Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 16. září 2012 ve 12:46® olda
olda
Datum lovu: 16.9.2012 | Revír: LABE | Způsob lovu: Plavaná

Dnes trošku houstičky.Hezká ostroretka se bohužel z focení omluvila.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50553.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50555.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 15. září 2012 ve 21:28® osprey
    osprey
    Datum lovu: 15.9. 2012 | Způsob lovu: Feeder

Jednou ročně chodím na jeden možná až přerybněný soukromák, spíš až chovný rybník. Sáhnout si na velkou rybu, vyzkoušet některé náčiní včetně zapůjčeného, k jehož důkladnému otestování jsem jako obvykle za celé léto nenašel čas a taky pohonit si ego. To je důležité. Kdo nemá ego, je bez ega.

I ve mě je kus egohoniče a proto přijměte následující snímky shovívavě. Na svazovce jsem takovou rybu nikdy nechytil.

Tento příspěvek byl editován 15.9.2012 22:29:14 uživatelem osprey.
    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50545.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50546.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50547.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50548.jpg
      Sobota 15. září 2012 v 17:12® thundarr
      thundarr
      Datum lovu: 14.9.2012 | Revír: nevim | Způsob lovu: Kaprařina

Zdravím všechny. Moje původně 5 denní výprava trvala nakonec jen 3 dny. Vydal jsem se s malým Petrem na řeku, už během vybalování začalo pršet a já měl obavy jestli to mé brolly vydrží. Naštěstí ano.

K samotnému lovu, krmil jsem si dvě zajímavé místa, Gangsterem a 30mm boilie Haliboom red fish. Už od kamaráda jsem věděl, že berou ryby nevalných velikostí, a že od vody vlastně utekl. " To mu nezapomenu! :o)" Záběry jsem měl skoro okamžitě. Vytáhl jsem kapříka kolem 5kg, déšť sílil, a my byli zalezlí. Do zavíračky jsem vytáhl ještě několik kaprů podobné velikosti.

Druhý den jsem experimentoval s peletkami a plastovou kukuřicí. Na večer jsem si připravil těsto, které jsem dělal z obalovačky Gangster, sypkého Ultra Shit extraktu a zvlhčoval to tekutým Ultra Shit extraktem. Ryb jsem pochytal dost, zachytal si skvěle, a pomalu zacvičoval nového fotografa :-) …

Vzhledem k tomu, že plavalo hodně nečistot " klacky, řasy, trsy trávy" byl jsem nucen neustále přehazovat, nakonec jsem se naštval, a začal chytat přímo pod špičkami prutů. Plané pípání ustalo a přišlo opět to zakončené rybou. Dvě ryby jsem bohužel vyřízl, ale jinak rybačka SUPER!

Všem přeji mnoho krásných chvil u vody.

Tento příspěvek byl editován 15.9.2012 18:12:39 uživatelem thundarr.
      foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50535.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50538.jpg
        Sobota 15. září 2012 v 15:12® skwor
        skwor
        Datum lovu: 15.9.

Menší než včera, ale dobrý.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50533.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50534.jpg
          Pátek 14. září 2012 ve 20:06® mvincik
          mvincik
          Datum lovu: 14.9.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opět po předlouzé pauze na oblíbeném revíru s přáteli.

Na tu bídu, co jsme slyšeli okolo, se povedlo několik pěkných okyšů, dvě štičky a solidní bolda. Nějaké záběry jsme ještě neproměnili, ale tak to již bývá.

V příjemném počasu to pro mne byla oproti předchozím týdnům veliká změna.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50527.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50528.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50529.jpg
            Pátek 14. září 2012 ve 12:31® skwor
            skwor
            Datum lovu: 14.9. | Způsob lovu: Přívlač

Cestou ze školy jsem se stavil na hodinu u vody poškádlit okouny. Kalná voda sice moc nadějí nedávala, ale po půl hodině házení přišel slibně vypadající záběr. Nakonec ho ale měl na svědomí sotva mírový candátek. Další záběr byl z úplně jiné kategorie a v první chvíli jsem čekal podseklého kapra. Vyklubala se z toho ale velká a hlavně hodně bojovná štika. Radost veliká :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50520.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50521.jpg
              Čtvrtek 13. září 2012 ve 20:10® vrata2
              Datum lovu: 11.9.2012 | Revír: VČ | Způsob lovu: Přívlač

