Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 20. září 2012 ve 20:50® Padis
Padis
Datum lovu: 18.9.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

V úterý jsem nějaké ryby nachytal.Bohužel jsem prohrál souboj s jednou pěknou paní štikou.Nu což o víkendu se na ní pojedu podívat znovu;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50612.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 19. září 2012 ve 20:55® Dawee
    Dawee
    Datum lovu: 19.9.2012 | Revír: revíry domažlického okresu | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčkařská odisea po domažlicku skončila totálním fiaskem za cca. 10 hodin lovu jsem neměl ani drbanec :-(( , asi mám otrávený nástrahy :-)

Středa 19. září 2012 v 6:15® vf
      Datum lovu: 18.9.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Ráno se Stradou…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50596.jpg
        Úterý 18. září 2012 ve 22:52® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 18.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem s kolegou vyrazil az v podvecer, ale jeste pred zapadem slunka…stacil jsem pochytat nejakeho boldu a cejna za sako, kolegovi se povedl candatek, jedna stika mu nastrahu amputovala pri zaberu a druhou cca 70 zdolal, jen to mela hluboko a tak jsme ji uz netrapili focenim a po zdarne „operaci“ odplula. Vydrzeli jsme do zaviracky ve snaze vyprovokovat nejakeho nocniho dravce, kolega uz bez zaberu. Me zabrala solidni tak 20kg vetev, ktera me zprvu pekne vypekla, protoze, byla sekla v 1/3 a proudem se pohybovala do strany, v zapeti se zapichla a udelala pod vodou kotrmelec a ja uz se tesil na peknou rybku, po chvili bylo dobojovano a vse se vyjasnilo :-) Na volne vode prisel zaber tesne po dopadu doprovazen hlasitym splouchnutim, bohuzel ryba nastrahu netrefila a vice se uz neudalo, Nezbyva tedy doufat a tesit se na priste ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50592.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50593.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50594.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50595.jpg
          Úterý 18. září 2012 ve 20:33® jajco
          jajco

Martin Mošna> Já včera uvláčel ponožku.:-O Potom sem si vyslechl dědulu,kterej nadával na ostatní/nevím koho tím myslel/že jsou kapříci zmasení a že mu nic nebere.Za chvíly přijel kolega dědula,že tam a tam berou pěkní/akorát na jídlo/kapříci.Děda sporťák měl sbaleno do pěti minut!Jinak foto ponožky nemám.:-93;

Úterý 18. září 2012 ve 20:13® Martin Mošna
            Martin Mošna
            Revír: Svratka 7-8A | Způsob lovu: Feeder

Takdneska zase na svazu.Nic nezabralo,ale rybařil tam přeceda ze svazu tak jsme pokecaly a zjistil jsem co se nového vysazovalo.

Pondělí 17. září 2012 ve 23:24® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 17.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Skoro po tydnu u vody, opet jsem se dostal k vode az po 20h, ale i presto jsem doufal v peknou rybku, ostatne doufam vzdy :-) Prislo nekolik candatku na gumku, ale v tech velikostech me moc neoslovavali a tak jsem zkusil sumika. Bohuzel se zadny zazrak nekonal a byl jsem rad, ze jsem se dockal alespon tloustika a sticky uz skoro pri zaviracce. Holt neni kazdy den posviceni, tak snad priste to bude veselejsi ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50587.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50588.jpg
                Pondělí 17. září 2012 ve 22:26® TOMMY CATFISH
                TOMMY CATFISH
                Datum lovu: 17.9.2012 | Revír: Rieka Torysa | Způsob lovu: Přívlač

trochu pri vode :-) zdolaná 46ka :-D jedna malá vykvačená – výskok z vody ako šťuka trepnutie hlavou a háčik bez protihrotu vystrelil ako šíp. Zdolaný aj jeden chudák jalec zo zničenou papuľou

