Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 13. října 2012 ve 14:19® olda
- Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač
Bolenovačka, jeden na vlastní wob.Potěšil dvojnásob.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. října 2012 ve 22:06® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 12.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Mé prosby byly vyslyšeny! Halelůjá!
Jen škoda, že se mi nechtělo v tom dešti tahat zrcadlo a musel to zvládnout obyč. kompakt.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. října 2012 v 19:34® Scanix
- Datum lovu: 12.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes navecer jen na hodinku tarka za barak, ale sotva jsem vylezl, zacalo prset a neprestalo do ted. No nedivim se ani, ze se rybkam nechtelo, ale dve jsem premluvil, prvniho jsem vyblysknul, druhej jesen byl o neco mensi. Jinak jeste jen dva chabe kontakty na gumu, no nejak se jim u nas nechce. Alespon jsem dnes nic neurval, taky dobry
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. října 2012 v 9:39® kety.vydra
- Datum lovu: 11.10. | Způsob lovu: Klasická položená
Včera jsem byl těžce ukecán otcem aspoň na večer.Výsledek,candoš 55.Pro extrémní pouštěče-ano byl zmasen (pro robku na svátky).Šmitec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. října 2012 ve 22:22® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 11.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes večer opět na Jesenici. Konečně i candát
Tento příspěvek byl editován 12.10.2012 07:20:27 uživatelem BoBo-Falknow.Jen mohl být větší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:42® brčkař
- Datum lovu: 11.10.2012 | Revír: Labe v Ústí | Způsob lovu: Feeder
Testování nového proutku dopadlo nad očekávání. Byl jsem několikanásobně potěšen: 1) prut pořízen v bazaru (na Mrku za krásné tři klacky) 2)radost s ním nahazovat, zdolávat rybu 3)Dnes na Labi: olivově zelení cejni velcí, hafo plotic, malá parma, malý bolen, tloušť, proudník.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:28® Scanix
- Datum lovu: 11.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem mel vyhrazenou necelou dvouhodinku, zkusil jsem boleny, co nas naposledy tak vypekli a zase jsem ctyri presvedcil, ale byla to drina. Povedla se jeste sticka, cejn za sako a tri okounci. Tak jsem zkusil prochytat vse jeste s gumkama, ale naprosto bez kontatku. Tak alespon jsem se trosku vyvencil a bez rybka jsem nebyl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. října 2012 ve 22:15® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 10.10.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Kam ty candáti zmizeli
Něco dělám blbě, budu muset zkusit změnit vedení nástrahy (nástrahu ne, ta je jasná
Alespoň, že na kluky pruhovaný je spolehnutí
Jen bych se chtěl dostat k vodě za světla, abych mohl dělat stejně hezké fotky, jako Míra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. října 2012 v 11:49® osprey
- Způsob lovu: Přívlač
V jednom z příštích Duelů bude tento černý klacek. Musel jsem vyzkoušet, jestli chytá ryby a co dělá, když je chytá.
Zdá se, že chytá. Nástraha – Žlutý ďábel. Musím udělat Bobovi s Příchym radost. A navíc se vezu na aktuální módní vlně.
Tento příspěvek byl editován 10.10.2012 11:50:02 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. října 2012 ve 22:30® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 9.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Nechce se jim, ale já se nevzdávám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. října 2012 ve 22:13® osprey
- Datum lovu: asi čtvrtek | Způsob lovu: Feeder
Jedna slušnější ryba od nás z říčky. 62 cm na dvanáctku vlasec.
