Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 16. října 2012 ve 21:20® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow
Datum lovu: 16.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Candát se dnes nekonal. Ne, že by nezabral, ale já je prostě nesekl :-D Vynahradil jsem si to s okounama a štíhlaty.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50995.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 16. října 2012 v 18:24® chosebaits
    chosebaits
    Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Dnes to nebylo špatné:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50994.jpg
      Úterý 16. října 2012 v 16:52® Raf
      Raf
      Datum lovu: 16.10.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Přívlač

Blesková ranní rybařina. Pár candátů a okounů potěšilo tím, že podlehlo kouzlu gumy. To se mi pak po návratu do velkoměsta hned lépe pracovalo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50991.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50992.jpg
        Pondělí 15. října 2012 ve 20:39® BoBo-Falknow
        BoBo-Falknow
        Datum lovu: 15.10.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes candáti malí nebyli :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50987.jpg
          Pondělí 15. října 2012 v 15:17® fila
          fila
          Datum lovu: 14.10.2012 | Revír: Hrušov | Způsob lovu: Kaprařina

Chtěl jsem otestovat žluťáska 40g od sportexu na slušne rybě a musel jsem na soukromák,jelikož na přívlač tahám jen kudly a okouny.Jeseter 128cm prut prověřil dokonale a prut obstál na výbornou.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50984.jpg
            Neděle 14. října 2012 ve 21:29® BoBo-Falknow
            BoBo-Falknow
            Datum lovu: 14.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Malí okouni, malí candáti, ale alespoň se něco dělo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50979.jpg
              Neděle 14. října 2012 v 19:32® Padis
              Padis
              Datum lovu: 14.10.12 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes odpoledne krátká procházka kolem vody.Pochytáno několik okounků a 2 štiky.Nástraha banjo:-> od vláčej já to s tím žlutým ďáblem nějak neumím:-D

Neděle 14. října 2012 v 19:18® olda
                olda
                Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Plavaná

Malé,ale radost.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50976.jpg
                  Neděle 14. října 2012 v 19:10® osprey
                  osprey
                  Datum lovu: sobota večer | Způsob lovu: Feeder

Pokusil jsem se zlikvidovat zásobu kuklících se červů v lednici tím, že se naposledy letos vypravím na parmu.

Iluze jsem si nedělal a taky nebyly na místě. Zachránila to aspoň podoustev 46 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50975.jpg
                    Neděle 14. října 2012 v 15:59® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 14.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni ranni lov se nevyvedl zrovna podle mych predstav…spolecnost u vody mi delal kolega Jaka a ac jsme se snazili usilovne, taj jsme candata nevytahli, ja jsem si nakonec cestou domu musel lapit bolena, tlouste, sticku a okyse, abych nebyl bezrybka :-) Holt neni kazdy den posviceni a i rybarrske nezdary motivuji take ;-) Za zminku stoji, ze ten bolda neco lehce pod 60 byl vzatej zrejme od pani stiky po obou stranach tela, velikost takove ryby si netroufam odhadnout. Ale stopy po zubech byly na sirku vice jak 30cm a v pichy dost hluboke i kdyz uz castecne zhojene…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50971.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50972.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50973.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50974.jpg
                      Neděle 14. října 2012 v 15:13® Raf
                      Raf
                      Datum lovu: 12.-14.10.2012 | Revír: ČR | Způsob lovu: Kaprařina

Po delší době trochu seriózněji na kaprech. Byla sranda a ještě k tomu se povedlo několik pěkných ryb. Takže asi bude ještě letos repete.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50970.jpg
                        Neděle 14. října 2012 ve 14:42® HaD
                        HaD
                        Datum lovu: 13.10.2012 | Revír: Jezero u Radnic

Hitem 2. ročníku netradičních závodů MODERNÍ RYBÁŘ CUP se stal nádherný šupináč, který měřil 96 cm a vážil rovných 18 kg. Autorem úlovku je pan Bluďovský, který rybu zdolal za asistence manželky, paní Bluďovské-Málkové. Gratulujeme k úlovku.

