Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 28. září 2012 ve 13:31® mvincik
mvincik
Datum lovu: 28.9.2012 | Revír: stojáky Jč | Způsob lovu: Feeder

Ve středu a dnes jsem vyrazil na dvě dvouhodinové vycházky.

Na první jsem udělil tzv. uvítací lekci vysazeným duhákům na MP stojáku, pochytal jich dost a k tomu nějaké to tlouští a okouní.

Dnes jsem pro změnu na dvě hoďky popadl do ruky feeder a pochytal nějaké ty fišky ve složení okyš, cejn, kapr a karas.

Kousalo to solidně, ale velikostně jsem se nijak nezmohl. Zaslechl jsem mimo jiné větu jako „no už aby konečně vysadili“…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50735.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50736.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50737.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 28. září 2012 v 10:46® BoBo-Falknow
    BoBo-Falknow
    Datum lovu: 28.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Včera mne vyhnalo počasí, šel jsem si tedy spravit náladu hned ráno :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50734.jpg
      Čtvrtek 27. září 2012 v 19:46® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 27.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Super kratka vychazka po praci, ale nastesti jsem zvolil dobre a rybky trosku kousaly. I kdyz to nebylo o trofejich, bylo to prijemne, okysi na gumku, tlousti, jeseni, boleni a nejaka ta sticka se ukazala, takze spokojenost a ted jeste rychle za prateli na pivko a bude to jeste lepsi ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50728.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50729.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50730.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50731.jpg
        Čtvrtek 27. září 2012 v 9:44® sharkcom
        sharkcom
        Datum lovu: 26.9.2012 | Revír: UN Skalka | Způsob lovu: Přívlač

Od nuly mě zachránila kudla asi 20cm… Ach jo. Bobo, myslíš, že až budu velký, chytnu taky takovou jako ty?

Středa 26. září 2012 ve 23:20® BoBo-Falknow
          BoBo-Falknow
          Datum lovu: 26.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Včera návrat z Řecka a samozřejmě ohromný absťák. Nebýt toho, že jsem se domů dostal až v 11 v noci, šel bych hned na ryby :-)

Vyrazil jsem tedy na pohádkový večer až dnes. Mimo toho, že jsme měl neustále pocit, že jsem liška, která vozí candáty Budulínky na ocásku svých kopýtek, se nechala zaseknout jedna slušnější princezna Zubejda. Její zdolávání se ukázalo být ovšem jinou dramatickou inscenací – konkrétně fraškou :-) Nebudu to protahovat, poté, co jsem ji z příkrého kamenného srázu nabral do podběráku kolegy (vlastní nevozím, vždy je někdo po ruce :-) ), se jí podařilo vyskočit zpět. Vědom si toho, že nemám lanko (šel jsem přeci na Budulínky), jsem poněkud znervózněl. Naštěstí doběhl kamarád Pajero a přinesl větší podběrák. Asi jsem ztratil grif, nebo co, ale i z něj vyklouzla zpět do rodného živlu. S velkou slávou jsem ji napotřetí podebral i s několika klacky a tím úspěšně zakončil adrenalinové zdolávání. :-)

Po kontrole obou podběráků jsme zjistili, že je Zubejda potrhala a vzhledem k tomu, že jsem tím spotřeboval všechny dostupné podběráky, odebral jsem se domů. :-D

P.S. Měl to být candát, ale co už…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50724.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50725.jpg
            Středa 26. září 2012 ve 22:18® osprey
            osprey
            Datum lovu: nedávno | Způsob lovu: Přívlač

Kdo chce céčko bít, hůl si vždycky najde.

(měla to být štika, ale co už…)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50723.jpg
              Středa 26. září 2012 ve 20:17® chosebaits
              chosebaits
              Datum lovu: dnes | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem byl učit plavat ty barevný mrchy a ono je něco normálně žere-)))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50722.jpg
                Středa 26. září 2012 v 19:56® hraji
                hraji
                Datum lovu: 26. 9. 2012 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem šel na ryby, chytil jsem ryby a dva kapry. Jednoho jsem si vzal, protože kapří maso je zdravé. Fotku jsem nedělal, protože kapra jste už všichni viděli, minimálně aspoň na vánoce.

