Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. září 2012 ve 20:32® JirkaF
- Způsob lovu: Muškaření
Krásný den a procházka na řece s mušákem přinesla očekávaný relax.Ryby jen průměrných velikostí,ale to mě ke spokojenosti ůplně stačilo.Chvíli jsem jen tak seděl a pozoroval lipaní hejno jak pomalu popojíždí řekou.Tak přidám alespoń jednoho z vlajkonošů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. září 2012 v 16:25® vf
- Datum lovu: 9.9.2012 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 10. září 2012 ve 14:20® brčkař
- Datum lovu: 9.9.2012 | Revír: severozápad | Způsob lovu: Plavaná
Chytání s boloňkou: plotice, oukleje, dvě ostré.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. září 2012 v 10:47® Kazan
- Datum lovu: 10.9.12 | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač
Další fišky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. září 2012 v 10:45® Kazan
- Datum lovu: 10.9.12 | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka ve stylu nejen žlutý ďábel chytá aneb dnes jsi v krabičce. Všechno sedmičky kopyta.
Tento příspěvek byl editován 10.9.2012 10:46:04 uživatelem Kazan.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. září 2012 v 9:21® skwor
- Datum lovu: 1. - 8. 9. | Revír: Švédsko - Gargnas | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 10. září 2012 v 9:15® skwor
- Datum lovu: 1. - 8. 9. | Revír: Švédsko - Gargnas | Způsob lovu: Přívlač
Týden strávený v nádherné švédské přírodě. Štika se sice trofejní nepovedla, ale celkem ochotně brali větší okouni. Škoda cca 40cm ryby, která se mi už zdolaná vypnula těsně u lodi. Nezapomenutelný zážitek byla také návštěva lososí řeky. A hledání hub kolem silnic má taky svoje kouzlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. září 2012 v 7:59® džigit
- Datum lovu: včera | Revír: doma
důvod,proč jsem po šichtě nešel…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. září 2012 ve 23:03® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 9.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes cíl mise candát nebo okoun. Mise splněna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. září 2012 ve 20:46® Kazan
- Datum lovu: 9.9.2012 | Revír: jč řeka | Způsob lovu: Přívlač
I když to tak nevypadá, skutečně jsem byl dnes vláčet
na druhou stranu tohle bylo jediné proč vytahnout foťák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. září 2012 v 15:57® Martin Mošna
- Datum lovu: 8.9 | Revír: Svratka 7-8A | Způsob lovu: Feeder
Včera jsem si nádherně zachytal na svazovce.Přišli 2 kapři na rohlíkové boilies.První měl 31 a drhý 45.A potom nejaký ten cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. září 2012 ve 14:36® rákosník
- Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Opět na amurech,první ryba hned po dopadu nástrahy na dno.Pak se chvíli nic nědělo,flek byl totálně rozplašenej.Potom pozoruji nepatrné ohyby špičky,zasekávám cítim velkou těžkou rybu.Ríkám si to je on 90+ po pár vteřínách všechno zmařil ulomený háček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2012 ve 23:06® osprey
- Datum lovu: 8.9. 2012 | Způsob lovu: Feeder
David ode mě chtěl fotku ryby s feederovými špičkami. S hrůzou jsem zjistil, že takovou nemám – obvykle fotím ryby ve vodě nebo k nim položím rukojeť prutu s navijákem a špička je o tři metry dál.
Než bych prohrabával celý svůj archív, jestli jsem snad někdy náhodou takovou fotku neudělal, zajel jsem radši k vodě. Snad to bude dobré.
Mimochodem, tloušťáka jsem opravdu chytil na method feeder (viz to krmítko na fotce) s dvanácticentimetrovým návazcem. Prut vandroval do vody.
