Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 23. října 2012 v 16:31® olda
olda
Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač

Dnes několik okounů,asi tři boleni,sice menší cca 50–55cm ale za mne moc spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51079.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51080.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 23. října 2012 ve 14:48® osprey
    osprey
    Datum lovu: poslední dobou | Způsob lovu: Přívlač

Okouni ještě nevymřeli, ale pozor, není všechno zlato, co je žlutý kopyto. Našel jsem hranice jeho možností. Za nimi jsou…

Ano, uhodli jste. Smáčci. A taky ještě… Ale, to nic. Zase jindy.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51074.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51075.jpg
      Pondělí 22. října 2012 ve 21:08® Shrek
      Shrek
      Datum lovu: 22.10.2012 | Revír: Západočeské břehy

Tak dnes se podařil další životní úlovek. Váží 3890g, měří 53cm a jmenuje se František.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51068.jpg
        Pondělí 22. října 2012 v 19:23® spike
        spike
        Datum lovu: 22.10.2012 | Způsob lovu: Feeder

Dnešní pseudofeeder přinels dva jesesetery na břehu.

Tento příspěvek byl editován 22.10.2012 19:24:50 uživatelem spike.
        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51065.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51066.jpg
          Pondělí 22. října 2012 v 17:35® skwor
          skwor
          Datum lovu: 22. 10. | Způsob lovu: Přívlač

Chvilka s UL na řece. Bylo z toho šest okounů „dlaňovek“, tátovi spadla štika.

Pondělí 22. října 2012 v 17:35® sethy
            sethy
            Datum lovu: 22.10.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Po delší době slušnější zubejda…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51064.jpg
              Pondělí 22. října 2012 v 9:53® Dawee
              Dawee
              Datum lovu: 21.10.2012 | Revír: Bonětice | Způsob lovu: Feeder

Rybky moc nespolupracovali ale bezrybka sem nebyl :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51061.jpg
                Neděle 21. října 2012 ve 22:12® Prichy
                Prichy

Bobo odjel chytat do teplých krajin, tak nastal čas ho zastoupit. Když už byla veliká radost, candát upadl :-(( Zbytek rybolovu byl ve stylu zasekni okouna 40.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51060.jpg
                  Neděle 21. října 2012 ve 21:15® osprey
                  osprey
                  Datum lovu: 21.10. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Podařilo se mi opět nebýt bez ryby. Pětašedesátka.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51057.jpg
                    Neděle 21. října 2012 v 18:22® brčkař
                    brčkař
                    Datum lovu: 20.-21.10.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

Včera s 8m boloňkou a splávkem bubble (na délku prutu) několik větších plotic, jedna ostrá a malí tlouštíci. Dnes pro změnu feeder a hned jsem měl mžitky před očima: čtyři duháci(!), dvě ostré (nej 53) plus nějaká droboť. (Pak se dostavilo vysvětlení. Chatař mi sdělil, že sousedovi uplavali pstruzi z klece. O 50m výš z klece ponořené v řece.)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51055.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51056.jpg
                      Neděle 21. října 2012 v 18:18® JirkaF
                      Způsob lovu: Přívlač

Taky přidám jeden dnešní ůlovek na super kopyto od vláčej.cz.Ryba byla tentokrát zmasena,ač byla zlatá.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51053.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51054.jpg
                        Neděle 21. října 2012 v 17:39® JirkaF
                        Způsob lovu: Plavaná

Sobotní relax u mé oblíbené plavané.Kapří­ci,bílá ryba a pár karásků, takže příjemné odpoledne.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51049.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51050.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51051.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51052.jpg
                          Neděle 21. října 2012 ve 14:01® bořek
                          Datum lovu: 21.10 | Způsob lovu: Přívlač

letos poprvé candát na přívlač. díky žlutočernému kopytu od vlačej.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51044.jpg
                            Sobota 20. října 2012 ve 21:25® rákosník
                            rákosník
                            Datum lovu: 20.10.2012 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder

Dneska papali pupíci solidně,pěkní cejni jako bonus krásnej duhák na 10 červů.Foto kapřík 52cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51038.jpg
                              Sobota 20. října 2012 v 17:38® Bigpista
                              Bigpista
                              Datum lovu: 20.10.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme si s kamarádem připadali u vody jak v atlasu ryb. Bolen, štika, okoun, tloušť a dokonce jedna parma za kožich. Ale vše jen dorost. Až kolem poledne přišlo pár lepších okounů kolem 30cm…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51037.jpg
                                Pátek 19. října 2012 v 7:24® ssg.Jimmy Wild
                                ssg.Jimmy Wild
                                Datum lovu: 18.10.2012 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera jsem po přezutí autíčka vyrazil vyzkoušet nový proutek a Rapalky, co mi přišly. Všechno to strašně potěšilo, takže jsem byl potěšen. A dokonce jsem za tu chvilku uvláčel i jednu kudlu, takže spokojenost s prvním krátkým testem :-)

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:07® jepice-zruseno
                                  Datum lovu: 18.10.2012 | Revír: Pražský revír | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem se dostal k vodě až po půl šesté a taky mi brali okouni na žlutou. Dva měli přez 30, jinak byli menší.

