Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 21. října 2012 ve 22:12® Prichy
Prichy

Bobo odjel chytat do teplých krajin, tak nastal čas ho zastoupit. Když už byla veliká radost, candát upadl :-(( Zbytek rybolovu byl ve stylu zasekni okouna 40.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51060.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 21. října 2012 ve 21:15® osprey
    osprey
    Datum lovu: 21.10. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Podařilo se mi opět nebýt bez ryby. Pětašedesátka.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51057.jpg
      Neděle 21. října 2012 v 18:22® brčkař
      brčkař
      Datum lovu: 20.-21.10.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

Včera s 8m boloňkou a splávkem bubble (na délku prutu) několik větších plotic, jedna ostrá a malí tlouštíci. Dnes pro změnu feeder a hned jsem měl mžitky před očima: čtyři duháci(!), dvě ostré (nej 53) plus nějaká droboť. (Pak se dostavilo vysvětlení. Chatař mi sdělil, že sousedovi uplavali pstruzi z klece. O 50m výš z klece ponořené v řece.)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51055.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51056.jpg
        Neděle 21. října 2012 v 18:18® JirkaF
        Způsob lovu: Přívlač

Taky přidám jeden dnešní ůlovek na super kopyto od vláčej.cz.Ryba byla tentokrát zmasena,ač byla zlatá.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51053.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51054.jpg
          Neděle 21. října 2012 v 17:39® JirkaF
          Způsob lovu: Plavaná

Sobotní relax u mé oblíbené plavané.Kapří­ci,bílá ryba a pár karásků, takže příjemné odpoledne.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51049.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51050.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51051.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51052.jpg
            Neděle 21. října 2012 ve 14:01® bořek
            Datum lovu: 21.10 | Způsob lovu: Přívlač

letos poprvé candát na přívlač. díky žlutočernému kopytu od vlačej.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51044.jpg
              Sobota 20. října 2012 ve 21:25® rákosník
              rákosník
              Datum lovu: 20.10.2012 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder

Dneska papali pupíci solidně,pěkní cejni jako bonus krásnej duhák na 10 červů.Foto kapřík 52cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51038.jpg
                Sobota 20. října 2012 v 17:38® Bigpista
                Bigpista
                Datum lovu: 20.10.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme si s kamarádem připadali u vody jak v atlasu ryb. Bolen, štika, okoun, tloušť a dokonce jedna parma za kožich. Ale vše jen dorost. Až kolem poledne přišlo pár lepších okounů kolem 30cm…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51037.jpg
                  Pátek 19. října 2012 v 7:24® ssg.Jimmy Wild
                  ssg.Jimmy Wild
                  Datum lovu: 18.10.2012 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera jsem po přezutí autíčka vyrazil vyzkoušet nový proutek a Rapalky, co mi přišly. Všechno to strašně potěšilo, takže jsem byl potěšen. A dokonce jsem za tu chvilku uvláčel i jednu kudlu, takže spokojenost s prvním krátkým testem :-)

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:07® jepice-zruseno
                    Datum lovu: 18.10.2012 | Revír: Pražský revír | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem se dostal k vodě až po půl šesté a taky mi brali okouni na žlutou. Dva měli přez 30, jinak byli menší.

Čtvrtek 18. října 2012 ve 20:02® osprey
                      osprey
                      Datum lovu: 18.10. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Bobo je můj vzor. Už jsem si pořídil i tu černou tapetu.

Ale guma je od Relaxu. Sorry. :-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51009.jpg
                        Středa 17. října 2012 v 19:59® osprey
                        osprey

Pořád ještě umím dopravit nástrahu do rybí tlamy. Tak je to zatím dobrý.

Samozřejmě se vezu na žluté vlně, protože za dva roky se toho ryby budou bát a tak je třeba kout železo dokud je žhavé:-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51001.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51002.jpg
                          Středa 17. října 2012 v 19:04® Kazan
                          Datum lovu: 17.10.2012 | Revír: stoják jč | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na stojáku s cílem odnest štiku pro dcerenku. Nabit vlastní wob, pětašedesátka šla domů.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51000.jpg
                            Úterý 16. října 2012 ve 22:20® BoBo-Falknow
                            BoBo-Falknow
                            Datum lovu: 16.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Candát se dnes nekonal. Ne, že by nezabral, ale já je prostě nesekl :-D Vynahradil jsem si to s okounama a štíhlaty.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50995.jpg
                              Úterý 16. října 2012 v 19:24® chosebaits
                              chosebaits
                              Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Dnes to nebylo špatné:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50994.jpg
                                Úterý 16. října 2012 v 17:52® Raf
                                Raf
                                Datum lovu: 16.10.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Přívlač

Blesková ranní rybařina. Pár candátů a okounů potěšilo tím, že podlehlo kouzlu gumy. To se mi pak po návratu do velkoměsta hned lépe pracovalo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50991.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50992.jpg
                                  Pondělí 15. října 2012 ve 21:39® BoBo-Falknow
                                  BoBo-Falknow
                                  Datum lovu: 15.10.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes candáti malí nebyli :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50987.jpg
                                    Pondělí 15. října 2012 v 16:17® fila
                                    fila
                                    Datum lovu: 14.10.2012 | Revír: Hrušov | Způsob lovu: Kaprařina