Středa 26. září 2012 ve 14:59® olda
                  olda
                  Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Okoun,Bolen,Tloušť a jeden trojhák v palci.Plodný den,to vše během hodiny.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50718.jpg
                    Středa 26. září 2012 v 10:00® fila
                    fila
                    Datum lovu: 25.9.2012 | Revír: Hrušovský rybník | Způsob lovu: Kaprařina
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50713.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50714.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50715.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50716.jpg
                      Úterý 25. září 2012 ve 23:46® kety.vydra
                      kety.vydra
                      Datum lovu: 25.9.2012 | Způsob lovu: Feeder

Dnes opatrné braní,takže jen kapřík 46…

Úterý 25. září 2012 v 19:27® urbisxxx
                        urbisxxx
                        Datum lovu: 21.9.2012 | Revír: Chorvatsko

Včera návrat z testovacího rybolovu v Chorvatsku…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50709.jpg
                          Úterý 25. září 2012 v 19:02® wirr
                          wirr
                          Datum lovu: 16.9.2012 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Časně z rána.Tak sme si šli s Denisem zavláčet dohromady 15 štik ale všechny do 50 cm asi násada.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50705.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50706.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50707.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50708.jpg
                            Úterý 25. září 2012 v 18:53® wirr
                            wirr
                            Datum lovu: Někdy v Srpnu | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Příspěvek dávám celkem pozdě ale přívlač byla dobrá.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50701.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50702.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50703.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50704.jpg
                              Pondělí 24. září 2012 v 18:20® Kazan
                              Datum lovu: 24.9.12 | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vláčka, náhodně jsme se s BM sešli na fleku a dali řeč. Fišky nulová aktivita, poté co se BM odebral do hajan jsem změnil revír a zadařili se tři candoši, nej. 65cm, konečně trochu slušnější fiška na třináctkové bobopříchy kopyto v barvě RH.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50698.jpg
                                Neděle 23. září 2012 ve 22:47® JirkaF
                                Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem oprášil mušák a vyrazil trochu si zaházet,protože počasí tady bylo jak vymalovaný.Taky ryb se chytlo celkem dost,ale velikostně to už bylo slabší.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50691.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50692.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50693.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50694.jpg
                                  Neděle 23. září 2012 ve 22:26® JirkaF
                                  Způsob lovu: Přívlač

Taky jsem zašel trochu si zavláčet a doufal v nějakýho slušnýho okouna,ale nepřišel ani jeden.Zřejmě i okouni mají své dny..Tak alespoń pár zubatek se nechalo přemluvit.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50686.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50687.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50688.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50689.jpg
                                    Neděle 23. září 2012 ve 21:15® Shrek
                                    Shrek
                                    Datum lovu: 23.9.2012 | Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem si zachytal relativně slušně, přemluvit se nechali candát, okouni, štika, bolen. Největší z nich byla štika odhadem 30cm. :-D

Neděle 23. září 2012 ve 20:30® Char
                                      Char
                                      Datum lovu: víkend | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu ráno když zazvonil budík a já zjisti že prší jsem se blaženě otočil na druhý bok a spal takže jsem na ryby vyjížděl pozdě a lov byl o paběrkování co zbylo z raního nájezdu kolegů, dnes jsem nezaváhal a byl u vody za svítání což se vyplatilo a pochytal jsem něco pruhatců ikdyž velikostně se řadili spíš pod průměr, radost udělala štika 67cm kterou jsem měl možnost sledovat při útoky na smáčka.

Neděle 23. září 2012 v 19:18® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 23.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil sam a jen kratce odpoledne na cca 2hod, chvili se snazil najit misto bez lidi, ale nakonec to stalo za to. Rybky jsem zkousel nejprve na gumky, ale to kousali jen okysi lehce presdlanove velikosti a tak, jsem asi po 15. kousku zmenil stategii a byla to parada. Pochytal jsem pomerne hodne bolenu, par jesenu a slusny pocet tloustu a k tomu tri zubatky, kde jedna fakt pekna se nechtela nechat vyfotit a jednu rybu jsem bohuzel utrhl :-((

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50673.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50674.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50675.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50676.jpg
                                          Neděle 23. září 2012 v 19:15® Kazan
                                          Datum lovu: 22.9.12 | Revír: jč river | Způsob lovu: Přívlač

Víkendová návštěva kamarádů, fišky vcelku spolupracovaly, zvlášť štiky menších velikostí byly až otravné. Vláčejáckého smáčka se vcelku dobře dařilo prodávat tloušťákům. Největší měl k padesáti.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50671.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50672.jpg
                                            Neděle 23. září 2012 v 18:47® chosebaits
                                            chosebaits
                                            Datum lovu: 22,9 | Revír: Ohře 10 -Hradec | Způsob lovu: Klasická položená