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50583.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50584.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50585.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50586.jpg
                  Pondělí 17. září 2012 ve 14:33® chosebaits
                  chosebaits
                  Datum lovu: včera a dnes | Revír: to hlava nebere

Když regulace,tak až do dokonalosti a voda neteče vubec.Včera a dnes záchrana toho co ještě žilo.Zachráněno před zadušením 131 potočáku + nějaká jiná havěť.25 kousku už to nezvládlo.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50569.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50570.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50571.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50572.jpg
                    Pondělí 17. září 2012 v 8:41® lunimus
                    Datum lovu: 14.9-16.9 | Revír: Oravská priehrada

Od piatku az do nedele som bol s mojimi detmi a par kamaratmi na Oravskej priehrade. Sice som tajne dufal, ze sa mi konecne podari na vlacku vytiahnut stuku, ale ryb bolo celkom dost. V principe som tam ani nesiel ulovit 10 kiloveho kapra (ani som ho neulovil :-) ale naucit sa nieco nove o roznych rybolovnych technikach a tento ucel bol splneny a bol som veeelmi spokojny :-) Kedze som nemal so sebou fotak tak par fotiek bude musiet pridat LuboO – teda nemusi, ale ak bude chciet :-)

Neděle 16. září 2012 ve 20:29® Char
                      Char
                      Datum lovu: víkend | Revír: velká voda za lesem | Způsob lovu: Přívlač

O víkendu jsem byl trošku rozhýbat špičky vláčáků, povedlo se něco okounů, dva boleni okolo 55, na gumky opět útočili nové generace candátků a kudliček, pár větších okounů jsem vzal aby si huba smlsla na dobrém masíčku, při kuchání jsem v jednom oběvil ještě nenatráveného raka -zřejmě okoun labužník :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50564.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50565.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50566.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50567.jpg
                        Neděle 16. září 2012 ve 13:46® olda
                        olda
                        Datum lovu: 16.9.2012 | Revír: LABE | Způsob lovu: Plavaná

Dnes trošku houstičky.Hezká ostroretka se bohužel z focení omluvila.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50553.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50555.jpg
                          Sobota 15. září 2012 ve 22:28® osprey
                          osprey
                          Datum lovu: 15.9. 2012 | Způsob lovu: Feeder

Jednou ročně chodím na jeden možná až přerybněný soukromák, spíš až chovný rybník. Sáhnout si na velkou rybu, vyzkoušet některé náčiní včetně zapůjčeného, k jehož důkladnému otestování jsem jako obvykle za celé léto nenašel čas a taky pohonit si ego. To je důležité. Kdo nemá ego, je bez ega.

I ve mě je kus egohoniče a proto přijměte následující snímky shovívavě. Na svazovce jsem takovou rybu nikdy nechytil.

Tento příspěvek byl editován 15.9.2012 22:29:14 uživatelem osprey.
                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50545.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50546.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50547.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50548.jpg
                            Sobota 15. září 2012 v 18:12® thundarr
                            thundarr
                            Datum lovu: 14.9.2012 | Revír: nevim | Způsob lovu: Kaprařina

Zdravím všechny. Moje původně 5 denní výprava trvala nakonec jen 3 dny. Vydal jsem se s malým Petrem na řeku, už během vybalování začalo pršet a já měl obavy jestli to mé brolly vydrží. Naštěstí ano.

K samotnému lovu, krmil jsem si dvě zajímavé místa, Gangsterem a 30mm boilie Haliboom red fish. Už od kamaráda jsem věděl, že berou ryby nevalných velikostí, a že od vody vlastně utekl. " To mu nezapomenu! :o)" Záběry jsem měl skoro okamžitě. Vytáhl jsem kapříka kolem 5kg, déšť sílil, a my byli zalezlí. Do zavíračky jsem vytáhl ještě několik kaprů podobné velikosti.

