Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 14. října 2012 v 16:13® Raf
Raf
Datum lovu: 12.-14.10.2012 | Revír: ČR | Způsob lovu: Kaprařina

Po delší době trochu seriózněji na kaprech. Byla sranda a ještě k tomu se povedlo několik pěkných ryb. Takže asi bude ještě letos repete.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50970.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 14. října 2012 v 15:42® HaD
    HaD
    Datum lovu: 13.10.2012 | Revír: Jezero u Radnic

Hitem 2. ročníku netradičních závodů MODERNÍ RYBÁŘ CUP se stal nádherný šupináč, který měřil 96 cm a vážil rovných 18 kg. Autorem úlovku je pan Bluďovský, který rybu zdolal za asistence manželky, paní Bluďovské-Málkové. Gratulujeme k úlovku.

VÍCE ZDE: http://www.modernirybar.cz/…nulosti.html

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50969.jpg
      Sobota 13. října 2012 ve 23:21® Shrek
      Shrek
      Datum lovu: 13.10. | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem Boba nečekaně překvapil na rybách a podařilo se mi nevídané – chytit více ryb než on. Nástraha: 7cm kopyto Vláčej.cz v barevném provedení YD.

Tento příspěvek byl editován 13.10.2012 23:21:57 uživatelem Shrek.
      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50963.jpg
        Sobota 13. října 2012 ve 22:32® TJSS

Tak jsem našel místečko štiky, žádný krokodýl, ale slušná, okolo 70cm. Dvakrát do týdne jsem ji potáhl, bohužel neúspěšně zdolal. Říkám si: nevadí, bude tu i příště, je to schované místo… Dnes jsem tam našel dvě vidličky ze dřeva a klacek na vezer, záběr už nepřišel … .( Jako vláčkař jsem prohrál souboj o štiku s neznámým „bobkařem“ :-((

Sobota 13. října 2012 ve 20:11® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 13.10.2012 | Revír: Rožmberk

Dnes jsem byl u vody take, ale beze zbrani…jen jsme byli s malou okouknout, jak vypadaji poradne ryby…skoda, ze se tohle nenasadi na svazovku, teda snad krome tech kapru ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50956.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50959.jpg
            Sobota 13. října 2012 ve 20:10® JirkaF
            Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes dal taky na test žluté kopyto.Hned ráno přišel candátek pak štička a hafo okounů.Sice velikostně jen 25–35,ale radost z lovu byla veliká.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50952.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50953.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50954.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50955.jpg
              Sobota 13. října 2012 v 16:44® chosebaits
              chosebaits
              Datum lovu: dnes | Revír: chovný

Tak dnes byl užasnej výlov.Čekal se poklad,ale toto snad není ani poklad.3546 mníků už si plavčí někde v řece.Ještě byly loveny štiky a také s uspěchem.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50948.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50949.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50950.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50951.jpg
                Sobota 13. října 2012 ve 14:19® olda
                olda
                Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač

Bolenovačka, jeden na vlastní wob.Potěšil dvojnásob.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50942.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50943.jpg
                  Pátek 12. října 2012 ve 22:06® BoBo-Falknow
                  BoBo-Falknow
                  Datum lovu: 12.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Mé prosby byly vyslyšeny! Halelůjá! :-) Jen škoda, že se mi nechtělo v tom dešti tahat zrcadlo a musel to zvládnout obyč. kompakt.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50940.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50941.jpg
                    Pátek 12. října 2012 v 19:34® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 12.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes navecer jen na hodinku tarka za barak, ale sotva jsem vylezl, zacalo prset a neprestalo do ted. No nedivim se ani, ze se rybkam nechtelo, ale dve jsem premluvil, prvniho jsem vyblysknul, druhej jesen byl o neco mensi. Jinak jeste jen dva chabe kontakty na gumu, no nejak se jim u nas nechce. Alespon jsem dnes nic neurval, taky dobry :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50938.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50939.jpg
                      Pátek 12. října 2012 v 9:39® kety.vydra
                      kety.vydra
                      Datum lovu: 11.10. | Způsob lovu: Klasická položená

Včera jsem byl těžce ukecán otcem aspoň na večer.Výsledek,can­doš 55.Pro extrémní pouštěče-ano byl zmasen (pro robku na svátky).Šmitec.