Tak včera měla naše rybářská mládež závody.Učast na rozmar počasí neměla vliv a tak přijelo závodníku dostatek.Ryby braly od počátku až do konce závodu a to na všeh místeh a tak kdo bude vítěz či poražený nebylo jasné ani pár min. před koncem.Ceny pro každého zavodníka připraveny,ale první tři jsou prostě zajímavější a tak boj byl do poslední minuty. Pochytalo se několik kapru,plotic a cejn.Po ukončení závodu malí i velcí šli na opečeného buřta a pak už se jen rozdaly ceny.PS-Některým mladým rybaříkum to šlo celkem slušně a tak se není čeho bát,že by byl nedostatek rybářu.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50667.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50668.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50669.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50670.jpg
                                              Neděle 23. září 2012 v 17:38® Bigpista
                                              Bigpista
                                              Datum lovu: 23.9.2012 | Revír: Praha | Způsob lovu: Plavaná

Ráno se mi nechtělo nikam daleko, tak jsem se podíval na jeden rybník, který mám kousek od baráku. Na bonduelku mi brali hlavně cejni kolem 30cm, ale ukázali se i dvě pěkné plotice a jedno hltavé okouní batole.

Tento příspěvek byl editován 23.9.2012 17:39:42 uživatelem Bigpista.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50666.jpg
                                                Neděle 23. září 2012 v 0:26® osprey
                                                osprey
                                                Datum lovu: 22.9.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem zkusil okouny. Nevěděl jsem, že někteří jsou tak černí a fousatí.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50663.jpg
                                                  Sobota 22. září 2012 ve 21:59® brčkař
                                                  brčkař
                                                  Datum lovu: 22.9.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

Několik snímků z posledních dvou chytání. Před týdnem feeder, dneska s boloňkou. Jak už to na řece bývá, dostavilo se více druhů. Ta rozmanitost a pestrost mě vyloženě baví!!

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50659.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50660.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50661.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50662.jpg
                                                    Sobota 22. září 2012 v 16:56® Bigpista
                                                    Bigpista
                                                    Datum lovu: 22.9.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Ráno jsem s kamarádem přes nepřízeň počasí vyrazil vláčet na Labe. Promokli jsme na kůži a rybám se moc nechtělo. Od nuly mě zachránil okoun. A zároveń mi pokřtil nového Slidera.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50655.jpg
                                                      Sobota 22. září 2012 v 15:52® skwor
                                                      skwor
                                                      Datum lovu: 22.9. | Způsob lovu: Feeder

Po dlouhé době jsem vytáhl feeder a zajel na oblíbený rybník. Foukanou pšenicí se nechalo zlákat pár cejnů a pěkných karasů. Před odchodem jsem vyměnil feederovou montáž za trojkové kopyto (nic jiného jsem sebou na vláčku neměl) a světe div se, za chvíli se na konci vlasce objevila štika.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50653.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50654.jpg
                                                        Pátek 21. září 2012 ve 22:35® Scanix
                                                        Scanix
                                                        Datum lovu: 21.9.2012 | Revír: mimopstruvka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem po par denni pauze opet vyrazil nekam, kde snad budu stranou lidi a zasel na mnou trosku opomijena mista. Z pocatku to vypadalo, ze muj cca 2hod lov nebude nic extra a po prvnim tloustikovi, mi podobny spadl a pak dlouho dlouho nic. Chvilku jsem hledal a prochytaval kazde trosku nadejne misto a prvni hodku byl celkem lichej, ale pak jsme je objevil. Behem chvile jsem vytahl dalsi tlouste a k tomu peknou partu jesenu, nekteri i celkem pekni. V mezi case jsem si povodil solidni fisku, tezko tipovat, co to bylo, ale vypla behem par sekund. Jelci se klidili a ja hazel uz skoro za tmy, kdyz v rychlem sledu prisli dva pekni candati. Mozna bych vydrzel hazet dele, ale nechal jsem si bundu v aute a jen v triku uz jsem klepal celkem kosu a tak jsem to zabalil. Spokojen jsem se coural k autu a premital, co jsem to asi tak mohl ztratit za rybu…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50649.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50650.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50651.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50652.jpg
                                                          Pátek 21. září 2012 v 15:04® olda
                                                          olda
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem dostal odvahu a zkoušel Cralusso Surf ,druhý prut feeder,byla to honička ale nakonec jsem se splávkem sám sebe porazil 10:2 :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50621.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50622.jpg
                                                            Čtvrtek 20. září 2012 ve 22:34® fila
                                                            fila
                                                            Datum lovu: 20.09.2012 | Revír: Labe Neratovice | Způsob lovu: Přívlač

Sumčí sezóna skončila, tak jsem vyrazil zjistit, jestli jsem nezapoměl vláčet :-)

Tento příspěvek byl editován 20.9.2012 22:36:07 uživatelem fila.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50613.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50614.jpg