Druhý den jsem experimentoval s peletkami a plastovou kukuřicí. Na večer jsem si připravil těsto, které jsem dělal z obalovačky Gangster, sypkého Ultra Shit extraktu a zvlhčoval to tekutým Ultra Shit extraktem. Ryb jsem pochytal dost, zachytal si skvěle, a pomalu zacvičoval nového fotografa :-) …

Vzhledem k tomu, že plavalo hodně nečistot " klacky, řasy, trsy trávy" byl jsem nucen neustále přehazovat, nakonec jsem se naštval, a začal chytat přímo pod špičkami prutů. Plané pípání ustalo a přišlo opět to zakončené rybou. Dvě ryby jsem bohužel vyřízl, ale jinak rybačka SUPER!

Všem přeji mnoho krásných chvil u vody.

Tento příspěvek byl editován 15.9.2012 18:12:39 uživatelem thundarr.
                            foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50535.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50538.jpg
                              Sobota 15. září 2012 v 16:12® skwor
                              skwor
                              Datum lovu: 15.9.

Menší než včera, ale dobrý.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50533.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50534.jpg
                                Pátek 14. září 2012 ve 21:06® mvincik
                                mvincik
                                Datum lovu: 14.9.2012 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes opět po předlouzé pauze na oblíbeném revíru s přáteli.

Na tu bídu, co jsme slyšeli okolo, se povedlo několik pěkných okyšů, dvě štičky a solidní bolda. Nějaké záběry jsme ještě neproměnili, ale tak to již bývá.

V příjemném počasu to pro mne byla oproti předchozím týdnům veliká změna.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50527.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50528.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50529.jpg
                                  Pátek 14. září 2012 ve 13:31® skwor
                                  skwor
                                  Datum lovu: 14.9. | Způsob lovu: Přívlač

Cestou ze školy jsem se stavil na hodinu u vody poškádlit okouny. Kalná voda sice moc nadějí nedávala, ale po půl hodině házení přišel slibně vypadající záběr. Nakonec ho ale měl na svědomí sotva mírový candátek. Další záběr byl z úplně jiné kategorie a v první chvíli jsem čekal podseklého kapra. Vyklubala se z toho ale velká a hlavně hodně bojovná štika. Radost veliká :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50520.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50521.jpg
                                    Čtvrtek 13. září 2012 ve 21:10® vrata2
                                    Datum lovu: 11.9.2012 | Revír: VČ | Způsob lovu: Přívlač

Občas i na domácím revíru chytnu slušnou rybku. Tento jesen má 53 centimetrů. Ještě přidávám foto bolena ze soboty, který měl o 9 centimetrů víc.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50515.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50516.jpg
                                      Středa 12. září 2012 ve 20:41® Char
                                      Char
                                      Datum lovu: sobota-pondělí | Revír: velká louže | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu jsem pochytal jen něco dlaňovích okounků ale poslední dva dny jsem se konečně trefil do ryb, povedlo se několik bolenů, dvě štiky nej 56, pár pidi candátků a okouni od 10 do 36 cm dokonce i 4× okounduo, škoda že wobler neměl více háčků :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50505.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50506.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50507.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50508.jpg
                                        Středa 12. září 2012 v 15:03® kety.vydra
                                        kety.vydra
                                        Datum lovu: 12.9.2012 | Způsob lovu: Plavaná

Při lovu nástražek přišlo překvapení v podobě štiky 80+ .No,jak to tak bývá-po 20ti minutách nevydržela 10ka návazec a válec se odporoučel do hlubin.Bohužel,fo­ťák zůstal doma,bylo by dost času cvaknout pár snímků.

Úterý 11. září 2012 ve 23:39® jarryn21
                                          jarryn21
                                          Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak zase po delší době na vousáčích. Asi jim došlo, že se blíží zima.