Bohužel jsem při pohledu na ni dostal chuť na řízek a vzhledem k tomu, že letošní vysazenky připomínají spíš reklamu na Buchenwald, jsem milého kapříka zmasil, ač to s touhle sortou obvykle nečiním.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. října 2012 ve 22:01® Scanix
- Datum lovu: 9.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledni planovany odlov bolena pro vyzkumne ucely s kolegy z VURH Vodnany nedopadl dle predstav, ryby totalne nespolupracovaly a tak jsme ve ctyrech lidech nenalovili ani pozadavanych osm kusu ryb v podrebnych velikostech. Ackoliv jsem lapil ctyri kousky, vhodne ryby byly jen tri a dve pridaly kolegove. Mimo bolenu se kolegum povedl i nejaky ten okys a me jeste tri kudly. Kdyz me kolegove pozdeji odpoledne opustili, zkusil jsem jeste premluvit nejakeho toho tlouste, ale ani ti se nepredhaneli, presto jsem pet kousku lapil a k tomu dva mensi okyse…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. října 2012 ve 21:31® kety.vydra
- Datum lovu: 9.10.2012 | Revír: Těrlice | Způsob lovu: Přívlač
Začínám s sebou přibírat malou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. října 2012 v 15:50® olda
- Datum lovu: dnes | Revír: LABE | Způsob lovu: Přívlač
Poprvé na nové nástrahy,větší spadl.
Tento příspěvek byl editován 8.10.2012 15:51:29 uživatelem olda.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. října 2012 v 9:11® lunimus
- Datum lovu: 5.10-7.10 | Revír: Dunaj 1
Cez vikend sme boli s partiou na Dunaji. Oslavovala sa 50-ka, takze väcsina kolegov mala nahodene „len“ kaprarske pruty s pipacom, ale s Petom sme sa trochu trhli a vytiahli sme feederky
Problem vsak bol, ze voda padala a padala, takze ryby sa nam stale vzdalovali od brehu a vela ryb sa na breh nepozrelo …
Z najzaujimavejsich ulovkov to boli 2 kapriky – 13kg a 11kg no a mne sa zadarilo chytit aj pleskacika 54cm
Inac to bol velmi pekny vikend, pokecali sme a vela veci som sa naucil od skusenejsich borcov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. října 2012 ve 22:53® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 7.10. | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem hranice 40 cm nedosáhl,ale i tak to bylo fajn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. října 2012 v 16:05® revoke
- Datum lovu: 6.10. | Revír: Olomoucko | Způsob lovu: Přívlač
Celodenní vláčka s Tomíkem co by poznávačka olomouckých revírů – několik menších okyšů, dvě štičky, jeleček, jedna souboj zvítězivší štika 70+ a jak psal Scanix: 2× rapalovská woblerová daň
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. října 2012 ve 14:52® Scanix
- Datum lovu: 7.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes by to byl hrich nevyrazit k vode, pocasi parada, co vic si prat
No kazdopadne to rano vypadalo jeste dobre a tak jsem se nechal zlakat kolegou mvincikem ke spolecnemu lovu. Snazili jsme se, dali do toho vse, ale krome okyse, tlouste a kudly jsem mel jeste par kontaktu, ktere neskoncily rybou na prute. Kolega vytahl dva dlanove okyse a povodil jej zrejme hodne pekny bolen, ktery se posleze vypnul, skoda, v tom necase by si Mira tu rybku fakt zaslouzil…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. října 2012 ve 21:15® fila
- Datum lovu: 6.10.2012 | Revír: Labe Neratovice | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jen tenhle bolen na plandavku.Chudák nějakej kousnutej,tak jsem mu to aspoň stříknul desinfekcí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. října 2012 ve 21:15® Scanix
- Datum lovu: 6.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem odpoledne vyrazil omrknout slibna mista…slibne to zacalo, takze si od nich priste budu slibovat zase vic
Pochytal jsem partu tloustu, pekneho bolena, dve mensi sticky, jesena a dva candaty. Zadna rybka nevycnivala nikterak vyrazne z prumeru, ale i tak bylo u vody hezky, takze spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. října 2012 v 18:44® skwor
