Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 28. října 2012 ve 23:45® osprey
- Datum lovu: 27.10. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Od rána v příšerném počasí jsem se snažil dokumentovat lov generačních pstruhů. Cestou zpátky jsem to nevydržel a zastavil se u řeky „na pár rychlých“ pruhovaných.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. října 2012 ve 21:29® fila
- Datum lovu: 28.10.2012 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem svojí blbostí přišel o metrovku.Kousek od břehu mi narovnala háček na kopytě a byla fuč.Stačilo mít víc povolenou brzdu a nebo kvalitní jigovou hlavu.
Pak příšli dvě 60ky a na poslední nához jsem trefil plandavkou krásnou 85ku.Tak depka trošku přešla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. října 2012 v 19:52® JirkaF
- Způsob lovu: Přívlač
Dnešní krásný den a ryby zase celkem při chuti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. října 2012 v 18:50® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 28.10.2012 | Revír: VN Ružín | Způsob lovu: Přívlač
dnes konečne na Ružíne chytené vcelku pekné ryby
fotené mobilom naj 65 cm šťuka kolegu. Ja konečne po dlhom čase som chytil zubateho pana
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. října 2012 v 18:24® Raf
- Revír: Jestřabice
Na setkání Kajmanů nám vyšlo snad nejhorší možné počasí (zima, celý den déšť a jako bonus silný vítr). Některým to vynahradilo to, že se trefili do pěkných okounů, (zlatých) duháků a mě zahřál „uvláčený“ jeseter. Díky němu jsem poprvé zažil ono legendární klišé: „Myslel jsem, že mam vázku a ta se pak rozjela.“ Večerní vínečko také nebylo k zahození
Tento příspěvek byl editován 28.10.2012 17:27:32 uživatelem Raf.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. října 2012 v 17:57® Scanix
- Datum lovu: 28.12.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se zmohl po prohyrene noci jen na kratkou odpoledni zastavku u vody jen s prutem a s tim, co jsem mel ve veste. Necekal jsem zadne zazraky tarka zimnim pocasi jsem premluvil dva tlouste a okounka dlanove velikosti. Dalsi dve rybky jsem jen prizvedl a kratce po zaberu se vyply, zrejme nic velkeho. No alespon jsem se pekne probral v te kose
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. října 2012 ve 22:48® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 20.-26.10. | Revír: Ebro | Způsob lovu: Přívlač
Hlásím návrat z teplých krajin. Ryb poměrně dost, jen velikost mohla být větší. I tak si ale na své přišli plavačkáři i vláčkaři. Pěkně zachytal i Tomáš „Velká ryba“
P.S. Začínám mít kapři rád
Tento příspěvek byl editován 27.10.2012 22:48:35 uživatelem BoBo-Falknow.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. října 2012 v 17:02® Pikeperch
- Datum lovu: 27.10.12 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnešní pokus o nějaká ta štíhlata dopadl nad očekávání. Pár štik 60+ byla konečně příjemná změna
Nevím ale, jestli stihnu do večera rozmrznout
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. října 2012 ve 12:20® jepice-zruseno
- Datum lovu: 27.10.2012
Tatínek přinesl ráno kapra a pak začlo sněžit. Máme doma tedy skoro vánoční idilku – venku je bílo a k obědu kapří řízek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. října 2012 ve 14:45® Dejwík2504
- Datum lovu: 26.10 | Způsob lovu: Přívlač
O dnešní zážitek se musím podělit. Ze začátku to vypadalo celkem slibně. Na prvním místě jsme s kolegou vytáhli 2 štičky kolem 50ti čísel + nějaké okouny. Na rozjezd dobrý. K tomu jsem ještě našel na 2.pokus pod šutrem ploštěnku, kterou sem potřeboval do školy. Z toho jsem měl vážně radost…
Pak se k nám oběma štěstí začalo obracet zády, a to ve velkém stylu. Nejdřív jsem se po kolena vykoupal, utrhl woba a zasekl trojhák do ukazováku až po kost. „Maličké“ problémy mně pak dělal protihrot. Krásnou třešničkou výletu byla kolize parťáka, kdy se rozhodl to napálit do kontejneru. Podle duté rány a asi dvoumetrové dráhy, kterou kontejner ujel, byl naštěstí prázný, takže následky nebyly tak hrozné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. října 2012 ve 14:23® Bucho
- Datum lovu: 26.10.2012 | Revír: Bečva 5A | Způsob lovu: Přívlač
Konečně úspěch, můj první bolen – 68cm na rotačku. Puštěn zpět. (foceno mobilem)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. října 2012 ve 13:59® skwor
- Datum lovu: 26.10. | Způsob lovu: Přívlač
U vody mě zastihlo první letošní sněžení (i když to byl napůl sníh). Záběr nepřišel, jenom kolega vláčkař dostal pěkného pruhatce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. října 2012 ve 22:22® sethy