Občas i na domácím revíru chytnu slušnou rybku. Tento jesen má 53 centimetrů. Ještě přidávám foto bolena ze soboty, který měl o 9 centimetrů víc.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50515.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50516.jpg
                Středa 12. září 2012 v 19:41® Char
                Char
                Datum lovu: sobota-pondělí | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu jsem pochytal jen něco dlaňovích okounků ale poslední dva dny jsem se konečně trefil do ryb, povedlo se několik bolenů, dvě štiky nej 56, pár pidi candátků a okouni od 10 do 36 cm dokonce i 4× okounduo, škoda že wobler neměl více háčků :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50505.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50506.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50507.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50508.jpg
                  Středa 12. září 2012 ve 14:03® kety.vydra
                  kety.vydra
                  Datum lovu: 12.9.2012 | Způsob lovu: Plavaná

Při lovu nástražek přišlo překvapení v podobě štiky 80+ .No,jak to tak bývá-po 20ti minutách nevydržela 10ka návazec a válec se odporoučel do hlubin.Bohužel,fo­ťák zůstal doma,bylo by dost času cvaknout pár snímků.

Úterý 11. září 2012 ve 22:39® jarryn21
                    jarryn21
                    Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak zase po delší době na vousáčích. Asi jim došlo, že se blíží zima.

Tento příspěvek byl editován 11.9.2012 23:40:58 uživatelem jarryn21.
                    foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50487.jpg
                      Úterý 11. září 2012 ve 22:36® osprey
                      osprey
                      Datum lovu: 11.9. 2012

Z určitých indicií si dovoluju usoudit, že rostou…

Takže pokud jste kromě lovců i sběrači, berte to jako signál. :-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50483.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50484.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50485.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50486.jpg
                        Úterý 11. září 2012 ve 22:34® osprey
                        osprey
                        Datum lovu: 11.9. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Využil jsem posledního hezkého dne a vyrazil provětrat kajak (plus něco vyzkoušet, něco nafotit a tak).

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50479.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50480.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50482.jpg
                          Úterý 11. září 2012 ve 22:17® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 11.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes rano pred praci jsem vyrazil na chvilicku pozdravit vzacnou navstevu a kamarada…chvili jsme pochytali a i nejake rybky se ukazaly…za me to bylo par bolenu, jesenu a candatek, klasicky dve peknejsi ryby spadly, uz zacinam byt z tech BL hacku trosku nervni :-) Dle vyjadreni kolegy to bylo dobre i pote, co jsem jej zanechal o samote a spechal do prace. Zaberu mel pry dost a i peknejsi rybky povesil na prut, tak ma aspon dalsi duvod se brzy ukazat ;-) Vecer po navratu z rodinne navstevy se zacinala rysovat vize, ze zena bude sledovat Ruzovku, tak me napadlo si na chvilku odskocit a v pul devate jsem pospichal k vode jen s vlacakem v ruce :-) Bylo to na chvilku, ale dobre jsem udelal, kdyz uz se cas lovu hodne kratil, prisel paradni zaber a ryba pekne bojovala, az jsem si myslel na osobacek. Ten sice nepadl, ale i tak mi zarijovy pekne vypaseny sumik udelal radost ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50477.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50478.jpg
                            Úterý 11. září 2012 ve 20:12® devils9
                            devils9
                            Datum lovu: 10.9.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Občas to štestí sedne na každého

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50472.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50473.jpg
                              Úterý 11. září 2012 v 16:12® kety.vydra
                              kety.vydra
                              Datum lovu: 11.9.2012 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Feeder

Dnes strávené dopoledne ve stylu totálně mrtvých špiček.Zvítězila volba stínu před lepším flekem,ale aspoň jsem zkusil,jestli se tam ryba vůbec pohybuje.Ale krásně mlátili boleni.Foto přítok.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50456.jpg
                                Úterý 11. září 2012 v 7:46® jajco
                                jajco

Včera sem po pěti letech zavítal na řeku Bečvu s vláčákem,povedl se mi jeden okoun 20cm,krásné barvy.Překvapila mě spousta malých parmiček,které synátoři naháněli v mělké vodě.

