Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 28. září 2012 ve 13:31® mvincik
- Datum lovu: 28.9.2012 | Revír: stojáky Jč | Způsob lovu: Feeder
Ve středu a dnes jsem vyrazil na dvě dvouhodinové vycházky.
Na první jsem udělil tzv. uvítací lekci vysazeným duhákům na MP stojáku, pochytal jich dost a k tomu nějaké to tlouští a okouní.
Dnes jsem pro změnu na dvě hoďky popadl do ruky feeder a pochytal nějaké ty fišky ve složení okyš, cejn, kapr a karas.
Kousalo to solidně, ale velikostně jsem se nijak nezmohl. Zaslechl jsem mimo jiné větu jako „no už aby konečně vysadili“…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. září 2012 v 10:46® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 28.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Včera mne vyhnalo počasí, šel jsem si tedy spravit náladu hned ráno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. září 2012 v 19:46® Scanix
- Datum lovu: 27.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Super kratka vychazka po praci, ale nastesti jsem zvolil dobre a rybky trosku kousaly. I kdyz to nebylo o trofejich, bylo to prijemne, okysi na gumku, tlousti, jeseni, boleni a nejaka ta sticka se ukazala, takze spokojenost a ted jeste rychle za prateli na pivko a bude to jeste lepsi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. září 2012 v 9:44® sharkcom
- Datum lovu: 26.9.2012 | Revír: UN Skalka | Způsob lovu: Přívlač
Od nuly mě zachránila kudla asi 20cm… Ach jo. Bobo, myslíš, že až budu velký, chytnu taky takovou jako ty?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2012 ve 23:20® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 26.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Včera návrat z Řecka a samozřejmě ohromný absťák. Nebýt toho, že jsem se domů dostal až v 11 v noci, šel bych hned na ryby
Vyrazil jsem tedy na pohádkový večer až dnes. Mimo toho, že jsme měl neustále pocit, že jsem liška, která vozí candáty Budulínky na ocásku svých kopýtek, se nechala zaseknout jedna slušnější princezna Zubejda. Její zdolávání se ukázalo být ovšem jinou dramatickou inscenací – konkrétně fraškou
Nebudu to protahovat, poté, co jsem ji z příkrého kamenného srázu nabral do podběráku kolegy (vlastní nevozím, vždy je někdo po ruce
), se jí podařilo vyskočit zpět. Vědom si toho, že nemám lanko (šel jsem přeci na Budulínky), jsem poněkud znervózněl. Naštěstí doběhl kamarád Pajero a přinesl větší podběrák. Asi jsem ztratil grif, nebo co, ale i z něj vyklouzla zpět do rodného živlu. S velkou slávou jsem ji napotřetí podebral i s několika klacky a tím úspěšně zakončil adrenalinové zdolávání.
Po kontrole obou podběráků jsme zjistili, že je Zubejda potrhala a vzhledem k tomu, že jsem tím spotřeboval všechny dostupné podběráky, odebral jsem se domů.
P.S. Měl to být candát, ale co už…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2012 ve 22:18® osprey
- Datum lovu: nedávno | Způsob lovu: Přívlač
Kdo chce céčko bít, hůl si vždycky najde.
