhé době se podělím, páč to stálo za to.
Nedělní den jsme si s přáteli před nějakým časem vyškudlili na společný lov na vodě, kde ty velký fišle prostě jsou. I přes sobotní téměř kalamitu jsme se nenechali zastrašit a večer vyrazili k JHolcovi něco popít a navázat, abychom byli připraveni.
Ráno jsme neváhali a vyrazili na místo činu, i přes tu kosu a bílé svinstvo co bylo všade okolo. Bylo jasné, že to bude boj. Boj o přežití, boj o záběr..prostě boj.
Samotný lov nakonec předčil naše přání o to, mít na prutu rybu. To se nám podařilo všem, dokonce vícekrát, ikdyž jsme museli vynaložit dosti úsilí. Ono už jen vydržet půl dne po pás v té ledové vodě… Já vyžehlil dva pěkné siveni a jednoho sazeného PD, kolezové oba po jedném S a jedném PD. Kolega Sob se navíc pral s nějakou slušnou bílou rybou, zřejmě ostroretkou, co byla za sako, kterému se nakonec ouško utrhlo.
Pro mne to bylo zřejmě letošní zakončení muškařské sezony, kterému bych udělil velice lichotivou známku, a to nejen kvůli lovu, ale i společnosti, která mne doprovázela po oba dny. Díky chlapi!
Tento příspěvek byl editován 29.10.2012 18:39:15 uživatelem mvincik.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. října 2012 ve 14:13® vf
- Datum lovu: 28.10.2012 | Revír: Ohře 19 | Způsob lovu: Přívlač
Se Spinner Crossem…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. října 2012 ve 22:45® osprey
- Datum lovu: 27.10. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Od rána v příšerném počasí jsem se snažil dokumentovat lov generačních pstruhů. Cestou zpátky jsem to nevydržel a zastavil se u řeky „na pár rychlých“ pruhovaných.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. října 2012 ve 20:29® fila
- Datum lovu: 28.10.2012 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem svojí blbostí přišel o metrovku.Kousek od břehu mi narovnala háček na kopytě a byla fuč.Stačilo mít víc povolenou brzdu a nebo kvalitní jigovou hlavu.
Pak příšli dvě 60ky a na poslední
nához jsem trefil plandavkou krásnou 85ku.Tak depka trošku přešla.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. října 2012 v 18:52® JirkaF
Dnešní krásný den a ryby zase celkem při chuti.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. října 2012 v 17:50® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 28.10.2012 | Revír: VN Ružín | Způsob lovu: Přívlač
dnes konečne na Ružíne chytené vcelku pekné ryby
fotené mobilom naj 65 cm šťuka kolegu. Ja konečne po dlhom čase som
chytil zubateho pana 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. října 2012 v 17:24® Raf
- Revír: Jestřabice
Na setkání Kajmanů nám vyšlo snad nejhorší možné počasí (zima, celý den déšť a jako bonus silný vítr). Některým to vynahradilo to, že se trefili do pěkných okounů, (zlatých) duháků a mě zahřál „uvláčený“ jeseter. Díky němu jsem poprvé zažil ono legendární klišé: „Myslel jsem, že mam vázku a ta se pak rozjela.“ Večerní vínečko také nebylo k zahození
Tento příspěvek byl editován 28.10.2012 17:27:32 uživatelem Raf.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. října 2012 v 16:57® Scanix
- Datum lovu: 28.12.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se zmohl po prohyrene noci jen na kratkou odpoledni zastavku u vody jen s prutem a s tim, co jsem mel ve veste. Necekal jsem zadne zazraky tarka zimnim pocasi jsem premluvil dva tlouste a okounka dlanove velikosti. Dalsi dve rybky jsem jen prizvedl a kratce po zaberu se vyply, zrejme nic velkeho. No alespon jsem se pekne probral v te kose

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. října 2012 ve 21:48® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 20.-26.10. | Revír: Ebro | Způsob lovu: Přívlač
Hlásím návrat z teplých krajin. Ryb poměrně dost, jen velikost mohla být větší. I tak si ale na své přišli plavačkáři i vláčkaři. Pěkně zachytal i Tomáš „Velká ryba“

P.S. Začínám mít kapři rád
Tento příspěvek byl editován 27.10.2012 22:48:35 uživatelem BoBo-Falknow.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. října 2012 v 16:02® Pikeperch
- Datum lovu: 27.10.12 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnešní pokus o nějaká ta štíhlata dopadl nad očekávání. Pár štik 60+ byla konečně příjemná změna
Nevím ale, jestli stihnu do večera rozmrznout 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. října 2012 v 11:20® jepice-zruseno
- Datum lovu: 27.10.2012
Tatínek přinesl ráno kapra a pak začlo sněžit. Máme doma tedy skoro vánoční idilku – venku je bílo a k obědu kapří řízek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. října 2012 ve 13:45® Dejwík2504
- Datum lovu: 26.10 | Způsob lovu: Přívlač
O dnešní zážitek se musím podělit. Ze začátku to vypadalo celkem slibně. Na prvním místě jsme s kolegou vytáhli 2 štičky kolem 50ti čísel + nějaké okouny. Na rozjezd dobrý. K tomu jsem ještě našel na 2.pokus pod šutrem ploštěnku, kterou sem potřeboval do školy. Z toho jsem měl vážně radost…
Pak se k nám oběma štěstí začalo obracet zády, a to ve velkém stylu. Nejdřív jsem se po kolena vykoupal, utrhl woba a zasekl trojhák do ukazováku až po kost. „Maličké“ problémy mně pak dělal protihrot. Krásnou třešničkou výletu byla kolize parťáka, kdy se rozhodl to napálit do kontejneru. Podle duté rány a asi dvoumetrové dráhy, kterou kontejner ujel, byl naštěstí prázný, takže následky nebyly tak hrozné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. října 2012 ve 13:23® Bucho
- Datum lovu: 26.10.2012 | Revír: Bečva 5A | Způsob lovu: Přívlač
Konečně úspěch, můj první bolen – 68cm na rotačku. Puštěn zpět. (foceno mobilem)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. října 2012 ve 12:59® skwor
- Datum lovu: 26.10. | Způsob lovu: Přívlač
U vody mě zastihlo první letošní sněžení (i když to byl napůl sníh). Záběr nepřišel, jenom kolega vláčkař dostal pěkného pruhatce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. října 2012 ve 21:22® sethy
- Datum lovu: 25.10. | Způsob lovu: Přívlač
Dneska kapánek menší, ale i tak na naší bezštikou řeku slušná, potěšila

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.