- Datum lovu: 6. 10. | Způsob lovu: Přívlač
Asi poslední hezký den byl ve znamení poměrně druhově zajímavé vycházky. Na břeh se podívali boleni, štiky, tloušť a na řeku slušný okoun. I když mě kolega přechytal, byl to pěkně strávený den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. října 2012 v 15:07® JirkaF
- Způsob lovu: Muškaření
Něco z podzimní výcházky na pstruhovce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. října 2012 v 8:42® sethy
- Datum lovu: 5.10.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Ještě jsou při chuti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. října 2012 ve 23:26® Scanix
- Datum lovu: 5.10.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil tesne pred setmenim, nejprve jsem pochytal pekne tlouste a jeseny. Bohuzel jeden jesen odhadem lehce pres 50cm se odmitl fotit, skoda, tak pekneho jesena jsem nejspis jeste neulovil, tak snad priste zapozuje
Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 23:31:16 uživatelem Scanix.Pote presun a pokus o sumika az do zaviracky, ale byla to bezkontaktni zalezitost, pokud nepocitam kameny na dne, ktere si vyzadaly dalsi woblerovou dan…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. října 2012 ve 23:02® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 5.10.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Už jsem myslel, že to dnes nezvládnu, ale zadařilo se
Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 23:03:11 uživatelem BoBo-Falknow.Docela solidně šli okouni kolem 35 cm a sem tam i větší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. října 2012 v 18:48® sethy
- Datum lovu: 4.10.2012 | Způsob lovu: Muškaření
Po delší době jsem se dostal k vodě, jednu rybku vypnul a tím to asi tak skončilo. Před odchodem jsem zaběhl na 15 minutek do lesa
Tento příspěvek byl editován 4.10.2012 18:49:31 uživatelem sethy.(jo průměr navi je 10cm)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. října 2012 v 0:42® revoke
- Datum lovu: 3.10.2012 | Revír: podebrady | Způsob lovu: Feeder
Zasel jsem po praci na skok k vode, pokusit se chytit prvniho letosniho miraka (jj, od puli kvetna do konce srpna jsem totiz na ryby temer nechodil)..
Ac je HaD nekaprar, poradil mi zpusob, kterym jsem kapry jeste nikdy nechytal a co by pry melo fungovat. A ono to fungovalo! Chytil jsem dve petactyricitky a dalsi dve ryby mi utekly (prdl mi navazec, lec z kvalitniho matrose).
Predpokladam, ze se tento tip objevi na onom novem DVD o kaprech. Davide, diky!
Tento příspěvek byl editován 4.10.2012 00:46:27 uživatelem revoke.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. října 2012 ve 21:13® Scanix
- Datum lovu: 3.10.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem s dcerkou vyuzili jeden z poslednich teplejsich dni a ja si vlezl do vody s musakem a ona zatim plnila domaci ukol, sbirala listy do herbare a nejvic ji bavilo sbirat ty, co plavaly na hladine, protoze pritom poskakovala po kamenech, az se ji povedlo „zabrodit“ za mnou a jelo se domu
Za tech par minut lovu jsem potahal nekolik rybek a ona par listu taky stacila nasbirat, takze spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. října 2012 ve 21:02® fila
- Datum lovu: 3.10.2012 | Revír: Labe Neratovice | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem byl otestovat novou vybavu a první zabral malej tloušť a po něm potěšila 50ka na plandu.Plandu jsem bohužel po dalším náhozu urval,ale i tak spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. října 2012 ve 14:49® MIG-35
- Datum lovu: 3.10 | Revír: H2O | Způsob lovu: Přívlač
Protože uh mi s.ete s těma fotkama štik a candátů tak sem taky vyrazil.
Ale ne a ne se zbavit okouního prokletí…
Tudíš mrak okyšů, mikro candoš a pidi štika toť mé dnešní vláčecí dopoledne. A k tomu ráno zima jako kjáva. Fotky sou pidi páč ten „chytrej“ telefoun si je prostě zmenšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.