VÍCE ZDE: http://www.modernirybar.cz/…nulosti.html

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50969.jpg
                          Sobota 13. října 2012 ve 22:21® Shrek
                          Shrek
                          Datum lovu: 13.10. | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem Boba nečekaně překvapil na rybách a podařilo se mi nevídané – chytit více ryb než on. Nástraha: 7cm kopyto Vláčej.cz v barevném provedení YD.

Tento příspěvek byl editován 13.10.2012 23:21:57 uživatelem Shrek.
                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50963.jpg
                            Sobota 13. října 2012 ve 21:32® TJSS

Tak jsem našel místečko štiky, žádný krokodýl, ale slušná, okolo 70cm. Dvakrát do týdne jsem ji potáhl, bohužel neúspěšně zdolal. Říkám si: nevadí, bude tu i příště, je to schované místo… Dnes jsem tam našel dvě vidličky ze dřeva a klacek na vezer, záběr už nepřišel … .( Jako vláčkař jsem prohrál souboj o štiku s neznámým „bobkařem“ :-((

Sobota 13. října 2012 v 19:11® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 13.10.2012 | Revír: Rožmberk

Dnes jsem byl u vody take, ale beze zbrani…jen jsme byli s malou okouknout, jak vypadaji poradne ryby…skoda, ze se tohle nenasadi na svazovku, teda snad krome tech kapru ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50956.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50959.jpg
                                Sobota 13. října 2012 v 19:10® JirkaF
                                Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes dal taky na test žluté kopyto.Hned ráno přišel candátek pak štička a hafo okounů.Sice velikostně jen 25–35,ale radost z lovu byla veliká.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50952.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50953.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50954.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50955.jpg
                                  Sobota 13. října 2012 v 15:44® chosebaits
                                  chosebaits
                                  Datum lovu: dnes | Revír: chovný

Tak dnes byl užasnej výlov.Čekal se poklad,ale toto snad není ani poklad.3546 mníků už si plavčí někde v řece.Ještě byly loveny štiky a také s uspěchem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50948.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50949.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50950.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50951.jpg
                                    Sobota 13. října 2012 ve 13:19® olda
                                    olda
                                    Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač

Bolenovačka, jeden na vlastní wob.Potěšil dvojnásob.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50942.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50943.jpg
                                      Pátek 12. října 2012 ve 21:06® BoBo-Falknow
                                      BoBo-Falknow
                                      Datum lovu: 12.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Mé prosby byly vyslyšeny! Halelůjá! :-) Jen škoda, že se mi nechtělo v tom dešti tahat zrcadlo a musel to zvládnout obyč. kompakt.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50940.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50941.jpg
                                        Pátek 12. října 2012 v 18:34® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 12.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes navecer jen na hodinku tarka za barak, ale sotva jsem vylezl, zacalo prset a neprestalo do ted. No nedivim se ani, ze se rybkam nechtelo, ale dve jsem premluvil, prvniho jsem vyblysknul, druhej jesen byl o neco mensi. Jinak jeste jen dva chabe kontakty na gumu, no nejak se jim u nas nechce. Alespon jsem dnes nic neurval, taky dobry :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50938.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50939.jpg
                                          Pátek 12. října 2012 v 8:39® kety.vydra
                                          kety.vydra
                                          Datum lovu: 11.10. | Způsob lovu: Klasická položená

Včera jsem byl těžce ukecán otcem aspoň na večer.Výsledek,can­doš 55.Pro extrémní pouštěče-ano byl zmasen (pro robku na svátky).Šmitec.