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:02® osprey
                                    osprey
                                    Datum lovu: 18.10. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Bobo je můj vzor. Už jsem si pořídil i tu černou tapetu.

Ale guma je od Relaxu. Sorry. :-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51009.jpg
                                      Středa 17. října 2012 v 19:59® osprey
                                      osprey
                                      Způsob lovu: Přívlač

Pořád ještě umím dopravit nástrahu do rybí tlamy. Tak je to zatím dobrý.

Samozřejmě se vezu na žluté vlně, protože za dva roky se toho ryby budou bát a tak je třeba kout železo dokud je žhavé:-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51001.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51002.jpg
                                        Středa 17. října 2012 v 19:04® Kazan
                                        Datum lovu: 17.10.2012 | Revír: stoják jč | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na stojáku s cílem odnest štiku pro dcerenku. Nabit vlastní wob, pětašedesátka šla domů.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51000.jpg
                                          Úterý 16. října 2012 ve 22:20® BoBo-Falknow
                                          BoBo-Falknow
                                          Datum lovu: 16.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Candát se dnes nekonal. Ne, že by nezabral, ale já je prostě nesekl :-D Vynahradil jsem si to s okounama a štíhlaty.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50995.jpg
                                            Úterý 16. října 2012 v 19:24® chosebaits
                                            chosebaits
                                            Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Dnes to nebylo špatné:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50994.jpg
                                              Úterý 16. října 2012 v 17:52® Raf
                                              Raf
                                              Datum lovu: 16.10.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Přívlač

Blesková ranní rybařina. Pár candátů a okounů potěšilo tím, že podlehlo kouzlu gumy. To se mi pak po návratu do velkoměsta hned lépe pracovalo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50991.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50992.jpg
                                                Pondělí 15. října 2012 ve 21:39® BoBo-Falknow
                                                BoBo-Falknow
                                                Datum lovu: 15.10.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes candáti malí nebyli :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50987.jpg
                                                  Pondělí 15. října 2012 v 16:17® fila
                                                  fila
                                                  Datum lovu: 14.10.2012 | Revír: Hrušov | Způsob lovu: Kaprařina

Chtěl jsem otestovat žluťáska 40g od sportexu na slušne rybě a musel jsem na soukromák,jelikož na přívlač tahám jen kudly a okouny.Jeseter 128cm prut prověřil dokonale a prut obstál na výbornou.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50984.jpg
                                                    Neděle 14. října 2012 ve 22:29® BoBo-Falknow
                                                    BoBo-Falknow
                                                    Datum lovu: 14.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Malí okouni, malí candáti, ale alespoň se něco dělo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50979.jpg
                                                      Neděle 14. října 2012 ve 20:32® Padis
                                                      Padis
                                                      Datum lovu: 14.10.12 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes odpoledne krátká procházka kolem vody.Pochytáno několik okounků a 2 štiky.Nástraha banjo:-> od vláčej já to s tím žlutým ďáblem nějak neumím:-D

Neděle 14. října 2012 ve 20:18® olda
                                                        olda
                                                        Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Plavaná

Malé,ale radost.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50976.jpg
                                                          Neděle 14. října 2012 ve 20:10® osprey
                                                          osprey
                                                          Datum lovu: sobota večer | Způsob lovu: Feeder

Pokusil jsem se zlikvidovat zásobu kuklících se červů v lednici tím, že se naposledy letos vypravím na parmu.

Iluze jsem si nedělal a taky nebyly na místě. Zachránila to aspoň podoustev 46 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50975.jpg
                                                            Neděle 14. října 2012 v 16:59® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 14.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni ranni lov se nevyvedl zrovna podle mych predstav…spolecnost u vody mi delal kolega Jaka a ac jsme se snazili usilovne, taj jsme candata nevytahli, ja jsem si nakonec cestou domu musel lapit bolena, tlouste, sticku a okyse, abych nebyl bezrybka :-) Holt neni kazdy den posviceni a i rybarrske nezdary motivuji take ;-) Za zminku stoji, ze ten bolda neco lehce pod 60 byl vzatej zrejme od pani stiky po obou stranach tela, velikost takove ryby si netroufam odhadnout. Ale stopy po zubech byly na sirku vice jak 30cm a v pichy dost hluboke i kdyz uz castecne zhojene…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50971.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50972.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50973.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50974.jpg