- Datum lovu: 25.10. | Způsob lovu: Přívlač
Dneska kapánek menší, ale i tak na naší bezštikou řeku slušná, potěšila
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. října 2012 v 15:18® Foligno
- Datum lovu: 25.10. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Na dvě hoďky u vody a celkem se zadařilo. Okouny jsem ani nepočítal a k tomu ještě malá zubajda a dva slušnější boleni. Dvě větší ryby po chvilce spadly
Ale spokojenost, hezky strávený čas.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. října 2012 v 0:25® osprey
-
Krásné ryby. Obě skoro čtyřicet čísel, obě skoro kilo…
Ale nekamenujte mě. Udusily se pod sítí na výlovu, já si je jen sebral v bahně – proto ty nekrózy. Konzumní hodnota je v pořádku a aspoň se mi v příštích dnech bude s lehčím srdcem pouštět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. října 2012 ve 22:27® Kazan
- Datum lovu: dnes | Revír: jč stoják | Způsob lovu: Přívlač
Jedna vydřená šedesáttrojka na vláčejácké desítkové zeleně jedovaté kopyto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. října 2012 v 19:18® Scanix
- Datum lovu: 24.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po deseti dnech konecne aspon na skok u vody, doufal jsem tedy v trosku lepsi vysledek, ale nakonec jsme s kolegou M… byli radi, ze nas nepostihlo zero
Ja i kolega jsme si lapili tlouste, me navic dva spadli a pak jsme kazdej pridali jeste po rybe, ja kudlu a kolega okyse. Ted uz jen doufat, ze se po tom avizovanem ochlazeni bude rybkam jeste trosku chtit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. října 2012 ve 21:07® fila
- Datum lovu: Dnes | Revír: Labe Neratovice | Způsob lovu: Přívlač
Po 4 dnech s nulou hodně potěšil tenhle chlapík na nového slidera.Navíc cileně,takže radost velikáááá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. října 2012 v 19:15® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Konečně jsem to prolomil. Po nezvykle dlouhé podzimní nemohoucnosti, která se vyznačovala výhradně utrženými gumovými nástrahami, jsem dnes zabodoval…
Jupíííí!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. října 2012 v 18:58® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 21.10.2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač
zase na rybách
60 cm mrenka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. října 2012 v 18:55® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 20. 10. 2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač
konečne sa na mňa pozrela zubatá šťuka-68 a jedna mrena 56 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. října 2012 v 18:41® Raf
- Datum lovu: 21.-23.10.2012 | Revír: přehrada | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 23. října 2012 v 17:17® Martin Mošna
- Způsob lovu: Přívlač
Jedna dnešní…Konečně!Hned na první hod ke křoví na neonového smáčka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. října 2012 v 16:31® olda
- Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač
Dnes několik okounů,asi tři boleni,sice menší cca 50–55cm ale za mne moc spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. října 2012 ve 14:48® osprey
- Datum lovu: poslední dobou | Způsob lovu: Přívlač
Okouni ještě nevymřeli, ale pozor, není všechno zlato, co je žlutý kopyto. Našel jsem hranice jeho možností. Za nimi jsou…
Ano, uhodli jste. Smáčci. A taky ještě… Ale, to nic. Zase jindy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. října 2012 ve 21:08® Shrek
- Datum lovu: 22.10.2012 | Revír: Západočeské břehy
Tak dnes se podařil další životní úlovek. Váží 3890g, měří 53cm a jmenuje se František.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. října 2012 v 19:23® spike
- Datum lovu: 22.10.2012 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní pseudofeeder přinels dva jesesetery na břehu.
Tento příspěvek byl editován 22.10.2012 19:24:50 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. října 2012 v 17:35® skwor
- Datum lovu: 22. 10. | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka s UL na řece. Bylo z toho šest okounů „dlaňovek“, tátovi spadla štika.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. října 2012 v 17:35® sethy
- Datum lovu: 22.10.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Po delší době slušnější zubejda…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. října 2012 v 9:53® Dawee
- Datum lovu: 21.10.2012 | Revír: Bonětice | Způsob lovu: Feeder
Rybky moc nespolupracovali ale bezrybka sem nebyl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.