Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 28. října 2012 ve 23:45® osprey
osprey
Datum lovu: 27.10. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Od rána v příšerném počasí jsem se snažil dokumentovat lov generačních pstruhů. Cestou zpátky jsem to nevydržel a zastavil se u řeky „na pár rychlých“ pruhovaných.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51241.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51242.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51243.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51244.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 28. října 2012 ve 21:29® fila
    fila
    Datum lovu: 28.10.2012 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem svojí blbostí přišel o metrovku.Kousek od břehu mi narovnala háček na kopytě a byla fuč.Stačilo mít víc povolenou brzdu a nebo kvalitní jigovou hlavu.:-(( Pak příšli dvě 60ky a na poslední nához jsem trefil plandavkou krásnou 85ku.Tak depka trošku přešla.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51233.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51234.jpg
      Neděle 28. října 2012 v 19:52® JirkaF
      Způsob lovu: Přívlač

Dnešní krásný den a ryby zase celkem při chuti.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51229.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51230.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51231.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51232.jpg
        Neděle 28. října 2012 v 18:50® TOMMY CATFISH
        TOMMY CATFISH
        Datum lovu: 28.10.2012 | Revír: VN Ružín | Způsob lovu: Přívlač

dnes konečne na Ružíne chytené vcelku pekné ryby :-) fotené mobilom naj 65 cm šťuka kolegu. Ja konečne po dlhom čase som chytil zubateho pana :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51224.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51223.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51225.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51226.jpg
          Neděle 28. října 2012 v 18:24® Raf
          Raf
          Revír: Jestřabice

Na setkání Kajmanů nám vyšlo snad nejhorší možné počasí (zima, celý den déšť a jako bonus silný vítr). Některým to vynahradilo to, že se trefili do pěkných okounů, (zlatých) duháků a mě zahřál „uvláčený“ jeseter. Díky němu jsem poprvé zažil ono legendární klišé: „Myslel jsem, že mam vázku a ta se pak rozjela.“ Večerní vínečko také nebylo k zahození :-)

Tento příspěvek byl editován 28.10.2012 17:27:32 uživatelem Raf.
          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51222.jpg
            Neděle 28. října 2012 v 17:57® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 28.12.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se zmohl po prohyrene noci jen na kratkou odpoledni zastavku u vody jen s prutem a s tim, co jsem mel ve veste. Necekal jsem zadne zazraky tarka zimnim pocasi jsem premluvil dva tlouste a okounka dlanove velikosti. Dalsi dve rybky jsem jen prizvedl a kratce po zaberu se vyply, zrejme nic velkeho. No alespon jsem se pekne probral v te kose ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51220.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51221.jpg
              Sobota 27. října 2012 ve 22:48® BoBo-Falknow
              BoBo-Falknow
              Datum lovu: 20.-26.10. | Revír: Ebro | Způsob lovu: Přívlač

Hlásím návrat z teplých krajin. Ryb poměrně dost, jen velikost mohla být větší. I tak si ale na své přišli plavačkáři i vláčkaři. Pěkně zachytal i Tomáš „Velká ryba“ :-)

P.S. Začínám mít kapři rád :-D

Tento příspěvek byl editován 27.10.2012 22:48:35 uživatelem BoBo-Falknow.
              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51207.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51208.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51209.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51210.jpg
                Sobota 27. října 2012 v 17:02® Pikeperch
                Pikeperch
                Datum lovu: 27.10.12 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnešní pokus o nějaká ta štíhlata dopadl nad očekávání. Pár štik 60+ byla konečně příjemná změna :-) Nevím ale, jestli stihnu do večera rozmrznout :-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51189.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51190.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51191.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51192.jpg
                  Sobota 27. října 2012 ve 12:20® jepice-zruseno
                  Datum lovu: 27.10.2012

Tatínek přinesl ráno kapra a pak začlo sněžit. Máme doma tedy skoro vánoční idilku – venku je bílo a k obědu kapří řízek…

Pátek 26. října 2012 ve 14:45® Dejwík2504
                    Dejwík2504
                    Datum lovu: 26.10 | Způsob lovu: Přívlač

O dnešní zážitek se musím podělit. Ze začátku to vypadalo celkem slibně. Na prvním místě jsme s kolegou vytáhli 2 štičky kolem 50ti čísel + nějaké okouny. Na rozjezd dobrý. K tomu jsem ještě našel na 2.pokus pod šutrem ploštěnku, kterou sem potřeboval do školy. Z toho jsem měl vážně radost…

Pak se k nám oběma štěstí začalo obracet zády, a to ve velkém stylu. Nejdřív jsem se po kolena vykoupal, utrhl woba a zasekl trojhák do ukazováku až po kost. „Maličké“ problémy mně pak dělal protihrot. Krásnou třešničkou výletu byla kolize parťáka, kdy se rozhodl to napálit do kontejneru. Podle duté rány a asi dvoumetrové dráhy, kterou kontejner ujel, byl naštěstí prázný, takže následky nebyly tak hrozné. :-)

Pátek 26. října 2012 ve 14:23® Bucho
                      Bucho
                      Datum lovu: 26.10.2012 | Revír: Bečva 5A | Způsob lovu: Přívlač

Konečně úspěch, můj první bolen – 68cm na rotačku. Puštěn zpět. (foceno mobilem)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51165.jpg
                        Pátek 26. října 2012 ve 13:59® skwor
                        skwor
                        Datum lovu: 26.10. | Způsob lovu: Přívlač

U vody mě zastihlo první letošní sněžení (i když to byl napůl sníh). Záběr nepřišel, jenom kolega vláčkař dostal pěkného pruhatce.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51164.jpg
                          Čtvrtek 25. října 2012 ve 22:22® sethy
                          sethy
                          Datum lovu: 25.10. | Způsob lovu: Přívlač