Čtvrtek 11. října 2012 ve 22:22® BoBo-Falknow
                        BoBo-Falknow
                        Datum lovu: 11.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes večer opět na Jesenici. Konečně i candát :-) Jen mohl být větší :-((

Tento příspěvek byl editován 12.10.2012 07:20:27 uživatelem BoBo-Falknow.
                        foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50927.jpg
                          Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:42® brčkař
                          brčkař
                          Datum lovu: 11.10.2012 | Revír: Labe v Ústí | Způsob lovu: Feeder

Testování nového proutku dopadlo nad očekávání. Byl jsem několikanásobně potěšen: 1) prut pořízen v bazaru (na Mrku za krásné tři klacky) 2)radost s ním nahazovat, zdolávat rybu 3)Dnes na Labi: olivově zelení cejni velcí, hafo plotic, malá parma, malý bolen, tloušť, proudník.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50922.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50923.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50924.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50925.jpg
                            Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:28® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 11.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem mel vyhrazenou necelou dvouhodinku, zkusil jsem boleny, co nas naposledy tak vypekli a zase jsem ctyri presvedcil, ale byla to drina. Povedla se jeste sticka, cejn za sako a tri okounci. Tak jsem zkusil prochytat vse jeste s gumkama, ale naprosto bez kontatku. Tak alespon jsem se trosku vyvencil a bez rybka jsem nebyl ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50920.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50921.jpg
                              Středa 10. října 2012 ve 22:15® BoBo-Falknow
                              BoBo-Falknow
                              Datum lovu: 10.10.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Kam ty candáti zmizeli :-(( Něco dělám blbě, budu muset zkusit změnit vedení nástrahy (nástrahu ne, ta je jasná :-)) Alespoň, že na kluky pruhovaný je spolehnutí :-)

Jen bych se chtěl dostat k vodě za světla, abych mohl dělat stejně hezké fotky, jako Míra :-((

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50912.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50913.jpg
                                Středa 10. října 2012 v 11:49® osprey
                                osprey
                                Způsob lovu: Přívlač

V jednom z příštích Duelů bude tento černý klacek. Musel jsem vyzkoušet, jestli chytá ryby a co dělá, když je chytá.

Zdá se, že chytá. Nástraha – Žlutý ďábel. Musím udělat Bobovi s Příchym radost. A navíc se vezu na aktuální módní vlně.

Tento příspěvek byl editován 10.10.2012 11:50:02 uživatelem osprey.
                                foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50904.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50905.jpg
                                  Úterý 9. října 2012 ve 22:30® BoBo-Falknow
                                  BoBo-Falknow
                                  Datum lovu: 9.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Nechce se jim, ale já se nevzdávám :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50902.jpg
                                    Úterý 9. října 2012 ve 22:13® osprey
                                    osprey
                                    Datum lovu: asi čtvrtek | Způsob lovu: Feeder

Jedna slušnější ryba od nás z říčky. 62 cm na dvanáctku vlasec.

Bohužel jsem při pohledu na ni dostal chuť na řízek a vzhledem k tomu, že letošní vysazenky připomínají spíš reklamu na Buchenwald, jsem milého kapříka zmasil, ač to s touhle sortou obvykle nečiním.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50901.jpg
                                      Úterý 9. října 2012 ve 22:01® Scanix
                                      Scanix
                                      Datum lovu: 9.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni odpoledni planovany odlov bolena pro vyzkumne ucely s kolegy z VURH Vodnany nedopadl dle predstav, ryby totalne nespolupracovaly a tak jsme ve ctyrech lidech nenalovili ani pozadavanych osm kusu ryb v podrebnych velikostech. Ackoliv jsem lapil ctyri kousky, vhodne ryby byly jen tri a dve pridaly kolegove. Mimo bolenu se kolegum povedl i nejaky ten okys a me jeste tri kudly. Kdyz me kolegove pozdeji odpoledne opustili, zkusil jsem jeste premluvit nejakeho toho tlouste, ale ani ti se nepredhaneli, presto jsem pet kousku lapil a k tomu dva mensi okyse…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50897.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50898.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50899.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50900.jpg
                                        Úterý 9. října 2012 ve 21:31® kety.vydra
                                        kety.vydra
                                        Datum lovu: 9.10.2012 | Revír: Těrlice | Způsob lovu: Přívlač

Začínám s sebou přibírat malou :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50896.jpg
                                          Pondělí 8. října 2012 v 15:50® olda
                                          olda
                                          Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač

Poprvé na nové nástrahy,větší spadl.