Úterý 11. září 2012 v 7:33® ssg.Jimmy Wild
                                  ssg.Jimmy Wild
                                  Datum lovu: 7.9.2012

Protože mi od víkendu bůh ví proč nechce doma chodit CHYTEJ.CZ, tak vkládám až ted. V pátek se mi povedl nečekaně bolen 55cm. Můj zatím osobáček. Krásná ryba, která dál brázdí svou vodu… (omluvám se za kvalitu foto – jen obyčejný kompakt, v noci a ještě samospouští)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50440.jpg
                                    Pondělí 10. září 2012 ve 20:48® Scanix
                                    Scanix
                                    Datum lovu: 10.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vecer zkouska s gumkami a snaha ulovit nejakeho candatka. Neco se povedlo, par bolinku, okounku, jedna kudla a slusnej pocet candatku…Bohuzel zadnej z nich nedosahoval fotitelnych rozmeru, jedina slusnejsi rybka se po par sekundach vypla, tak alespon to trosku kousalo vcetne komaru ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50438.jpg
                                      Pondělí 10. září 2012 ve 20:01® Leontýn
                                      Leontýn
                                      Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: Klubovka Chytej | Způsob lovu: Kaprařina

Pěkný den na Klubovce. A k tomu pěkný kapr 79 cm, 6,5 kg. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50434.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50435.jpg
                                        Pondělí 10. září 2012 v 19:32® JirkaF
                                        Způsob lovu: Muškaření

Krásný den a procházka na řece s mušákem přinesla očekávaný relax.Ryby jen průměrných velikostí,ale to mě ke spokojenosti ůplně stačilo.Chvíli jsem jen tak seděl a pozoroval lipaní hejno jak pomalu popojíždí řekou.Tak přidám alespoń jednoho z vlajkonošů.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50430.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50431.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50432.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50433.jpg
                                          Pondělí 10. září 2012 v 15:25® vf
                                          Datum lovu: 9.9.2012 | Způsob lovu: Přívlač
                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50424.jpg
                                            Pondělí 10. září 2012 ve 13:20® brčkař
                                            brčkař
                                            Datum lovu: 9.9.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná

Chytání s boloňkou: plotice, oukleje, dvě ostré.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50421.jpg
                                              Pondělí 10. září 2012 v 9:47® Kazan
                                              Datum lovu: 10.9.12 | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač

Další fišky

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50418.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50419.jpg
                                                Pondělí 10. září 2012 v 9:45® Kazan
                                                Datum lovu: 10.9.12 | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka ve stylu nejen žlutý ďábel chytá aneb dnes jsi v krabičce. Všechno sedmičky kopyta.

Tento příspěvek byl editován 10.9.2012 10:46:04 uživatelem Kazan.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50414.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50415.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50416.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50417.jpg
                                                  Pondělí 10. září 2012 v 8:21® skwor
                                                  skwor
                                                  Datum lovu: 1. - 8. 9. | Revír: Švédsko - Gargnas | Způsob lovu: Přívlač
                                                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50410.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50411.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50412.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50413.jpg
                                                    Pondělí 10. září 2012 v 8:15® skwor
                                                    skwor
                                                    Datum lovu: 1. - 8. 9. | Revír: Švédsko - Gargnas | Způsob lovu: Přívlač

Týden strávený v nádherné švédské přírodě. Štika se sice trofejní nepovedla, ale celkem ochotně brali větší okouni. Škoda cca 40cm ryby, která se mi už zdolaná vypnula těsně u lodi. Nezapomenutelný zážitek byla také návštěva lososí řeky. A hledání hub kolem silnic má taky svoje kouzlo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50406.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50407.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50408.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50409.jpg
                                                      Pondělí 10. září 2012 v 6:59® džigit
                                                      Datum lovu: včera | Revír: doma

důvod,proč jsem po šichtě nešel…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50401.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50402.jpg
                                                        Neděle 9. září 2012 ve 22:03® BoBo-Falknow
                                                        BoBo-Falknow
                                                        Datum lovu: 9.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes cíl mise candát nebo okoun. Mise splněna :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50400.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50399.jpg
                                                          Neděle 9. září 2012 v 19:46® Kazan
                                                          Datum lovu: 9.9.2012 | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač

I když to tak nevypadá, skutečně jsem byl dnes vláčet:-D na druhou stranu tohle bylo jediné proč vytahnout foťák.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50398.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50397.jpg
                                                            Neděle 9. září 2012 ve 14:57® Martin Mošna
                                                            Martin Mošna
                                                            Datum lovu: 8.9 | Revír: Svratka 7-8A | Způsob lovu: Feeder

Včera jsem si nádherně zachytal na svazovce.Přišli 2 kapři na rohlíkové boilies.První měl 31 a drhý 45.A potom nejaký ten cejn.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50395.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50396.jpg