Dneska kapánek menší, ale i tak na naší bezštikou řeku slušná, potěšila ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51157.jpg
                            Čtvrtek 25. října 2012 v 15:18® Foligno
                            Foligno
                            Datum lovu: 25.10. | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Na dvě hoďky u vody a celkem se zadařilo. Okouny jsem ani nepočítal a k tomu ještě malá zubajda a dva slušnější boleni. Dvě větší ryby po chvilce spadly:-(( Ale spokojenost, hezky strávený čas.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51152.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51153.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51154.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51155.jpg
                              Čtvrtek 25. října 2012 v 0:25® osprey
                              osprey

Krásné ryby. Obě skoro čtyřicet čísel, obě skoro kilo…

Ale nekamenujte mě. Udusily se pod sítí na výlovu, já si je jen sebral v bahně – proto ty nekrózy. Konzumní hodnota je v pořádku a aspoň se mi v příštích dnech bude s lehčím srdcem pouštět.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51147.jpg
                                Středa 24. října 2012 ve 22:27® Kazan
                                Datum lovu: dnes | Revír: jč stoják | Způsob lovu: Přívlač

Jedna vydřená šedesáttrojka na vláčejácké desítkové zeleně jedovaté kopyto

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51146.jpg
                                  Středa 24. října 2012 v 19:18® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 24.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Po deseti dnech konecne aspon na skok u vody, doufal jsem tedy v trosku lepsi vysledek, ale nakonec jsme s kolegou M… byli radi, ze nas nepostihlo zero :-) Ja i kolega jsme si lapili tlouste, me navic dva spadli a pak jsme kazdej pridali jeste po rybe, ja kudlu a kolega okyse. Ted uz jen doufat, ze se po tom avizovanem ochlazeni bude rybkam jeste trosku chtit…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51133.jpg
                                    Úterý 23. října 2012 ve 21:07® fila
                                    fila
                                    Datum lovu: Dnes | Revír: Labe Neratovice | Způsob lovu: Přívlač

Po 4 dnech s nulou hodně potěšil tenhle chlapík na nového slidera.Navíc cileně,takže radost velikáááá.:-D

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51113.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51114.jpg
                                      Úterý 23. října 2012 v 19:15® Holajz2
                                      Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem to prolomil. Po nezvykle dlouhé podzimní nemohoucnosti, která se vyznačovala výhradně utrženými gumovými nástrahami, jsem dnes zabodoval… :-) Jupíííí!!!

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51110.jpg
                                        Úterý 23. října 2012 v 18:58® TOMMY CATFISH
                                        TOMMY CATFISH
                                        Datum lovu: 21.10.2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač

zase na rybách :-) 60 cm mrenka :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51098.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51097.jpg
                                          Úterý 23. října 2012 v 18:55® TOMMY CATFISH
                                          TOMMY CATFISH
                                          Datum lovu: 20. 10. 2012 | Revír: rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač

konečne sa na mňa pozrela zubatá šťuka-68 a jedna mrena 56 cm

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51093.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51094.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51095.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51096.jpg
                                            Úterý 23. října 2012 v 18:41® Raf
                                            Raf
                                            Datum lovu: 21.-23.10.2012 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51088.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51089.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51090.jpg
                                              Úterý 23. října 2012 v 17:17® Martin Mošna
                                              Martin Mošna
                                              Způsob lovu: Přívlač

Jedna dnešní…Konečně!Hned na první hod ke křoví na neonového smáčka

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51081.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51082.jpg
                                                Úterý 23. října 2012 v 16:31® olda
                                                olda
                                                Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač

Dnes několik okounů,asi tři boleni,sice menší cca 50–55cm ale za mne moc spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51079.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51080.jpg
                                                  Úterý 23. října 2012 ve 14:48® osprey
                                                  osprey
                                                  Datum lovu: poslední dobou | Způsob lovu: Přívlač

Okouni ještě nevymřeli, ale pozor, není všechno zlato, co je žlutý kopyto. Našel jsem hranice jeho možností. Za nimi jsou…

Ano, uhodli jste. Smáčci. A taky ještě… Ale, to nic. Zase jindy.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51074.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51075.jpg
                                                    Pondělí 22. října 2012 ve 21:08® Shrek
                                                    Shrek
                                                    Datum lovu: 22.10.2012 | Revír: Západočeské břehy

Tak dnes se podařil další životní úlovek. Váží 3890g, měří 53cm a jmenuje se František.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51068.jpg
                                                      Pondělí 22. října 2012 v 19:23® spike
                                                      spike
                                                      Datum lovu: 22.10.2012 | Způsob lovu: Feeder

Dnešní pseudofeeder přinels dva jesesetery na břehu.

Tento příspěvek byl editován 22.10.2012 19:24:50 uživatelem spike.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51065.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51066.jpg
                                                        Pondělí 22. října 2012 v 17:35® skwor
                                                        skwor
                                                        Datum lovu: 22. 10. | Způsob lovu: Přívlač

Chvilka s UL na řece. Bylo z toho šest okounů „dlaňovek“, tátovi spadla štika.

Pondělí 22. října 2012 v 17:35® sethy
                                                          sethy
                                                          Datum lovu: 22.10.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Po delší době slušnější zubejda…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51064.jpg
                                                            Pondělí 22. října 2012 v 9:53® Dawee
                                                            Dawee
                                                            Datum lovu: 21.10.2012 | Revír: Bonětice | Způsob lovu: Feeder

Rybky moc nespolupracovali ale bezrybka sem nebyl :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51061.jpg