(měla to být štika, ale co už…)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2012 ve 20:17® chosebaits
- Datum lovu: dnes | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem byl učit plavat ty barevný mrchy a ono je něco normálně žere-)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2012 v 19:56® hraji
- Datum lovu: 26. 9. 2012 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem šel na ryby, chytil jsem ryby a dva kapry. Jednoho jsem si vzal, protože kapří maso je zdravé. Fotku jsem nedělal, protože kapra jste už všichni viděli, minimálně aspoň na vánoce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2012 ve 14:59® olda
- Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Okoun,Bolen,Tloušť a jeden trojhák v palci.Plodný den,to vše během hodiny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. září 2012 v 10:00® fila
- Datum lovu: 25.9.2012 | Revír: Hrušovský rybník | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 25. září 2012 ve 23:46® kety.vydra
- Datum lovu: 25.9.2012 | Způsob lovu: Feeder
Dnes opatrné braní,takže jen kapřík 46…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. září 2012 v 19:27® urbisxxx
- Datum lovu: 21.9.2012 | Revír: Chorvatsko
Včera návrat z testovacího rybolovu v Chorvatsku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. září 2012 v 19:02® wirr
- Datum lovu: 16.9.2012 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Časně z rána.Tak sme si šli s Denisem zavláčet dohromady 15 štik ale všechny do 50 cm asi násada.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. září 2012 v 18:53® wirr
- Datum lovu: Někdy v Srpnu | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Příspěvek dávám celkem pozdě ale přívlač byla dobrá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. září 2012 v 18:20® Kazan
- Datum lovu: 24.9.12 | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka, náhodně jsme se s BM sešli na fleku a dali řeč. Fišky nulová aktivita, poté co se BM odebral do hajan jsem změnil revír a zadařili se tři candoši, nej. 65cm, konečně trochu slušnější fiška na třináctkové bobopříchy kopyto v barvě RH.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. září 2012 ve 22:47® JirkaF
- Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem oprášil mušák a vyrazil trochu si zaházet,protože počasí tady bylo jak vymalovaný.Taky ryb se chytlo celkem dost,ale velikostně to už bylo slabší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. září 2012 ve 22:26® JirkaF
- Způsob lovu: Přívlač
Taky jsem zašel trochu si zavláčet a doufal v nějakýho slušnýho okouna,ale nepřišel ani jeden.Zřejmě i okouni mají své dny..Tak alespoń pár zubatek se nechalo přemluvit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. září 2012 ve 21:15® Shrek
- Datum lovu: 23.9.2012 | Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem si zachytal relativně slušně, přemluvit se nechali candát, okouni, štika, bolen. Největší z nich byla štika odhadem 30cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. září 2012 ve 20:30® Char
- Datum lovu: víkend | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu ráno když zazvonil budík a já zjisti že prší jsem se blaženě otočil na druhý bok a spal takže jsem na ryby vyjížděl pozdě a lov byl o paběrkování co zbylo z raního nájezdu kolegů, dnes jsem nezaváhal a byl u vody za svítání což se vyplatilo a pochytal jsem něco pruhatců ikdyž velikostně se řadili spíš pod průměr, radost udělala štika 67cm kterou jsem měl možnost sledovat při útoky na smáčka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. září 2012 v 19:18® Scanix
- Datum lovu: 23.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil sam a jen kratce odpoledne na cca 2hod, chvili se snazil najit misto bez lidi, ale nakonec to stalo za to. Rybky jsem zkousel nejprve na gumky, ale to kousali jen okysi lehce presdlanove velikosti a tak, jsem asi po 15. kousku zmenil stategii a byla to parada. Pochytal jsem pomerne hodne bolenu, par jesenu a slusny pocet tloustu a k tomu tri zubatky, kde jedna fakt pekna se nechtela nechat vyfotit a jednu rybu jsem bohuzel utrhl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. září 2012 v 19:15® Kazan
- Datum lovu: 22.9.12 | Revír: jč river | Způsob lovu: Přívlač
Víkendová návštěva kamarádů, fišky vcelku spolupracovaly, zvlášť štiky menších velikostí byly až otravné. Vláčejáckého smáčka se vcelku dobře dařilo prodávat tloušťákům. Největší měl k padesáti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. září 2012 v 18:47® chosebaits
- Datum lovu: 22,9 | Revír: Ohře 10 -Hradec | Způsob lovu: Klasická položená
Tak včera měla naše rybářská mládež závody.Učast na rozmar počasí neměla vliv a tak přijelo závodníku dostatek.Ryby braly od počátku až do konce závodu a to na všeh místeh a tak kdo bude vítěz či poražený nebylo jasné ani pár min. před koncem.Ceny pro každého zavodníka připraveny,ale první tři jsou prostě zajímavější a tak boj byl do poslední minuty. Pochytalo se několik kapru,plotic a cejn.Po ukončení závodu malí i velcí šli na opečeného buřta a pak už se jen rozdaly ceny.PS-Některým mladým rybaříkum to šlo celkem slušně a tak se není čeho bát,že by byl nedostatek rybářu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. září 2012 v 17:38® Bigpista
- Datum lovu: 23.9.2012 | Revír: Praha | Způsob lovu: Plavaná
Ráno se mi nechtělo nikam daleko, tak jsem se podíval na jeden rybník, který mám kousek od baráku. Na bonduelku mi brali hlavně cejni kolem 30cm, ale ukázali se i dvě pěkné plotice a jedno hltavé okouní batole.