Čtvrtek 11. října 2012 ve 21:22® BoBo-Falknow
                                            BoBo-Falknow
                                            Datum lovu: 11.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes večer opět na Jesenici. Konečně i candát :-) Jen mohl být větší :-((

Tento příspěvek byl editován 12.10.2012 07:20:27 uživatelem BoBo-Falknow.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50927.jpg
                                              Čtvrtek 11. října 2012 v 19:42® brčkař
                                              brčkař
                                              Datum lovu: 11.10.2012 | Revír: Labe v Ústí | Způsob lovu: Feeder

Testování nového proutku dopadlo nad očekávání. Byl jsem několikanásobně potěšen: 1) prut pořízen v bazaru (na Mrku za krásné tři klacky) 2)radost s ním nahazovat, zdolávat rybu 3)Dnes na Labi: olivově zelení cejni velcí, hafo plotic, malá parma, malý bolen, tloušť, proudník.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50922.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50923.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50924.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50925.jpg
                                                Čtvrtek 11. října 2012 v 19:28® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 11.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem mel vyhrazenou necelou dvouhodinku, zkusil jsem boleny, co nas naposledy tak vypekli a zase jsem ctyri presvedcil, ale byla to drina. Povedla se jeste sticka, cejn za sako a tri okounci. Tak jsem zkusil prochytat vse jeste s gumkama, ale naprosto bez kontatku. Tak alespon jsem se trosku vyvencil a bez rybka jsem nebyl ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50920.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50921.jpg
                                                  Středa 10. října 2012 ve 21:15® BoBo-Falknow
                                                  BoBo-Falknow
                                                  Datum lovu: 10.10.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Kam ty candáti zmizeli :-(( Něco dělám blbě, budu muset zkusit změnit vedení nástrahy (nástrahu ne, ta je jasná :-)) Alespoň, že na kluky pruhovaný je spolehnutí :-)

Jen bych se chtěl dostat k vodě za světla, abych mohl dělat stejně hezké fotky, jako Míra :-((

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50912.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50913.jpg
                                                    Středa 10. října 2012 v 10:49® osprey
                                                    osprey
                                                    Způsob lovu: Přívlač

V jednom z příštích Duelů bude tento černý klacek. Musel jsem vyzkoušet, jestli chytá ryby a co dělá, když je chytá.

Zdá se, že chytá. Nástraha – Žlutý ďábel. Musím udělat Bobovi s Příchym radost. A navíc se vezu na aktuální módní vlně.

Tento příspěvek byl editován 10.10.2012 11:50:02 uživatelem osprey.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50904.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50905.jpg
                                                      Úterý 9. října 2012 ve 21:30® BoBo-Falknow
                                                      BoBo-Falknow
                                                      Datum lovu: 9.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Nechce se jim, ale já se nevzdávám :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50902.jpg
                                                        Úterý 9. října 2012 ve 21:13® osprey
                                                        osprey
                                                        Datum lovu: asi čtvrtek | Způsob lovu: Feeder

Jedna slušnější ryba od nás z říčky. 62 cm na dvanáctku vlasec.

Bohužel jsem při pohledu na ni dostal chuť na řízek a vzhledem k tomu, že letošní vysazenky připomínají spíš reklamu na Buchenwald, jsem milého kapříka zmasil, ač to s touhle sortou obvykle nečiním.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50901.jpg
                                                          Úterý 9. října 2012 ve 21:01® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 9.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni odpoledni planovany odlov bolena pro vyzkumne ucely s kolegy z VURH Vodnany nedopadl dle predstav, ryby totalne nespolupracovaly a tak jsme ve ctyrech lidech nenalovili ani pozadavanych osm kusu ryb v podrebnych velikostech. Ackoliv jsem lapil ctyri kousky, vhodne ryby byly jen tri a dve pridaly kolegove. Mimo bolenu se kolegum povedl i nejaky ten okys a me jeste tri kudly. Kdyz me kolegove pozdeji odpoledne opustili, zkusil jsem jeste premluvit nejakeho toho tlouste, ale ani ti se nepredhaneli, presto jsem pet kousku lapil a k tomu dva mensi okyse…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50897.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50898.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50899.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50900.jpg
                                                            Úterý 9. října 2012 ve 20:31® kety.vydra
                                                            kety.vydra
                                                            Datum lovu: 9.10.2012 | Revír: Těrlice | Způsob lovu: Přívlač

Začínám s sebou přibírat malou :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50896.jpg