Tento příspěvek byl editován 11.9.2012 23:40:58 uživatelem jarryn21.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50487.jpg
                                            Úterý 11. září 2012 ve 23:36® osprey
                                            osprey
                                            Datum lovu: 11.9. 2012

Z určitých indicií si dovoluju usoudit, že rostou…

Takže pokud jste kromě lovců i sběrači, berte to jako signál. :-))

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50483.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50484.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50485.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50486.jpg
                                              Úterý 11. září 2012 ve 23:34® osprey
                                              osprey
                                              Datum lovu: 11.9. 2012 | Způsob lovu: Přívlač

Využil jsem posledního hezkého dne a vyrazil provětrat kajak (plus něco vyzkoušet, něco nafotit a tak).

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50479.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50480.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50482.jpg
                                                Úterý 11. září 2012 ve 23:17® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 11.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes rano pred praci jsem vyrazil na chvilicku pozdravit vzacnou navstevu a kamarada…chvili jsme pochytali a i nejake rybky se ukazaly…za me to bylo par bolenu, jesenu a candatek, klasicky dve peknejsi ryby spadly, uz zacinam byt z tech BL hacku trosku nervni :-) Dle vyjadreni kolegy to bylo dobre i pote, co jsem jej zanechal o samote a spechal do prace. Zaberu mel pry dost a i peknejsi rybky povesil na prut, tak ma aspon dalsi duvod se brzy ukazat ;-) Vecer po navratu z rodinne navstevy se zacinala rysovat vize, ze zena bude sledovat Ruzovku, tak me napadlo si na chvilku odskocit a v pul devate jsem pospichal k vode jen s vlacakem v ruce :-) Bylo to na chvilku, ale dobre jsem udelal, kdyz uz se cas lovu hodne kratil, prisel paradni zaber a ryba pekne bojovala, az jsem si myslel na osobacek. Ten sice nepadl, ale i tak mi zarijovy pekne vypaseny sumik udelal radost ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50477.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50478.jpg
                                                  Úterý 11. září 2012 ve 21:12® devils9
                                                  devils9
                                                  Datum lovu: 10.9.2012 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Občas to štestí sedne na každého

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50472.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50473.jpg
                                                    Úterý 11. září 2012 v 17:12® kety.vydra
                                                    kety.vydra
                                                    Datum lovu: 11.9.2012 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Feeder

Dnes strávené dopoledne ve stylu totálně mrtvých špiček.Zvítězila volba stínu před lepším flekem,ale aspoň jsem zkusil,jestli se tam ryba vůbec pohybuje.Ale krásně mlátili boleni.Foto přítok.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50456.jpg
                                                      Úterý 11. září 2012 v 8:46® jajco
                                                      jajco

Včera sem po pěti letech zavítal na řeku Bečvu s vláčákem,povedl se mi jeden okoun 20cm,krásné barvy.Překvapila mě spousta malých parmiček,které synátoři naháněli v mělké vodě.

Úterý 11. září 2012 v 8:33® ssg.Jimmy Wild
                                                        ssg.Jimmy Wild
                                                        Datum lovu: 7.9.2012

Protože mi od víkendu bůh ví proč nechce doma chodit CHYTEJ.CZ, tak vkládám až ted. V pátek se mi povedl nečekaně bolen 55cm. Můj zatím osobáček. Krásná ryba, která dál brázdí svou vodu… (omluvám se za kvalitu foto – jen obyčejný kompakt, v noci a ještě samospouští)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50440.jpg
                                                          Pondělí 10. září 2012 ve 21:48® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 10.8.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vecer zkouska s gumkami a snaha ulovit nejakeho candatka. Neco se povedlo, par bolinku, okounku, jedna kudla a slusnej pocet candatku…Bohuzel zadnej z nich nedosahoval fotitelnych rozmeru, jedina slusnejsi rybka se po par sekundach vypla, tak alespon to trosku kousalo vcetne komaru ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50438.jpg
                                                            Pondělí 10. září 2012 ve 21:01® Leontýn
                                                            Leontýn
                                                            Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: Klubovka Chytej | Způsob lovu: Kaprařina

Pěkný den na Klubovce. A k tomu pěkný kapr 79 cm, 6,5 kg. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50434.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50435.jpg