Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 8. září 2012 ve 20:27® Scanix
- Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes uz jsem k vode na chvilku „musel“ zabehnout, par dni mi to povinnosti nedovolily. Odpoledni lov mi prinesl velky pocet bolenu, nekolik jesenu a pet stik, z toho jedna neco pres 70cm, ale fotit se odmitla a pri pokusu ji zabrat fotoaparatem se vypla. Jeste jedna peknejsi stika mi ukousla gumku a jedna fakt tezka ryba se po par minutach nerozhodneho souboje vypla, uklidnuju se tim, ze to byl kapr za sako
Bylo to fajn a snad se brzy zase
dostanu znovu 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2012 v 18:48® OBr
-
Dnešní lov beze zbraní, ani jsem tomu nechtěl věřit, co se tak blízko může objevit. Ten bolen mohl mít do 50cm, kolik ti kapři..to si netroufnu odhadnout, ale krásný zážitek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2012 v 8:44® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Včera večer jen okouni a candáti junioři, takže jen jedna rychlá momentka nad vodou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2012 v 8:15® rákosník
- Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dneska ráno hrubší styl feederu a jeden z těch menších na švestku.Věčer snad příjde ten pořádnej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. září 2012 v 19:42® osprey
- Datum lovu: 7.9. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se rozhod, že vyzkouším chytit různé dravé ryby, abych si dokázal, že to ještě umím. Díky čtyřem kolům s motorem se mi to nakonec docela povedlo. Včera večer pár bolenů, ráno za šera pruhy a nejvíc jsem se nadřel s tou kudlou.
Na srazu mi Bobo věnoval ten žlutej zázrak – a funguje. Ale nějak je ho tu už moc. Příště zkusím jinou barvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. září 2012 v 11:26® kety.vydra
- Datum lovu: 6.9.2012 | Revír: :-) | Způsob lovu: Feeder
Včera bylo velmi opatrné braní i na feedra,ale nějaká rybka se přeci jen povedla-ve složení: plotice,cejn,kapřík a překvapil amur a lín.Večer se u kolegů vytáhlo i pár candátů,ale to bylo jak na závodech
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. září 2012 v 11:15® vf
- Datum lovu: 6.9.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Jeden z několika candátů v posledních třech dnech…
Tento příspěvek byl editován 7.9.2012 12:16:34 uživatelem vf.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. září 2012 ve 22:19® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 6.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se role obrátily, Jarda škubal kopyta napůl o candáty a já sem tam něco zapřáhnul
Líbí se mi to 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. září 2012 ve 22:18® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 5.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes byl tím úspěšným Jarda
Já pouze krmil candáty kusy
kopýtek a nadával (pro zlepšení nálady) takovým způsobem, že to tady
nemohu reprodukovat, aniž bych si vysloužil permanentní BAN. 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. září 2012 v 16:52® ART
- Datum lovu: dnes | Revír: Švédsko - Gargnas | Způsob lovu: Přívlač
Posíláme pozdrav ze Švédska. Dnes proběhl lov snů → 54 okounů do 35cm většinou na gumu od vlacej.cz
Tento příspěvek byl editován 5.9.2012 17:53:50 uživatelem ART.
ART, Skwor