Tento příspěvek byl editován 9.9.2012 02:05:15 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2012 ve 21:27® Scanix
- Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes uz jsem k vode na chvilku „musel“ zabehnout, par dni mi to povinnosti nedovolily. Odpoledni lov mi prinesl velky pocet bolenu, nekolik jesenu a pet stik, z toho jedna neco pres 70cm, ale fotit se odmitla a pri pokusu ji zabrat fotoaparatem se vypla. Jeste jedna peknejsi stika mi ukousla gumku a jedna fakt tezka ryba se po par minutach nerozhodneho souboje vypla, uklidnuju se tim, ze to byl kapr za sako
Bylo to fajn a snad se brzy zase dostanu znovu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2012 v 19:48® OBr
-
Dnešní lov beze zbraní, ani jsem tomu nechtěl věřit, co se tak blízko může objevit. Ten bolen mohl mít do 50cm, kolik ti kapři..to si netroufnu odhadnout, ale krásný zážitek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2012 v 9:44® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Včera večer jen okouni a candáti junioři, takže jen jedna rychlá momentka nad vodou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. září 2012 v 9:15® rákosník
- Datum lovu: 8.9.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dneska ráno hrubší styl feederu a jeden z těch menších na švestku.Věčer snad příjde ten pořádnej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. září 2012 ve 20:42® osprey
- Datum lovu: 7.9. 2012 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se rozhod, že vyzkouším chytit různé dravé ryby, abych si dokázal, že to ještě umím. Díky čtyřem kolům s motorem se mi to nakonec docela povedlo. Včera večer pár bolenů, ráno za šera pruhy a nejvíc jsem se nadřel s tou kudlou.
Na srazu mi Bobo věnoval ten žlutej zázrak – a funguje. Ale nějak je ho tu už moc. Příště zkusím jinou barvu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. září 2012 ve 12:26® kety.vydra
- Datum lovu: 6.9.2012 | Revír: :-) | Způsob lovu: Feeder
Včera bylo velmi opatrné braní i na feedra,ale nějaká rybka se přeci jen povedla-ve složení: plotice,cejn,kapřík a překvapil amur a lín.Večer se u kolegů vytáhlo i pár candátů,ale to bylo jak na závodech
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. září 2012 ve 12:15® vf
- Datum lovu: 6.9.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Jeden z několika candátů v posledních třech dnech…
Tento příspěvek byl editován 7.9.2012 12:16:34 uživatelem vf.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. září 2012 ve 23:19® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 6.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se role obrátily, Jarda škubal kopyta napůl o candáty a já sem tam něco zapřáhnul
Líbí se mi to
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. září 2012 ve 23:18® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 5.9.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes byl tím úspěšným Jarda
Já pouze krmil candáty kusy kopýtek a nadával (pro zlepšení nálady) takovým způsobem, že to tady nemohu reprodukovat, aniž bych si vysloužil permanentní BAN.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. září 2012 v 17:52® ART
- Datum lovu: dnes | Revír: Švédsko - Gargnas | Způsob lovu: Přívlač
Posíláme pozdrav ze Švédska. Dnes proběhl lov snů → 54 okounů do 35cm většinou na gumu od vlacej.cz
Tento příspěvek byl editován 5.9.2012 17:53:50 uživatelem ART.ART, Skwor
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. září 2012 v 16:33® Raf
- Datum lovu: 5.9.2012 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Středa bolenů třeba
Taktika pořád stejná. Ale ve vodě se něco změnilo a začali brát větší boleni. A to my bojovníci ze Společenstva bolenů máme rádi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2012 ve 23:04® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 4.8.2012 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Říkal jsem si, že když to včera šlo, že by stálo zato, poškádlit štěstí i dnes – a vydařilo se.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2012 ve 21:37® TOMMY CATFISH
- Datum lovu: 2.9.2012 | Revír: VN Ružín | Způsob lovu: Přívlač
tak ráno vstávačka o 3 a ide sa na Ružín
dobrá partia ľudí
ryby pekne brali
pohodová rybačka s chalanmi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2012 ve 21:35® Scanix
- Datum lovu: 3.-4.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vcera s kolegou, dnes sam jen na chvilicku vecer neco poskadlit. Vcera jsem lapil 2 candosky, bolinka, 2 mi to netrefili na hladine a jedna rybka spadla. Kolega bez kontaktu cisty prustrel. Dnes jsem pridal 3 candosky a 2 spadle lepsi rybky, tezko odhadovat, ale srdce se mi pri te jedne pekne rozbusilo, ale zahy se rybka vypla…
Tento příspěvek byl editován 4.9.2012 21:37:12 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2012 ve 20:57® Padis
- Datum lovu: 4.9.2012 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na chvilku u vody s gumičkama.Jo ráčci na okouny fungují.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2012 v 11:11® Boleslav
-
Rybaření v Laponsku trochu jinak. Nejžádanější úlovek: muikku – síh malý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. září 2012 v 9:26® Foligno
- Datum lovu: 2.9. | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená
Po několika menších kouscích se podařila i slušnější ryba
Foto „mobilní“…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.