Tento příspěvek byl editován 23.9.2012 17:39:42 uživatelem Bigpista.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. září 2012 v 0:26® osprey
- Datum lovu: 22.9.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem zkusil okouny. Nevěděl jsem, že někteří jsou tak černí a fousatí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. září 2012 ve 21:59® brčkař
- Datum lovu: 22.9.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Několik snímků z posledních dvou chytání. Před týdnem feeder, dneska s boloňkou. Jak už to na řece bývá, dostavilo se více druhů. Ta rozmanitost a pestrost mě vyloženě baví!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. září 2012 v 16:56® Bigpista
- Datum lovu: 22.9.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Ráno jsem s kamarádem přes nepřízeň počasí vyrazil vláčet na Labe. Promokli jsme na kůži a rybám se moc nechtělo. Od nuly mě zachránil okoun. A zároveń mi pokřtil nového Slidera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. září 2012 v 15:52® skwor
- Datum lovu: 22.9. | Způsob lovu: Feeder
Po dlouhé době jsem vytáhl feeder a zajel na oblíbený rybník. Foukanou pšenicí se nechalo zlákat pár cejnů a pěkných karasů. Před odchodem jsem vyměnil feederovou montáž za trojkové kopyto (nic jiného jsem sebou na vláčku neměl) a světe div se, za chvíli se na konci vlasce objevila štika.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. září 2012 ve 22:35® Scanix
- Datum lovu: 21.9.2012 | Revír: mimopstruvka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem po par denni pauze opet vyrazil nekam, kde snad budu stranou lidi a zasel na mnou trosku opomijena mista. Z pocatku to vypadalo, ze muj cca 2hod lov nebude nic extra a po prvnim tloustikovi, mi podobny spadl a pak dlouho dlouho nic. Chvilku jsem hledal a prochytaval kazde trosku nadejne misto a prvni hodku byl celkem lichej, ale pak jsme je objevil. Behem chvile jsem vytahl dalsi tlouste a k tomu peknou partu jesenu, nekteri i celkem pekni. V mezi case jsem si povodil solidni fisku, tezko tipovat, co to bylo, ale vypla behem par sekund. Jelci se klidili a ja hazel uz skoro za tmy, kdyz v rychlem sledu prisli dva pekni candati. Mozna bych vydrzel hazet dele, ale nechal jsem si bundu v aute a jen v triku uz jsem klepal celkem kosu a tak jsem to zabalil. Spokojen jsem se coural k autu a premital, co jsem to asi tak mohl ztratit za rybu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. září 2012 v 15:04® olda
- Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem dostal odvahu a zkoušel Cralusso Surf ,druhý prut feeder,byla to honička ale nakonec jsem se splávkem sám sebe porazil 10:2
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 20. září 2012 ve 22:34® fila
- Datum lovu: 20.09.2012 | Revír: Labe Neratovice | Způsob lovu: Přívlač
Sumčí sezóna skončila, tak jsem vyrazil zjistit, jestli jsem nezapoměl vláčet
Tento příspěvek byl editován 20.9.2012 22:36:07 uživatelem fila.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.