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. září 2012 v 15:33® Raf
- Datum lovu: 5.9.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Středa bolenů třeba
Taktika pořád stejná. Ale ve vodě se
něco změnilo a začali brát větší boleni. A to my bojovníci ze
Společenstva bolenů máme rádi 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2012 ve 22:04® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 4.8.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Říkal jsem si, že když to včera šlo, že by stálo zato, poškádlit štěstí i dnes – a vydařilo se.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2012 ve 20:37® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 2.9.2012 | Revír: VN Ružín | Způsob lovu: Přívlač
tak ráno vstávačka o 3 a ide sa na Ružín
dobrá partia ľudí
ryby pekne brali
pohodová rybačka s chalanmi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2012 ve 20:35® Scanix
- Datum lovu: 3.-4.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vcera s kolegou, dnes sam jen na chvilicku vecer neco poskadlit. Vcera jsem lapil 2 candosky, bolinka, 2 mi to netrefili na hladine a jedna rybka spadla. Kolega bez kontaktu cisty prustrel. Dnes jsem pridal 3 candosky a 2 spadle lepsi rybky, tezko odhadovat, ale srdce se mi pri te jedne pekne rozbusilo, ale zahy se rybka vypla…
Tento příspěvek byl editován 4.9.2012 21:37:12 uživatelem Scanix.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2012 v 19:57® Padis
- Datum lovu: 4.9.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na chvilku u vody s gumičkama.Jo ráčci na okouny fungují.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2012 v 10:11® Boleslav
-
Rybaření v Laponsku trochu jinak. Nejžádanější úlovek: muikku – síh malý.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2012 v 8:26® Foligno
- Datum lovu: 2.9. | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená
Po několika menších kouscích se podařila i slušnější ryba
Foto „mobilní“…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2012 ve 23:00® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 1.9., 3.9. 2012 | Revír: Jesenice, Radnice | Způsob lovu: Přívlač
Nejdřív nějaké foto pro škarohlídy, kteří tvrdí, že v Radnicích nejsou ryby.
Následuje fotka sršní také odtamtud a jako
poslední noční fotky z dnešního lovu. Okounům konečně začalo
chutnat. 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2012 v 19:34® HaD
-
tenhle byl trochu lepší
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2012 v 17:59® HaD
-
dnes na mlaskacku sedm kaprů. nej asi 8 kg mi to utrhl, další tři jsem nesekl nebo utrhl a tenhle byl výrazne nejmenší
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. září 2012 ve 12:35® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Plavaná
Včera i dnes chvíli u vody s rybičkama…Něco se pověsilo, ale mohlo to být určitě lepší!
Najdete 5 rozdílů? 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 ve 20:08® ART
- Datum lovu: 2.9.
Malá reklama pro kluky z vláčej.cz
Vaše nástrahy chytají ryby
i nedaleko od polárního kruhu ve Švédsku. ART a Skwor

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 v 18:31® Bigpista
- Datum lovu: 02.09.2012 | Revír: Kyjský rybník | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem vzal na ryby mojí ratolest. A protože já víc krotil, než chytal, tak rodinnou rybářskou čest musela zachránit dcerka. Tohle je její první ryba v životě

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 v 17:15® Raf
- Datum lovu: 1.-2.9.2012 | Revír: svazový | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu jsem zavítal na tátova elitní místa. Byl to výborný lov. Zejména někteří okouni měli patřičnou délku i výšku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 v 17:10® s14sh
- Datum lovu: Týden zpět | Revír: Morava 6
Se omlouvam ze tj na dvakrat ale posilam to z parkoviste a je tu slaba wifina..

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 v 17:05® s14sh
- Datum lovu: Týden zpět | Revír: Morava 6
Se omlouvam ze tj na dvakrat ale posilam to z parkoviste a je tu slaba wifina..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 v 16:40® s14sh
- Datum lovu: týden zpět | Revír: Morava 6Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. září 2012 ve 14:56® mistrvavra
- Datum lovu: 1.9.2012 | Revír: Morava | Způsob lovu: Plavaná
Včera jsem si vyrazil k vodě, cílovka byl především lín a karas.Přijel jsem k vodě a začal skoumat, po chvíli jsem našel místo, kde byly ryby sjeté v hejně.Výsledek byl-1 cejn 36cm, 16 karasů od15–20cm, 3 líni od 12–18cm, 9 ježdíků a jako tečka prázdninám to zakončil potočák který si hověl u sloupku a měl 21 cm.
Tento příspěvek byl editován 2.9.2012 15:58:39 uživatelem mistrvavra.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2012 ve 21:58® Noodling
- Datum lovu: Pár dnů zpět | Revír: Důlní propadlina | Způsob lovu: Kaprařina
Několik krásných ryb vybojovaných z jedné důlní propadliny. Jako nejúspěšnější se ukázalo boilie PH Squid a CSL s kořeněnou brusinkou.
Tento příspěvek byl editován 1.9.2012 22:59:16 uživatelem Noodling.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. září 2012 v 19:50® Scanix
- Datum lovu: 1.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Prvni zarijove odpoledne jsem se svezl s kolegou v lodi. Jeli jsme zatrollovat, ale bylo z toho spis trotlovani, spojene s par (ne)humornymi momenty, jako ze se s karabiny rozepla a uvolnila kotva takovym zpusobem, ze by to lepe nesundal ani David Copperfield. Podarilo se lapit i par rybek, d tlousti a tri sebevrazedne sticky, jedna kolegy na gumku pri pokusu o candose byla uz celkem pekna. Ja jsem candose zatnul, zrejme lepsi oddil, ale z neznameho duvodu presknul forpas z monofilu v tahu, je to skoda, ze jsem jej ani nezahledl, Kolegovi jeden taky spadl. Cestou jsme mrkli na ligu LRU plavane, ale ani chlapcum to tentokrat vubec nebralo. Holt se rybkam nechtelo, ale bylo to u vody fajn…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.