Tento příspěvek byl editován 8.10.2012 15:51:29 uživatelem olda.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50895.jpg
                                            Pondělí 8. října 2012 v 9:11® lunimus
                                            Datum lovu: 5.10-7.10 | Revír: Dunaj 1

Cez vikend sme boli s partiou na Dunaji. Oslavovala sa 50-ka, takze väcsina kolegov mala nahodene „len“ kaprarske pruty s pipacom, ale s Petom sme sa trochu trhli a vytiahli sme feederky :-)

Problem vsak bol, ze voda padala a padala, takze ryby sa nam stale vzdalovali od brehu a vela ryb sa na breh nepozrelo …

Z najzaujimavejsich ulovkov to boli 2 kapriky – 13kg a 11kg no a mne sa zadarilo chytit aj pleskacika 54cm

Inac to bol velmi pekny vikend, pokecali sme a vela veci som sa naucil od skusenejsich borcov :-)

Neděle 7. října 2012 ve 22:53® BoBo-Falknow
                                              BoBo-Falknow
                                              Datum lovu: 7.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem hranice 40 cm nedosáhl,ale i tak to bylo fajn :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50894.jpg
                                                Neděle 7. října 2012 v 16:05® revoke
                                                revoke
                                                Datum lovu: 6.10. | Revír: Olomoucko | Způsob lovu: Přívlač

Celodenní vláčka s Tomíkem co by poznávačka olomouckých revírů – několik menších okyšů, dvě štičky, jeleček, jedna souboj zvítězivší štika 70+ a jak psal Scanix: 2× rapalovská woblerová daň :-((

Neděle 7. října 2012 ve 14:52® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 7.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes by to byl hrich nevyrazit k vode, pocasi parada, co vic si prat :-) No kazdopadne to rano vypadalo jeste dobre a tak jsem se nechal zlakat kolegou mvincikem ke spolecnemu lovu. Snazili jsme se, dali do toho vse, ale krome okyse, tlouste a kudly jsem mel jeste par kontaktu, ktere neskoncily rybou na prute. Kolega vytahl dva dlanove okyse a povodil jej zrejme hodne pekny bolen, ktery se posleze vypnul, skoda, v tom necase by si Mira tu rybku fakt zaslouzil…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50890.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50891.jpg
                                                    Sobota 6. října 2012 ve 21:15® fila
                                                    fila
                                                    Datum lovu: 6.10.2012 | Revír: Labe Neratovice | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jen tenhle bolen na plandavku.Chudák nějakej kousnutej,tak jsem mu to aspoň stříknul desinfekcí.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50881.jpg
                                                      Sobota 6. října 2012 ve 21:15® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 6.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem odpoledne vyrazil omrknout slibna mista…slibne to zacalo, takze si od nich priste budu slibovat zase vic :-) Pochytal jsem partu tloustu, pekneho bolena, dve mensi sticky, jesena a dva candaty. Zadna rybka nevycnivala nikterak vyrazne z prumeru, ale i tak bylo u vody hezky, takze spokojenost ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50878.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50879.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50880.jpg
                                                        Sobota 6. října 2012 v 18:44® skwor
                                                        skwor
                                                        Datum lovu: 6. 10. | Způsob lovu: Přívlač

Asi poslední hezký den byl ve znamení poměrně druhově zajímavé vycházky. Na břeh se podívali boleni, štiky, tloušť a na řeku slušný okoun. I když mě kolega přechytal, byl to pěkně strávený den.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50873.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50874.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50875.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50876.jpg
                                                          Sobota 6. října 2012 v 15:07® JirkaF
                                                          Způsob lovu: Muškaření

Něco z podzimní výcházky na pstruhovce.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50868.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50869.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50870.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50871.jpg
                                                            Sobota 6. října 2012 v 8:42® sethy
                                                            sethy
                                                            Datum lovu: 5.10.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Ještě jsou při chuti ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50866.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50867.jpg