Chtěl jsem otestovat žluťáska 40g od sportexu na slušne rybě a musel jsem na soukromák,jelikož na přívlač tahám jen kudly a okouny.Jeseter 128cm prut prověřil dokonale a prut obstál na výbornou.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50984.jpg
                                      Neděle 14. října 2012 ve 22:29® BoBo-Falknow
                                      BoBo-Falknow
                                      Datum lovu: 14.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Malí okouni, malí candáti, ale alespoň se něco dělo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50979.jpg
                                        Neděle 14. října 2012 ve 20:32® Padis
                                        Padis
                                        Datum lovu: 14.10.12 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes odpoledne krátká procházka kolem vody.Pochytáno několik okounků a 2 štiky.Nástraha banjo:-> od vláčej já to s tím žlutým ďáblem nějak neumím:-D

Neděle 14. října 2012 ve 20:18® olda
                                          olda
                                          Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Plavaná

Malé,ale radost.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50976.jpg
                                            Neděle 14. října 2012 ve 20:10® osprey
                                            osprey
                                            Datum lovu: sobota večer | Způsob lovu: Feeder

Pokusil jsem se zlikvidovat zásobu kuklících se červů v lednici tím, že se naposledy letos vypravím na parmu.

Iluze jsem si nedělal a taky nebyly na místě. Zachránila to aspoň podoustev 46 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50975.jpg
                                              Neděle 14. října 2012 v 16:59® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 14.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni ranni lov se nevyvedl zrovna podle mych predstav…spolecnost u vody mi delal kolega Jaka a ac jsme se snazili usilovne, taj jsme candata nevytahli, ja jsem si nakonec cestou domu musel lapit bolena, tlouste, sticku a okyse, abych nebyl bezrybka :-) Holt neni kazdy den posviceni a i rybarrske nezdary motivuji take ;-) Za zminku stoji, ze ten bolda neco lehce pod 60 byl vzatej zrejme od pani stiky po obou stranach tela, velikost takove ryby si netroufam odhadnout. Ale stopy po zubech byly na sirku vice jak 30cm a v pichy dost hluboke i kdyz uz castecne zhojene…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50971.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50972.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50973.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50974.jpg
                                                Neděle 14. října 2012 v 16:13® Raf
                                                Raf
                                                Datum lovu: 12.-14.10.2012 | Revír: ČR | Způsob lovu: Kaprařina

Po delší době trochu seriózněji na kaprech. Byla sranda a ještě k tomu se povedlo několik pěkných ryb. Takže asi bude ještě letos repete.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50970.jpg
                                                  Neděle 14. října 2012 v 15:42® HaD
                                                  HaD
                                                  Datum lovu: 13.10.2012 | Revír: Jezero u Radnic

Hitem 2. ročníku netradičních závodů MODERNÍ RYBÁŘ CUP se stal nádherný šupináč, který měřil 96 cm a vážil rovných 18 kg. Autorem úlovku je pan Bluďovský, který rybu zdolal za asistence manželky, paní Bluďovské-Málkové. Gratulujeme k úlovku.

VÍCE ZDE: http://www.modernirybar.cz/…nulosti.html

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50969.jpg
                                                    Sobota 13. října 2012 ve 23:21® Shrek
                                                    Shrek
                                                    Datum lovu: 13.10. | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem Boba nečekaně překvapil na rybách a podařilo se mi nevídané – chytit více ryb než on. Nástraha: 7cm kopyto Vláčej.cz v barevném provedení YD.

Tento příspěvek byl editován 13.10.2012 23:21:57 uživatelem Shrek.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50963.jpg
                                                      Sobota 13. října 2012 ve 22:32® TJSS

Tak jsem našel místečko štiky, žádný krokodýl, ale slušná, okolo 70cm. Dvakrát do týdne jsem ji potáhl, bohužel neúspěšně zdolal. Říkám si: nevadí, bude tu i příště, je to schované místo… Dnes jsem tam našel dvě vidličky ze dřeva a klacek na vezer, záběr už nepřišel … .( Jako vláčkař jsem prohrál souboj o štiku s neznámým „bobkařem“ :-((

Sobota 13. října 2012 ve 20:11® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 13.10.2012 | Revír: Rožmberk

Dnes jsem byl u vody take, ale beze zbrani…jen jsme byli s malou okouknout, jak vypadaji poradne ryby…skoda, ze se tohle nenasadi na svazovku, teda snad krome tech kapru ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50956.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50959.jpg
                                                          Sobota 13. října 2012 ve 20:10® JirkaF

Tak jsem dnes dal taky na test žluté kopyto.Hned ráno přišel candátek pak štička a hafo okounů.Sice velikostně jen 25–35,ale radost z lovu byla veliká.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50952.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50953.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50954.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50955.jpg
                                                            Sobota 13. října 2012 v 16:44® chosebaits
                                                            chosebaits
                                                            Datum lovu: dnes | Revír: chovný

Tak dnes byl užasnej výlov.Čekal se poklad,ale toto snad není ani poklad.3546 mníků už si plavčí někde v řece.Ještě byly loveny štiky a také s uspěchem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50948.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50949.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50950.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50951.jpg